• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
شما باید بری درخواست بدی که زودتر اعزامت کنن.خودشون نوبتت را باکسی را که بخواد دیرتر اعزام بشه عوض میکنن
البته فکر کنم غایب ها را بدون نوبت اعزام کنن

سلام

من هم غیبت دارم هم اینکه میخوام زودتر اعزام بشم.

اعزام من آبان هستش حالا اگر همون تاریخ رو مهر برم اعزام میشم؟ مشکلی پیش نمیاد؟

وقتی هنوز مشخص نکردن من کجا میفتم چجوری میشه ؟ :wacko:

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
عمو حمید ازامت کجاس ؟ :lol: عمو منم آبانم بیا با هم بریم اسپم کنیم تو سربازخونه :lol:

Captive

لایک‌ها
16,665
عمو حمید ازامت کجاس ؟ :lol: عمو منم آبانم بیا با هم بریم اسپم کنیم تو سربازخونه :lol:

مخلصم مایکل خان :rolleyes:

هنوز که مشخص نشده.. اما میخوام اگر بشه و طبق گفته ی دوستمون همین ماه برم.. 1 ماه هم زودتر بشه خودش خیلــــیه

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
مخلصم مایکل خان :rolleyes:

هنوز که مشخص نشده.. اما میخوام اگر بشه و طبق گفته ی دوستمون همین ماه برم.. 1 ماه هم زودتر بشه خودش خیلــــیه
نه عمو بمون با هم بریم . الان اونجا می ری تنهایی بزار منم بیام عمو حمید :lol::happy:
پ.ن : عمو تو که عسک منو دیدی خودت اگه مارو دیدی یه ندا بده :lol:

Captive

لایک‌ها
16,665
نه عمو بمون با هم بریم . الان اونجا می ری تنهایی بزار منم بیام عمو حمید :lol::happy:
پ.ن : عمو تو که عسک منو دیدی خودت اگه مارو دیدی یه ندا بده :lol:

فکر نکنم باهم یه جا باشیم :D حالا اگر بودیم چشم ندا رو هم بهت میدم...

حالا از دوستان کسی میدونه اگر من یک ماه زودتر برم اعزامم میکنن یا نه؟ غیبت هم دارم.

Grafix

Registered User
لایک‌ها
99
فکر نکنم باهم یه جا باشیم :D حالا اگر بودیم چشم ندا رو هم بهت میدم...

حالا از دوستان کسی میدونه اگر من یک ماه زودتر برم اعزامم میکنن یا نه؟ غیبت هم دارم.

18 مهر میخآی اعزام بشی حمید جان ؟ تفاوتش با 1 آبان فقط 12-13 روزه که! :D

Captive

لایک‌ها
16,665

SaR1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی می دونه این کد 200 کجاست. امروز اومده واسم زده 200.سرچ که کردم زده شیرگاه قائم شهر اما شیرگاه یکی از شهرهای سواد کوه هستش.قضیه چیه. یکی کمک کنه. کسی میدونه جاش چطوریه؟

بگید دیگه باووووووووووو

Grafix

Registered User
لایک‌ها
99
چرا 1 آیان؟؟ :دی

تفاوتش دقیقا 1 ماه هست :happy:

آهان! حواسم به تاریخ اعزام خودم بود، فکر کردم شما هم 1 آبان هستی :D
امکان جلو انداختن اعزام که هست، منم میخاستم 6/1 برم، غیبت هم داشتم، از بچه هایی که قبلا" اعزام شدن پرسیدم، گفتند مشکلی نیست ..

6/1 میرفتم الآن یک ماهش تموم بود ~!

Captive

لایک‌ها
16,665
آهان! حواسم به تاریخ اعزام خودم بود، فکر کردم شما هم 1 آبان هستی :D
امکان جلو انداختن اعزام که هست، منم میخاستم 6/1 برم، غیبت هم داشتم، از بچه هایی که قبلا" اعزام شدن پرسیدم، گفتند مشکلی نیست ..

6/1 میرفتم الآن یک ماهش تموم بود ~!

خب خوب شد /.

با این وجود یعنی من همین ماه برم **** وظیفه؟؟ همون روز اعزامم میکنن ؟

May god bless u :D

Grafix

Registered User
لایک‌ها
99
خب خوب شد /.

با این وجود یعنی من همین ماه برم **** وظیفه؟؟ همون روز اعزامم میکنن ؟

May god bless u :D

قبل از تاریخ اعزام یه سر برو به **** وظیفه، که اگر کار اداری و یا درخواستی لازم داشت انجام بدی، ضرری نداره ..
شایدم دیدی اصلا" نشد و یا قبول نکردند .. :blink:

من همین شرایط شمارو داشتم، اما دیر تصمیم گرفتم (2-3 روز مونده بود ..) برای اینکه زودتر اعزام بشم، به همین خاطر دیگه پیگیرش نشدم .. و الا بهتر میتونستم راهنماییت کنم حمید جان

ارادتمند

Captive

لایک‌ها
16,665
قبل از تاریخ اعزام یه سر برو به **** وظیفه، که اگر کار اداری و یا درخواستی لازم داشت انجام بدی، ضرری نداره ..
شایدم دیدی اصلا" نشد و یا قبول نکردند .. :blink:

من همین شرایط شمارو داشتم، اما دیر تصمیم گرفتم (2-3 روز مونده بود ..) برای اینکه زودتر اعزام بشم، به همین خاطر دیگه پیگیرش نشدم .. و الا بهتر میتونستم راهنماییت کنم حمید جان

ارادتمند

post_thanks.gif

Grafix

Registered User
لایک‌ها
99
کسی می دونه این کد 200 کجاست. امروز اومده واسم زده 200.سرچ که کردم زده شیرگاه قائم شهر اما شیرگاه یکی از شهرهای سواد کوه هستش.قضیه چیه. یکی کمک کنه. کسی میدونه جاش چطوریه؟

شانس شما، کسی هم خاطراتشو از اینجا ننوشته که چه جور جایی است و چه طوری آموزشی رو گذروندن ..

چیزی که اینجا نوشته باید شهر خوش آب و هوایی باشه، استگاه قطار هم که داره، میتونی این عکس هارو هم ببینی ..

SaR1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شانس شما، کسی هم خاطراتشو از اینجا ننوشته که چه جور جایی است و چه طوری آموزشی رو گذروندن ..

چیزی که اینجا نوشته باید شهر خوش آب و هوایی باشه، استگاه قطار هم که داره، میتونی این عکس هارو هم ببینی ..

مرسی دوست عزیزم. بابت این اطلاعات .آره جای زیبایی هستش .اما نمی دونم چطوریه.

کسی می دونه من که تک فرزندم چرا اینجا افتادم .خودم اهل کرجم. این برگه یا فرم تک فرزندی از کجا بگیرم

kianmehr66

Guest
لایک‌ها
2
سلام دوستان

من امسال ارشد پیام نور قبول شدم و ثبت نام هم کردم. می خواستم ببینم اگه امسال دوباره کنکور بدم و دولتی یا چیز دیگه قبول بشم میتونم برم یا اول باید تکلیف سربازیم روشن بشه و برم سربازی؟؟؟؟

خواهشا جواب بدین

farzam1363

Registered User
لایک‌ها
0
میخواستم بدونم اگه آشنا داشته باشم الان که کد 39 خوردم و 18 مهر 89 اعزامم آیا آشنا میتونه این کد را عوض کند؟

چواب من رو هم یکی بده دیگه بامراما

Masoomiyat

Registered User
لایک‌ها
57
خوب دوستان یک ماه از آموزش بنده گذشته و یک ماه دیگش مونده. گفتم تجربیات خودم رو از این یک ماه و کلن آموزشی خدمتتون بگم(پادگان مالک اشتر اراک) :
1 - اول اینکه تو سربازی هیچ وقت برای کاری داوطلب نشید یا اگه گفتن کسی فلان کارو بلده حتا اگه بلد بودین هم حرفی نزنید. در کل فقط بگید من راه رفتنو فقط بلدم تازه بعضی وقتام میلنگم!
2 - از ایجاد دعوا یا مشکل حالا با سایر سربازا گرفته تا فرمانده ها جدا دوری کنید.
3 - سعی کنید همیشه تو چشم فرمانده باشین. به فرض اگه فرمانده روی نماز تاکید داره حتا با اینکه شما نماز زیاد نمیخونید ولی اینکارو پیش اون انجام بدید.
4 - ادای احترامات نظامی خیلی تاثیر داره. به فرض اگه بخاین مرخصی بگیرین یا درخواستی داشته باشین همین ادای درستش میتونه خیلی تاثیر داشته باشه.(اکثر فرمانده ها از اینکه احترامات رو درست انجام بدید رضایت مندی میکنن)
5 - نگهبانی و پست رو با اینکه بیشتر الکی هست ولی سر سری نگیرید چون ممکنه براتون مشکل ساز شه. پس سعی کنید برای دو ساعت پست و نگهبانی برای خودتون مشکل درست نکنید.
6 - اگر تا الان آدم بی نظمی بودین این دو ماه رو واقعن کاراتون رو روی نظم و برنامه انجام بدید. اونجا برای خودتون یه برنامه داشته باشین. چون واقعن با بی نظمی آدم دچار مشکل میشه.
7 - تقریبن 99% هشدار ها و اخطار ها آبکی هست. مثلن میگن تاخیر داشته باشین بل میشه یا نمره تیر زیر 30 بگیرین تنبیه میشین. در حالی که به تاخیر تا 2 3 ساعت اصلن گیر نمیدن و نمره تیر زیر 30 بگیرین هم اصلن موردی نداره چون بعدن به همه 10 15 نمره کمک میشه.
8 - دو هفته اول روی آنکارد و نظافت و تقرین همه چیز خیلی گیر میدن حواستون باشه.
9 - اگر میخاین رژه یا کلاسی رو جیم بزنید این کارو حتمن تنهایی انجام بدید. نه اینکه با 4 نفر دیگه جیم بزنید ممکنه یکی لو بره بقیه هم برن شوهر. از این به بعد دیگه شما تو چشم خواهید بود و زیر زده بین. پس انجام هر کاری به خصوص جیم تکی.
10 - اگه مسعولیتی به شما سپرده شد که دارای منافعی هست سعی کنید طوری جلوه بدید که همش دردسر هست که باعث حسادت سایر بچه ها نشه.

senatormobile

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو دوره آموزشی تو هر شهر یا استانی باشی چیزی به اسم میاندوره هست که که اواسط آموزشی میزارن چند روزی بری خونه ؟

otherworld

Registered User
لایک‌ها
0
میخواستم بدونم اگه آشنا داشته باشم الان که کد 39 خوردم و 18 مهر 89 اعزامم آیا آشنا میتونه این کد را عوض کند؟

چواب من رو هم یکی بده دیگه بامراما

فکر کنم امکانش باشه بستگی به آشناتون داره که چقدر برش داشته باشه.فکر کنم اگه خودت هم بری ملاقات مردمی تهران بتونی درستش کنی .البته باید دلیل قانع کننده ای داشته باشی یا حداقل اینطوی جلوه بدی .البته آموزشی آنچنان مهم نیست که کجا بیفتی مهم یگان خدمتی هست که بعد میفتی;)

otherworld

Registered User
لایک‌ها
0
تو دوره آموزشی تو هر شهر یا استانی باشی چیزی به اسم میاندوره هست که که اواسط آموزشی میزارن چند روزی بری خونه ؟

بله میاندوره هست البته به خیلی چیزا بستگی داره مثلا اینکه کجا بیفتی.زمانش هم به خود اونا بستگی داره که چقدر بدن .:)

بالا