morteza_^^^
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 197
- لایکها
- 82
فارغ التحصیلای دکترای غیر پزشکی خدمتشون به چه شکله؟؟من شنیدم یه پروژه انجام میدن جای خدمتشون حساب میشه این موضوع صحت داره یا اونا هم باید کامل 17 ماه خدمتو بکنن
یعنی زمستون هم رحم نمیکنند و باید با لباسارو در بیاریمو ورزش کنیم؟در آموزشی خودشون لباس زیر میدن به شورت فکر نکنم ولی به زیر پیراهن گیر میدن
زمان ما هفته ای 2 بار ورزش صبحگاهی داشتیم که باید لباسا رو در میاوردیم و با زیرپوش ورزش میکردیم واسه همین گیر میدادن شدید
معمولا حوله دستی میدن حوله حمام به ما نداده بودن
اگه میخوای بری کیسه فریز خیلی به دردت میخوره
با خودت بشقاب و قاشق و چنگال و کارد میوه خوری ببر
در بازکن کنسرو فراموش نشه
کش ببر برای گتر شلوارت
چون فصل سرماست یه سری دارو مثل سرماخوردگی و آموکسی سیلین و ... داشته باشی بد نیست
سعی کن با خودت خوراکی مثل خرما خشکٰانجیر خشکٰ توت خشکٰنخود و کشمش و گردو و برگه زردالو و این چیزا ببری که بیشتر از همه بدردت میخوره
آموزشی نیروی انتظامی امکاناتش کمتر از بقیه هست ما که لیسانس بودیم نه کمد داشتیم و نه یقلوی
فارغ التحصیلای دکترای غیر پزشکی خدمتشون به چه شکله؟؟من شنیدم یه پروژه انجام میدن جای خدمتشون حساب میشه این موضوع صحت داره یا اونا هم باید کامل 17 ماه خدمتو بکنن
یک روز تا روز اعزام.
کسی نبود؟!
پول زیاد نبريه سوال فني از دوستان داشتم (خيلي ضروريه)
براي اين 2ماه آموزشي چقدر پول ببريم؟آيازيادپول بردن كاردرستيه؟ميشه كارت عابربانك برد كه بشه اونجا ازش استفاده كنيم؟
تو آموزشي حقوق سربازي بهمون ميدن يانه؟
ببخشين اگه يه كم سوال ها زياد شد
در آموزشی خودشون لباس زیر میدن به شورت فکر نکنم ولی به زیر پیراهن گیر میدن
زمان ما هفته ای 2 بار ورزش صبحگاهی داشتیم که باید لباسا رو در میاوردیم و با زیرپوش ورزش میکردیم واسه همین گیر میدادن شدید
معمولا حوله دستی میدن حوله حمام به ما نداده بودن
اگه میخوای بری کیسه فریز خیلی به دردت میخوره
با خودت بشقاب و قاشق و چنگال و کارد میوه خوری ببر
در بازکن کنسرو فراموش نشه
کش ببر برای گتر شلوارت
چون فصل سرماست یه سری دارو مثل سرماخوردگی و آموکسی سیلین و ... داشته باشی بد نیست
سعی کن با خودت خوراکی مثل خرما خشکٰانجیر خشکٰ توت خشکٰنخود و کشمش و گردو و برگه زردالو و این چیزا ببری که بیشتر از همه بدردت میخوره
آموزشی نیروی انتظامی امکاناتش کمتر از بقیه هست ما که لیسانس بودیم نه کمد داشتیم و نه یقلوی
سلام
اگه میشه درباره برنامه ورزش صبحگاه و غذا یکمی توضیح بده لطفا
پول زیاد نبر
40 تومن + پول بلیط رفت و برگشت به شهر مورد نظر + کارت عابر بانک
کارت رو میتونی ببری. بعضی پادگانا داخلش عابر بانک هست (مثل هوابرد شیراز)
اگر هم نباشه مرخصی ساعتی میری پول میگیری
یا میتونی کارتتو بدی به فرمانده تون برات پول بگیره بیاره
خلاصه کارت رو ببر. اگر هم گم شد مشکلی نداره. چون استفاده ازش ملزم به دونستن رمزشه. پس به درد کسی نمی خوره
حقوق هم نمیدن بهتون. 10 روز بعد از پایان دوره ی آموزشی، حقوق این 2 ماه رو یه جا میریزن به حسابتون
سلام
اگه میشه درباره برنامه ورزش صبحگاه و غذا یکمی توضیح بده لطفا
كسي جواب سوال ماور نميده؟
یعنی زمستون هم رحم نمیکنند و باید با لباسارو در بیاریمو ورزش کنیم؟
حمام عمویم هست برای نیروی انتظامی؟
فردا اعزامم يهني چهار شنبه.
دوستان آموزشي من كه ديپلم ريم همه زير ديپلميم درسته؟
دوستان يه سوال ديگه برو بچ آموزشي باحالن(ميشه دوست شد)يا خير بچه شاخ هم داره كه گنده بازي در بياره؟
سلام بچه ها من 1 اسفند اعزام هستم برگه سبزم هم اومدهتوی زمستون ژاکت می پوشید!
حموم عمومی را نفهمیدم منظورتون چیه؟! حموم دارن دیگه جداست..
نه از زیر دیپلم هست تا دانشجو انصرافی
همه جور ادمی پیدا میشه!