flower boy2
Registered User
دوستان میگن کد 2 دیگه تبریز نیست و تهران هست راست میگن؟کدها عوض شده و به قول دوستمون 5 شده کرمانشاه...
حالا ديگه خيلي نگران نباش چند روز بيشتر نمونده به اعزام بالاخره يه جايي ميريم.تاريخ اعزامت كي هست؟
دوستان میگن کد 2 دیگه تبریز نیست و تهران هست راست میگن؟کدها عوض شده و به قول دوستمون 5 شده کرمانشاه...
سلام نترس جاي قشنگيه 15كيلومتر از شهر كرمانشاه دوره كنار پادگان يه سراب زيبا داره به اسم سراب نيلوفر
فكركنم تنها مشكلي كه داشته باشي كمي سرماي هوا باشه بقيش همش كشكيه حالا خودت بري ميفهمي
موفق باشي
آقا دستت درد نكنه رفتم تو نقشه دنبالش گشتم همون طوري كه شما گفتي پادگان شهيد رجايي(مرزباني)حدودا در 15 كيلومتري شمالغربي شهر كرمانشاه در منطقه اي به نام سراب نيلوفر واقع شده .فقط يه سوالي برام پيش اومد اينجايي كه پادگان واقع شده مرز نيست پس چرا بهش مرزباني ميگن؟؟؟؟؟؟؟
بدبخت شدم
امروز جواب اعزام اومد 19 /10 باید برم شیراز
من میخوام از جبهه بابام استفاده کنم یه 10 ماهی کسری بگیرم.
اما تا اونجایی که شنیدم این طرح تا سال 90 اجرا میشه.
حالا من چیکار کنم اگه 2ماه دیگه برم +2 ماه اموزشی تا میخوام برم خدمت دیگه میشه سال 90 که اون موقع هم نمیشه از این طرح استفاده کنم؟
چیکار کنم دوستان
پای زدندگی 10 ماه وسطه
سلام بچه ها
جای شما بودم وقت رو تلف نمی کردم و خیلی سریع می رفتم **** وظیفه تهران ، اون جا بهتر از هرکسی شما رو راهنمایی خواهند کرد.
اخه تهران کجا ما کجا
1500 کیلومتر فاصله بینمونه![]()
البته فکر نکنم به پارتی نیاز داشته باشی برو درخواست بده
تا جایی که من می دونم، به لحاظ قانونی وقتی اعلام میشه که یک قانون تا سال 90 اجرایی هست به این معنیه که باید همه مشمولین اعزامی پیش از سال 90 رو شامل بشه. که با این تاریخ اعزام شما هم قاعدتاً باید از این قانون بتونید استفاده کنید.
می تونید از اطلاعات موجود در سایت های زیر هم استفاده کنید:
http://www.police.ir/portal/home/default.aspx?categoryid=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55
http://nezamvazifeh.com/
ممنون دادش
اینقدر اون سای خر تو خر بود گیج شدم.
راستی خدمت الان 18 ماه یا 24 ماه؟
مگه قرار نبود از سال 90 بشه 24 ماه؟؟؟
ممنون دادش
اینقدر اون سای خر تو خر بود گیج شدم.
راستی خدمت الان 18 ماه یا 24 ماه؟
مگه قرار نبود از سال 90 بشه 24 ماه؟؟؟
حالا ديگه خيلي نگران نباش چند روز بيشتر نمونده به اعزام بالاخره يه جايي ميريم.تاريخ اعزامت كي هست؟
البته من داداش نیستم. :happy: همسرم الان سرباز هست.
خدمت قرار بوده که از سال 90 به بعد 24 ماه بشه (دیپلم و زیر دیپلم) و برای فوق دیپلم هم 20 و لیسانس 18 و فوق لیسانس 16 و دکترا 14 ماه. که البته فکر می کنم هنوز تصویب نشده. شما باز هم شامل همون 18 ماه فعلی میشید البته اگر غیبت ندارید.
خواهش میکنم
فکر کنم چون برای مرز سرباز اموزش میده اسمشو گذاشتن مرزبانی
دوستان الان خدمت 18 ماهه یا 24 ماه؟
اسرار پادگان رو چرا public می کنی؟سلام
سلام 2هفته از آموزشیمان در پادگان شهید هاشمینژاد نیشابور گذشت
مرخصی 30 ساعته دادن آمدیم مشهد
یه مزبی دازیم که جلسه اول حال همه را گرفت
میگفت:فکر کردی آمدی هتل باغرود؟؟؟
فکر کردی اینجا نینی به لالات میدن؟؟
...
الان بدک نیستش
فعلا خداحافظ
الان؟دوستان الان خدمت 18 ماهه یا 24 ماه؟
از دوستان اطلاعي از شهر اروميه بدن ممنون ميشم تقسيم افتادم مرزباني اروميه .
آموزشي هم افتادم مالك اشتر به نظر من بهترين پادگان البته سعي كنيد گردان كربلا نيوفتيد ...:happy: