رفتیم توی اضاف دفترچه ای![]()
معاف از رزم بودن هیچ تاثیری روی اینکه شبا نگهتون دارن یا ندارن نداره!با سلام. دوستان کسی نمی دونه با نمره 5.5 برای دو چشم می شه معاف از رزمی گرفت یا نه؟؟؟؟؟ واسه اینکه شبا پادگان آدمو نگه ندارن می خوام....
والا ما تو سپاهیم هیچی چیز خوبی ندیدیم ... با لیسانس بیل جارو فرقون دستمون میدنمیگن سال 93 **** پادگان آموزشی نداره و فقط از دارندگان دوره تکمیلی سرباز میگیره ... با این تفاسیر بقیه میفتن ارتش و نیروی انتظامی؟یعنی 100 درصد هست؟نمیشه با این تفاسیر بازم **** بیفته(پذیرش نباشه)؟
اونایی که پذیرش گرفتن روز اعزام کجا باید برن؟
اگه برگ آبی بیاد و ببینی پذیرشت اوکی نشده با اینکه قبلا اقدام کردی و جواب اوکی دادن باید چکار کرد؟
امکان تغییر (ارتش به **** و برعکس و ...) پس از اومدن برگ آبی هست؟
پادگان های **** برای خدمت بهتر هست یا نهاد نمایندگی ولی فقیه؟
(ارشد مدیریت - دارنده تکمیلی)
باز تو پیدات شد؟والا ما تو سپاهیم هیچی چیز خوبی ندیدیم ... با لیسانس بیل جارو فرقون دستمون میدن
دقیقا هم تو نهاید نمایندگی هستم
اگر لیسانس دارید برید همون ارتش نیرو انتظامی حداقل ستفان 3 میشید
میگن سال 93 **** پادگان آموزشی نداره و فقط از دارندگان دوره تکمیلی سرباز میگیره ... با این تفاسیر بقیه میفتن ارتش و نیروی انتظامی؟یعنی 100 درصد هست؟نمیشه با این تفاسیر بازم **** بیفته(پذیرش نباشه)؟
اگه برگ آبی بیاد و ببینی پذیرشت اوکی نشده با اینکه قبلا اقدام کردی و جواب اوکی دادن باید چکار کرد؟
درسته.میگن سال 93 **** پادگان آموزشی نداره و فقط از دارندگان دوره تکمیلی سرباز میگیره
توی برگه سفید ما، اسم نزدیکترین ستاد فرماندهی به شهرمون نوشته شده بود. 8-9 روز رفتیم دوره عقیدتی (از 7 صبح تا 2 بعدازظهر) و ساعت 2 بعدازظهر تعطیل میشدیم می رفتیم خونه.اونایی که پذیرش گرفتن روز اعزام کجا باید برن؟
من با لیسانس رفتم **** و ستوان سوم هستم.والا ما تو سپاهیم هیچی چیز خوبی ندیدیم ... با لیسانس بیل جارو فرقون دستمون میدن
دقیقا هم تو نهاید نمایندگی هستم
اگر لیسانس دارید برید همون ارتش نیرو انتظامی حداقل ستفان 3 میشید
دوست عزیز برای بار چندم عرض میکنم **** هنوزم بدون دوره تکمیلی بسیج پذیرش میکنه (حداقل تو نیروی هوافضا)میگن سال 93 **** پادگان آموزشی نداره و فقط از دارندگان دوره تکمیلی سرباز میگیره ... با این تفاسیر بقیه میفتن ارتش و نیروی انتظامی؟یعنی 100 درصد هست؟نمیشه با این تفاسیر بازم **** بیفته(پذیرش نباشه)؟
نیم درصد!دوستان من مدارک رو آماده کردم و فردا صبح دفترچه رو میفرستم. مدرکم لیسانسه. چقدر احتمال داره اول تیر اعزام شم؟
دوستان من مدارک رو آماده کردم و فردا صبح دفترچه رو میفرستم. مدرکم لیسانسه. چقدر احتمال داره اول تیر اعزام شم؟
سلامبا سلام به دوستان عزیز
من پارسال با لیسانس دفترچه ام رو پست کردم و کد 06 نیروی انتظامی مالک اشتر اراک خوردم. و تاریخ اعزامم 1.8.92 بود ولی دو هفته قبل از اعزام در مقطع فوق لیسانس قبول شدم و 15.7.92 در دانشگاه ثبت نام قطعی کردم و معافی تحصیلی گرفتم . حالا سوال من اینه که بعد از فوق لیسانس و پست کردن مجدد دفترچه اعزام من دوباره کد نیروی انتظامی میخورم ؟ با توجه به اینکه من اصلا 1 روز هم نرفتم و دوهفته قبل از اعزام معافی تحصیلی گرفتم و رفتم ارشد؟
چون میخواستم بعدا برای پذیرش در **** دوباره اقدام کنم..
و یا حتی بعد از ارشد کد ارتش بخورم..
دوستان ما یه موردی داریم که احتمالن معافی دائم میدن . اگه تقاضا بدیم میشه معاف دائم رو تبدیل به معاف از رزم کنن ؟
اخه شنیدم معافیت پزشکی مساله دار میشه وخیلی جالب نیست
با سلام به دوستان عزیز
من پارسال با لیسانس دفترچه ام رو پست کردم و کد 06 نیروی انتظامی مالک اشتر اراک خوردم. و تاریخ اعزامم 1.8.92 بود ولی دو هفته قبل از اعزام در مقطع فوق لیسانس قبول شدم و 15.7.92 در دانشگاه ثبت نام قطعی کردم و معافی تحصیلی گرفتم . حالا سوال من اینه که بعد از فوق لیسانس و پست کردن مجدد دفترچه اعزام من دوباره کد نیروی انتظامی میخورم ؟ با توجه به اینکه من اصلا 1 روز هم نرفتم و دوهفته قبل از اعزام معافی تحصیلی گرفتم و رفتم ارشد؟
چون میخواستم بعدا برای پذیرش در **** دوباره اقدام کنم..
و یا حتی بعد از ارشد کد ارتش بخورم..