• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
اردوي پايان آموزشيه. ما كه دوره 1 آبان بوديم به خاطر سردي هوا كنسل شد. (جوادنياي قزوين)

صبح رفتيم و غروب برگشتيم. شب نمونديم.

مطمئن باش تو اين دوره هم چون تو زمستونه كسي اردو شبانه نميره. (يعني هيچ پادگاني توقف شبانه نخواهد داشت)
ای ول بابا
ما که تو هتل باغرود بودیم لطف کردن بجای اردو تو سرکوه بغل پادگان چادر زدیم
شب با اورکت و لباس زیر گرم و 2جفت جوراب و پوتین داخل کیسه خواب میخوابیدیم یه پتوهم میکشیدیم روش
یادش بخیر

Last edited:

mo h se n

Registered User
لایک‌ها
0
خوب به سلامتی همه رفتن سربازی حالا نوبت ما اسفندی هاست که باید منتظر بشیم.یکی گفته بود توی اسفند **** پذیرش نمیگیره.ایا این مطلب درسته چقدر شانس اسفندی ها برای اینکه بیافتن **** کم میشه؟:( مرخصی عید نوروز چقدره؟برگه سفید کی میاد برامون؟

بله درسته **** براي اسفند سرباز نميگيره حداقل من براي نيروي هوايي را مطمئن هستم.
برگه سفيد هم به نظر من هر موقعي ممكنه بياد يا اصلاً هم نياد مثل من كه نيومد و خودم رفتم گرفتم.

Amir_Mahmood

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باشه ... خیالی نیست ... میریم دیگه ...
فقط فردا وسایل ببرم ؟؟؟
نبرم دیگه نه ؟؟؟
بچه های قبلی خضرایی نیستن ؟؟؟
نمی دونین روز اول بر میگردیم یا نه ؟؟

MR.MD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله درسته **** براي اسفند سرباز نميگيره حداقل من براي نيروي هوايي را مطمئن هستم.
برگه سفيد هم به نظر من هر موقعي ممكنه بياد يا اصلاً هم نياد مثل من كه نيومد و خودم رفتم گرفتم.

آقا شما کی رفتی برگه سفیدتو گرفتی ؟ :eek:

من 16 روز دیگه مونده تا روز اعزامم از الآن دلهره دارم ، میشه از الآن برم خودم بگیرم ؟ :f34r:

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
و راستی یه چیز مهم دیگه هم یادم اومد..این زندگی در شرایط سخت چیه؟..دو شب تو چادره؟ چطوریه؟؟در موردش توضیح بدید لطفا..
2-3شب تو چادر میخوابی
والسلام
نگران نباش میگذره
حالا کو تا اردو

MR.MD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه دوست عزیز. فعلا برای معافیت پزشکی اقدام کردم. دکتر تشخیص داده کف پام صاف هست!

کف پای منم صافه :rolleyes:

ولی میرم خدمت ، کارت معافیت پزشکی زیاد جالب نیست.

در ضمن ، من پرسیدم میگن برای کف پای صاف معاف از رزم میدن نه معافی کامل:cool:

mo h se n

Registered User
لایک‌ها
0
آقا شما کی رفتی برگه سفیدتو گرفتی ؟ :eek:

من 16 روز دیگه مونده تا روز اعزامم از الآن دلهره دارم ، میشه از الآن برم خودم بگیرم ؟ :f34r:

من شنبه 27 آذر گرفتم و اعزامم هم يك دي بود و فردا 2 دي بايد بريم ترمينال.
بله الان هم ميتونيد بگيريد اگر دلهره داريد بريد بگيريد. **** وظيفه كه رفتيد توي همون قسمت ورودي اپراتورها و مشاورها پشت كامپيوتر هستند يك اپراتور همون جلو هست كه كارش دادن برگه سبز و سفيد هست (البته هنوز براي شما دير نشده شما حتي همون روز اعزام هم ميتونيد قبل از اينكه بريد براي تقسيم شدن و گرفتن آدرس و ... بريد پيش اپراتورها و برگه سفيدتون را بگيريد).

امروز كه رفتم **** وظيفه يك مطلب را فهميدم و اون اينكه اگر كسي توي هفته نيروي انتظامي مداركش را ببره **** وظيفه همون روز بهش برگه سبزش را ميدن (اينهم براي اونهايي كه سال ديگه ميخوان مدارك بفرستن:lol:).

Last edited:

MR.MD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من شنبه 27 آذر گرفتم و اعزامم هم يك دي بود و فردا 2 دي بايد بريم ترمينال.
بله الان هم ميتونيد بگيريد اگر دلهره داريد بريد بگيريد. **** وظيفه كه رفتيد توي همون قسمت ورودي اپراتورها و مشاورها پشت كامپيوتر هستند يك اپراتور همون جلو هست كه كارش دادن برگه سبز و سفيد هست (البته هنوز براي شما دير نشده شما حتي همون روز اعزام هم ميتونيد قبل از اينكه بريد براي تقسيم شدن و گرفتن آدرس و ... بريد پيش اپراتورها و برگه سفيدتون را بگيريد).

امروز كه رفتم **** وظيفه يك مطلب را فهميدم و اون اينكه اگر كسي توي هفته نيروي انتظامي مداركش را ببره **** وظيفه همون روز بهش برگه سبزش را ميدن (اينهم براي اونهايي كه سال ديگه ميخوان مدارك بفرستن:lol:).

:(
مرسی دوست عزیز؛
شما تهران هستید ، **** وظیفه تهران همینجوریه ولی من مشهدم.
پارسال 3 روز رفتم چون فقط یک سوال داشتم ، هر روز از ساعت 7 تا 12.30 تو صف بودم ، آخرشم نوبتم نمیشد :eek:
**** وظیفه مشهد خیلی بی نظمه.
اصلاً هیچکی نیس راهنمایی کنه.
اسم اون بخشی که برگه های سفید و سبز رو میده چیه ؟ :f34r:

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایو اش خورها سلام:D
خب به سلامتی اعزامی های دی هم که رفتند موندیم ما اسفندی ها 1/12/89 آخیییی
راستی چرا میگن **** تو اسفند نیرو نمیگیره ؟ ما که اسفند میریم عید چند روز تعطیلیم؟ کل 13 روز یا کمتر؟

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا چرا کسی جواب منو نداد ؟ یعنی فقط من اعزامی اسفندم؟:medieval::medieval:

Grafix

Registered User
لایک‌ها
99
آموزشی ما هم دیروز به اتمام رسید، 60 روز فیکس طول کشید ..
یگان هم افتادیم لشگر 84 خرم آباد ، کسی اطلاعی داره از اونجا ..؟

ali___

Registered User
لایک‌ها
0
من هم دوره قبل مثل تو بودم. دقيقا يه همچين شبي سر دو راهي مونده بودم كه برم يا بندازم 10/1

يكي از آشناها تونسته بود بندازه عقب. ولي توكل كردم به خدا و رفتم (جوادنياي قزوين. وزارت دفاع) بودم

الان 2 ماه خدمتم :p و خوشحالم كه اونموقع عقب ننداختم. اين شتريه كه بالاخره ميخوابه.

تهرانم افتادي كه خوبه. زمستونش مثل شهراي غربي سرد نيست.

توكل كن به خدا و برو ....

یه مقدار درباره سربازی تو وزارت دفاع توضیح میدی.آخه منم از وزارت دفاع پذیرش گرفتم.
کلا چند جا واسه آموزشی داره؟

nokhodchiha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آموزشی ما هم دیروز به اتمام رسید، 60 روز فیکس طول کشید ..
یگان هم افتادیم لشگر 84 خرم آباد ، کسی اطلاعی داره از اونجا ..؟

60 روز؟مرخصی هم داشتین؟
توی استان خودتون افتادین؟؟

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بروبچ کجایید بابا یکی به من بگه اسفند چطویه آموزشی بیشتر کجاها میافتن من لیسانس کامپیوترم **** میرم؟
این تعطیلات عید که وسطشه:) چند روز میتونیم آزاد باشیم

بالا