• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
درود دادا من با اون مشکلاتی که گفتم امکان معافیم هست به نظرت (دیسک کمر ساییدگی 2 تا مهره سیاتیک تغیر شکل مهره ها سینوزیت انگشت دست راستم همون انگشتی که دست چپ حلقه میندازی شکسته و کجه و کامل دستم بسته نمیشه و کاملم با نمیشه 132 هم وزنه پاور کارم یه 5 6 اا هم حکم قهرمانی دارم)

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
درود دادا من با اون مشکلاتی که گفتم امکان معافیم هست به نظرت (دیسک کمر ساییدگی 2 تا مهره سیاتیک تغیر شکل مهره ها سینوزیت انگشت دست راستم همون انگشتی که دست چپ حلقه میندازی شکسته و کجه و کامل دستم بسته نمیشه و کاملم با نمیشه 132 هم وزنه پاور کارم یه 5 6 اا هم حکم قهرمانی دارم)

سلام
به نظر من که با این مشکلات میتونی معافیت بگیری. فقط یه پرونده پزشکی درست و حسابی تشکیل بده و برو برای کمیسیون.

موفق باشی

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
دیگه مثل قبل نیست. از فروردین امسال تو قانون جدید تعیین شده تا 3 ماه غیبت 3 ماه اضافه و بیشتر از 3 ماه غیبت 6 ماه اضافه خدمت داره.

sadsmiley.gif

ای بدبختی
یعنی 27 ماه خدمت

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
دادا تشکیل دادم البته پیش یکی از دکترایی که توی **** وظیفه بوده خودشم اینو بهم گفت گفت بزار پروندتو یکمی جمو جور کنیم بعد اقدام کن

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
sadsmiley.gif

ای بدبختی
یعنی 27 ماه خدمت

آره :( البته احتمالش هست تو حین خدمتت اضافه ها رو ببخشن.

دادا تشکیل دادم البته پیش یکی از دکترایی که توی **** وظیفه بوده خودشم اینو بهم گفت گفت بزار پروندتو یکمی جمو جور کنیم بعد اقدام کن

خیلی خوبه، ایشالا معافیتتو میگیری ;)

saita

Registered User
لایک‌ها
9
سلام.من موقع فعالیت مثل ورزش و ... سرگیجه شدیدی میگیرم و دچار افت فشار میشم.میتونم برای معافیت اقدام کنم؟
راستی کف دستم هم از حالت عادی بیشتر عرق میکنه
ممنون

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام.من موقع فعالیت مثل ورزش و ... سرگیجه شدیدی میگیرم و دچار افت فشار میشم.میتونم برای معافیت اقدام کنم؟
راستی کف دستم هم از حالت عادی بیشتر عرق میکنه
ممنون

سلام
باید برید دکتر و بیماری تون رو (اگه دارید) تشخیص بده اونوقت میشه نظر داد ولی همینجوری کاری از پیش نمیبرید (واسه معافیت).
عرق کردن کف دست در صورتی که خیلی خیلی زیاد باشه معافیت داره.

saita

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
باید برید دکتر و بیماری تون رو (اگه دارید) تشخیص بده اونوقت میشه نظر داد ولی همینجوری کاری از پیش نمیبرید (واسه معافیت).
عرق کردن کف دست در صورتی که خیلی خیلی زیاد باشه معافیت داره.

ممنون. راهی نیست که بشه تشخیص داد عرق کف دست در حدی هست که بشه معافیت گرفت؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ممنون. راهی نیست که بشه تشخیص داد عرق کف دست در حدی هست که بشه معافیت گرفت؟

بايد بريد پيش متخصص غدد تا بررسي بشيد.
چون براي معافيت معيار خاصي ندارن، مثلا توي اتاقي كه كولر روشنه و خنكه خنكه ميگن دستتو مشت كن و بعد از 1 دقيقه بايد اينقدر خيس بشه كه عرق ازش بچكه! افراد معمولي هم ممكنه بيشتر عرق كنن ولي باز طبيعيه منظور از عرق كردن بيش از حد جوري هست كه از حالت طبيعي خارجه و به غدد داخلي مربوط ميشه.
توصيه م اينه كه بريد پيش يكي از دكترهاي مورد تاييد **** وظيفه تا معاينه تون كنن و بگن كه احتمال معافي داريد يا نه.

موفق باشي

ptg-92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا 18 ماه
من دوستم ترخیص شد از پادگان 01 چون کسر خدمت بابت جبهه پدرش داشت و اعزام 1 اردیبهشت 91 بود و خودم هم در مرخصی پایان دورم ...
سلام
لطفا اگر اطلاع دقیق دارید بگید ایا بخشنامه اومده؟ من هم همچین شرایطی دارم ولی نیروی انسانی یگان میگه نه بخشنمه ای برای ما نیومده، خوهشا اگر اطلاع دقیق داری که ابلاغ شده یه خبر بده تا من بتونم کارم رو پیگیری کنم. ممنون میشم خیلی حیاتیه.

saita

Registered User
لایک‌ها
9
بايد بريد پيش متخصص غدد تا بررسي بشيد.
چون براي معافيت معيار خاصي ندارن، مثلا توي اتاقي كه كولر روشنه و خنكه خنكه ميگن دستتو مشت كن و بعد از 1 دقيقه بايد اينقدر خيس بشه كه عرق ازش بچكه! افراد معمولي هم ممكنه بيشتر عرق كنن ولي باز طبيعيه منظور از عرق كردن بيش از حد جوري هست كه از حالت طبيعي خارجه و به غدد داخلي مربوط ميشه.
توصيه م اينه كه بريد پيش يكي از دكترهاي مورد تاييد **** وظيفه تا معاينه تون كنن و بگن كه احتمال معافي داريد يا نه.

موفق باشي

ممنونم از راهنماییتون. فکر نکنم به خاطر عرق کف دست بتونم معافیت بگیرم. برم دنبال کارای این افت فشارم شاید تونستم کاری بکنم.:(

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ممنونم از راهنماییتون. فکر نکنم به خاطر عرق کف دست بتونم معافیت بگیرم. برم دنبال کارای این افت فشارم شاید تونستم کاری بکنم.:(

آره عرق کردن باید خیلی خیلی شدید باشه.
ولی اگه فشارت پایین یا بالا باشه میتونی معافیت بگیری.

dear friend

Registered User
لایک‌ها
77
سلام بچه ها من دفترچه رو فرستادم و تاریخ اعزام 1/8 مشخص شده دیروز جواب ام آر آی زانوم رو گرفتم پارگی مینیسک هر دو زانو و آسیب رباط سلیبی پای راست دارم با این وجود معافیت پزشکی شامل من میشه اگه میشه باید چکار کنم یک ماه بیشتر وقت ندارم اگه کسی روندش رو میدونه لطفا کامل راهنمایی کنید .

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام بچه ها من دفترچه رو فرستادم و تاریخ اعزام 1/8 مشخص شده دیروز جواب ام آر آی زانوم رو گرفتم پارگی مینیسک هر دو زانو و آسیب رباط سلیبی پای راست دارم با این وجود معافیت پزشکی شامل من میشه اگه میشه باید چکار کنم یک ماه بیشتر وقت ندارم اگه کسی روندش رو میدونه لطفا کامل راهنمایی کنید .

سلام
با توجه به اینکه دفترچه رو پست کردید و اعزامتون مشخص شده باید اعزام رو باطل کنید.
اول برید دکتر و نامه بگیرید که این مشکلات رو دارید (ام آر آی ها و مدارک پزشکی تون رو هم نگه دارید) و ببرید **** وظیفه یا پلس +10 واسه باطل کردن اعزام اونا اعزام رو باطل میکنن و براتون تاریخ کمیسیون پزشکی میاد دم خونه.
در مورد معافیت دائم هم با توجه به سخت گیریهایی که اخیرا میشه معلوم نیست ولی حداقل معاف از رزم رو دارید میتونید پیگیر باشید و برید پیش یه دکتر مورد تایید **** وظیفه تا بگه که معافیت دائم رو هم میگیرید یا نه.

aali361

Registered User
لایک‌ها
42
سلام . میخواستم بپرسم معمولا بین ارسال مدارک تا اعزام چقدر طول میکشه ؟ میشه عقب انداخت ؟ تا چه اندازه میتونم عقب بندازم ؟
شرح حال : من تا اردیبهشت سال دیگه وقت دارم مدارک رو ارسال کنم بعد میخواستم ببینم اگه مثلا من 15 اردیبهشت مدارک رو ارسال کردم میرسم تا 8 تیر بدون دغدغه واسه کنکور بخونم ؟
به سوال دیگه هم داشتم این برگه ی اعزام به خدمت که باهاش میشه گواهینامه بگیری بعد از اینکه مدارک رو ارسال کردم چه مدت طول میکشه تا بدستم برسه ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام . میخواستم بپرسم معمولا بین ارسال مدارک تا اعزام چقدر طول میکشه ؟ میشه عقب انداخت ؟ تا چه اندازه میتونم عقب بندازم ؟
شرح حال : من تا اردیبهشت سال دیگه وقت دارم مدارک رو ارسال کنم بعد میخواستم ببینم اگه مثلا من 15 اردیبهشت مدارک رو ارسال کردم میرسم تا 8 تیر بدون دغدغه واسه کنکور بخونم ؟
به سوال دیگه هم داشتم این برگه ی اعزام به خدمت که باهاش میشه گواهینامه بگیری بعد از اینکه مدارک رو ارسال کردم چه مدت طول میکشه تا بدستم برسه ؟

سلام
بستگی داره به تعداد سربازان و اینکه کی بفرستی الان که به دلیل اینکه سربازا کم هستن و نیازشون بیشتر هست معمولا با اولین نوبت اعزام میشید مگر اینکه بعد از اینکه کدها زده شده باشن شما دفترچه رو بفرستید (کمتر از 1ماه مونده به اعزام) البته به مدرکتون هم بستگی داره.
یه دوره میتونید عقب بندازید اگه مثلا تا آخر اردیبهشت فرصت دارید واسه ارسال دفترچه میتونید یکی دو روز قبل از اتمام مهلت دفترچه رو بفرستید اونجوری احتمال زیاد اعزامتون میشه برج 4 و شما یک دوره میتونید تعویل بندازید که بره واسه شهریور سال دیگه. قبلش کنکورتون رو میدید و با خیال راحت منتظر میمونید.
معمولا 10-12 روز (شایدم کمتر) بعد از ارسال دفترچه برگ سبزتون میاد (آماده به خدمت)

موفق باشی

aali361

Registered User
لایک‌ها
42
سلام
بستگی داره به تعداد سربازان و اینکه کی بفرستی الان که به دلیل اینکه سربازا کم هستن و نیازشون بیشتر هست معمولا با اولین نوبت اعزام میشید مگر اینکه بعد از اینکه کدها زده شده باشن شما دفترچه رو بفرستید (کمتر از 1ماه مونده به اعزام) البته به مدرکتون هم بستگی داره.
یه دوره میتونید عقب بندازید اگه مثلا تا آخر اردیبهشت فرصت دارید واسه ارسال دفترچه میتونید یکی دو روز قبل از اتمام مهلت دفترچه رو بفرستید اونجوری احتمال زیاد اعزامتون میشه برج 4 و شما یک دوره میتونید تعویل بندازید که بره واسه شهریور سال دیگه. قبلش کنکورتون رو میدید و با خیال راحت منتظر میمونید.
معمولا 10-12 روز (شایدم کمتر) بعد از ارسال دفترچه برگ سبزتون میاد (آماده به خدمت)

موفق باشی

سال دیگه ؟ یا شهریور همون سال ؟ دوره ها دو ماه یک بار هست ؟
یه سوال دیگه هم داشتم طبق قانون کسانی که بعد از این که 18 ساله میشن فارق اتحصیل میشن 1 سال وقت دارن تا خودشون رو معرفی کنند و توی یه بندی هم خوندم که اگه میخوایید از حداکثر فرصتتون استفاده کنید 15 روز مانده به پایان فرصتتون دفترچه رو پست کنید . حالا من موندم این تاریخ فارغت از تحصیل واسه منی که تا 27 خرداد امتحان میدادم کی هست . ( پیش ریاضی )

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سال دیگه ؟ یا شهریور همون سال ؟ دوره ها دو ماه یک بار هست ؟
یه سوال دیگه هم داشتم طبق قانون کسانی که بعد از این که 18 ساله میشن فارق اتحصیل میشن 1 سال وقت دارن تا خودشون رو معرفی کنند و توی یه بندی هم خوندم که اگه میخوایید از حداکثر فرصتتون استفاده کنید 15 روز مانده به پایان فرصتتون دفترچه رو پست کنید . حالا من موندم این تاریخ فارغت از تحصیل واسه منی که تا 27 خرداد امتحان میدادم کی هست . ( پیش ریاضی )

همون سال، فقط یک دوره (2 ماه) میتونید درخواست تعویق یا تعجیل کنید نمیدونم بیشتر اگه درخواست بدی قبول کنن یا نه.
باید ببینید کی آخرین نمره تون زده شده و قبول شدید کاری به تاریخ خود امتحان نداشته باشید چون تا وقتی نمره ها مشخص نشده باشه هنوز مشخص نیست که فارغ التحصیل شدید یا نه. در ضمن توی خود مدرکتون مینویسن میتونید برید بپرسید ببینید تاریخ فراغت از تحصیلتون کی ثبت شده ولی مسلما چند روز بعد از ثبت آخرین نمره هست. (برای دانشگاه و برای مدرسه هم مسلما تا وقتی کارنامه رو ندادن فارغ التحصیل نشدید.)

panlex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسی در مورد تحصیل همزمان با خدمت سربازی میدونه؟
تحصیل کارشناسی ارشد در پیام نور یا دانشگاه مجازی همزمان با خدمت (امریه)

aali361

Registered User
لایک‌ها
42
همون سال، فقط یک دوره (2 ماه) میتونید درخواست تعویق یا تعجیل کنید نمیدونم بیشتر اگه درخواست بدی قبول کنن یا نه.
باید ببینید کی آخرین نمره تون زده شده و قبول شدید کاری به تاریخ خود امتحان نداشته باشید چون تا وقتی نمره ها مشخص نشده باشه هنوز مشخص نیست که فارغ التحصیل شدید یا نه. در ضمن توی خود مدرکتون مینویسن میتونید برید بپرسید ببینید تاریخ فراغت از تحصیلتون کی ثبت شده ولی مسلما چند روز بعد از ثبت آخرین نمره هست. (برای دانشگاه و برای مدرسه هم مسلما تا وقتی کارنامه رو ندادن فارغ التحصیل نشدید.)
الان رفتم سایت **** وظیفه این رو توی یکی از خبر ها دیدیم .
قابل ذكر است :با توجه به تصويب قانون جديد وظيفه عمومي ، مشمولان غير غايبي كه تاريخ فراغت از تحصيل آنان در مقطع ديپلم يا پيش دانشگاهي خرداد ماه سال90 (30/3/90) بوده در صورتيكه پذيرش يا اعلام قبولي آنان در دانشگاه تا پايان شهريور ماه 91 باشد، ادامه تحصيل اين دسته از مشمولان از مهر91 بلامانع خواهد بود.

طبق این مثال : منم در تاریخ 30 / 3 /91 فارغ اتحصیل شدم که اگر تا پایان شهریور 92 در دانشگاه قبول بشم ثبت نامم بلامانع هست و لازم نیس اصلا دفترچه پست کنم .

بالا