عوامل درونی و بیرونی![]()
بله نبود 30 ساعت دیگه شمارش معکوس شروع شده بالاخره داریم میریم لعنت به این سربازی
از دوستان محترم یه سوال داشتم اونهم اینکه میشه برا آموزشی شطرنج ببریم یا منچ یا پاسور دم در میگیرند ؟ و اگه بردیم تو میگذارند یا وقت بازی کردن داریم اصلا
من نمیدونم این آموزشی چه صیغه ای هست آخه بابا یکی نیست به اینها بگه تو دوماه چی میشه به یه سرباز آموزش داد من کلا 5سال برا گرفتن لیسانس کامپیوتر زحمت کشدم درس خوندم آخرش هم این برنامه نویسی رو درست حسابی یاد نگرفتم نمیدونم اینها چی میخوان یاد بدن تو دوماه
آره کتاب میشه..زیارت هم 3 بار رفتم 3 یا 4 بار مرخصی 30 ساعتی زیارتی میدن که 5شنبه جمعه هست. نگهبانی باید آسایشگاه و بدی با دستشویی و بقیش به گردانی که میوفتی داره... من مسولیت تحویل غذا داشتم تو سلف واسه همین نگهبانی نمیدادم..واسه تقسیم نمره تیزت مهمه ولی ماها که همه شهره خودمون افتادیم...غذاش خوبه نسبت به جاهای دیگه که من دیدم عالیه...عابر بانک نداره... وسیله همه چی دادن البته به امریه ها کمتر میدن که فروشگاه داره میشه خرید.... از وسیله هایی که گفتی اینارو لازم داری:
شلوار بیرون : همون که پامه (لی ) و یه پارچه ای****** پیرهن
بیرون: 2تا که یکی تنمه و یکی میبرم*********** پشقاب ملامین****** قاشق و چنگال****** لیف یه بسته
ناخن گیر دوروازکن دار ****** قیچی تاشو***** نخ وسوزن و سنجاق******* مدارک لازم****** دوتا قفل مناسب برای ساک*******
همینا کافیه اگه امریه نباشی همه چی میدن فقط یه لیوان هم ببر ازین فلزی های کوه نوردی
سعی کن گردان حضرت رسول بیوفتی
گردان امام حسن خیلی سخت گیرن
دوست عزیز اگر مشکل اعصاب ندارید ، به هیچ وجه این قرص ها رو مصرف نکنید ، چون هم بی خوابی میزنه به سرتون ، وقتی هم خوابیدید به زور بیدار میشید و عوارض هم داره...
![]()
ما هم اولش فکر منچ مار پله بودیم ولی وقت خوابیدن هم کم آوردیم
اینا تو دو ماه اینقدر مشتی یادت میدن که تو ده سال هم نتونی یاد بگیره آخ هوا هم سرد باشه چه حالی میدی آش خوری![]()
اقا مثل اينكه هيچكسي از نيروي انتظامي اراك خبر نداره/اگه كسي هست بگه .ممنون
سلام من پارسال اونجا بودم همین موقع جای خوبیه نسبت به ولیعصر ومشکین شهر و... 5گردان داره که بهترینشون ذولفقاره کهخودم اونجا بودم اگه متاهل باشی و رات نزدیک 4شنبه عصر میذارن بری تا عصر جمعه ولی اگه رات دور بود هر موقع بهتون تشویقی دادن حتی یک روز از پادگان برو بیرون یا برو قم یا تو شهر برو مسافرخونه نمونی پادگان که باید پست بدی وگشت اینو یه بار برام اتفاق افتاد که شدیدان پشیمان شدم
در ضمن اگه زرنگ باشی میتونی خودتو جای متاهلا جا بزنی و بری بیرون در کل جوش خوبه
اینم بگم آموزشی زود تموم میشه مهم یگانه که کجا بیفتی.
هر گردان شوفاژ خونه داره که مفر ما بود و جای گرمیه میتونی از اوجا برا جیم زدن رژه و قدری خوابیدن استفاده کنی ولی مواظب باش تابلو نشی چون پست تنبیهی داره
سعی کن موقع نگهبانی پاس سه باشی که رژه نری
هوای اراک این موقع آونقدام سرد نیست ولی مواظب باش سرما خوردگی نگیری که دردسره
پیروز باشید و مطمئن که خیلی زود میگذره
سلام.
میگن اگه برای معافی اقدام کنی بعدش معاف نشی یه سال به سربازیت اضافه میشه.
این درسته؟
خواهش می کنم،قابلی نداشت.
فرمانده ی آموزشگاه سرهنگ محمد فتحی است و جانشین فرمانده ی آموزشگاه سرهنگ گودینی است،به عبارتی نفر دوم آموزشگاه شهدا سرهنگ گودینی است.
من خودم با 4 زدم و بعد تا پایان دوره اصلا کسی بهم نگفت حالت چطوره..!!! شما اگه با 4 بزنی خیالت راحت باشه که تا پایان دوره کسی کاری باحات نداره...واقعیتش اینکه اونجا دوسه تا ماشین اصلاح سر و صورت هست ولی چون فقط خواجه حافظ شیرازیه که اونو به سروصورتش نزده توصیه میکنم یه بار با 4 بزن و خیالت رو راحت کن...امیدوارم منظورمو گرفته باشی.
اگه اعزامی میدان **** تهران باشی یا مجمموعه ورزشی انقلاب کرج،فرقی نمی کنه،1آبان جمعتون می کنند بهتون میگند که اسم و یگان خدمتی تون کجاست،بعد یا بهتون نفری یک بلیط میدهند که تاریخ حرکت و ساعتش مشخصه یا خودشون میگند که فلان تاریخ و ساعت فلان جا باشید تا همه رو با اتوبوس ببرند...خلاصه اینکه روز اعزام خودشون با هزینه ی خودشون می برندتون و روز ترخیص(احتمالا 26آذر) خودشون برمی گردوننتون.
مرخصی زیاد نمی دهند،به خاطر برخی ناامنی ها و چالش هایی که در رابطه با **** وجود داره،البته اینو نگفتم که نگران بشی،من خودم با لباس **** رفتم و عکس یادگاری ام رو گرفتم و تکلیفم رو ادا کردم...و شهر امن و امان بود ولی خوب این مرخصی ندادن ها یه جور پیشگیری است،توصیه من اینه که شما یه دست لباس شخصی با خودت ببر و هر وقتی خواستی بری مرخصی بپوش(داخل پادگان نمی گذارند لباس شخصی بپوشی،باید بیرون عوض کنی)
سلام به همه هم رزمان عزیز خصوصا ناجایی های زحمت کش ! آموزشی ما هم مثل برق و با تو مالک اشتر اراک تموم شد .دوستان اگه کسی سوالی آماری می خواد ما در خدمتیم.....
خوب دوره آموزشی ما هم تموم شد و دیشب اومدیم خونه.
مالک اشتر اراک واقعن جای راحتیه. الکی بهش نمیگن هتل مالک ولی یه اسم دیگه ای هم داره : جهنم سبز
دو ماه واقعن آدم توش راحته ولی تقسیماش چندان جالب نیست.
باز خدا رو شکر که مرزبانی زاهدان رو **** گرفته و این دفعه سمت مرز کرمانشاه بود. این دفعه تقسیما خوب بود.
دوستانی که کد مازاد هستن سعی کنن حتمن بیفتن اراک مالک.
اینجا دکمه تشکر نداره ولی از جوابت خیلی ممنون4-> بیدار باش
از 4 تا 7 -> نماز و نرمش صبحانه نظافت
7-> صبحگاه
7:20 تا 11 -> 3 تا کلاس 1 ساعت و 15
11 تا12:10 ا ->نماز
12:10 تا1:20 ->کلاس
1:20 تا 3 -> ناهار استراحت
3 تا 4:15 -> کلاس
4:15 تا 9:30 -> در اختیاره خودت شام و نمازه