• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

desinger

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من مازاد بودم حالا افتادم 06 تهران (پاسداران جوادالائمه ) می خواستم بدونم اونجا چه جور جایی
یه سوال دیگه به ما یه نوار قرمز برای دوخت به شلوار دادن دوستان باید این نوار را به دو طرف شلوار بدوزم یا نه
چون اون روز دیر شده بود و اصلا به نگفتند دو طرف شلوار بچسبونید یا یه طرف ضمنا لباس سبز مال نیروی زمینی ارتش به ما دادن

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نامزد دار ها دستها بالا :p
از کی تا حالا بدون عقد شده نامزدی ؟:D

bf تون موقعی که برگرده روح و روان از کلش پریده و دیگه فکر ..س بازی نیست :f34r:
خیلی ببخشید میگم اسکول آخه اگه عقد کرده بودم که نامزد نبود زنم بود یه سری فکر می کنن عروسی زن آدم یا شوهر طرف حلالش میشه نخیر خوشگل اون فقط یه جشنه یه تحقیق درباره کلمه نه چندان بیگانه نامزد انجام بده:)
موفق باشی

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این تایپیک صرفا جهت اطلاع رسانی بوده وهست (درباره سربازی) پس خواهشا خاله زنک بازی وتبلیغ .... تعطیل کنید
اومدید از تجربه های هم چه اونایی که رفتن خدمت چه اونایی می خوان برن استفاده کنیم
یا علی

MR.MD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راهی هست تو سربازی کافور خوردنو بپیچونیم ؟

meyn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این تایپیک صرفا جهت اطلاع رسانی بوده وهست (درباره سربازی) پس خواهشا خاله زنک بازی وتبلیغ .... تعطیل کنید
اومدید از تجربه های هم چه اونایی که رفتن خدمت چه اونایی می خوان برن استفاده کنیم
یا علی

شدیدا تایید میشه...

MR.MD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دیپلمم خیلی تو سربازی اذیت میشم نه ؟؟ :(
میشم سرباز صفر :((

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
28 - نیرو هوایی بابلسر :rolleyes:
ارتش و **** فرق میکنه برای دیپلم ؟
:(
والله من شنیدم ارتش سخت تره تو آموزشی کلا خودت ادمهای ارتشی بسنج دیگه بیشتر مقرراتین نسبت به ****
ارتش همیشه بوده می مونه آخرین دژ مستحکم یه کشور ارتش اونه حتی وقتی شاه رفت باز ارتش با مردم سر و کله می زد ارتش اینطوریه پایه مسایل الکیم مثل حوادث بعد انتخابات ... نمیاد وسط که خوش خراب کنه چون آخرین دژ قدرت نظامیه
**** برای خود ما خریدار داره آخه کدوم کشوری دیدی به غیر از انتظامات (پلیس) و ارتش یه ارگان نظامی از این 2تا قوی تر هم داره
**** از اسمش پیداست پاسدار انقلاب اسلامی حال یه روز این انقلاب هم مالیده میشه من مرده شما زنده:
D:p

MR.MD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والله من شنیدم ارتش سخت تره تو آموزشی کلا خودت ادمهای ارتشی بسنج دیگه بیشتر مقرراتین نسبت به ****
ارتش همیشه بوده می مونه آخرین دژ مستحکم یه کشور ارتش اونه حتی وقتی شاه رفت باز ارتش با مردم سر و کله می زد ارتش اینطوریه پایه مسایل الکیم مثل حوادث بعد انتخابات ... نمیاد وسط که خوش خراب کنه چون آخرین دژ قدرت نظامیه
**** برای خود ما خریدار داره آخه کدوم کشوری دیدی به غیر از انتظامات (پلیس) و ارتش یه ارگان نظامی از این 2تا قوی تر هم داره
**** از اسمش پیداست پاسدار انقلاب اسلامی حال یه روز این انقلاب هم مالیده میشه من مرده شما زنده:
D:p

من فقط میخوام بدونم دیپلم دارم خیلی اذیت میشم دیگه ؟ :(

چرا بحثو سیاسیش میکنی داداش ؟ :eek:

ali___

Registered User
لایک‌ها
0
کسی درباره سربازی تو وزارت دفاع اطلاعاتی نداره؟؟؟

sha19425

Registered User
لایک‌ها
21
من دیپلمم خیلی تو سربازی اذیت میشم نه ؟؟ :(
میشم سرباز صفر :((

دوست من وضع شما از زیردیپلمها بهتره . اونا سرباز صفر هستند شما از اونا بالاتری . بتظر من شانس اوردی نیروی انتظامی نیفتادی !

نیروی انتظامی : بیشتر ارگانهاش دیپلم با لیسانس خیلی فرق نداره
ارتش :زیر دیپلم و دیپلم و لیسانس فرق داره
**** : معمولآ برا همه هتله

Last edited:

farzadddd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که کد 277 فاتب برای آموزش میافتند من برای راهنمایی در خدمتم

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا من که 1/12 میرم کی برگه سفیدم میاد؟
خوبیش فقط اینه که عید میخوره وسطش با کله کچل میریم عید دیدنی:lol:

peyman_redboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها اعزامي هر ماه هست؟؟؟ چه تاريخايي اعزامي هست؟؟:f34r:

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
دوست من وضع شما از زیردیپلمها بهتره . اونا سرباز صفر هستند شما از اونا بالاتری . بتظر من شانس اوردی نیروی انتظامی نیفتادی !

نیروی انتظامی : بیشتر ارگانهاش دیپلم با لیسانس خیلی فرق نداره
ارتش :زیر دیپلم و دیپلم و لیسانس فرق داره
**** : معمولآ برا همه هتله
چرا چرت و پرت میگی فکر کنم تو عمرت پادگان نرفتی؟؟؟دیپلم با زیر دیپلم الان هیچ فرقی نمیکنه توی نیروی انتظامی دیپلم و زیر دیپلم اصلا درجه ندارن باز تو ارتش یه خط بهت میدن کلا با دیپلم کسی میره سربازی باید پیه همه جور فحاشی و کار حمالی رو به بدنش بکشه

بالا