• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
سلام

اگه من آخر همین ماه (دی) دفترچه ام رو بفرستم احتمالا کی تاریخ اعزامم هست؟!
درسته لیسانس به بالا ماه های زوج اعزام میشن.

مرسی

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام

اگه من آخر همین ماه (دی) دفترچه ام رو بفرستم احتمالا کی تاریخ اعزامم هست؟!
درسته لیسانس به بالا ماه های زوج اعزام میشن.

مرسی

فوق دیپلم - لیسانس و فوق لیسانس اول ماههای زوج اعزام میشن
نمیشه دقیقاً حدس زد که کی اعزام میشی ولی اگه آخر دی پست کنی من احتمال میدم ( فقطه یه حدسه !!!) که 1 تیر اعزام بشی ( البته یه مقدار احتمال هم به اردیبهشت بده)

javadotofi

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان گرامی یک سوال داشتم
من اعزامم 1 دی بود یعنی همین چند روز پیش. برگه من هم با سه ماه اضافه خدمت بخاطر غیبت بود و کد محل آموزش مازاد! بدلیل مشکلاتی که برام پیش اومد نتونستم در روز اعزام به نظلم وظیفه برم. حالا من باید دوباره به پلیس+10 برم برای تعیین تاریخ اعزام جدید یا باید برم نظلم وظیفه؟
آیا امکان داره اقدام کنن برای دستگیری؟
اضافه خدمتم همون سه ماه میمونه یا بیشتر میشه؟

ممنون

همونطور که یکی از دوستان گفت برای دستگیری نمیان دونبالت. چون نرفتی خودتو معرفی کنی هنوز غایب هستی نه فراری. اضافه خدمتتم همون سه ماهه. فکر کنم برای بار دوم یا سوم اگه این کارو بکنی و نری فراری حساب بشی.

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
همونطور که یکی از دوستان گفت برای دستگیری نمیان دونبالت. چون نرفتی خودتو معرفی کنی هنوز غایب هستی نه فراری. اضافه خدمتتم همون سه ماهه. فکر کنم برای بار دوم یا سوم اگه این کارو بکنی و نری فراری حساب بشی.

اگه فراری هم باشه نمیان دنبالش...

MR.MD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از دوستام دفترچه اش اومده .
خورده مازاد ، کجا احتمالش بیشتر بیفته ؟

mo h se n

Registered User
لایک‌ها
0
یکی از دوستام دفترچه اش اومده .
خورده مازاد ، کجا احتمالش بیشتر بیفته ؟

اصلاً معلوم نيست. ما كه يك دي رفته بوديم **** وظيفه مسئولش همون روز داشت زنگ ميزد به يك پادگاني و ميپرسيد كه ظرفيت داريد يا نه؟
ولي معمولا ميفتن پادگانهايي كه ظرفيتش زياده.

Last edited:

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
سلام

امریه گرفتن توی وزارت خونه ها یا استانداری می تونه برای استخدام بعد از مدت امریه تو همونجا مزیتی به حساب بیاد ؟!

ممنون

MR.MD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی دوستان.
این دوستمون خیلی دوس داره بیفته یگان ویژه !
خیلی سخته ؟
آشنا داره که خودشو اونجا بندازه.

ali9090

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی از مالک اشتر خبر داره؟ این ۵شنبه بهشون مرخصی می دن یا نه؟

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه فراری هم باشه نمیان دنبالش...
انقدر بی درو پیکر نیست نوکرتم اگه فراری باشی دژبان برای پولی ام که شده بزنه بجیب میاد سراغش تا بدیو کاری باهات نداشته باشن

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
انقدر بی درو پیکر نیست نوکرتم اگه فراری باشی دژبان برای پولی ام که شده بزنه بجیب میاد سراغش تا بدیو کاری باهات نداشته باشن
چرا عزیز من بی در و پیکر هست!
ارتش که اینجوریه...

MR.MD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یگان ویژه ناجا ، آموزشیش و دوران خدمتش سخته ؟ :f34r::f34r::f34r:

simpatico4949

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که اول دی خودم رو معرفی کردم پادگان دستغیب الان هم توی اولین مرخصی هستم ، جای بدی نیست به همین زودی 10 روزش گذشت:cool::cool:

nokhodchiha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که اول دی خودم رو معرفی کردم پادگان دستغیب الان هم توی اولین مرخصی هستم ، جای بدی نیست به همین زودی 10 روزش گذشت:cool::cool:

میشه بگین از ساعت چند مرخصی اومدین و معمولا سربازای غیربومی از چه ساعتی تا چه ساعتی میتونن از پادگان خارج بشن؟

simpatico4949

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه بگین از ساعت چند مرخصی اومدین و معمولا سربازای غیربومی از چه ساعتی تا چه ساعتی میتونن از پادگان خارج بشن؟

ما از ساعت 2 بهمون مرخصی دادن بچه های غیر بومی (غیر از استان فارس باشه ) هم بهشون مرخصی نمیدن چون مرخصیشون 24 ساعتی هست که نمیتونن برن و برگردن ، مرخصی شهری هم به سختی میدن.

nokhodchiha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما از ساعت 2 بهمون مرخصی دادن بچه های غیر بومی (غیر از استان فارس باشه ) هم بهشون مرخصی نمیدن چون مرخصیشون 24 ساعتی هست که نمیتونن برن و برگردن ، مرخصی شهری هم به سختی میدن.

آها..اما میخواستم بدونم مثلا اگه از 2 بدن میتونن خارج بشن و باز برگردن..و باز عصر برن و شب برگردن؟..معمولا رفت و آمد مرخصی تا پادگان و برعکس توی سربازی به چه صورت هست..اون دو روز مرخصی هم برنامه سین هست یا نصف شب هم برگردن پادگان مشکلی نداره؟..چون پادگان مالک اشتر پنجشنبه جمعه رو مرخصی داده اما غیر بومی ها نمیتونن برن شهر خودشون..اما برای رفتن به شهری که الان هستن مشکلی ندارن..اما میخوام بدونم به چه صورت باید باشه..میتونن برن شهر باز برگردن و باز برن و برگردن؟؟..راجع به مرخصی غیربومی ها بیشتر توضیح بدید..ممنون

بالا