• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

arash6381

Registered User
لایک‌ها
0
بچه های تهران لطفا راهنمایی کنن. من 01 تهرانم میگن از هفته دوم بعد از ظهر میشه رفت بیرون و فردا صبحش 5:30 اومد. من خودم شهرستانم ولی میخوام برم خونه یکی از اقواممون تو شمال تهران.متاسفانه من وسیله ندارم. صبح 5:30 باید پادگان باشیم اون موقع یعنی ساعت 4:30 - 5 صبح تو تهران وسیله هست؟ منظورم اتوبوس یا تاکسی عبوری که نخوام دربست بگیرم.

اتوبوس فکر نکنم باشه ولی تاکسی هست
به نظر من تو همون پادگان بمونی آخر هفته بیای بیرون بهتره. بعضی از بچه های تهران هم مرخصی شبانه نمیگیرن (مثل رفیق خودم) چون نمی ارزه ساعت 4 بری و ساعت 5 صبح برگردی

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
خب ما هم اردیبهشت اعزامیم.کم کم میخوام بدن رو آماده کنم. رفتم یه تردمیل برداشتم واسه دو! کلا تو خدمت دویدن ها و تنبیه ها چطوریاست؟
استقامت کار کنم یا سرعت؟؟؟؟

javadotofi

Registered User
لایک‌ها
0
اتوبوس فکر نکنم باشه ولی تاکسی هست
به نظر من تو همون پادگان بمونی آخر هفته بیای بیرون بهتره. بعضی از بچه های تهران هم مرخصی شبانه نمیگیرن (مثل رفیق خودم) چون نمی ارزه ساعت 4 بری و ساعت 5 صبح برگردی

ممنون از کمکت

mohmmad_983

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دوستان عزیز یه کمی به ما بکنید
من فردا، یعنی شنبه 7 اسفند 89 باید برم فرماندهی استان تهران تو کرج واسه تقسیم به یگان
خودمم بچه تهران هستم.
می خواستم بدونم باید باز باید ساکام رو ببندیم یا هرجا هم که بی افتم می گذارند شب بیام خونه؟!
اصلا این تقسیمات چطوریه؟ وقتی میرریم اونجا کامپیوتری واسه هرکی مشخص شده با اینکه همینطور گله ای می گن اینا برم فلان جا.
بعدم یه راهنمایی من رو بکنید
من نیروی انتظامی هستم، الان توی تقسیمات افتادم حومه تهران.
اما خونه خودم توی مرکز شهر تهرانه. حالا قصد دارم بعدا با یه سرباز جابه جایی کنم.
یک سری میگن مکه دیوونه ای تهران راه به راه اماده باشه
یک سری میگن فرقی نمیکنه تهران باشی یا حومه. جفتشون تو اماده باشی. پس حداقل جابه جا کن که نزدیک تر به خونه خودت باشی
از بجه های باتجربه در یگان های نیروی انتظامی می خوام اگه می تونند من رو راهنمایی کنند
ممنون

mohmmad_983

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالاخره به مالک اشتری ها مرخصی میان دوره دادن یا نه؟

اگه منظورت پادگان مالک اشتر اراک هستش که باید بگم هتله
البته در فصل سرما
بخاطر اینکه توی زمستون اصلا سخت نمی گیرند. من همزمان با یکی از دوستام رفتم سربازی
اون افتاد خضرایی من افتادم مالک اشتر
حالا که پایان دوره هست و باهم آموزشی هامون رو مقایسه کردیم دیدیم این مالک اشتر بهشته واقها
مخصوصا خوش شانس باشی بافتی گردان قدس- گروهان جهاد
شما حساب کن بیدارباش ساعت 4:30 بود اما ما 5:30 بیدار می شدیم. کسی هم کاریمون نداشت
یا اینکه کلا ما توی این دو ماه 15 بار بیشتر صبحگاه نرفتیم
در مورد مرخصی یه چیز دیکر هم بگم که، کلا از این دو ماه،45روز اونجا هستید
بقیه اش رو بهتون مرخصی می دند
هفته اول به کسی مرخصی نمی دند اما بعدا 4شنبه هر هفته متاهلین و 5 شنبه ها هم مجرد هایی که می خواند برند رو می فرستند
میان دوره 4-5 روز دارید و پایان دوره 7 روز.
توصیه می کنم حتما میان دوره که دادند 2روز هم خودتون غیبت کنید
وقتی برگردید ممکنه دو تا پست تنبیهی بدند که اونم بپیجونید
اما اینکه می گم اضافه خدمت می خورید همش تهدید الکیه
آموزشی اضافه خدمت نداره. ما که غیبت کردیم هیچکاری هم باهامون نداشتند

Delusion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه منظورت پادگان مالک اشتر اراک هستش که باید بگم هتله
البته در فصل سرما
بخاطر اینکه توی زمستون اصلا سخت نمی گیرند. من همزمان با یکی از دوستام رفتم سربازی
اون افتاد خضرایی من افتادم مالک اشتر
حالا که پایان دوره هست و باهم آموزشی هامون رو مقایسه کردیم دیدیم این مالک اشتر بهشته واقها
مخصوصا خوش شانس باشی بافتی گردان قدس- گروهان جهاد
شما حساب کن بیدارباش ساعت 4:30 بود اما ما 5:30 بیدار می شدیم. کسی هم کاریمون نداشت
یا اینکه کلا ما توی این دو ماه 15 بار بیشتر صبحگاه نرفتیم
در مورد مرخصی یه چیز دیکر هم بگم که، کلا از این دو ماه،45روز اونجا هستید
بقیه اش رو بهتون مرخصی می دند
هفته اول به کسی مرخصی نمی دند اما بعدا 4شنبه هر هفته متاهلین و 5 شنبه ها هم مجرد هایی که می خواند برند رو می فرستند
میان دوره 4-5 روز دارید و پایان دوره 7 روز.
توصیه می کنم حتما میان دوره که دادند 2روز هم خودتون غیبت کنید
وقتی برگردید ممکنه دو تا پست تنبیهی بدند که اونم بپیجونید
اما اینکه می گم اضافه خدمت می خورید همش تهدید الکیه
آموزشی اضافه خدمت نداره. ما که غیبت کردیم هیچکاری هم باهامون نداشتند

سلام
من یکشنبه اول اسفند 89 مالک اشتر اعزام شدم.
بابا اینجا واقعا هتله ، 5 شنبه 5 اسفند مرخصی دادن ، جمعه 6 بر میگردیم.
هر هفته گفتن مرخصی میدن ، میان دوره هم داریم ، یک هفته هم گفتن برای عید تعطیلی میدن ، احتمالا یک هفته هم ماموریت نوروزی داریم.
ما که معاف از رزم هستیم ، رژه نمیریم ، اردو نمیریم ، نگهبانیمون فقط برای آسایشگاه هست ، از بشین پاشو و..... هم خبری نیست.
نیروی کادر هم بسیار بسیار مودب و منطقی هستن.
آسایشگاه های عاشورا و ذوالفقار مجهز به LCD و دستگاه های هوا ساز هست.
اولین پادگانیه که سیستم مجزای فاضلاب داره ، چاه اختصاصی آب و تصفیه خونه آب هم داره ، آب پادگان بهتر از آب شهر اراک هست.
فاصله کمی تا ترمینال داره ، محیط تمیزی داره ، بوفه نسبتا خوبی داره ، تلفن داره ، حمام خوبی داره ، دستشویی ها نسبتا تمیز و خوبه ....
کلا همه استرس من از سربازی اونم توی نیروی انتظامی از بین رفت.

8617196308

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من یکشنبه اول اسفند 89 مالک اشتر اعزام شدم.
بابا اینجا واقعا هتله ، 5 شنبه 5 اسفند مرخصی دادن ، جمعه 6 بر میگردیم.
هر هفته گفتن مرخصی میدن ، میان دوره هم داریم ، یک هفته هم گفتن برای عید تعطیلی میدن ، احتمالا یک هفته هم ماموریت نوروزی داریم.
ما که معاف از رزم هستیم ، رژه نمیریم ، اردو نمیریم ، نگهبانیمون فقط برای آسایشگاه هست ، از بشین پاشو و..... هم خبری نیست.
نیروی کادر هم بسیار بسیار مودب و منطقی هستن.
آسایشگاه های عاشورا و ذوالفقار مجهز به LCD و دستگاه های هوا ساز هست.
اولین پادگانیه که سیستم مجزای فاضلاب داره ، چاه اختصاصی آب و تصفیه خونه آب هم داره ، آب پادگان بهتر از آب شهر اراک هست.
فاصله کمی تا ترمینال داره ، محیط تمیزی داره ، بوفه نسبتا خوبی داره ، تلفن داره ، حمام خوبی داره ، دستشویی ها نسبتا تمیز و خوبه ....
کلا همه استرس من از سربازی اونم توی نیروی انتظامی از بین رفت.

شما مطمئنی رفتی سربازی؟!:blink:

AmirKhanTala

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

یه سوال داشتم. بعد از ارسال دفترچه چقدر طول می کشه تا اعزام بشم ؟

nokhodchiha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امکان داره شهر خودت نیوفتی و حتی امکان داره مرزبانی بیفتی.
البته تهران همیشه نیاز به نیرو داره و کمتر سربازای اهل تهرانو واسه یگان به شهرای دیگه میفرستن.به هرحال همه چی امکانش هست.

ميشه از مرزباني بگيد؟؟ يه سربازي با درجه ستوان دو-پزشک چه جايگاهي خواهد داشت؟ بهداري پادگان يا شهر؟؟..چه امکاناتي خواهد داشت؟؟
موبايل..اتاق..مرخصي..جابجايي..؟!لطفا هر کي ميدونه توضيح بده

Mr.Aras

Registered User
لایک‌ها
1
بچه های کاردانی و کارشناسی اعزام اسفند هم رفتند و آسیاب به نوبت، به ما رسید. :f34r: برادران اعزامی اردیبهشت خودشون رو آماده کنن که شمارش معکوس برای ما شروع شده. چقدم تند میره لامذهب :(
شروع کنیم تمرین :
یک ... دو ... سه .... چهار...

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
آقا از تجربیاتتون بما کمک کنید
رفتیم کمیسیون پزشکی و معاف از رزم شدیم و دممون رو انداختیم رو کولمون و اومدیم (نیاز نبود که وایسم مدرکی برگه ای چیزی بگیرم؟؟)
حالا برگه میاد دم خونه؟

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
یه سوال مهم دارم.

توی آموزشی معاف از رزم ها دقیقا از چه کارهایی معاف هستند(می دونم جاش نظافت و... دارن ولی می خوام بدونم دقیقا چه کارهایی رو معاف هستن)

مثلا تو تمرینات ورزشی، تنبیهات بشین پاشو و سینه خیز و پیاده روی طولانی و ..... مثل بقیه هستن؟!

ممنون

desinger

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من اموزشیم تموم شد و حالا تو تقسیمات افتادم دانشگاه امام علی (ع) می خواستم ببینم من باید با لباس شخصی برم یا نظامی و اینکه پتو و ملحفه و این چیز ها را ببرم یا نه
با تشکر

masoudjamalzade

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام به اساتید
اقا من معافیت پزشکی گرفتم منو فرستادن **** وظیفه حالا یک چند برگه دادن که باید فیش واریز کنی به مباق صد هزارتومان برای کارت معافیت کامپیوتری + 5+8+همچین چیزی حالا من موندم بعد نوشت برای جزای نقدی که اضافه خدمت داری به مدت 3 ماه باید بری خیابان بهشت پشت پارک شهر
اونجا تعین قیمت میکنن؟؟؟
ایا همچین چیزی مناسب ودرست هست بعد من اموزشی هم گذراندم؟؟؟؟
خواهش مندم جواب بدید

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
یه سوال مهم دارم.

توی آموزشی معاف از رزم ها دقیقا از چه کارهایی معاف هستند(می دونم جاش نظافت و... دارن ولی می خوام بدونم دقیقا چه کارهایی رو معاف هستن)

مثلا تو تمرینات ورزشی، تنبیهات بشین پاشو و سینه خیز و پیاده روی طولانی و ..... مثل بقیه هستن؟!

ممنون

nokhodchiha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسي ميدونه هنگ مرزي تايباد چجور جاييه؟؟ ميشه موبايل برد؟ آدرسش دقيقا کجاست؟؟

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
ممنون که من و مکس پین رو فلان خودتونم حساب نکردین!!
2mo5pow.gif
25r30wi.gif

masoudjamalzade

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام به اساتید
اقا من معافیت پزشکی گرفتم منو فرستادن **** وظیفه حالا یک چند برگه دادن که باید فیش واریز کنی به مباق صد هزارتومان برای کارت معافیت کامپیوتری + 5+8+همچین چیزی حالا من موندم بعد نوشت برای جزای نقدی که اضافه خدمت داری به مدت 3 ماه باید بری خیابان بهشت پشت پارک شهر
اونجا تعین قیمت میکنن؟؟؟
ایا همچین چیزی مناسب ودرست هست بعد من اموزشی هم گذراندم؟؟؟؟
خواهش مندم جواب بدید

-----------------------------------------------
نبودددددددددددددددد

بالا