• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان منم مثل سایرین حرفای این رفیقمونو تایید نمیکنم البته شاید یه زمانی اینجوری بوده الان به این شدت نیست
ولی خب تنبیه هست و باید آماده باشید
بخصوص اردوگاه و میدان تیر
یه بار تو میدان تیر ما رو تنبیه کردن گفتن بدو بایست میرید بالای تپه فلان سنگ رو دور میزنید میایید بعد شروع کرد بشمار 1 بشمار 2 بشمار 3 هر کسی که بشمار 3 نرسیده بود جای اولش ( اکثرا اونایی که هپل مپل بودن) گفت باید سینه خیز تپه رو بیایید پایین و اومدن البته با کلی مکافات، پایین تا 1 ساعت فقط از لباساشون خار و سنگ در میاوردن
در مورد اونایی که با تحصیلات عالی میرن ( من خودم با لیسانس رفته بودم ناجا) هیچ کجا بصورت بدنی نمی زنن
ممکنه فحش بدن که اونم بستگی به نزاکت فرمانده داره که جور فحشی بده در حد نفهم، گیج، حواس پرت، چلاق و کور و کر، و بعضی اوقات الاغ و ... نرماله

nokhodchiha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستاني که ميخوان تازه اعزام بشن بهشون توصيه ميکنم زياد نگران نباشن..هر چند طبيعيه چون موقعيتي براشون پيش اومده که نميتونن چيزي رو پيشبيني کنن!..ولي لطفا خودشونو درگير شايعات و جو سازي بعضي از اين کامنت ها قرار ندن!..
منم دوماه پيش نگراني هاي زيادي داشتم و ميومدم اينجا واقعا نااميد ميشدم..بعضي از دوستان شاهدن..ولي حالا با گذشت اين دوماه با کلي افکار منفي فهميدم خيلي از چيزاي وحشتناکي که اينجا در مورد پادگان ها ميگفتن 99% اون ها حقيقت نداره..و بيشتر بخاطر ترس و استرس بيان ميشن!..
البته نيمخوام يه طرفه انرژي و روحيه مثبت بدم چون به قول يکي از دوستان امکان همه چيز وجود داره ولي به نظرم درصدش خيلي خيلي پايينه..مگر اينکه خود طرف آدم منظم و نرمالي نباشه که خب توي اين موقعيت هر کسي بايد منتظر عواقب اين رفتارش باشه!..
اما در کل با تجربه اي که در اين مدت بدست آوردم فهميدم آموزشي براي هر فردي يه جور ميگذره..و خيلي چيزا هم بستگي به فرمانده ها و تحصيلات و موقعيت پادگان ها داره..که خب بازم ميگم اغلب از يه قانون پيروي ميکنن و شايد روزهاي اول سختي هاي خاصي داشته باشن مثه بحث دلتنگي ها و مرخصي ها..تلفن ها و تقسيمات آخر دوره!..حالا شايد بحث غذا و خواب هم باشه..اما عادت ميکنن و ميبينن اين دوماه زود ميگذره!..
اميدوارم همه چيز براتون به خوبي و خوشي بگذره..و با اين اتفاق لااقل قدر لحظه هاي عشق و زندگيتونو رو بيشتر بدونين....

ms67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستاني که ميخوان تازه اعزام بشن بهشون توصيه ميکنم زياد نگران نباشن..هر چند طبيعيه چون موقعيتي براشون پيش اومده که نميتونن چيزي رو پيشبيني کنن!..ولي لطفا خودشونو درگير شايعات و جو سازي بعضي از اين کامنت ها قرار ندن!..
منم دوماه پيش نگراني هاي زيادي داشتم و ميومدم اينجا واقعا نااميد ميشدم..بعضي از دوستان شاهدن..ولي حالا با گذشت اين دوماه با کلي افکار منفي فهميدم خيلي از چيزاي وحشتناکي که اينجا در مورد پادگان ها ميگفتن 99% اون ها حقيقت نداره..و بيشتر بخاطر ترس و استرس بيان ميشن!..
البته نيمخوام يه طرفه انرژي و روحيه مثبت بدم چون به قول يکي از دوستان امکان همه چيز وجود داره ولي به نظرم درصدش خيلي خيلي پايينه..مگر اينکه خود طرف آدم منظم و نرمالي نباشه که خب توي اين موقعيت هر کسي بايد منتظر عواقب اين رفتارش باشه!..
اما در کل با تجربه اي که در اين مدت بدست آوردم فهميدم آموزشي براي هر فردي يه جور ميگذره..و خيلي چيزا هم بستگي به فرمانده ها و تحصيلات و موقعيت پادگان ها داره..که خب بازم ميگم اغلب از يه قانون پيروي ميکنن و شايد روزهاي اول سختي هاي خاصي داشته باشن مثه بحث دلتنگي ها و مرخصي ها..تلفن ها و تقسيمات آخر دوره!..حالا شايد بحث غذا و خواب هم باشه..اما عادت ميکنن و ميبينن اين دوماه زود ميگذره!..
اميدوارم همه چيز براتون به خوبي و خوشي بگذره..و با اين اتفاق لااقل قدر لحظه هاي عشق و زندگيتونو رو بيشتر بدونين....

آقا همه ترس من از اینه که چون اضافه وزن دارم و کمی هم تنبلم اونجا نتونم بدوم و حالم رو بدجور بگیرن (نیروی انتظامی جهرم اونم!!! ) . من 27 بهمن کنکور ارشد دارم و میترسم این استرس روی کنکورم هم اثر خیلی بدی بزاره
سوال دیگم اینه که میشه 3 اسفند رفت آموزشی ( 2 اسفند تعطیل رسمیه).
پس 3 تا مشکل دارم :
1- بخاطر اضافه وزن حالم رو بدجوربگیرن ( در ضمن من از راه رفتن نمیترسم حتی 20 کیلومتر، فقط توی دویدن سریع نیستم والا پیاده روی طولانی همیشه داشتم)
2- تاثیر سربازی روی کنکور( 2 روز بعد کنکور باید برم سربازی نیروی انتظامی جهرم)
3- میتونم 3 اسفند برم ، تا توی چند روز فرصت کارام رو درست کنم؟

در کل بدجوری به راهنماییتون نیاز دارم.
در ضمن دوستام کلی ترسوندنم و میگن کارای خیلی مسخره باید انجام بدی.

nokhodchiha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا همه ترس من از اینه که چون اضافه وزن دارم و کمی هم تنبلم اونجا نتونم بدوم و حالم رو بدجور بگیرن (نیروی انتظامی جهرم اونم!!! ) . من 27 بهمن کنکور ارشد دارم و میترسم این استرس روی کنکورم هم اثر خیلی بدی بزاره
پس 3 تا مشکل دارم :
1- بخاطر اضافه وزن حالم رو بدجوربگیرن ( در ضمن من از راه رفتن نمیترسم حتی 20 کیلومتر، فقط توی دویدن سریع نیستم والا پیاده روی طولانی همیشه داشتم)

1-ببين دوست عزيز مطمئن باش اونجا خيلي ها مثه شما هستن که اضافه وزن دارن..اگه شرايط معافيت از رزم داريد خب چرا که نه اقدام کنيد از طريق بهداري..اگه هم نه نترسيد..بهرحال فرمانده ها هم مثه شما آدم هستن و درک ميکنن شرايط خاص شمارو..نميخوان که شکنجه کنن!..شايد روزاي اول بخوان گربه رو دم حجله بکشن اما در ادامه با ديدن اضافه وزن شما و بقيه يه فکري خواهند کرد!..
2-کنکور رو به اين اميد بديد که بعد از شنيدن خبر قبولي قراره فعلا سربازي نريد!..ولي بنظرم اين شتري هس که دم خونه اغلب پسرا ميخوابه!..پس شايد زيادم جاي خوشحالي نداشته باشه..و بهتر اين باشه که سربازي رو به عنوان يه باري روي دوش و واقعيت نگاه کنيد..پس اين کنکور رو مثه يه امتحان ساده بديد و بهش دلخوش نباشيد چون نتيجه دراز مدتي نداره و نهايت بازم بايد برگرديد سربازي!..
3-والا يکي از دوستانم اون زمان طبق تاريخي که روي برگه نوشته شده بود يکم ماه خودشو با عجله به پادگان رسوند..اما بعد اعلام کردن تا سه روز بعد هم براي اعزام يا پذيرش هم فرصت دارن!..حالا نميدونم شرايط اونجا چطور باشه!..توصيه ميکنم به صفحات قبل اين فروم مراجعه کنيد تا اطلاعات بيشتري بدست بياريد!..

E=MC²

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من شما تهرانیا رو تو خدمت کاملا شناختیم کلا نمیتونید راست بگید همش دوست داری خالی ببندید !!!
آخه دوست من کجای دنیا این چیزی که گفتی اتفاق می افته؟
ترس یه دل بچه نندازید
بابا بحث علمی کنید بی خیال !

با اينكه خودم تهراني هستم ولي بايد بگم حرف شما درباره اين بنده خدا درسته (البته تهراني ها مشكلي ندارن ايشون داره سياه نمايي ميكنه) ;)
اصلا هم اينجوري نيست كه شما ميگي... اين حرفا كدومه بنده خدا... 1000 متر پامرغي هركي نمي رفت با زنجير ميزدن... :lol::lol::lol: شما انگار فيلمهاي رامبو رو زياد نگاه كردي :lol: روي سنگريزه و شيشه خرده ؟ :blink::blink::lol:
الان كه شرايط اينجوري نيست... اي كسانيكه ميخواين برين آموزشي بدانيد و آگاه باشيد:
1- هيچ كس حق فحاشي نداره، اگه كسي بهتون فحش داد سلسله مراتب رو در جريان قرار بدين و تا آخرش (بازرسي) پيش بريد
2- هيچ كس حق تنبيه بدني نداره... حتي اگه كسي با ملايمت هم دستش رو زد به صورتتون ميتونيد خشتكش رو در بياريد
3- پامرغي، كلاغ پر، غلطيدن هم از قانون نيروهاي مسلح حذف شده و كسي نميتونه مجبورتون كنه كه اينكارا رو بكنيد... خيلي راحت ميتونيد امتناع كنيد از انجامشون و هيچ كاري هم نميتونن بكنن باهاتون
4- هر توهين و بي احترامي از طرف هر كسي كه باشه چه درجه دار وظيفه چه كادر چه فرمانده گروهان و گردان و ... رو ميتونيد بصورت قانوني و با طرح شكوايئه دنبال كنيد تا آخر دادگاه **** ;)

neyrizboys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس 3 تا مشکل دارم :

من الآن آموزشی جهرم هستم ! هتل 5ستاره هست !!! اصلا سخت نمیگذره... خیلی حال میده... نترس !! در ضمن 3 اسفند هم میتونی بیای !

Eh262

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اونایی که دی ماه رفتن خبر دارن مازادا بیشتر کجا رفتن یکی میگه رفتن نیرو انتظامی یکی میگه میرن عجب شیر یکی میگه......... کسی خبر داره من که لیسانس دارم معمولا شانسم کجاست؟؟؟؟؟:eek:

سلام
من دی ماه مازاد بودم.فوق دیپلم مازاد رو فرستادن تکاوری04 بیرجند.لیسانسه هارو اکثرا بین ناجا و 01ارتش تقسیم کردند.یه سری هم فرستادن جاهای دیگه.
به نظر من روز اعزامتون موقعی که مازادها رو جدا میکنن جلو بشین و از سربازه بپرس مازاداکجا تقسیم میشن بعدش تصمیم گیری کن.خلاصه باید یه مقدار تیز باشی.خیلی راحت میشه زیرآبی رفت.اینطوری بگم که تقسیم مازادها کاملا کیلویی و شانسی انجام میشه.حتما سالن 3 اتاق 15 برو.شاید بتونی یه کاری بکنی.برای تجربه 18 بهمن برو میدون **** و از نزدیک تقسیم دیپلمه هارو ببین.من خودم افتادم ناجا.

Eh262

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس 3 تا مشکل دارم :

سلام
من الان 45 روز خدمت هستم.ناجا افتادم.تو پادگان ما هستن کسایی که اضافه وزن دارن ولی فرمانده بهشون گیر نمیده.
هرچی منفی بافی بکنی بیشتر خودتو اذیت میکنی.به نظر من اصلا بهش فکر نکن.هستن کسایی که میان خدمت و بهشون خوش میگذره.خلاصه مواظب باش تو این 2ماه وزنت بیشتر نشه

m4hd!

Registered User
لایک‌ها
32

هاننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن :eek::eek:

بابا ایول !

ما تو دوره اموزشی انواع و اقسام فش ها رو شنیدیم و با زنجیر هم کتک خوردیم !

فرمانده گروهان میگفت پدرتونو در میارم که اخرشم اوورد !

میگفت خایه هاتونو میکشم :D

ارشد ها فحش های ناموسی میدادن پای بلندگو !

البته بچه ها هم فحش میدادن...

دوست عزیز و دیگر دوستانی که میخوان برن اموزشی چه افسر چه سرباز...

خودتونو واسه هر اتفاق غیر ممکنی اماده کنید !

پا خرگوشی به مسافت 500 الی 1000 متر کی رفته ؟!

اصلا میدونین خرگوشی چیه ؟!

ارنج ها رو زمین و زانو ها روی سنگ شیشه خورده خار ...

میرفتیم و کسی که نمیرفت با زنجیر میزدن !

پادگان اباده جز بد ترین و سخت گیر ترین پادگان هاس که زبان زد همه هست !

البته نترسین... تمام این چیزا واسه ادم خوبه

ادم میفهمه قدر خونه رو

خانواده ....

خلاصه...

فکر کنم شما رو برده بودن گوانتانامو!!!!!
دوست عزیز این حرفا چیه؟!
هر گونه فحاشی و تنبه بدنی رو به بازرسی منتقل کنید
همین که به یه افسر بگی می رم بازرسی خودشو زرد می کنه!

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من دی ماه مازاد بودم.فوق دیپلم مازاد رو فرستادن تکاوری04 بیرجند.لیسانسه هارو اکثرا بین ناجا و 01ارتش تقسیم کردند.یه سری هم فرستادن جاهای دیگه.
به نظر من روز اعزامتون موقعی که مازادها رو جدا میکنن جلو بشین و از سربازه بپرس مازاداکجا تقسیم میشن بعدش تصمیم گیری کن.خلاصه باید یه مقدار تیز باشی.خیلی راحت میشه زیرآبی رفت.اینطوری بگم که تقسیم مازادها کاملا کیلویی و شانسی انجام میشه.حتما سالن 3 اتاق 15 برو.شاید بتونی یه کاری بکنی.برای تجربه 18 بهمن برو میدون **** و از نزدیک تقسیم دیپلمه هارو ببین.من خودم افتادم ناجا.
ممنون از پاسخت ممنون میشم بقیه دوستانی که دی ماه رفتن(از تهران) مازاد بودن یا از تقسیم مازادها اطلاع دارند
جواب بدن که بیشتر مازادهای لیسانس یا ... کجا تقسیم میشن چه کلکی میشه سوار کرد که جای خوب افتاد:eek:

bh.azizi

Registered User
لایک‌ها
0
اقا من یه سوال داشتم 2 هفته دیگه اعزامم حتما معاف از رزم میشم اما اقدام نکردم چون میگفتن اگه درخواست معافی بدی تاریخ اعزامت باطل میشه الان میتونم اینکارو کنم 2 هفته دیگه با معاف از رزم برم؟؟؟؟یکی بگه باید چیکار کنم اصلا؟؟؟؟

نه بابا جریان معاف پزشکی خیلی وقت گیر تر از اونی که فکر می‌کنی. 2هفته فقط طول می‌کشه تا جریان اعزام به خدمتت رو کنسل کنی. بعدش بستگی به بیماری، کمیسیون اولیه بعد تاریخ می‌زنن برای بیمارستان. بعد دو باره نامه می‌آد برای کمسیون نهایی. بعد برگ سبز و بعدش برگ سفید.

من 18 شهریور اعظام بودم حدود سه - چهار هفته قبلش اقدام کردم برای معافیت، با این که کار خاصی نداشت اما 2 هفته رفتم و اومدم تا جریان اعزام به خدمتم کنسل بشه. بعد تاریخ زدن برای چند هفته بعد تا کمیسیون پزشکی اولیه برم. او جا نامه دادن که تا یک ماه فرصت داری بری بیمارستان برای معاینه. بعد از معاینه توی بیمارستان تشخیص دادن که معاف از رزمم، حدود 1 ماه بعد نامه‌اش اومد که تاریخ زده بود برای یک ماه بعدترش که برم کمیسیون نهایی، توی اون جا هم همون معاف از رزم رو مهر کردن، دو- سه هفته بعد برگ سبز اومد که 18 بهمن تاریخ زده بود برای اعزام ، دو هفته قبل از اعزام هم برگ سفید اومد.
یعنی با این که بدون هیچ وقفه ای کار هام رو انجام دادم 5 ماه تاریخ اعزامم دیرترشد.

E=MC²

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من پسر خودم در حال حاضر سربازه و خودمم آموزشي 03 عجبشير بودم و كلا ميتونم اين توصيه هارو بكنم به كساني كه ميرن آموزشي:

1- كلا تو دوران خدمت بايد پر رو باشيد و دريده! :D پت و مت و هالو باشيد سخت مي گذره... دوران خدمت به نظر من جزئي از فرآيند جامعه پذيري هر شخصيه ... يعني يه چيزايي تو خدمت آدم ياد ميگيره كه خيلي مهمه و تو كل زندگيش مورد استفاده هست (عليرغم اينكه ميگم مرگ بر خدمت اجباري;)) ولي خب چيزي كه اجباريه ديگه بحثش فرق داره.. ولي كلا سعي كنيد تو خدمت عزت نفستون رو به هيچ چيز نفروشيد... يعني واسه راحت تر بودن و پوين و امتياز اصلا پاچه خواري و دستمالكشي نكنيد چون ارزش نداره...
2-از هيچكس نترسيد... :f34r: اگه كسي فحش داد (يا حتي بي حرمتي كرد) يا اقدام به ضرب و شتم كرد حتما از راه قانوني اقدام كنيد و به صلابه بكشيدش و از هيچ چيز نترسيد... حداقلش اينه كه ميتونيد به طرفتون نشون بدين كه ساده لوح و پخمه نيستيد و هر عملي رو با عكس العمل مناسب جواب ميديد و اينجوري طرف مي فهمه كه قضيه شما قضيه دم شيره و ديگه به كارتون كاري نداره و يكم راحت ميشيد
3- علم به قانون يعني قدرت... قانون مجازاتهاي اسلامي و آيين دادرسي نيروهاي مسلح رو مطالعه كنيد و ماده هارو خوب ياد بگيريد... اينجوري اگه مشكلي پيش بياد حتي اگه مجرم فرمانده گروهان يا گردان هم باشه ميتونيد از اهرم فشار قانوني استفاده كنيد و بهش فشار بياريد و ازش پوين مثبت بگيريد ;)
4- زير بار تنبيه نريد... مثلا نگهباني تنبيهي يا پاسداري يا كلاغ پر و بشين و پاشو و پامرغي رو بپيچونيد و اصلا زير بار مسئوليت مضاعف نريد... حقي ندارن كه تبعيض قائل بشين... كلا از حقتون دفاع كنيد و از هيچي نترسيد
5- قد بازي در نياريد... تا جايي كه ميشه كاري كه بهتون محول شده رو درست انجام بدين كه جاي گلايه نباشه براي كسي... ولي كاري كه بهتون ميدن بايد هموني باشه كه به ديگران هم ميدن... يعني سرتون كلاه نره حواستون باشه
6- اگه اضافه وزن يا مشكل پزشكي داريد خيلي رسمي و اداري يه نامه تنظيم كنيد و مراتب رو به سلسله مراتب اطلاع بدين و ازش كسب تكليف كنيد... حتما از يه نامه رسمي و اداري استفاده كنيد چون اينجوري فرمانده در مقابل سند و مدرك قرار ميگيره و خيلي راحت ميتونيد رژه، همكاري (بيگاري)، ميدان تير، اردوگاه، پاسداري و خيلي كارهاي سخت ديگه رو (كه حقيقا هم توانايي انجامش رو نداريد يا براي سلامتيتون مضره) رو بپيچونيد و در واقع يه جوري اتمام حجت ميكنيد با مسئولتون و بهش مي فهمونيد كه من مشكل دارم اگه بهم فشار بياريد مشكلي برام پيش بياد شما مسئول هستيد

Last edited:

filit

Registered User
لایک‌ها
7
اره...

ما سیاه نمایی کردیم داداش ...

یه روزی هر کدومتون گذرتون خورد اباده برین بپرسین دوره 142 چی بود

گردان 1 گروهان 2

فکر نکنم کسی تو اینجا باشه که این بلاها رو سرش اوورده باشن

دوستان دیگه درست میگن به شایعات توجه نکنین

مثلا فلان روز میان دورس و ...

هیچ کدومتون تا حالا خرگوشی نرفتین نمیفهمین چی هست اصلا !

امیدوارم بلاهایی که سر ما اووردن سر کسی نیارن

البته ارتش و نیرو انتظامی و وزارت دفاع هیچکدوم اموزشی به سختی **** نداره

filit

Registered User
لایک‌ها
7
با اينكه خودم تهراني هستم ولي بايد بگم حرف شما درباره اين بنده خدا درسته (البته تهراني ها مشكلي ندارن ايشون داره سياه نمايي ميكنه) ;)
اصلا هم اينجوري نيست كه شما ميگي... اين حرفا كدومه بنده خدا... 1000 متر پامرغي هركي نمي رفت با زنجير ميزدن... :lol::lol::lol: شما انگار فيلمهاي رامبو رو زياد نگاه كردي :lol: روي سنگريزه و شيشه خرده ؟ :blink::blink::lol:
الان كه شرايط اينجوري نيست... اي كسانيكه ميخواين برين آموزشي بدانيد و آگاه باشيد:
1- هيچ كس حق فحاشي نداره، اگه كسي بهتون فحش داد سلسله مراتب رو در جريان قرار بدين و تا آخرش (بازرسي) پيش بريد
2- هيچ كس حق تنبيه بدني نداره... حتي اگه كسي با ملايمت هم دستش رو زد به صورتتون ميتونيد خشتكش رو در بياريد
3- پامرغي، كلاغ پر، غلطيدن هم از قانون نيروهاي مسلح حذف شده و كسي نميتونه مجبورتون كنه كه اينكارا رو بكنيد... خيلي راحت ميتونيد امتناع كنيد از انجامشون و هيچ كاري هم نميتونن بكنن باهاتون
4- هر توهين و بي احترامي از طرف هر كسي كه باشه چه درجه دار وظيفه چه كادر چه فرمانده گروهان و گردان و ... رو ميتونيد بصورت قانوني و با طرح شكوايئه دنبال كنيد تا آخر دادگاه **** ;)

بچه سوسولا رو شناختن انداختن جای سوسولی انگار :D

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه بابا جریان معاف پزشکی خیلی وقت گیر تر از اونی که فکر می‌کنی. 2هفته فقط طول می‌کشه تا جریان اعزام به خدمتت رو کنسل کنی. بعدش بستگی به بیماری، کمیسیون اولیه بعد تاریخ می‌زنن برای بیمارستان. بعد دو باره نامه می‌آد برای کمسیون نهایی. بعد برگ سبز و بعدش برگ سفید.

من 18 شهریور اعظام بودم حدود سه - چهار هفته قبلش اقدام کردم برای معافیت، با این که کار خاصی نداشت اما 2 هفته رفتم و اومدم تا جریان اعزام به خدمتم کنسل بشه. بعد تاریخ زدن برای چند هفته بعد تا کمیسیون پزشکی اولیه برم. او جا نامه دادن که تا یک ماه فرصت داری بری بیمارستان برای معاینه. بعد از معاینه توی بیمارستان تشخیص دادن که معاف از رزمم، حدود 1 ماه بعد نامه‌اش اومد که تاریخ زده بود برای یک ماه بعدترش که برم کمیسیون نهایی، توی اون جا هم همون معاف از رزم رو مهر کردن، دو- سه هفته بعد برگ سبز اومد که 18 بهمن تاریخ زده بود برای اعزام ، دو هفته قبل از اعزام هم برگ سفید اومد.
یعنی با این که بدون هیچ وقفه ای کار هام رو انجام دادم 5 ماه تاریخ اعزامم دیرترشد.
ممنون اما اگر برم مشکلی پیش بیاد چی اونجا میشه کمکی از کسی گرفت والله یه برگه هم دارم که موقع واکسن زدن تو درمانگاه نوشته پارگی تاندون یک بند انگشت(انگشت حلقه دست چپمه) همین جوریش هم مهر خودم معرفی کردم گفتن اسفند اعزامی اگر درخواست پزشکی میدادم میرفت برای سال 90 به بعد که 24 ماه میشه که بد میشد برای همین باید با یه درد برم اموزش
اما شنیدم اونجا بهداری داره که اگه معاف از رزم نده حداقل معاف از حمل سلاح یا معافی کوفتو زهرمار میده:p
بچه سوسول هم نیستیم به خدا از این میترسم همین انگشت چلاق کاملا از بین بره برای از زیر کار در رفتن نمیگم
اصلا یه سوال با دست چپ زیاد کار میکنید اونجا من بند اول انگشت حلقه دست چپم جمع نمیشه خودم راست دستم اما خوب بلاخره میترسم یه وقت بگن راکی بازی در بیار دیگه برو تا آخر ماجراااااااااااا:lol:

bh.azizi

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون اما اگر برم مشکلی پیش بیاد چی اونجا میشه کمکی از کسی گرفت والله یه برگه هم دارم که موقع واکسن زدن تو درمانگاه نوشته پارگی تاندون یک بند انگشت(انگشت حلقه دست چپمه) همین جوریش هم مهر خودم معرفی کردم گفتن اسفند اعزامی اگر درخواست پزشکی میدادم میرفت برای سال 90 به بعد که 24 ماه میشه که بد میشد برای همین باید با یه درد برم اموزش
اما شنیدم اونجا بهداری داره که اگه معاف از رزم نده حداقل معاف از حمل سلاح یا معافی کوفتو زهرمار میده:p
بچه سوسول هم نیستیم به خدا از این میترسم همین انگشت چلاق کاملا از بین بره برای از زیر کار در رفتن نمیگم
اصلا یه سوال با دست چپ زیاد کار میکنید اونجا من بند اول انگشت حلقه دست چپم جمع نمیشه خودم راست دستم اما خوب بلاخره میترسم یه وقت بگن راکی بازی در بیار دیگه برو تا آخر ماجراااااااااااا:lol:

من خودمم هم تازه دوشنبه این هفته که می‌آد اعزامم. اما این طور که می‌دونم برای معاف از رزم یا معاف دایم پزشکی، توی سربازی هم می‌تونی اقدام کنی. اما نتیجه‌اش فرقی نمی کنه. چون اون جا اول میفرستن بهداری، اگر بهداری تشخیص بده ترخیص می‌شی و کل جریان کمیسیون و ... رو طی میکنی و اگر معاف دایم نشی، چند وقت بعد برگه سبز و بعد برگه سفید می‌آد که بری ادامه خدمتت. و چون از اول سال دیگه سربازی می‌شه 24 ماه، اگر بخوای این کار رو بکنی ضرر می‌کنی. موقعیتی که خودمم دارم.
اما اگر واقعا انگشتت ناراحتت می‌کنه، می‌توی اون جا بری بهداری و اگر اون ها تشخیص بدن یه نامه بگیری که مثلا اسلحه نگیری دستت، یا هر چی.

8286

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان گل
آقا کسي در مورد کد 02 که همون نیروی انتظامی سعید آباد (آذر بایجان شرقی) است اطلاعاتي داره؟ اونجا چه جوريه؟ سخت ميگيرن؟ اصلا اين سعيد آباد کجاست مرزي هستش؟
مدرک تحصيلي فوق ديپلم

خيلي ممنون

parsasa2500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من هم کد 285 خوردم جوادالائمه ارتش، فوق لیسانس هستم و متاهل و تهران. کسایی که رفتن یا شنیدن از اونجا بگن.
[email protected]

ff7300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من پذیرش **** گرفته بودم برگ سفیدم اومده زده مازاد ! چی کار باید کنم؟!:(

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من پذیرش **** گرفته بودم برگ سفیدم اومده زده مازاد ! چی کار باید کنم؟!:(
نگران نباش مطمئنی که همه کارها رو کرده بودی؟؟
منم مازادم:pاخه شنیده **** تو اسفند اصلا نیرو نمی گیره یا بگیره کم میگیره مثلا پادگان دوستم که نیشابوره میگه بعد خودشون که 12 روز دیگه تموم میشه میخوان کادریها برن مرخصی!!!

بالا