• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
بچه ها اینکه دوره آموزشیمون کجا اعزامیم کی پیگیر بشیم بفهمیم کجاهه؟ خیلی تاریخ اعزاممون اومده ولی جاش هنوز نیومده
1 اسفنننننننند نبوووود:D

10-15 روز قبل از اعزام مشخص میشه.

دوستان کسی نمیدونه عمران کد میخوره یا نه؟

عمران هم دوست خودم برج 6 کد خورد ولی برج 10 سال قبل یکی دیگه بود کد نخورد اومد یگان رشتش عمران بود.
کد نه بده نه خوبه.
فضای خاص خودش رو داره جزی از خدمت هست.

omn1990

Registered User
لایک‌ها
27
بچه ها رشته برق الكترونيك كد ميخوره؟
من شرايط دارم،احتمابش چقده بيفتم شهرخودمون؟كسي اطلاع داره؟

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
شما انگار بيشتر از من شيراز رو واردين .. من اسمشم نشنيدم :دي
والا اينم يه آشناي دور واسطه شد وگرنه بسيجي ميخواست و جا پر بود و هزار دنگ و فنگ و ميكشيد به سال بعد ...!

نيرو هوايي يعني بده يا اردكان يزد كه ميخوام برم آموزشي ؟!
راستي از كي ميبرنم همون ١كم يا زودتر ؟ سرم رو با ٤ بايد بزنم !!!!؟

Sent from my i5

شیرازی نیستم ولی شیرازیا رو دوست دارم:lol:
نه نیرو هوایی بده نه اردکان یزد ، خیـــــــــلی هم عــــــــالی و دوشواری نداره
**** فجر رو به خاطر این گفتم اولا به خاطر نزدیک بودن یگان خدمتی به منزل ثانیا به خاطر قانون محور بودن نسبت به نیرو هوایی (هوافضا) کلا من تو **** نیرو زمینی رو بیشتر قبول دارم (واسه یگان)
برای زلف خوشگلت هم همون روز اول نزن چون به احتمال زیاد یه مرخصی 17-18 روزه بهتون میدن برید با دوره دیپلم بیاید آموزشیتونو شروع کنید

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
بچه ها رشته برق الكترونيك كد ميخوره؟
من شرايط دارم،احتمابش چقده بيفتم شهرخودمون؟كسي اطلاع داره؟

الکترونیک کد میخوره.
کد خوردن ربطی به شرایط داشتن نداره.و
یعنی شما دوره کدتون رو ممکنه شهرخودتون نباشید ولی بعد از دوره کد میفتید شهر خودتون صدرصد مگر اینکه نیرو مثلا زمینی باشید و شهر شما نیرو زمینی نداشته باشه که در این صورت شهرهای دیگه استانتون و در صورت نداشتن استان همجوار.

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
کد بخورید خیلی بهتره !!!
خیلی خوبیا داره
کد خوردن هم زیاد به رشته و ... زیاد ربطی نداره
ذهنتونو درگیر این چیزا نکنید
آموزشی فقط عشق و حاله

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
کد چی چی هست؟:D

septemer

Registered User
لایک‌ها
368
کد چی چی هست؟:D

سربازان و یا درجه‌داران و افسران وظیفه بعد از طی دوره آموزشی بسته به رشته تحصیلی و یا تخصصشان تقسیم‌بندی و به یگان‌های مختلف نیرو معرفی می‌شوند. سربازانی که مدرکشان مورد نیاز ارتش است به طور مستقیم به یگان‌های مورد نیاز فرستاده می‌شوند و دیگر سربازان به دوره کد یا دوره‌ای که در آن به طور تخصصی با یکی از رسته‌ها آشنا شوند. که مراکز بسیاری دارد از جمله مرکز آموزش پیاده شیراز(مرا پیاده) ، مرکز آموزش زرهی شیراز، مرکز آموزش تکاوری لشگرک، مرکز آموزش توپخانه اصفهان(مرا تو) ، [مرکز آموزش توپخانه شهرضا](گروه 22 تو)،دانشکده پدافند هوایی شاهین شهر، مرکز آموزش مخابرات (مرامخ)، مرکز آموزش پشتیبانی (مراپش) و مرکز آموزش عقیدتی سیاسی به طور کلی تقسیم بندی وظیفه‌ها در این مراکز به تفکیک رشته تحصیلی در دوره کارشناسی و کاردانی (کارشناسی ارشد دوره کد ندارد) می‌باشد.

MOHAMMAD MOMIVAND

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من سال 93 درسم تموم میشه و کارشناسیم رو میگیرم و به خدمت اعزام میشم و کارت سبز بسیج هم دارم و کلاسهای تکمیلی و ... رو هم رفتم حالا میخوام بدونم با توجه به تغییر بعضی از قوانین و کم کردن کسری هایی که برای سال جدید میخوان در نظر بگیرن من میتونم با خدمت در **** و با داشتن کارت سبز آموزشی رو معاف شم ؟ شنیدم هر کسی کارت سبز داشته باشه و **** بیفته آموزشی نمیره ؟ ممنون میشم جواب بدید.

mrachem

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
زیاد پیگیر محاسبه خدمت تو سال آینده نباشید اینجا قوانین ثانیه ای تغییر میکنه
تا چیزی ابلاغ نشه بعد ابلاغیه برای ستاد کل بیاد سپس بین قوا دستور اجرایی شدنش ثبت بشه و..... بروکراسی فوق اداری پیشرفته طی بشه هیچی معلوم نیست
کلا برنامتون رو زیاد بر اساس قوانینی که شنیدید نگذارید و از محل تقسیم شهرتون بپرسید (مثل قسمت اداری سازمان وظیفه تو میدون ****)
برای همینه که تا برگه روز اخر نیومده هیچکی نمیدونه کی خدمتش تموم میشه
کلا دوران جالبیه فقط نباید اصلا به شایعات توجه کرد وگرنه بیچاره تون میکنه (مخصوصا بچه های انتظامی و مرزبانی)
من که با امریه رفتم ولی خیلی راحت امریه رو باطل کردن فرستادن تو رسته ای که تخصص نداشتم چون گفتن نیرو کم داریم
تو رسته ای هم که امریه گرفته بودم کمبود نیرو داشتند ولی مدیریت تو سربازی یه اصول دیگه ای نسبت به سیستم آکادمیک داره

reza-h8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام خسته نباشید...
من پدرم 58 سالش هست و بازنشسته نیروی دریای...ایشون مشکل قند دارن و عضو انجمن دیابتی ها هم هستن...دوماه پیش عمل کیسه صفرا داشتن...و یکی دو هفته پیش هم ما متوجه شدیم دارای یه غده در سرشون هستند ...چسبیده به غده هیپوفیز که اسم بیماری میشه آدنوم هیپوفیز که باید عمل بشن حتما و بعد از اون هم نیاز به پرتو درمانی و غیره هست...
منم اسفند ماه تاریخ اعزامم هست...میخواستم ببینم بااین شرایط میشه برای کفالت بیماری اقدام کرد؟ به نظرتون میشه کفالت گرفت؟

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
سلام دوستان. یکی از نزدیکان تا پیشدانشگاهی درسخونده و مدرکشو گرفته و وارد دانشگاه شده و الان میخواد بره خدمت و یه سه ترمی درس خوندو انصراف داد .. الان توبرگه سبزش زدن : میزان تحصیلات :پیش دانشگاهی (معادل مدرک فوق دیپلم غیر پزشکی) یعنی الان با عنوان یک فوق دیپلمی بااش برخورد میکنن تو خدمت یا یک دیپلمه
ممنونم

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
الان دارم را میفتم برم قم.اردو عقیدتی 1 هفته خدا بخیر کنه برگرم تعریف میکنم چه مخی از ما خوردن:دی

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
الان دارم را میفتم برم قم.اردو عقیدتی 1 هفته خدا بخیر کنه برگرم تعریف میکنم چه مخی از ما خوردن:دی
دوره عقیدتی شما تو پادگان امام علی هستش
یک هفته بخور و بخواب ، فقط تا میتونی سر کلاسا بخواب(مثل من:D ) که بعدش نگی چه استراحتی از دستم رفت
پادگان ستاد مشترک سپاهه
من برج 6 اونجا بودم

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
سربازان و یا درجه‌داران و افسران وظیفه بعد از طی دوره آموزشی بسته به رشته تحصیلی و یا تخصصشان تقسیم‌بندی و به یگان‌های مختلف نیرو معرفی می‌شوند. سربازانی که مدرکشان مورد نیاز ارتش است به طور مستقیم به یگان‌های مورد نیاز فرستاده می‌شوند و دیگر سربازان به دوره کد یا دوره‌ای که در آن به طور تخصصی با یکی از رسته‌ها آشنا شوند. که مراکز بسیاری دارد از جمله مرکز آموزش پیاده شیراز(مرا پیاده) ، مرکز آموزش زرهی شیراز، مرکز آموزش تکاوری لشگرک، مرکز آموزش توپخانه اصفهان(مرا تو) ، [مرکز آموزش توپخانه شهرضا](گروه 22 تو)،دانشکده پدافند هوایی شاهین شهر، مرکز آموزش مخابرات (مرامخ)، مرکز آموزش پشتیبانی (مراپش) و مرکز آموزش عقیدتی سیاسی به طور کلی تقسیم بندی وظیفه‌ها در این مراکز به تفکیک رشته تحصیلی در دوره کارشناسی و کاردانی (کارشناسی ارشد دوره کد ندارد) می‌باشد.
[ممنون
اونوقت باید درخواست داد یاا خودشون اینکارو میکنن؟:oops:

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
سلام دوستان. یکی از نزدیکان تا پیشدانشگاهی درسخونده و مدرکشو گرفته و وارد دانشگاه شده و الان میخواد بره خدمت و یه سه ترمی درس خوندو انصراف داد .. الان توبرگه سبزش زدن : میزان تحصیلات :پیش دانشگاهی (معادل مدرک فوق دیپلم غیر پزشکی) یعنی الان با عنوان یک فوق دیپلمی بااش برخورد میکنن تو خدمت یا یک دیپلمه
ممنونم
کسی نیست جواب بده؟

reza-h8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام خسته نباشید...
من پدرم 58 سالش هست و بازنشسته نیروی دریای...ایشون مشکل قند دارن و عضو انجمن دیابتی ها هم هستن...دوماه پیش عمل کیسه صفرا داشتن...و یکی دو هفته پیش هم ما متوجه شدیم دارای یه غده در سرشون هستند ...چسبیده به غده هیپوفیز که اسم بیماری میشه آدنوم هیپوفیز که باید عمل بشن حتما و بعد از اون هم نیاز به پرتو درمانی و غیره هست...
منم اسفند ماه تاریخ اعزامم هست...میخواستم ببینم بااین شرایط میشه برای کفالت بیماری اقدام کرد؟ به نظرتون میشه کفالت گرفت؟

کسی نظری نداره؟

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
سلام آقایون من چون تک پسرم میفتم تهران.اما به نظر شما اگه برم مناطق محروم و 3ماه کمتر خدمت کنم بهتر نیست تا اینکه24ماه توی تهران صبح خروس خون برم ساعت 16 بیام خسته و کوفته .کاری هم که نمیتونم توی این ساعت محدود باقی مونده انجام بدم.اصلا داغ نیستم ولی به کلم زده این مورد رو هم بررسی کنم.نظر بدید.
من اگه 3ماه زودتر تموم کنم.زودتر میرم سرکار(کار مهندسی سراغ دارم لنگ کارت خدمت هستم) ماهی حداقل حقوق 850000تومان سه ماه میشه2700000تومان حداقل. درحالیکه اگر تهران باشم بعید میدونم توی 24ماه جایی سرکار برم که اینقدر کلا دربیارم.
راهنمایی

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
من لب مرز بودم، خارج از پادگان وسط بیابون. . بنظرم ارزشش رو داشت که 2 ماه کم بشه ( 18 ->16 ) . در کل خیلی هم راحت تر بودم. مرخصی 22 روز هم داشتم گاهی اوقات. ولی شما از کجا میدونی منطقه محروم یا دورافتاده میفتی ؟ شاید فرستادنت مثلا سمنان !

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
دوره عقیدتی شما تو پادگان امام علی هستش
یک هفته بخور و بخواب ، فقط تا میتونی سر کلاسا بخواب(مثل من:D ) که بعدش نگی چه استراحتی از دستم رفت
پادگان ستاد مشترک سپاهه
من برج 6 اونجا بودم
خوب.من الان اومدم .هتل 6 ستاره بود اونجا .هرچقدر غذا میتونستی بخور .کلاساهم همش خواب بودیم :دی
حیف شد اصن .

بالا