majid_b
Registered User
دوستان یه سوالی
مرزبانی با ناجا هست یا ارتش ؟
ناجا.....
دوستان یه سوالی
مرزبانی با ناجا هست یا ارتش ؟
هر چقدر هم بی خیال باشی 21 ماه فکر رفت و اومدت عذابت میده.واسه چی؟واسه هیچی!
تازه من تا ساعت 2 بیشتر پادگان نیستم.پنچشنبه جمعه ها هم تعطیلم.کلا دوره ی چرتی هستش.کار مفت ازت میکشن با چندل غاز حقوق.
نبــــــــــــــــــود 16 ماه دیگـــــــــــــه ه ه ه ....
اگر تشعشعات هسته ای بیماری چیزی برات نیاره میتونی بردگ خونه و خوشحال باشی 3 ماه کمتر خدمت میکنی ...
خدا بر باعث بانی ـش ...
این دخترا راست راست تو خیابون راه میرن مثل خر میخورن میخوابن ما باید بریم خدمت ... خب این تنه لش ها رو هم به کار بگیرن دیگه .... اینه عدالت اسلامی؟
من رفتم برا **** پذیرش گرفتم ولی چون لیسانسم بعیده بگیرنم !!! برعکس شده هر چه قدر حمال تر باشی بهتره
سلام دوستان عزیز
خسته نباشید
من یه سوال خیلی فوری داشتم.
میخواستم بپرسم برای معافیت از روی درجه ضعیفی چشم قبلاً اینجور بودکه برای لیسانس مجموع ضعیفی هر دو چشم باید بالای 10 باشه.
میخواستم بپرسم اخیراً این قانون تغییر کرده ؟؟
و در انتها من مجموع درجه چشم هام بالای 14 هست :wacko: آیا معاف هستم به زودی هم فارغ التحصیل میشم ( لیسانس ) الان شنیدم که معاف هم اگه بشم باید آموزشی برم آیا همچین چیزی صحت داره ؟
اگر دوستان اطلاعاتی دارند که قرار به زودی قوانین تغییر کنه و به ضررم بشه ممنون میشم در اختیار بگذارند.
تشکر![]()
من با چشم معاف شدم، برای دیپلم و زیر دیپلم؛ 8 به بالا، برای فوق دیپلم به بالا 10 به بالا، با شماره مجموع 14 حتی به بار دومم نمیرسیم و احتمال خیلی زیاد تو همون بار اول کمیسیون معاف میشی، آموزشی ام برای معافی پزشکیا نیست، برای کفالتیا و ... اس، شما برو کمیسیون، بعد بیا خونه لم بده تا کارتت بیادقوانینم تا عید تغییر نمیکنه.
دست شما درد نکنه دوست عزیز
خیلی خبرهاتون خوب بودش مخصوصا اینکه تا عید قوانین تغییر نمی کنه .
![]()
شنیدم دیگه اجرا نمیشهبچه ها الان خشم شب ميزنن يا ديگه نميزنن؟
Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk 2
بچه ها الان خشم شب ميزنن يا ديگه نميزنن؟
Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk 2
چه طوری؟شیرم تو ارتش -_-
محسن کجا افتادی؟؟
چه طوری؟
من رفتم تو 10 ماه
11 ماه دیگه دارم
راحت شدیاومدیم پایان دوره.
امکان اینکه کسری تحصیلی رو برگردونن زیاده
راحت شدی
بر چه اساس؟ اون سایت سربازی خبر رو حذف کرد
اگر بخوان کسری مدرک رو برگردونن باید تا آخر این ماه عملی بشه در غیر این صورت نمیشه