• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
ممنونم ازت خیالمو راحت کردی (البته بیشتر ناراحت :( )
هرکس یه چیزی بم میگفت!
فقط موندم فلسفه این قرص جوشان چیه ؟!
دوست عزیز ناراحت هیچی نباش
مرد بودن به همینه سعی کن خیلی چیزارم کنار بزاری
حتما جی اف و اینا جون باعث تضعیف روحیه میشه(داشتیم دیدم)
قرص جوشان چون اونجا احتمال 99 درصد نوشابه و اینا پیدا نمیشه
و صدرصد ملت سرمل میخورن اونم فجیع!حتما قرص جوشان داشته باشید که برای بدنتون لازمه!
حتما هم یک قفل با خودتون ببرید چون بهتون میدن اما باید یا از خود پادگان خرید کنید یا الاف میشید!
به هیچ عنوان تیغ نبرید اصلا صورتون رو اصلاح نکنید!فقط موقع میان دوره اومدید اوکی کنید!
اتقاقا خوب موقعی هست و بهتون فشار نمیارن!ماه رمضون استراحت میکنید!اما بعدش کلا داغون میکنن
خودتون رو بزنید به بیخیالی!
اگه گوشی میبرید حتما یک گوشی ساده!بزارید تو یک بسته پک چایی بعد هم قشنگ پکش رو با فندک اوکی کنید!
نگران هم نباشید!بگیرن هم چیزی نمیشه!موقع ترخیص از اموزشی میدن بهتون

PIQ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
اگرم تونستی از روز اول سربازیت بگو چون منم شهریور اعزامم
روز اول، به صف شدیم، گفتند کسایی که برگ سبز ندارند برند یه گوشه وایستند، تقریبا 80 درصد ملت نداشتن که رفتن کنار، بعد هم دیپلمه ها رو از بی سوادها جدا کردن که کل دیپلم به بالا شدیم 50 نفر یه 200 نفری هم زیر دیپلم جدا شدن که از سرنوشتشون اطلاعی ندارم :D بعد هم ما رو بردن سالن ملاقات و یه فرم دادن پر کردیم، همین فرم و برگ سفید و سبز و کپی های شناسنامه و کارت ملی رو منگنه کردن و ازمون گرفتن بعد ما رو بردن یه جا دیگه دوباره به صف شدیم. یه سرباز اومد و سه چهار تا چیز الکی گفت که به حرف سربازای دیگه گوش ندید و این حرفا، بعد هم که گفتن گوشی سیگار چیزی دارید تحویل بدید که بالا میگردن بگیرن ازتون بد میشه، که اصلا هم نگشتن. بعد ازون یه مسیر و نشون دادن و حدودا هفتصد متر پیاده رفتیم و دوباره به صف شدیم، ما رو بردن تو یه سالن دوباره همون فرم قبلی رو دادن که پر کنیم و موقع پر کردن فرم هم یه سری توضیحات و چیزایی که باید ببریم رو بهمون گفتند. بعد آمار معاف از رزمی ها رو گرفتند و بعد هم باز به صف شدیم. رفتیم تو یه اتاقی که یه سری گونی برنج رو هم چیده بودن، نگو گونی برنج نی اینا لباسامونه که بهمون میده، رفتیم شانسی یکی برداشتیم و اومدیم بیرون چک کردیم کم نباشه. چند دقیقه استراحت دادن و ما هم گشتیم ببینیم پوتین اندازه پامون پیدا میشه یا نه؟ که به هیچکس پوتین 44 نداده بودن. توصیه می کنم پوتین رو گرفتید ببرید نظامی فروشی 20 تومن سر میدید یه دونه سبکترش رو بگیرید وزنش تقریبا میشه یک دهم. بعد از اون هم برگه های مرخصی رو دادن و گفتن برید 5 روز دیگه بیاید. همین. خیلی هم خوب رفتار کردن اصلا لذت بردیم.

Blue-Sky

Registered User
لایک‌ها
8
دوست عزیز ناراحت هیچی نباش
مرد بودن به همینه سعی کن خیلی چیزارم کنار بزاری
حتما جی اف و اینا جون باعث تضعیف روحیه میشه(داشتیم دیدم)
قرص جوشان چون اونجا احتمال 99 درصد نوشابه و اینا پیدا نمیشه
و صدرصد ملت سرمل میخورن اونم فجیع!حتما قرص جوشان داشته باشید که برای بدنتون لازمه!
حتما هم یک قفل با خودتون ببرید چون بهتون میدن اما باید یا از خود پادگان خرید کنید یا الاف میشید!
به هیچ عنوان تیغ نبرید اصلا صورتون رو اصلاح نکنید!فقط موقع میان دوره اومدید اوکی کنید!
اتقاقا خوب موقعی هست و بهتون فشار نمیارن!ماه رمضون استراحت میکنید!اما بعدش کلا داغون میکنن
خودتون رو بزنید به بیخیالی!
اگه گوشی میبرید حتما یک گوشی ساده!بزارید تو یک بسته پک چایی بعد هم قشنگ پکش رو با فندک اوکی کنید!
نگران هم نباشید!بگیرن هم چیزی نمیشه!موقع ترخیص از اموزشی میدن بهتون

بازم ممنون از توضیحات کاملت
مخصوصا اون قسمت آخرش، ایده خیلی جالبیه
ایشالا که میریم مرد میشیم برا خودمون :D

hbeyrami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان سلام.
من هنوز تا خدمتم مونده. اما یه سوال. همه ارگانها (ارتش ، **** و...) بخش عقیدتی سیاسی دارن؟ من تو کار هنرم و میتونم یه سری کارها (مثل درآوردن مجله ، ساخت مالتی مدیا و کلیپ و...) انجام بدم. میخواستم بدونم چه ارگانی اینجور کارها رو تحویل میگیرن؟ و اینکه هر ارگان و شهری افتادم میتونم برم عقیدتی و سیاسی و ایده هام رو واسشون بگم؟

Shaahin92

Registered User
لایک‌ها
229
روز اول، به صف شدیم، گفتند کسایی که برگ سبز ندارند برند یه گوشه وایستند، تقریبا 80 درصد ملت نداشتن که رفتن کنار، بعد هم دیپلمه ها رو از بی سوادها جدا کردن که کل دیپلم به بالا شدیم 50 نفر یه 200 نفری هم زیر دیپلم جدا شدن که از سرنوشتشون اطلاعی ندارم :D بعد هم ما رو بردن سالن ملاقات و یه فرم دادن پر کردیم، همین فرم و برگ سفید و سبز و کپی های شناسنامه و کارت ملی رو منگنه کردن و ازمون گرفتن بعد ما رو بردن یه جا دیگه دوباره به صف شدیم. یه سرباز اومد و سه چهار تا چیز الکی گفت که به حرف سربازای دیگه گوش ندید و این حرفا، بعد هم که گفتن گوشی سیگار چیزی دارید تحویل بدید که بالا میگردن بگیرن ازتون بد میشه، که اصلا هم نگشتن. بعد ازون یه مسیر و نشون دادن و حدودا هفتصد متر پیاده رفتیم و دوباره به صف شدیم، ما رو بردن تو یه سالن دوباره همون فرم قبلی رو دادن که پر کنیم و موقع پر کردن فرم هم یه سری توضیحات و چیزایی که باید ببریم رو بهمون گفتند. بعد آمار معاف از رزمی ها رو گرفتند و بعد هم باز به صف شدیم. رفتیم تو یه اتاقی که یه سری گونی برنج رو هم چیده بودن، نگو گونی برنج نی اینا لباسامونه که بهمون میده، رفتیم شانسی یکی برداشتیم و اومدیم بیرون چک کردیم کم نباشه. چند دقیقه استراحت دادن و ما هم گشتیم ببینیم پوتین اندازه پامون پیدا میشه یا نه؟ که به هیچکس پوتین 44 نداده بودن. توصیه می کنم پوتین رو گرفتید ببرید نظامی فروشی 20 تومن سر میدید یه دونه سبکترش رو بگیرید وزنش تقریبا میشه یک دهم. بعد از اون هم برگه های مرخصی رو دادن و گفتن برید 5 روز دیگه بیاید. همین. خیلی هم خوب رفتار کردن اصلا لذت بردیم.
.
.
بعد از 5 روز که برگشتید ... اصل لذت رو همون شب اول نشونتون میدن :confused:
.
.
.

• Like
Reactions: PIQ

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
روزای آخر مرخصی چقد %&# ریه ... :|

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
دوستان سلام.
من هنوز تا خدمتم مونده. اما یه سوال. همه ارگانها (ارتش ، **** و...) بخش عقیدتی سیاسی دارن؟ من تو کار هنرم و میتونم یه سری کارها (مثل درآوردن مجله ، ساخت مالتی مدیا و کلیپ و...) انجام بدم. میخواستم بدونم چه ارگانی اینجور کارها رو تحویل میگیرن؟ و اینکه هر ارگان و شهری افتادم میتونم برم عقیدتی و سیاسی و ایده هام رو واسشون بگم؟

بله همه ارگان ها عقیدیتی سیاسی دارن.بسیار هم به کار میاد این کارهایی که شما بلدی حتی تو آموزشی هم اگه کارتون درسته باشه میتونید آموزشی رو هم بپیچونید.
تو دوره آموزشی هم میتونید برید عقیدتی و بگید این کار رو بلدم اگه نیاز باشه دیگه آموزشی رو هم پیچوندید و کمتر تو جریانات آموزشی میفتید.

روزای آخر مرخصی چقد %&# ریه ... :|
بدترین حس ...
بخصوص وقتی که میری دم در و میخوای بری داخل پادگان.

Shaahin92

Registered User
لایک‌ها
229
خب ما بالاخره مجبور شدیم پول بدیم به یکی و انتقالی مارو بگیره. اومدم شهر خودم بالاخره. هرکی مشکل مالی نداره و میخواد انتقالی بگیره بهم پی ام بده راهنماییش کنم

خب اون پولی رو که قراره به عنوان رشوه بدیم تا انتقالی بگیریم رو میدیم یه خونه اجاره میکنیم و لذتش رو میبریم

HDDD

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
گفتم سوالم رو در این تاپیک هم بپرسم
من دیپلم دارم و برگه سبزم هم گرفتم و چون سرباز غایب بودم 6 ماه اضافه خدمت خوردم...

حالا به نظرتون آیا امکان داره چون سرباز غایب بودم آموزشی من رو به جای بد بندازن یا مثلا کل خدمت رو بدترین جاها بیافتم..
یا سرباز غایب بودن کلا تاثیری نداره و فقط اضافه خدمت میخوری ؟

خواهشا اگه کسی هم اینجا سرباز غایب بوده و خدمت رفته بهم پی ام بده...چند تا سوال دارم ازش.
مرسی

Last edited:

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
بازم ممنون از توضیحات کاملت
مخصوصا اون قسمت آخرش، ایده خیلی جالبیه
ایشالا که میریم مرد میشیم برا خودمون :D
کلا خودت بری یک پا متخصص میشی واسه خودت

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
خب اون پولی رو که قراره به عنوان رشوه بدیم تا انتقالی بگیریم رو میدیم یه خونه اجاره میکنیم و لذتش رو میبریم
طبق قانون جدید به هیچ عنوان غیر بومیها نمیتونن منزل کرایه کنن!
اگه هم این کار رو بکنن و دفترچه ورود خروجشون رو بومی بزنن باید مدارک بومی بودن!یا داشتن مزل شخصی!یافایمل درحه 1 مثل خونه برادری چیزی بدن وگر نه حفاظت ممنوع خروج میکنه تا بابای طرف بیاد حوابگو باشه

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
سلام
گفتم سوالم رو در این تاپیک هم بپرسم
من دیپلم دارم و برگه سبزم هم گرفتم و چون سرباز غایب بودم 6 ماه اضافه خدمت خوردم...

حالا به نظرتون آیا امکان داره چون سرباز غایب بودم آموزشی من رو به جای بد بندازن یا مثلا کل خدمت رو بدترین جاها بیافتم..
یا سرباز غایب بودن کلا تاثیری نداره و فقط اضافه خدمت میخوری ؟

خواهشا اگه کسی هم اینجا سرباز غایب بوده و خدمت رفته بهم پی ام بده...چند تا سوال دارم ازش.
مرسی
دوست عزیز نگرانی نداره!هیچ کاری نمیتونن بکنن
همه چیز شانسی هست ولی شنیدم یکمی با دیپلم و زیر دیپلم بد برخورد میکنن
البته اموزشی واقعا به شخصه شدید اذیتمون کردن حتی یکی خودکشی کرد!!!
فقط اضافه خدمت میخوردی که 50 درصد حین خدمت بخشش ***** یا سرداری چیزی میاد و همون خدمت خودتون رو انحام میدید
بدترین بخش خدمت سربازای دیپلم پست دادنشون بود که 2 شب در میون باید پادگان بمونن و پست بدن که عذاب اوره

Shaahin92

Registered User
لایک‌ها
229
طبق قانون جدید به هیچ عنوان غیر بومیها نمیتونن منزل کرایه کنن!
اگه هم این کار رو بکنن و دفترچه ورود خروجشون رو بومی بزنن باید مدارک بومی بودن!یا داشتن مزل شخصی!یافایمل درحه 1 مثل خونه برادری چیزی بدن وگر نه حفاظت ممنوع خروج میکنه تا بابای طرف بیاد حوابگو باشه

عزیزم همه که دفترچه ندارند ... بعضی ها کارت دارند... کسی هم نمیگه خرت به چند من

Last edited:

aali361

Registered User
لایک‌ها
42
دوست عزیز نگرانی نداره!هیچ کاری نمیتونن بکنن
همه چیز شانسی هست ولی شنیدم یکمی با دیپلم و زیر دیپلم بد برخورد میکنن
البته اموزشی واقعا به شخصه شدید اذیتمون کردن حتی یکی خودکشی کرد!!!
فقط اضافه خدمت میخوردی که 50 درصد حین خدمت بخشش ***** یا سرداری چیزی میاد و همون خدمت خودتون رو انحام میدید
بدترین بخش خدمت سربازای دیپلم پست دادنشون بود که 2 شب در میون باید پادگان بمونن و پست بدن که عذاب اوره
جایی که من بودم دیپلمه ها یه شب در میون پست میدانند. بد تر از این که شما وقتی وارد یگان میشی سربازای ارشدت دیپلم و زیر دیپلم هستند و بد جور عقده ایی. حسابی به خدمتت خواهند رسید. البته همه چیز شانسیه . مورد داشتیم روز اول یگان سرهنگ از یکی خوشش اومده گذاشتتش منشی. بعد یارو با 20 ماه خدمت اومده بود پاچه خواری این منشیه که برگ منو زودتر بده کار دارم باید برم.

Sent from my HTC One using Tapatalk

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
بدترین حس ...
بخصوص وقتی که میری دم در و میخوای بری داخل پادگان.
عاغا نگو نگو :( بزا این 3 ماه هم بگدره
ولی من وقتی نشستم تو اتوبوس کمای رفتنم تموم میشه :)
یادمه اوایل که میخواستم برم و گوشی همرام بود چقدر استرس داشتم :|

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
عاغا نگو نگو :( بزا این 3 ماه هم بگدره
ولی من وقتی نشستم تو اتوبوس کمای رفتنم تموم میشه :)
یادمه اوایل که میخواستم برم و گوشی همرام بود چقدر استرس داشتم :|
خدا رو شکر دیگه تموم خدمت.
البته وارد پادگان که میشی از بین میره.
استرس گوشی هم بد دردیه.تو خیلی از پادگان های نیروهای دیگه جز ارتش(مثل میخوام نگم کدوم نیرو) گوشی واقعا آزاد آزاد در حد آیفون 5 ولی تو ارتش بردن 1100 دردسره.

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
خدا رو شکر دیگه تموم خدمت.
البته وارد پادگان که میشی از بین میره.
استرس گوشی هم بد دردیه.تو خیلی از پادگان های نیروهای دیگه جز ارتش(مثل میخوام نگم کدوم نیرو) گوشی واقعا آزاد آزاد در حد آیفون 5 ولی تو ارتش بردن 1100 دردسره.
1100 رو ک میگیرن انگار بمب هسته ای گرفتن ازت :|
چند وقت پیش یادمه رکن2 500تا گوشی رو سوزوند
البته الان دیگه ما دردسر گوشی نداریم :دی

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
ی سری یکی از سربازا رو بخاطر داشتن گوشی ساده 2 ساعت جوجه فنگ کردن :|

arminagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
1- ساعت 9 شب خاموشی هستش و باید لالا کنید ... از ساعت9 شب تا 11 یا 12 شب هم دستشویی تعطیله ولی بعد از اون باز میکنن

2- وضعیت حمام هم بستگی به جایی که میوفتید داره ... بعضی جاها هر موقع دلت خواست میتونی بری حموم و هر چند ساعت خواستی بمونی ولی بعضی جاهای دیگه باید در زمانهای مشخصی بری حمام و ممکنه 3 دقیقه ای بندازنت بیرون

3- کارت رو که حتما ببر ولی پول نقد هم لازم هستش برای خرید از بوفه
شما خودت حساب کن روزی چند هزار تومن خوراکی مصرف میکنی و برای مصرف یک ماه پول ببر
عابر بانک داخل پادگان که پیدا نمیشه و معمولا بیرون از پادگان هستش و ممکنه تا چند هفته اجازه ندن پاتو بیرون بذاری ... برای همین به اندازه 1 ماه پول نقد داشته باشی بد نیست.
البته شاهین جان تو این ماه رمضونی که ما داریم میریم ساعت ۹ که تازه اذانه.تا نماز بخونیم و افطاری بدن بهمون احتمالا ساعت خاموشی چند ساعتی جابه جا بشه.

arminagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
حرفای دوستمون تایید میشه.حیف شد من نرفتم دنبالش وقتی دانشجو ترم 5 بودم برادرم 2 سال ازم کوچیکتره کسریو برد الان من باید 21 ماه برم
والا من اگه به خودم بود دوست داشتم کسری نگیرمو کامل خدمت کنم.الان با این کسریا خدمتم میشه ۱ سال.بعد داداشم باید چند سال دیگه که میره احتمالا ۲۴ ماه خدمت کنه و کلی تیکه بار ما کنه !

بالا