• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
آقا ما تو خدمت مشکل اعصاب پیدا کردیم . رفتیم بیمارستان ارتش معاف نکردن مارو معاف از نگهبانی دادن . حالا بعد چند ماه یه عده سرباز عقده ای رفتن زیر آب زدن .
به من گفتن یا نگهبانی بده اگه نمیتونی میفرستیمت تیم های منطقه ای اونجا نگهبانی نده
واقعا آدم شاخ در میاره این چه ستمیه من از بیمارستان ارتش نامه دارم . به جای مدارا با بیمار میخوان شرایط را واسش سخت کنن . به کی بپم کجا بگم چی بگم ..... بازرسی حفاظت ... اینا هموشون با همن هیچوقت طرف وظیفه را نمیگیرن

متاسفانه همینه.
اصلا هم کسی جوابگو نیست.
میگن اصلا ما معاف از نگهبانی نداریم.الکیه معلوم نیست کمیسیون معاف از رزم واسه چی میده.

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
دوستان من بخوام برم اصل مدرکم رو از دانشگاه بگیرم حتما باید کارت رو داشته باشم یا با گواهی پایان خدمت هم میشه؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
دوستان من بخوام برم اصل مدرکم رو از دانشگاه بگیرم حتما باید کارت رو داشته باشم یا با گواهی پایان خدمت هم میشه؟

بستگی به دانشگاه داره.
چون شرط دادن مدرک اینه که خدمت رو تموم کرده باشی.
حالا ممکنه یه دانشگاه ایراد بگیره بگه که حتما باید کارت داشته باشی.
چون همون برگه گواهی پایان خدمت با مهر و امضا یگان خدمتی معتبر هست.

Ali :D

Registered User
لایک‌ها
21

اگه پروندتو زود تکمیل کرده باشی ، کارتت خیلی زود میاد دیگه مثل سابق نیست !

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771
قضیه معاف از رزم چیه؟ فایده داره یا به ضرره؟:دی

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
بستگی به دانشگاه داره.
چون شرط دادن مدرک اینه که خدمت رو تموم کرده باشی.
حالا ممکنه یه دانشگاه ایراد بگیره بگه که حتما باید کارت داشته باشی.
چون همون برگه گواهی پایان خدمت با مهر و امضا یگان خدمتی معتبر هست.

پس تماس بگیرم باهاشون و بپرسم فک کنم بهتر باشه

اگه پروندتو زود تکمیل کرده باشی ، کارتت خیلی زود میاد دیگه مثل سابق نیست !

پادگان ما از اون چیزی که فکرشو بکنی خر تو خر تر هست،مطمئنم که پروندم هنوز از پادگان هم بیرون نرفته بعد تسویه،یعنی از 2 هفته پیش،رفیقم بهمن تسویه کرده هنوز کارتش نیومده

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
قضیه معاف از رزم چیه؟ فایده داره یا به ضرره؟:دی
قضیه معاف از رزم اینه.
شما رژه نمیری و ...
شک نکن تو سربازی هرچی از این معافیت ها داشته باشی بد نیست.
البته به یگانت هم ربط داره.
معاف از نگهبانی بودی خیلی بهتر بود.

پس تماس بگیرم باهاشون و بپرسم فک کنم بهتر باشه

صدرصد

من امروز به خاطر عیوب انکساری ( چشم ) معاف شدم :happy: هر سوالی کسی داره بپرسه، جواب میدم

تبریک

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771
قضیه معاف از رزم اینه.
شما رژه نمیری و ...
شک نکن تو سربازی هرچی از این معافیت ها داشته باشی بد نیست.
البته به یگانت هم ربط داره.
معاف از نگهبانی بودی خیلی بهتر بود.

صدرصد

تبریک

ممنون
برای معافیت پزشکی باید از الان اقدام کرد یا وقتی وفتش رسید که اقدام کنم برای سربازی؟ ( مثلا 6 ماه دیگه)

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ممنون
برای معافیت پزشکی باید از الان اقدام کرد یا وقتی وفتش رسید که اقدام کنم برای سربازی؟ ( مثلا 6 ماه دیگه)

هر موقعی که آمادگی خدمت رفتن داشتید اقدام کنید، چون هر زمانی که اقدام کنید بلافاصله بعد از مشخص شدن نتیجه کمیسیون (در صورتی که معاف دائم نشید) برگه اعزام براتون میاد.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771
هر موقعی که آمادگی خدمت رفتن داشتید اقدام کنید، چون هر زمانی که اقدام کنید بلافاصله بعد از مشخص شدن نتیجه کمیسیون (در صورتی که معاف دائم نشید) برگه اعزام براتون میاد.

نه منظورم اینه مثلا از الان باید دکترهای متفرقه رفت و مدرک و عکس و اینا جمع کرد یا نه ؟
اینا که میگن اه و ناله هم تاثبر داره درسته?:D
ممنون

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
نه منظورم اینه مثلا از الان باید دکترهای متفرقه رفت و مدرک و عکس و اینا جمع کرد یا نه ؟
اینا که میگن اه و ناله هم تاثبر داره درسته?:D
ممنون

کلا هر چی مدرک بیشتر داشته باشی بهتره ولی به طور کلی برای اقدام بری و از یه دکتر هم نامه بگیری کافیه، چند تا آزمایش هم بگیر (در مورد مشکلت هر چیزی که هست).
آه و ناله که بعید میدونم تاثیر داشته باشه تو این کمبود سرباز خودتو جلوشون بکشی هم تاثیر آنچنانی نداره! مگه اینکه یه پارتی خشکل مشکل داشته باشی :rolleyes:

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
یه کوه جمع کن ببر
اینم از داستان خودم بگم , تو صف کمیسیون پزشکی جلویی من , یه کوه پرونده گذاشت رو میز , یارو یه ذره ورق زد دید هیچی نمی فهمه, گفت سالمی پاشو برو خدمت .. یارو پسره یهو داد زد خانوم چی چی سالمی , یه پا ندارم من , گفت کو..زد بالا دیدن بابا بیچاره یه پاش مصنوعیه !!
خلاصه که زشت ترین صورتی که میتونی تصور کنی , با گه ترین اخلاق جمع کن , میشه دکتر کمیسیون پزشکی !!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
خلاصه که زشت ترین صورتی که میتونی تصور کنی , با گه ترین اخلاق جمع کن , میشه دکتر کمیسیون پزشکی !!

آخ که زدی تو خال، یعنی وقتی میری و دکتر رو میبینی حالت از هر چی آدمه بهم میخوره :eek:

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
دقیقا , این زنه که مسول من بود نمی تونستی تو صورتش نگاه کنی ! ریش و سیبیل داشت !!چنان پاچه ای هم میگرفت .. یه جوون دیگه هم بود توی صف , نمی دونم چش بود ضربه خورده به سرش جاشم بود جر خورده بود سرش اندازه یه کف دست .. میگفت غش میکنم بعضی وقتها و حرف هم درست نمیتونست بزنه . رسید بهش یارو دقیقا اینو بهش گفت , گفت شما تونستی لیسانس بگیری , خدمت هم میتونی بیای !! نگران نباش غش کنی میبرنت دکتر !! یه لبخندی هم زد به یارو !! اونم یه کوه مدارک داشت لای پروندش !
منم که معاف نکرد گفت سالمی جمع کن برو !! رفتم از تو خدمت اقدام کردم گرفتم !
ولی اون پسره بدونه پا بود از همه جالبتر بود , یعنی داد نمیزد الان در حال پست دادن بود !!

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
دقیقا , این زنه که مسول من بود نمی تونستی تو صورتش نگاه کنی ! ریش و سیبیل داشت !!چنان پاچه ای هم میگرفت .. یه جوون دیگه هم بود توی صف , نمی دونم چش بود ضربه خورده به سرش جاشم بود جر خورده بود سرش اندازه یه کف دست .. میگفت غش میکنم بعضی وقتها و حرف هم درست نمیتونست بزنه . رسید بهش یارو دقیقا اینو بهش گفت , گفت شما تونستی لیسانس بگیری , خدمت هم میتونی بیای !! نگران نباش غش کنی میبرنت دکتر !! یه لبخندی هم زد به یارو !! اونم یه کوه مدارک داشت لای پروندش !
منم که معاف نکرد گفت سالمی جمع کن برو !! رفتم از تو خدمت اقدام کردم گرفتم !
ولی اون پسره بدونه پا بود از همه جالبتر بود , یعنی داد نمیزد الان در حال پست دادن بود !!
فروم عمومی هست ولی حرام زاده تر این دکتر ها نیست
کثیف و عوضی
دکتری که بهم گفته بود دانشگاه انصراف بده دیپلم بیا معافت می کنم
برام زد معاف از رزم

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
تشکر فراوون از همه دوستانی که راهنماییم کردن.
دوستان امروز علاوه بر دکتر اورولوژی که دیروز رفته بودم رفتم سونوگرافی حتی اونم تایید کرد که واریکوسل درجه 2 دارم.حالا دوستان با این اوصاف حتما معاف از رزم هستم؟
ضمنا شنیدم به معاف از رزما کار اداری میدن و مثلا یجای سخت نمیفرستن درسته آیا؟

بالا