• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
سلام
بالاخره برگ سفید منم آمد
همون کدی که منتظرش بودم
123شهید هاشمی نژاد(باغرود)
از هم قطاره کسی مسافر باغرود بود خبر بده جهت اظهار همدردی!!!
اینم یه وبلاگ مفید محتوی خاطرات مفصلی از باغرود: http://saghikowthar1.mihanblog.com/post/category/1

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
من 01/08/89 به
مرکز آموزش شهید بیگلری ناجا مشگین شهر کد13
اعزام میشم مدرکمم هم لیسانس کامپیوتر خواهشن هر کی هر اطلاعاتی در مورد این مرکز داره ما رو بی خبر نگزاره
سخت میگیرند یا نه چه امکاناتی داره و ....
از شانسم یه جایی افتادم که هیچ گونه اطلاعاتی راجع به هش تو اینترنت نبود و این خیلی برای من بده

ضمنا بعد از پایان آموزشی میتونم بیام شهر خودم که تبریز هست یا نه و اینکه دیگه من افتادم نیروی انتظامی یا اینکه بعد آموزش امکان داره مثلا برم تو **** یا ارتش واینکه بعد آموزش اگه افتادم نیروی انتظامی حتما میفتم وسط چهار راه یا امکان داره برم بخش کامپیوتری چیزی
با تشکر
بعد آموزش معلوم نیست کجا بیفتی اما هرجا بیفتی مطمئنا فقط نیروی ناجا هست
از تبریز اکثرا میفتن آذربایجان غربی و کردستان و گاها سیستان و بلوچستان

ستارخان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد آموزش معلوم نیست کجا بیفتی اما هرجا بیفتی مطمئنا فقط نیروی ناجا هست
از تبریز اکثرا میفتن آذربایجان غربی و کردستان و گاها سیستان و بلوچستان

سیستان و بلوچستان :wacko::blink: به به عجب جایی رو فرمودید یعنی بدبختی به تمام معنی یعنی زنجان بعد میریم تهران بعد قم بعد اصفهان بعد شیراز بعدتا اینجا راه نصف شده نصف بقیش رو هم که بلد نیستم بعد تازه میرسیم به سیستان از شوخی گذشته اگه بیفتم اونجا یعنی بدشانسی تمام تو تبریز 3 ماه تابستون رو نمیتونم چه طوری بگذرونم اونقت سیستان که کلا تابستان که نه جهنم هست باید چیکار کنم اونها به جهنم با ریگی و طالبان چیکار کنم

آقا این نیروی انتظامی از لحاظ آموزش چه طوریه نسبت به ارتش وسپاه سخت میگیرند یا نه ضمنا چقدر احتمال داره من سر چهار راه و خیابون باشم و چقدر احتمال داره بیفتم پشت کامپیوتر چون شنیدم لیسانس کامپیوتر معمولا میفته پشت کامپیوتر

ضمنا پس احتمال اینکه بعد آموزش بیفتم شهر خودم صفر درصد هست؟ این هم یادم رفت بگم من تک فرزند پسر هستم این تاثیری داره یانه

Last edited:

ستارخان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بالاخره برگ سفید منم آمد
همون کدی که منتظرش بودم
اینم یه وبلاگ مفید محتوی خاطرات مفصلی از باغرود: http://saghikowthar1.mihanblog.com/post/category/1

راجع به این شهید بیگلری مشگین شهر هم اگه همچین سایتی رو سراغ دارید معرفی کنید خیلی جای بدی افتادم یعنی تو کل اینترنت اصلا اطلاعاتی نسبت به این مرکز پیدا نکردم :(

ameretat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بالاخره برگ سفید منم آمد
همون کدی که منتظرش بودم

خوش به حالت که همون جایی که خواستی افتادی.. کم پیش میاد اینجوریا.. تبریک میگم

ameretat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایون من مازاد خوردم..
من میخوام هرجور شده تهران یا یه جایی نزدیک تهران بیفتم. خودم لاهیجان ساکن هستما ولی دلم تهران گیره برای همین..

حالا اون روز تقسیم از چه ترفندهایی میشه استفاده کرد که بیفتم اونجایی که میخوام

پارتی؟ ننه من غریبم بازی؟ زرنگی؟ چیکا باید کنم؟

karaya

Registered User
لایک‌ها
0
سلام - من افسر آموزش مرکز آموزش 04 هستم . از یک ماه قبل از اینکه بخوام برم سرباز تا موقعی که رفتم خدمت 1/12/88 و آموزشی در 02 و دوره کد بازهم در 02 و تا الان که سه ماه از خدمتم در 04 میگذره با این فروم همراهی کردم و اظطراب تک تکتون رو که میخواین اعزام بشین درک میکنم ... فقط یک پیشنهاد دارم براتون ... خدمت رو آسون بگیرید تا آسون بگذره .... امیدوارم همه به سلامتی دوره خدمتشون رو طی کنن ....

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
راجع به این شهید بیگلری مشگین شهر هم اگه همچین سایتی رو سراغ دارید معرفی کنید خیلی جای بدی افتادم یعنی تو کل اینترنت اصلا اطلاعاتی نسبت به این مرکز پیدا نکردم :(

سلام جناب
شما از کجایی
من پایه خدمتی تیر89 مشگین شهر بودم شهید بیگلری
یاهو آیدی من far_kh1986
هر جوره راهنماییت میکنم
آیدیمو داشته باش بعد خواستی شمارمو میدم بهت

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
خوش به حالت که همون جایی که خواستی افتادی.. کم پیش میاد اینجوریا.. تبریک میگم
خیلی ممنون
من امریه گرفته ام و اونجا گفتن که به احتمال زیاد آموزشیت نیشابوره
والا کی دلش میخاد 1600 کیلمتر بره تا پادگان؟

Lufthansa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایون من مازاد خوردم..
من میخوام هرجور شده تهران یا یه جایی نزدیک تهران بیفتم. خودم لاهیجان ساکن هستما ولی دلم تهران گیره برای همین..

حالا اون روز تقسیم از چه ترفندهایی میشه استفاده کرد که بیفتم اونجایی که میخوام

پارتی؟ ننه من غریبم بازی؟ زرنگی؟ چیکا باید کنم؟

بهترین ترفند توکل به خداست...

امیدوارم جایی بیوفتی که تا آخر بتونی راحت و بدون هیچ دردسری خدمت کنی.

farzam1363

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من آموزشی افتادم 05 کرمان مدرکم دیپلم و معاف از رزم آسم گرفتم....

تو برگه سفیدم زده کد 39 که میشه همون 05 کرمتن نیروی زمینی ارتش آیا ممکن روز 18 که اعزامم جامو عوض کنن؟ یا همون کرمان باید برم

ترو خدا از دوشتانی که به خصوص تازگی اونجا بودن من را راهنمایی کنند که چه کارهاای بکنم و چه کار هایی نکنم

رژه باید برم پست باید بدم یا نه کلا معاف از رزمی با بیماری آسم تو این پا دگان بدرد میخوره

بعدش احتمال داره تهران بیافتم در ضمن من متولد 63 هستم آیا الن ممکن هم سن و سال من اونجا باشه؟

به کامپیوتر نرم افزار و زبان انگلیسی شدیدا واردم ممکنه تو آموزشی کار دفتری بکنم؟ 18 مهر 89 تاریخ اعزامم

PLEASE HELP ME

Last edited:

farzam1363

Registered User
لایک‌ها
0
یک سئوال دیگه تو برگه سفیدم زده 18 میدون **** باشم میخواستم بدمنم وسایلمو ببرم آیا همون روز اعزام میشم؟

آیا میتونم به هزینه ی خودم با هواپیما برم؟

senatormobile

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که یک آبان اعزامم اصلا معلوم نیست کدوم ارگان میفتم یعنی نیروی خاصی جذب نیروی بیشتری تو این ماه نداره ؟
:(:wacko:

ستارخان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

تو برگه سفیدم زده کد 39 که میشه همون 05 کرمتن نیروی زمینی ارتش آیا ممکن روز 18 که اعزامم جامو عوض کنن؟ یا همون کرمان باید برم

ترو خدا از دوشتانی که به خصوص تازگی اونجا بودن من را راهنمایی کنند که چه کارهاای بکنم و چه کار هایی نکنم

رژه باید برم پست باید بدم یا نه کلا معاف از رزمی با بیماری آسم تو این پا دگان بدرد میخوره

بعدش احتمال داره تهران بیافتم در ضمن من متولد 63 هستم آیا الن ممکن هم سن و سال من اونجا باشه؟

به کامپیوتر نرم افزار و زبان انگلیسی شدیدا واردم ممکنه تو آموزشی کار دفتری بکنم؟ 18 مهر 89 تاریخ اعزامم

PLEASE HELP ME

آقا شما خیلی دیر کردی چقدر اضافه داری؟ من هم متولد 63 هستم لیسانس کامپیوتر که همین طوریش هم 2 سال عقب هستم شما این همه سال کجا بودی و اینکه نه نمیتونی عوض کنی البته من هم 1 آبان اعزام میشم ولی طی تحلیل و برسیهای انجام گرفته از جانب اینجانب نمیتونی :cool:

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4

PLEASE HELP ME

آقا معاف از رزم رو اصلا سخت نمیگیرن. نه که به فکر تو باشن ها به فکر خودشونن. اگه حالت بد بشه خودشون دهنشون سرویس میشه. رفیقم معاف از رزم بود میگفت کله صبح همه به صف میشدن اون جارو مینداخت دوشش بی توجه به همه میرفت سمت دستشویی! واسه بعدشم اگه امریه جور کنی برات خوب میشه. واسه امریه یکی از این سه تا لازمه: ازدواج، بسیج، معاف از رزم. که یکیش رو داری و برات حله دیگه.

-----
کی دفترچه فرستاده بودی؟

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
من که یک آبان اعزامم اصلا معلوم نیست کدوم ارگان میفتم یعنی نیروی خاصی جذب نیروی بیشتری تو این ماه نداره ؟
:(:wacko:

آقا یه چند روز دیگه برگه سفیدت میاد ایشالله! کی دفترچه فرستاده بودی؟

angello1920

Registered User
لایک‌ها
6
سلام.کسی از دوستان می تونه اطلاعاتی در مورد اینکه چطور می شه یک تک فرزند توی شهر خودش بیفته بده؟ شنیدم اولین مرحله استعلام از ثبت احوال است مبنی بر تک فرزند بودن و در ادامه چه کار باید بکنم؟
بنده 1/8/89 از مشهد اعزام می شم ولی هنوز برگه ی سفیم نیومده به نظرتون دیر شده یا تا 1 هفته قبل از اعزامم صبر کنم ؟:rolleyes:

farzad112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایون سلام.
من اعزامیه 18 مهر 89 هستم .کدم 86 هست. که فکر کنم ارتش کهریزک باشه.معاف از رزمم. بچه ها توروخدا اگه کسی چیزی میدونه بهم بگه.در باره اونجا, بدش کجا میفتم,و... . دریغ نکنید بگید.تشکر

farzad112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.کسی از دوستان می تونه اطلاعاتی در مورد اینکه چطور می شه یک تک فرزند توی شهر خودش بیفته بده؟ شنیدم اولین مرحله استعلام از ثبت احوال است مبنی بر تک فرزند بودن و در ادامه چه کار باید بکنم؟
بنده 1/8/89 از مشهد اعزام می شم ولی هنوز برگه ی سفیم نیومده به نظرتون دیر شده یا تا 1 هفته قبل از اعزامم صبر کنم ؟:rolleyes:

برای من که 2 هفته مونده به 18 اومد.میاد نگران نباش

بالا