• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
زیر Locationـت نوشتی Flag:071بالاست
اینو چه جوری نوشتی؟
من وقتی می خوام بعد از Location یه چیزی بنویسم میچسبه به کلمه ای که جلوی Location نوشتم
منظورم اینه که Space بیشتر از یه دونه اثر نداره
شما چیکار کردی که اثر دار شده؟

پ.ن: واسه اینکه اسپم نشه: شما الان جهرمی؟ آموزشی سخته؟ می دونم سخت نیست. چه خوب :دی

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
داداش حرف دل منو زدی قربون دستت منم کد 2 هستم که میشه تبریز بنظرت این نیروی انتظامی سعید ٱباد تبریز چطور جاییه؟؟آموزشیش خوبه؟
یکی از فامیلا گفت کدا تغییر میکنه مثلا ممکنه 2 دیگه برای تهرانباشه یا مثلا 5 کرمانشاه راست میگن؟

هر از یه مدتی واسه اینکه کد ها لو میره و دیگه ملت متوجه هستن که کدوم کد مال کجاست، کد ها رو عوض می کنن
ولی زود به زود عوض نمیشه
از 2 سال پیش تا 2 ماه پیش رو من اطلاع دارم تغییری نکرده بود

nargol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:happy: خوب من الان از ملاقات تو پادگان 02 برگشتم. سر ساعت 3 (یک دقیقه زودتر هم نه) گفتند منتظر شید نماینده گردانشون بیاد اسامی رو بدین و قبل از داخل رفتن موبایلتون رو هم تحویل بدین. نماینده نصر (هتل نصر) که همون موقع اومد و سربازهای اون گردان هم سریع اومدن. امانماینده وحدت تقریباً 40 دقیقه دیرتر اومد که خوب قاعدتاً از وقت ملاقات کم شد و حتی یک دقیقه هم آخرش به وقت اضافه نکردند. (با اینکه اولش در اعتراض خانواده ها گفتن اضافه می کنیم.) بعد از آمدن نماینده وارد یک فضای دیوار کشیده همون جلوی دژبانی شدیم که داخلش یک محوطه شبیه پارک های ده سال پیش تو دور افتاده ترین شهرها بود. کفش سنگ ریزه ( اینو گفتم که یه وقت خانم هایی که در آینده این پست رو می خونن با کفش پاشنه تق تقی نرن;) ) دیوارهاش رو لابد قبلاً یه سری سرباز بخت برگشته که وانت آبی داشتن و روش عکس غروب می کشیدن نقاشی های درخت و منظره و کوهستان و غروب کشیده بودن. وسطش یه حوض مرمر خالی سفید داشت که هنوز نمونه اش رو تو جگرکی های بین راهی چالوس میشه دید. چند تا نیمکت سبز فلزی هم جا به جای محوطه 100 متری زیر و پشت بید و درخت (تو مایه های درخت های جاده دلیجان) گذاشتن. یه سالن هم هست با میزهای گرد پلاستیکی سفید که سرپوشیده است و لابد آذر ماه که میرم ملاقات باید بریم اون جا. دو تا دستشویی هم هست و یه سالن با تخت های دو طبقه (مثل آسایشگاه) که گمون کنم برای ملاقات شرعی باشه :lol: یه اتاق با پنجره شیشه ای هم هست که مثلاً میشینن توش که چک کنن کسی با موبایل حرف نزنه یا سیگار نکشه یا سایر خلاف های شخصی گری رو انجام نده (موبایل رو مادرها زیر چادراشون اورده بودن تو) اما کسی نیومد چک کنه. بعد از ده دقیقه هم که چشم من روشن شد و دیگه هیچ جا دیگه ر و نمی دید :) تا ساعت 5.
آخرین اخبار واصله هم این هست که:
گردان نصر روزبرگ شدند از امروز (این برای اینکه بدونم میشه گردان ها رویه های متفاوتی داشته باشن)
تلفن های پادگان فقط در طول روز و بعد از چندین ساعت سعی و تلاش قابل گرفتن هست و شب فقط یکیش کار میکنه که اونم بلاینقطع اشغاله.
هر روز دیگه ای که برای ملاقات مراجعه کنیم امکان ملاقات نیست، چون همیشه بهانه ای برای صدا نزدن سربازها هست. کلاس، رژه، نظافت عمومی و ...
بوفه \پادگان بسیار خوب و مجهز هست. در حدی که رانی هم داره و ساندویچ همبرگر و بلغاری و بندری و ... (با کیفیت شبه دانشگاهی) می فروشه. البته ما جای دوستان خالی یک پاستای شخصی پز خوردیم.
جوراب ها رو هر شب چک می کنن که جلوی چشمشون شسته شه، پس از خیس کردن و بالای سر گذاشتن خبری نیست.
هر روز آنکادر ( به قول خودشون آنکارد) تخت رو به هم میریزن که به اجبار تکرار کنی.
دور پرچم هم تک تک بچه ها زیر نظر گرفته میشن پس از آروم دویدن و پیچوندن خبری نیست.
هر گروهان چندین افسر وظیفه داره به حدی که همه تحت نظارت مستقیم هستن. (هیچ کدومشون اینجا رو می خونن؟)
کلاً سخت گیری هست اما خوب قرار هم بوده که باشه. :wacko:

Last edited:

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
اینو چه جوری نوشتی؟
من وقتی می خوام بعد از Location یه چیزی بنویسم میچسبه به کلمه ای که جلوی Location نوشتم

پ.ن: واسه اینکه اسپم نشه: شما الان جهرمی؟ آموزشی سخته؟ می دونم سخت نیست. چه خوب :دی

اونو برادرم نوشته!اطلاع ندارم.الانم جهرمه...

خودم هم که تی55 بودم اومدی همدیگه را دیدیم!:f34r:

Grafix

Registered User
لایک‌ها
99
یعنی الان شما دو نفر، توی یک پادگان، یک گردان و یک گروهان مشترک هستید؟
اتفاق جالبیه

آره ظاهرا"، شاید دسته هامونم یکی باشه :D

اینو چه جوری نوشتی؟

متن زیر رو کپی کن توی قسمت Location ببین اوکی میشه یا نه :

کد:
Behind the monitor                Flag:071بالاست

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
از دوستان عزیز کسی اطلاعاتی از " نیروی هوایی شیراز ارتش منطقه هوایی شهید دوران " داره؟؟ که بدرد بخور باشه؟؟

HITBOY

Registered User
لایک‌ها
132
سلام دوستان
من هنوز اعزام نشدم...میخواستم بپرسم وضعیت مرخصی توی آموزشی به چه صورت هستش؟!
من برای دی ماه باید یه امتحان جبرانی بدم(دیفرانسیل 2).به نظرتون با توجه به این شرایط به من مرخصی میدن که برم امتحانمو بدمو و بیام؟!!!
با تشکر

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
از دوستان عزیز کسی اطلاعاتی از " نیروی هوایی شیراز ارتش منطقه هوایی شهید دوران " داره؟؟ که بدرد بخور باشه؟؟

چطور مگه افتادی اینجا؟!
جای خیلی خوبی هست!

MOHAMMAD1368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:happy: خوب من الان از ملاقات تو پادگان 02 برگشتم. سر ساعت 3 (یک دقیقه زودتر هم نه) گفتند منتظر شید نماینده گردانشون بیاد اسامی رو بدین و قبل از داخل رفتن موبایلتون رو هم تحویل بدین. نماینده نصر (هتل نصر) که همون موقع اومد و سربازهای اون گردان هم سریع اومدن. امانماینده وحدت تقریباً 40 دقیقه دیرتر اومد که خوب قاعدتاً از وقت ملاقات کم شد و حتی یک دقیقه هم آخرش به وقت اضافه نکردند. (با اینکه اولش در اعتراض خانواده ها گفتن اضافه می کنیم.) بعد از آمدن نماینده وارد یک فضای دیوار کشیده همون جلوی دژبانی شدیم که داخلش یک محوطه شبیه پارک های ده سال پیش تو دور افتاده ترین شهرها بود. کفش سنگ ریزه ( اینو گفتم که یه وقت خانم هایی که در آینده این پست رو می خونن با کفش پاشنه تق تقی نرن;) ) دیوارهاش رو لابد قبلاً یه سری سرباز بخت برگشته که وانت آبی داشتن و روش عکس غروب می کشیدن نقاشی های درخت و منظره و کوهستان و غروب کشیده بودن. وسطش یه حوض مرمر خالی سفید داشت که هنوز نمونه اش رو تو جگرکی های بین راهی چالوس میشه دید. چند تا نیمکت سبز فلزی هم جا به جای محوطه 100 متری زیر و پشت بید و درخت (تو مایه های درخت های جاده دلیجان) گذاشتن. یه سالن هم هست با میزهای گرد پلاستیکی سفید که سرپوشیده است و لابد آذر ماه که میرم ملاقات باید بریم اون جا. دو تا دستشویی هم هست و یه سالن با تخت های دو طبقه (مثل آسایشگاه) که گمون کنم برای ملاقات شرعی باشه :lol: یه اتاق با پنجره شیشه ای هم هست که مثلاً میشینن توش که چک کنن کسی با موبایل حرف نزنه یا سیگار نکشه یا سایر خلاف های شخصی گری رو انجام نده (موبایل رو مادرها زیر چادراشون اورده بودن تو) اما کسی نیومد چک کنه. بعد از ده دقیقه هم که چشم من روشن شد و دیگه هیچ جا دیگه ر و نمی دید :) تا ساعت 5.
آخرین اخبار واصله هم این هست که:
گردان نصر روزبرگ شدند از امروز (این برای اینکه بدونم میشه گردان ها رویه های متفاوتی داشته باشن)
تلفن های پادگان فقط در طول روز و بعد از چندین ساعت سعی و تلاش قابل گرفتن هست و شب فقط یکیش کار میکنه که اونم بلاینقطع اشغاله.
هر روز دیگه ای که برای ملاقات مراجعه کنیم امکان ملاقات نیست، چون همیشه بهانه ای برای صدا نزدن سربازها هست. کلاس، رژه، نظافت عمومی و ...
بوفه \پادگان بسیار خوب و مجهز هست. در حدی که رانی هم داره و ساندویچ همبرگر و بلغاری و بندری و ... (با کیفیت شبه دانشگاهی) می فروشه. البته ما جای دوستان خالی یک پاستای شخصی پز خوردیم.
جوراب ها رو هر شب چک می کنن که جلوی چشمشون شسته شه، پس از خیس کردن و بالای سر گذاشتن خبری نیست.
هر روز آنکادر ( به قول خودشون آنکارد) تخت رو به هم میریزن که به اجبار تکرار کنی.
دور پرچم هم تک تک بچه ها زیر نظر گرفته میشن پس از آروم دویدن و پیچوندن خبری نیست.
هر گروهان چندین افسر وظیفه داره به حدی که همه تحت نظارت مستقیم هستن. (هیچ کدومشون اینجا رو می خونن؟)
کلاً سخت گیری هست اما خوب قرار هم بوده که باشه. :wacko:
این پادگان 02 کجاست همون 2 هست که من افتادم؟تبریز؟

Captive

لایک‌ها
16,665
چطور مگه افتادی اینجا؟!
جای خیلی خوبی هست!

آره باورم نمیشه :D

خدا کمک کرد دیگه ، میگن 90% خدمتمم میفتم همینجا..

رو چه حسابی میگی جای خوبیه؟؟

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
اونو برادرم نوشته!اطلاع ندارم.الانم جهرمه...

خودم هم که تی55 بودم اومدی همدیگه را دیدیم!:f34r:

آهااااااااان . یادم اومد . 135 بودی...
خوبی تکاور ؟
تموم شد یا هنوز سربازی؟
هوابردی هنوز؟ اگر درست یادم باشه فکر کنم می خواستی بری پشتیبانی منطقه 2 . شد یا نه؟
جانشین هنوز زندست ؟ :lol:
beist agha... beiiiiiiist. beist dige harekat nakon agha. ah یادش به خیر. اند خنده بود
میگفتن نبی پور می خواد بره مرکز پیاده...
رفت یا هنوز هستش ؟

جای خیلی خوبی هست!
پایگاه هوایی شهید دوران
میگن نسبت به جاهای دیگه ی ارتش، هتله
کلا سختگیری ها کمتر هست

سلام دوستان
من هنوز اعزام نشدم...میخواستم بپرسم وضعیت مرخصی توی آموزشی به چه صورت هستش؟!
من برای دی ماه باید یه امتحان جبرانی بدم(دیفرانسیل 2).به نظرتون با توجه به این شرایط به من مرخصی میدن که برم امتحانمو بدمو و بیام؟!!!
با تشکر
همه چیز بستگی به فرمانده ی گروهانت داره
اونم به هر حال انسانه
وقتی براش توضیح بدی که امتحان داری و برات سرنوشت ساز هست حتما بهت مرخصی میده (مگر اینکه واقعا انسان نباشه)
فقط اگر می تونی مدرکی چیزی ارائه بدی که فلان تاریخ امتحان داری حتما با خودت ببر
منظورم اینه که اگر باورش نشد امتحان داری یه کاغذی مدرکی چیزی بهش نشون بدی که باور کنه حله

mohammad7953

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره همون دوميه كه ميگيد شهيد رجايي(نيروي انتظامي مرزباني)
اطلاع دارين از وضعيت اينجا؟
از دوستان اگه كسي هست كه اطلاعاتي از اينجا بده ممنون ميشم،8/18اعزامم
سلام نترس جاي قشنگيه 15كيلومتر از شهر كرمانشاه دوره كنار پادگان يه سراب زيبا داره به اسم سراب نيلوفر
فكركنم تنها مشكلي كه داشته باشي كمي سرماي هوا باشه بقيش همش كشكيه حالا خودت بري ميفهمي
موفق باشي

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
آره باورم نمیشه :D

خدا کمک کرد دیگه ، میگن 90% خدمتمم میفتم همینجا..

اره بهترین جای ارتش نیروی هوایی هست و شنیدیم اونجا جایی خوبی هست!
یگان کجا می افتی؟!شرایط داری؟!

آهااااااااان . یادم اومد . 135 بودی...
خوبی تکاور ؟
تموم شد یا هنوز سربازی؟
هوابردی هنوز؟ اگر درست یادم باشه فکر کنم می خواستی بری پشتیبانی منطقه 2 . شد یا نه؟
جانشین هنوز زندست ؟ :lol:
beist agha... beiiiiiiist. beist dige harekat nakon agha. ah یادش به خیر. اند خنده بود
میگفتن نبی پور می خواد بره مرکز پیاده...
رفت یا هنوز هستش ؟
ممنون
اره با کسری 5/1 تمام شد!
نه نشد! شدم امربر ف گردان صبح میرفتم تا بعد از ظهر پست هم نداشتم!
اخر شهریور که رفتم کارتم را بگیرم زنده بودن:D و نبی پور هنوز نرفته بود...

Last edited:

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
درود..
من دیروز دفترچه خدمت رو پست کردم رفتم پلیس + 10 ! فقط یه چیزی ! من پارسال میخواستم واسه کفالت اقدام کنم اما دیگه نشد اما تاریخ واکسن پارسالم 88/6/31 هستش ! خانومه گفت فکر نکنم قبول کنن اما برام همون رو رد کرد ! قبول می کنن ؟ سوال بعد اینه که من فوق دیپلم کامپیوتر دارم ! دی اعزامم یا اسفند ؟
ممنون

Last edited:

flower boy2

Registered User
لایک‌ها
4
سلام نترس جاي قشنگيه 15كيلومتر از شهر كرمانشاه دوره كنار پادگان يه سراب زيبا داره به اسم سراب نيلوفر
فكركنم تنها مشكلي كه داشته باشي كمي سرماي هوا باشه بقيش همش كشكيه حالا خودت بري ميفهمي
موفق باشي

خيلي ممنون كه جواب دادي.شماآموزش رو اينجا گذروندي؟
پس با خودم حسابي لباس گرم ببرم؟ اطلاع دارين سختگيريشون در چه حديه؟
يه سوال ديگه كه داشتم راست ميگن آموزش هاي مرزباني مخصوصه و بقيه خدمت رو هم دوباره ميدن مرزباني؟;)

MBrando

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان

اینکه میگن اگه بخوای **** بیفتی باید عضو بسیج باشی برای آموزشی هست یا یگان؟

Captive

لایک‌ها
16,665
پایگاه هوایی شهید دوران
میگن نسبت به جاهای دیگه ی ارتش، هتله
کلا سختگیری ها کمتر هست

خدا کنه همینطور باشه :دی /. ممنون

اره بهترین جای ارتش نیروی هوایی هست و شنیدیم اونجا جایی خوبی هست!
یگان کجا می افتی؟!شرایط داری؟!

هنوز که مشخص نیست کدوم یگان هستم /. منظورت از شرایط چیه؟

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
سلام دوستان

اینکه میگن اگه بخوای **** بیفتی باید عضو بسیج باشی برای آموزشی هست یا یگان؟
اموزشی اگه **** بیفتی خوب بعدش هم **** هستی دیگه اگه اموزشی نیرو انتظامی باشی بعدش هم نیروانتظامی هستی!

خدا کنه همینطور باشه :دی /. ممنون

هنوز که مشخص نیست کدوم یگان هستم /. منظورت از شرایط چیه؟

منظورم از یگان بعد از اموزشی هست اگه شرایطی مثل تک فرزند(تک پسر هم فکر کنم باشه) یا پدر نظامی یا سرپرست خانواده و چند تنا شرایط دیگه داشته باشی می افتی شهر خودت!

بالا