• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

farid_491

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من کد مازاد خوردم واول دی باید برای اعزام برم.در ضمن دوره کفایت آموزشی سپاه45روزه(کارت سبز) رو رفتم و بعلت مشکلاتی نتونستم بموقع مدارکم رو بوسیله نیروی انسانی **** بفرستم از طرفی می خوام در صورت امکان با **** اعزام بشم چون کفایت آموزشی دارم
دوستان اگه اطلاعاتی دارن لطفا بگن چطور میتونم با **** اعزام بشم ؟کارت سبز **** کمکی میکنه؟لطفا راهنمایی کنید.
مازاد رو قبل اعزام میشه فهمید کجا میفرستن؟

سلام دوستان کسی نظری نداره؟کاری می تونم انجام بدم یا شانسی هستش؟لطفا کمک کنین و نظر بدین.

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
فوق دیپلم هستم که گروهبانی میدند
به لیسانس هم ستوانی میدن

درجه ها کم شده ...

به لیسانس الان استوار میدن ... سه تا حلال با دو تا خط
فوق دیپلم هم فک کنم دو تا جلال میدن ... شایدم 3تا !

mo h se n

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان کسی نظری نداره؟کاری می تونم انجام بدم یا شانسی هستش؟لطفا کمک کنین و نظر بدین.

سلام
بهترين كار اينه كه شما بريد ميدان **** و سوال كنيد زودتر به نتيجه ميرسيد چون موعد اعزامتون هم نزديكه.
ولي فكر كنم اگر بخواهيد پذيرش **** را بگيريد بايد تاريخ اعزامتون را عقب بندازيد چون دير شده اگر بريد ميدان **** همونجا مي‌تونيد بريد پادگان وليعصر و كارهاي لازم براي گرفتن پذيرش **** (نيروي هوايي) را انجام بديد.

hkhweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به لیسانس هم ستوانی میدن

سلام
من کلا 3 ماه .و 3 هفته سربازی دارم جهرم افتادم . اگه بیفتم مرز در لحظه معاف میشم . چطور میشه سیستم من ؟ شما می دونین ؟

SaR1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه دوستان من پایه خدمتی مهر 89 بودم کد 200 که واسه نیرو انتظامی شیرگاه مازندران بود. هر کسی هر اطلاعاتی در مورد این پادگان که به چه نحوی هستش .( سختی و این چیزاش و محیطش و....... ) به من بگه تا بهش جواب بدم. در کل دعا کنید نیرو انتظامی نیافتید اما اگرم می افتید خوش شانس باشید شیرگاه باشه که نسبتا بهتر از جاهای دیگه ی نیرو انتظامیه

SaR1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد درجه ها دوستان سوال کردن . من توی نیرو انتظامی رو میدونم اونم اینه که .. دیپلم ها و زیر دیپلم فرقی نمی کنه سر دوشی می گیرند. فوق دیپلم سرجوخه یا گروهبان ( بستگی به معدل داره ) لیسانس هم همینطور از استوار دوم و یکم تا نهایت ستوان سوم که با توجه به معدل هستش. اگه بالا باشه ستوان سوم. و اگه نباشه استوار

hkhweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان آموزشی نیروی انتظامی چند روزه ؟

nini_kuchulu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان " مالک اشتر اراک" اگه کسی تجربه داره بگه چه جور پادگانی هستش ؟؟(از نظر امکانات و بهداشت و سختگیری و......) تقسیم تو گروهان ها چطوره؟ من با چند تا از دوستام با هم هستیم چی کار باید بکنم بیافتیم تو یه گروهان؟ کدوم گروهان از بقیه بهتره؟

marhab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد درجه ها دوستان سوال کردن . من توی نیرو انتظامی رو میدونم اونم اینه که .. دیپلم ها و زیر دیپلم فرقی نمی کنه سر دوشی می گیرند. فوق دیپلم سرجوخه یا گروهبان ( بستگی به معدل داره ) لیسانس هم همینطور از استوار دوم و یکم تا نهایت ستوان سوم که با توجه به معدل هستش. اگه بالا باشه ستوان سوم. و اگه نباشه استوار

سلام مثلا معدل 16 رو چه درجه ای میدن ؟

marhab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به لیسانس هم ستوانی میدن

اینکه میگن درجه ها کم شده راسته یا شایعه هست ؟ یعنی به تمام لیسانسا ستوانی میدن ؟ بعضیا میگن درجه ها کم شده به لیسانسا استواری میدن !!!!!

simpatico4949

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

جدی به معدل ربط داره ؟
من لیسانس هستم و معدلم 16 درجه من چی میشه؟

seppeehr

Registered User
لایک‌ها
0

فوق ليسانس چي؟

peyman4736

Registered User
لایک‌ها
1
سلام. من اصفهانم.لیسانس دارم. اولا اونایی که اول دی اعزامن و کدشون نیرو هوایی مشهد خورده به این آی دی پی ام بدن آشنا بشیم: final_dream33

دوما چند تا سوال دارم. اول اینکه چه جور جایی هست؟ هوا الان اونجا چجوریه؟

دوم اینکه امکان عوض شدن کد روز اعزام هست؟ چون من برگه تکمیلی بسیج هم دارم ممکنه بیفتم ****؟

سوم اینکه بعد از آموزشی اونجا ممکنه بندازنم اصفهان؟

ممنون از همه.

peyman4736

Registered User
لایک‌ها
1
سلام/من هم مثل شما بودم اولش مازاد 226 بودم ولي درست 10 روز قبل اعزام خود **** وظيفه كدمو تغيير داد و انداخت اراك نيروي انتظامي/
نيروي پدافند مشهد هم جاي خوبيه/كنار فرودگاه مشهده/يكم مرخصي كم ميدن/تو تهران دو جا هم داره يكي افسريه يكي هم تهرانسر تو غرب تهران/الان پسر خاله ام اونجاست/اعزامي اول آبان/براي اولين بار تازه دوشنبه امد مرخصي/فقط اولش مرخصي اندازه كردن لباس بهتون ميدن/همون اول دي هم اعزام نميشيد/ميگن سوم دي بياييد ترمينال جنوب/البته شنيدم كه از اول دي ديگه **** وظيفه ماشين نميزاره و هر كي خودش بايد بره هر جا كه آموزشيش افتاده/اينو فرمانده پادگان مالك اشتر ناجا بهمون تو صبحگاه گفت!/

منم شنیدم کد مازاد ها جدیدا از قبل مشخص میشه که کی کجا افتاده لسمش مازاده. احتمالا اقوامتون درست گفته. فقط از ali4646 این سوال رو دارم که بعد از آموزشی تو نیرو هوایی مشهد همه رو میندازن افسريه يكي هم تهرانسر تو غرب تهران، یا من که اصفهانم رو میندازن تو شهر خودم؟

SaR1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مدت آموزشی در نیرو انتظامی 60 روزه اما در طول این 60 روز 7 روز مرخصی هستش که مفیدش 52 روزه . که البته بگم تو این 52 روز هم جمعه ها در اختیار خودتی و حساب نکن چون آزادی و کاری تو پادگان ندارن . طبق برنامه سین تا پنجشنبه بعد از ناهار هستش و بعدش تا شنبه صبح سرباز در اختیار خودشه. اینم بگم که فقط 10 روز اول سخته چون صف جم کار میشه و تمرینات رژه هستش و بعدش کلاس شروع می شه تا یه هفته آخر خدمت کلاسه بعدشم امتحان میگرن که همش چرته خودشون جواب میگن:lol: در کل آموزشی فقط عشق و حال کن . در مورد سختی هم باید بگم همه چی به فرمانده گروهان و مربی های اون گروهان بستگی داره که اگه عقده ای نباشند توپه . اگرم با رفیقات می خواهید تو یه گروهان بیافتید روز اول که میان فرمانده ها برای برداشتن نیرو همش به هم نزدیک باشند و جدا نشید . اضاف خدمت هم نداره همش الکیه فقط سعی کنید دعوا نکنید . بهترین دورانه . اینو خودمم باورم نمی شد تا اینکه پایان دوره رسید و دلم نمی خواست برگردم .حالا میرید و یاد حرفم می افتید. بهترین پادگان نیرو انتظامی هم پادگان شهید ادیبی مرزن آباد و شهید قاسمیان قائم شهر هستش . در مورد لیسانس هم بگم که عشق و حال میکنن اصلا خدمتی ندارن پس نگران نباشند . معدل 16 هم یا استوار یک میشه یا ستوان سوم . درجه فوق لیسانس هم ستوان دوم .. همون طور که می دونید درجه ها پایین اومده واسه همینه که اینجور شده.

hkhweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مدت آموزشی در نیرو انتظامی 60 روزه اما در طول این 60 روز 7 روز مرخصی هستش که مفیدش 52 روزه . که البته بگم تو این 52 روز هم جمعه ها در اختیار خودتی و حساب نکن چون آزادی و کاری تو پادگان ندارن . طبق برنامه سین تا پنجشنبه بعد از ناهار هستش و بعدش تا شنبه صبح سرباز در اختیار خودشه. اینم بگم که فقط 10 روز اول سخته چون صف جم کار میشه و تمرینات رژه هستش و بعدش کلاس شروع می شه تا یه هفته آخر خدمت کلاسه بعدشم امتحان میگرن که همش چرته خودشون جواب میگن:lol: در کل آموزشی فقط عشق و حال کن . در مورد سختی هم باید بگم همه چی به فرمانده گروهان و مربی های اون گروهان بستگی داره که اگه عقده ای نباشند توپه . اگرم با رفیقات می خواهید تو یه گروهان بیافتید روز اول که میان فرمانده ها برای برداشتن نیرو همش به هم نزدیک باشند و جدا نشید . اضاف خدمت هم نداره همش الکیه فقط سعی کنید دعوا نکنید . بهترین دورانه . اینو خودمم باورم نمی شد تا اینکه پایان دوره رسید و دلم نمی خواست برگردم .حالا میرید و یاد حرفم می افتید. بهترین پادگان نیرو انتظامی هم پادگان شهید ادیبی مرزن آباد و شهید قاسمیان قائم شهر هستش . در مورد لیسانس هم بگم که عشق و حال میکنن اصلا خدمتی ندارن پس نگران نباشند . معدل 16 هم یا استوار یک میشه یا ستوان سوم . درجه فوق لیسانس هم ستوان دوم .. همون طور که می دونید درجه ها پایین اومده واسه همینه که اینجور شده.
ممنون از راهنمایی ....
یک سوال کردم اما نمی دونم کسی جوابشو بدونه . من کلا 3 ماه و سه هفته سربازی دارم یعنی 1 ماه و یک هفته بعد از آموزشی فکر می کنین برای این مدت منو بفرستن زاهدان ؟ اونحا اگه مرزی باشه 2 ماه از سربازیم کم میشه اونوقت معاف میشم ؟
ممنون

SaR1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمایی ....
یک سوال کردم اما نمی دونم کسی جوابشو بدونه . من کلا 3 ماه و سه هفته سربازی دارم یعنی 1 ماه و یک هفته بعد از آموزشی فکر می کنین برای این مدت منو بفرستن زاهدان ؟ اونحا اگه مرزی باشه 2 ماه از سربازیم کم میشه اونوقت معاف میشم ؟
ممنون

آموزشی کجا افتادی؟

در مورد زاهدان هم بگم فقط می ترسونن .و اینم بگم که کسری دار ها زاهدان نمی افتن مطمئن باش . کلان راه دور نمی افتن . موقع تقسیمات کسری دار ها ، تک فرزند . کثیر اولاد و پدر نظامی ها جدا میشند . اینا اولویت دارند

hkhweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آموزشی کجا افتادی؟

در مورد زاهدان هم بگم فقط می ترسونن .و اینم بگم که کسری دار ها زاهدان نمی افتن مطمئن باش . کلان راه دور نمی افتن . موقع تقسیمات کسری دار ها ، تک فرزند . کثیر اولاد و پدر نظامی ها جدا میشند . اینا اولویت دارند

ممنون از راهنمایی . آموزشی من جهرم ناجا هستم . کسر خدمت جبهه والدین دارم . کلا 3 ماه و سه هفته سربازی مونده .
ممنون

AshkanAsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1/10 جهرم،اطلاعاتت خیلی خوب بود مرسی

بالا