دوستان یه سوال:
من ترم پیش ترم هفتم کاردانی به کارشاسیم بود رفتم .گفتن باید بری **** وظیفه نامه بگیری.پائین نامه نوشته تحصیل ایشان بلا مانع و بعد با غیبت به وضعیت ایشان رسیدگی می شود.
حالا درسم تموم شده دفترچه گرفتم.این غیبت رو کجا برم درستش کنن؟
یکی می گفت دوشنبه صبح میدان **** جلسه می ذارن بری حلش می کنن و از این حرفا.
کسی تا حالا مشکل اینجوری داشته؟
اگه بر فرض هفته بعد دفترچه پست کنم شانسی هست اردییهشت اعزام شم و دو ماه بندازم جلو؟
سلام ...
دوستان یک سوال ؟ توی آموزشی بین **** و ارتش و نیرو هوایی فرقی داره ؟ آموزش هایی که میبینن یکیه یا نه کلا سیستم فرق داره ؟
ممنون میشم جواب بدید
ممنون میشم جواب بدید
کسی اطلاع دقیق نداره؟
اگر بازه میخوام 5شنبه برم
عزیز منم عینه شما بودم و 3ماه اضافه خوردم جلسه هم دوستام رفتن گفتن همینکه به سردار گفتیم جریان رو گفت از اتاق برو بیرون ! برای هیچ کدوم از دوستای من رو حل نکرد ! شما میتونی 7ترم بخونی که ! خود **** وظیفه 1ترم میده بدونه غیبت ! توی قانون دانشگاه هم هست بری روی بورد دانشگاتون باید زده باشه !
درد منم همینه.ترم هفتم اصلا فرجه نمیخاست که منو فرستادن میدون ****.
اصلا از این گذشته چرا غیبت خوردم؟:blink:
شما مرخصی نداشتی؟ همه ی هفت ترم رو رفتی دانشگاه ؟
با سلام به دوستان
آقا من باید با ملاقات مردمی اعزام خودمو عقب بندازم؟ یا این که نه
بعد ببینم با داشتن کارت فعال بسیج چه فرقی تو خدمتم میکنه ؟
ایا کسی فعال داره که به دردش بخوره؟
ممنون میشم از پاسختون:wacko:
مرخصی نداشتم.
راستی اینم بگم کارشناسی که قبول شدم روز ثبت نام 15 روز از 6 ماه فرجه بعد کاردانی گذشته بود.البته اون موقع گفتن زیر 1 ماه رو می بخشن.رو همین حساب تونستم ثبت نام کنم.
حالا نمی دونم این 3 ماه واسه از اونجا اومده یا از جای دیگه.
پسر ئمه من 2 سال غیبت داشت وقتی رفت 3 ماه غیبت خورد ولی عفو ***** خورد.
هنوزم عفو میدن؟
سلام.
تاثیر معدل لیسانس تو خدمت چه جوریه؟
من لیسانس دارم از دانشگاه سراسری با معدل 14.5
ایا با من عین دیپلم رفتار میشه یا فوق دیپلم یا لیسانس؟
اگه معدلم 17 بود چه جوری باهام رفتار می کردن؟ درجه ای که بهم می دادن چقدر فرق می کرد؟
لطفا یکی توضیح بده.
سلام ممنون از توضیحاتت.دوست عزیز توی **** قاراشمیش ما نه کسی میپرسه چی خوندی، نه می پرسه کجا خوندی... دیگه چه برسه به معدل! شما برای ****(چه ارتش، چه ****، چه نیرو انتظامی) یه نیروی کار مفت و ارزون هستی، معدل به چه دردشون میخوره!
شما افسر میشی، با شما مثل افسر وظیفه برخورد میشه، که با سرباز معمولی زمین تا آسمون فرق داره.
:wacko::wacko::wacko::wacko:
من هم منتظرم ممنونمیشم جواب بدین؟
سلامسلام.
من از آموزشي ميان دوره گرفتم.نيروي زميني ارتش 05 كرمان.
اگر دوست داشتيد سوال بپرسيد.
اگر وقت كردم جوابتون رو مي دم چون وقت واقعا كم دارم.