فعلا ابلاغیه به هیچ کدوم از پادگان ها نرسیده.
مهم میدونید چیه !
اینکه فرمانده مستقیمتون خوشش ازتون بیاد.
نفر بوده که 55 روز پر کرده 25 روز رفته مرخصی.(جریان این نفر هم جالبه بچه هایی که رفتن سربازی میدونن منظورم چیه.)
پس سعی کنید رابطتون با فرمانده خوب باشه و زیاد به
بچه ها من اعزام قبلیمو افتاده بودم نیروانتظامی کرمان.
اعزام جدیدم افتادم نیروزمینی ارتش 04.
این نیرو زمینی از نیروانتظامی فکر میکنم بهتر باشه درسته؟
من معاف از رزم هم هستم.وضعیت معاف از رزم چطوره اونجا؟
امروز اتفاقا یادت افتادم، دیدم چند وقته نیستی.
چه خبر؟ خوش میگذره خدمت؟
نوکرتیم داداش.
خوش که چی بگم.میگذره ولی اونقدم سخت نیست واسه افسر وظیفه ها.
ارتش برای تحصیل کردها به نظر من بهتر از سپاهه.
تو چه کردی؟
دوستان عزیز یه راهنمایی میخوام برادر خانوم ما اقدام کرده برای معافیت پزشکی و رفته بیمارستان امام سجاد برای مشکلات دیسک کمرش که 4 تا بوده و پزشکا براش تایید کردن مشکلشو و برگشو پیش خودشون نگه داشتن 2 روز پیش نامه اومده براش که فلان روز بیاد میدون ****(نطام وظیفه) ساعت 7:15 تا 7.40 صبح برای کارای اداری توی نامه هم نوشته کلیه ی مدارک پزشکیشو به همراه مدارک شخصیشونو بیارن و یه فیش به مبلغ 10 ت واریزکننودرصورت معافی 100 ت هم پیششون باشه به نظرتون برای انجام کارای پزشکی دوبارس یا معافیته؟ چون گویا اگه معاف نباشه به جای اون برگه اعلام میکنن موافقت نشده باهاشون!!!!
اگه گوشی ببرم و بفهمن به گاج رفتم دیگه؟
درسته؟
بچه ها داستان این کارت پایان خدمت هوشمند چیه
میگن بی انضباطی نهست رفتن به بهداری توش ثبت میشه
من فکر نکنم اینطور باشه
همش شایعه و مزخرف... ثبت بشه که چی بشه آخه؟!!!!
بچه ها این فرستادن دفترچه دقیقا" به چه صورتی هست؟! داشنگاه یه برگکه داده بهم اونو باید ببرم به پلیس 10 ؟ یا چی ؟
1- دفترچه میخرید (از پلیس +10 و یا ...)
2- یکی دو تا فرم هست توی دفترچه که اونها رو پر میکنید.
3- میرید بانک سپه یه حساب باز میکنید (اگه ندارید) و اگه دارید یه مبلغی واریز میکنید به یه شماره حساب که بهتون میدن (هزینه معاینه توسط دکتر)
4- میرید پیش دکتر (بهداری) اگه سالم باشید که توی دفترچه مینویسه سالم اگه نه هم که بیماری رو ذکر میکنه
5- واکسن میزنید و گروه خون تعیین میکنید
6- دفترچه رو میبرید یکی از مراکز پلیس +10 تا براتون بفرستن، اون برگه ای که از دانشگاه بهتون دادن (معافیت تحصیلی) رو هم باید با خودتون ببرید + کپی شناسنامه و کپی کارت ملی و عکس.
خدمت خوبی داشته باشید :happy:
همش شایعه و مزخرف... ثبت بشه که چی بشه آخه؟!!!!
مرسی داداش
آخه فرماندمون تو صبح گاه گفت اونایی که معاف از نگهبانی ، استعلاجی و.. میارن حواسشون باشه ثبت میشه تو استخدام و ... مشکل پیش میاد .
آره راست میگی مزخرف همین مونده پاره شی خدمت کنی بعد بگن چرا تو پادگان فلان کارو کردی....
آخه فرماندمون تو صبح گاه گفت اونایی که معاف از نگهبانی ، استعلاجی و.. میارن حواسشون باشه ثبت میشه تو استخدام و ... مشکل پیش میاد .
آره راست میگی مزخرف همین مونده پاره شی خدمت کنی بعد بگن چرا تو پادگان فلان کارو کردی....
خواهش میکنم.
منم بعید میدونم راست باشه، حالا بر فرض محال درست هم باشه یکی برای سرماخوردگی استعلاجی گرفته باشه اینو ثبت کنن که چی بشه!؟ میخوان موقع استخدام بگن چرا تو خدمت سرماخوردی؟
اینا یه چیز گیر اوردن همونو بهانه کردن واسه حمالی کشیدن هر جا میری میگن موقع استخدام مشکل پیش میاد، نه که خیلی هم استخدامی داریم!
کیه که استخدام کنه ! تازه با حقوق 500 هزار