• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
بچه ها ببینید سردار بزرگ اسلام کمالی چی میگه :
ما از نیروهای تحصیل کرده عموما برای کارهای فکری و تخصصی استفاده می‌کنیم، اما آن دسته از سربازانی که مدرک تحصیلی دانشگاهی ندارند، در اموری نظیر نگهبانی یا کار نظافتی به کار گرفته می‌شوند که از این حیث نیز میان آنان تفاوت وجود دارد.
کار فکری تو ارتش :D وای خدای من اینا چی میگن کجا هستن . من با لیسانس الکترونیک کارم نگهبانی و نظافته . همون کارایی که سردار میگه فقط سرباز صفر ها میکنن.
چرا خفه نمیشن لاقل به درد خودمون بمیریم . چقدر شر و ور تلاوت میکنن
یعنی منم اینطور میشم:wacko:

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام دوستان

من 19 مرداد تاریخ اعزاممه. امروز رفتم پلیس+10 و گفتم که امسال کنکور دادم منتظر نتایج کنکورم. برگ ثبت نام کنکور منو اسکن کرد و برام تاریخ اعزام زد 19 مهر. گفت هفته دیگه بیا نتیجشو بگیر که ایا تهران موافقت کرده یا نه.

احتمال موافقت چقدره ؟ آخه تو دفترچه **** وظیفه نوشته کسایی منتظر اعلام نتایج سازمان سنجشن تا 2 ماه میتونن به تعویق بندازن

hamsokhan68

Registered User
لایک‌ها
52
سلام دوستان

من 19 مرداد تاریخ اعزاممه. امروز رفتم پلیس+10 و گفتم که امسال کنکور دادم منتظر نتایج کنکورم. برگ ثبت نام کنکور منو اسکن کرد و برام تاریخ اعزام زد 19 مهر. گفت هفته دیگه بیا نتیجشو بگیر که ایا تهران موافقت کرده یا نه.

احتمال موافقت چقدره ؟ آخه تو دفترچه **** وظیفه نوشته کسایی منتظر اعلام نتایج سازمان سنجشن تا 2 ماه میتونن به تعویق بندازن

دوست من. بنده بدون عذر موجه. دو هفته پیش درخواست تمدید ثبت کردم.هفته قبل موافقت شد.افتادم 1.8.92

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
مرخصی مثل بقیه کارکنان نیروهای مسلح هستش یعنی ماهی 2.5 روز. تا 2.5 روز در ماه هم میشود تشویقی داد که بستگی به فرمانده داره.
این کجاش ظلمه؟

این سربازی لعنتی ، 21 ماه کلا ظلمه، شما داری سنگ 1.5 روز رو به سینه میزنی؟

BloodyBlade

Registered User
لایک‌ها
123
سلام
دوستان پدر خانم بنده 54 ماه سابقه جبهه و 15 % جانبازی داره
یک فرزند پسر داره که معاف شده
امروز این خبر رو دیدم
MHCIP Portal - اخبار
الان از مابقی امتیاز باقی مونده من که داماد خانواده هستم میتونم از کسری خدمت یا معافی استفاده بکنم ؟

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
مرخصی مثل بقیه کارکنان نیروهای مسلح هستش یعنی ماهی 2.5 روز. تا 2.5 روز در ماه هم میشود تشویقی داد که بستگی به فرمانده داره.
این کجاش ظلمه؟

دلت خوشه ها اونا که 18 ماه بودن مرخصیشون ماهی 2.5 بود تا پارسال . یعنی 45 روز مرخصی برای 18 ماه
ما 21 ماهی های بدبخت 21 ماه خدمت میکنیم عوض اینکه مرخصی رو بیشتر کنن شده ماهی یک روز یعنی 21 روز کلا تازه اموزشیم که حساب نیمیکنن

من نمیدونم فرق ما با کادریا که ماهی 2.5 روز دارن انواع اقسام پیچها رو دارن اصلانم کاری نمیکنن چیه
تازه اگه کاریم داشته باشن سرباز بدبخت باید براش انجام بده
خودکار رو میخواد از رو میز برداره بزار اونور میگه ما اینکارو کنیم تازه با لیسانس اگه صفر بودیم که هیچ

تشویقیم که کلا وجود نداره تو قسمت ما
کاش 90 میرفتم سربازی
21 ماه اصلا نمیکشه
واقعا روحیه منو صفر کرده

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
دلت خوشه ها اونا که 18 ماه بودن مرخصیشون ماهی 2.5 بود تا پارسال . یعنی 45 روز مرخصی برای 18 ماه
ما 21 ماهی های بدبخت 21 ماه خدمت میکنیم عوض اینکه مرخصی رو بیشتر کنن شده ماهی یک روز یعنی 21 روز کلا تازه اموزشیم که حساب نیمیکنن

من نمیدونم فرق ما با کادریا که ماهی 2.5 روز دارن انواع اقسام پیچها رو دارن اصلانم کاری نمیکنن چیه
تازه اگه کاریم داشته باشن سرباز بدبخت باید براش انجام بده
خودکار رو میخواد از رو میز برداره بزار اونور میگه ما اینکارو کنیم تازه با لیسانس اگه صفر بودیم که هیچ

تشویقیم که کلا وجود نداره تو قسمت ما
کاش 90 میرفتم سربازی
21 ماه اصلا نمیکشه
واقعا روحیه منو صفر کرده

عوضی تر از بعضی این کادری ها نیست به خدا ! یه مشت مفت خور دی.. !
از 10 نفر شاید 1 نفرشون آدم باشه !

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
عوضی تر از بعضی این کادری ها نیست به خدا ! یه مشت مفت خور دی.. !
از 10 نفر شاید 1 نفرشون آدم باشه !
همشون حرومزاده اند . جامعه به ما ظلم کرده این کادریای کثیف که خودشون تو جامعه اند میبینن جوونای بدبخت چقدر گرفتاری دارن میتونن کنار بیان .
میگن سرباز مصرفیه باید تا میشه اذیت کرد . بخدا همشون همین اعتقادو دارن
کاش جرات داشتم اسلحه برمیداشتم یه پادگانو به خون میکشیدم . شاید تلنگلری بشه واسه مسئولین یه فکری به حال این جوونای سرخورده کنن .به جرم جوونی 2 سال باید جنگ اعصاب و روان تحمل کنیم ..
اللهم العن کل ظالم علی جوانای وطن
ای مولای مظلومان علی تو تو این شبهای عزیز به داد ما برس ما که دستمون به جایی بند نیست .
یا علی شیر خدا

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
همشون حرومزاده اند . جامعه به ما ظلم کرده این کادریای کثیف که خودشون تو جامعه اند میبینن جوونای بدبخت چقدر گرفتاری دارن میتونن کنار بیان .
میگن سرباز مصرفیه باید تا میشه اذیت کرد . بخدا همشون همین اعتقادو دارن
کاش جرات داشتم اسلحه برمیداشتم یه پادگانو به خون میکشیدم . شاید تلنگلری بشه واسه مسئولین یه فکری به حال این جوونای سرخورده کنن .به جرم جوونی 2 سال باید جنگ اعصاب و روان تحمل کنیم ..
اللهم العن کل ظالم علی جوانای وطن
ای مولای مظلومان علی تو تو این شبهای عزیز به داد ما برس ما که دستمون به جایی بند نیست .
یا علی شیر خدا

یکی از این بستر ساز ها ، که مسئول ما هست نمی تونه ببینه 5 دقیقه کار شخصی خودمون رو انجام می دیم !
خیلی عوضی هستند ! خیلی !
جالب اینجاست هرچی درجه هاشون پایین تر می یاد ! غرور و تکبر ( گوز گوز هاشون ) بیشتر می شه !
اونجایی که هستیم یه سری ها رو اصلا حرف نمی زنم ( مثل بقیه ) فقط می گه فلان کار رو انجام بده ، انجام می دی ! نه بهش می گیم انجام شد نه چیزی !

ex_man99

Registered User
لایک‌ها
57
کسی نیست بتونه یه کسری واسه من جور کنه>>

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بالاخره ما هم اومدیم میان دوره، 01 ارتش هر کی سوال داشت همینجا بپرسه.

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
به به عمو داوود،اقا بیا توضیح بده ببینیم کجا افتادی،پست میدی؟وضعیتت چه طوره در کل؟

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
4 روز کردم تو ارتش
بدون برگه مرخصی اومدم :|

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
شرایط بچه های فوق دیپلم چجوریه ؟

بستگی به جات داره . مثلا یه گروهبان 3 با مدرک دیپلم تو ستاد نیرو زمینی وضعیتش از من که ستوان سوم لیسانس هستم بهتره من تو یه یگان عملیاتی تو تهرانم . تو پادگان ما گروهبان ها دست کمی از سرباز صفر ندارن از لحاظ نگهبانی . متاسفانه سررباز صفر کم شده کم کم داریم به جایی میریم که به لیسانس سرباز صفری بدن . وای به حال جوونای ما در آینده . اگه این سربازی ادامه پیدا کنه

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
اوه عمو گشاد کن تو وضعت چی شد؟:D خوش میگذره؟
من به فاک رفتم اساسی
ولی باید بسوزی و بسازی ، اگه بخوای نارضایتی کنی تا آخر خدمت نمیکشی و همش مینالی
جایی که هستم نه آب داریم نه برق درست ولی خوب چه میشه کرد اسمش روشه سربازی اونم از نوع ارتشش
جایی که هستم واقعا تبعیدگاس ولی ی خوبی که داره نظامش زیاد خشک نیست ینی اگه بخوان خشک بگیرن ی نفر اونجا نمیمونه
راستی از ب ر و ک ی چه خبر ؟

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
شرایط بچه های فوق دیپلم چجوریه ؟

گروهبانا با سرباز صفرا هیچ فرقی ندارن به جز نگهبانی ( البته در مورد جای خودمون میگم )
گروهبان تازه وارد سرویس هم باید بشوره الی آخر
ستواناشم اگه خودشونو وا بدن و محکم نگیرن میشن مث سرباز صفر ، مث رفیق من که با ستوانی زمین هم طی میزنه :|
کلا نباید به سرباز صفر رو بدی چون سوارت میشن
باید همون روز اول بک*&*شون که صداشون در نیاد :|

بالا