• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

ali.mekanik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببین دوست عزیز توی برگ سفید یکی اسم مرکز آموزشی ات رو نوشته که 2ماه آموزشی اونجا هستی.تقسیم بندی اگه همون بعد از پایان آموزشی رو میگی که کلا داستان جداست و روز آخری که دوره آموزشی ات تموم میشه بهت میگن.شما1تیر تشریف میبری به همون آدرسی که توی برگه نوشتن.وقتی جات مشخص شده دیگه امکان نداره سرخود برات عوض کنن.
موفق باشید
توی برگه سه قسمت هست :
1- سازمان بکار گیرنده (نشون میده **** یا ارتش یا ... هستی)
2- محل آموزشی (محلی که قراره دو ماه آموزشی رو بگذرونید)
3- آدرس مراجعه (معمولا **** وظیفه شهرها و یا محلی است که روز اعزام باید به آنجا مراجعه کنید تا به محل آموزش اعزام شوید - نکته : اگر قبلا پذیرش از جایی گرفته باشید مثلا **** شهر x روز اعزام معمولا به همان **** شهر x باید مراجعه کنید - اگر تکمیلی داشته باشی و پادگان آموزشیت **** باشه ولی پذیرش از جایی نداشته باشی به محل پادگان آموزشی فرستاده میشی و بعد از دریافت جیره به یگان معرفی میشی)
ممنون ازتون
آخه یکی از دوستام میگفت 1تیر باید بری به این آدرس محل آموزشی که تو برگه سفید نوشته بعد تازه اون روز چند قسمتتون میکنن و میگن مثلا گروه فلان بره فلان شهر 2 ماه آموزشیش اونجاس و گروه دیگه بره یه جای دیگه و...
در واقع میگفت این آدرس محل 2 ماه آموزشیت نیست بلکه محل تقسیمتونه(خودش سال 84 رفته سربازی!)
یعنی اشتباه میگه و این آدرس محلی است که باید 2 ماه آموزشی اونجا باشم؟
سوال دیگه اینکه مگه قبلا محل آموزش با یک کد به نام کد محل آموزش معلوم نمیشد؟ الان عوض شده چون من تو برگه سفید کدی نمیبینم؟

ultraviolet90

Registered User
لایک‌ها
87
ممنون ازتون
آخه یکی از دوستام میگفت 1تیر باید بری به این آدرس محل آموزشی که تو برگه سفید نوشته بعد تازه اون روز چند قسمتتون میکنن و میگن مثلا گروه فلان بره فلان شهر 2 ماه آموزشیش اونجاس و گروه دیگه بره یه جای دیگه و...
در واقع میگفت این آدرس محل 2 ماه آموزشیت نیست بلکه محل تقسیمتونه(خودش سال 84 رفته سربازی!)
یعنی اشتباه میگه و این آدرس محلی است که باید 2 ماه آموزشی اونجا باشم؟
سوال دیگه اینکه مگه قبلا محل آموزش با یک کد به نام کد محل آموزش معلوم نمیشد؟ الان عوض شده چون من تو برگه سفید کدی نمیبینم؟
اینچیزی که شما میگی واسه همون قدیما بود که طرف مثلا یک تیر میرفت **** وظیفه از اونجا تقسیم میشدن.الان محل آموزشی تو برگه سفید نوشته میشه و همه چیز مشخصه که باید ۲ ماه اونجا آموزش ببینی. زیاد ناراحت نباش منم ۱ تیر اعزامم امیدوارم بهمون سخت نگذره

bimare_ravani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام

من سه سال پرونده دارم برای معافیت پزشکی. سال اول همه مراحل رو رفتم تا اینکه گفتند باید تیمارستان بستری شی بعد دیگه نرفتم چون حالم به شدت بد می‌شد اگر می‌رفتم تیمارستان. یک سال بعدش دوباره رفتم پرونده‌ام رو فعال کردم که برم دنبالش ولی باز حالم خراب شد و به مدت یکسال دچار افسردگی شدید شدم. حالا الان باز رفتم تمدید کردم،سرهنگ **** وظیفه گفت بابا برو بگو معافت کنن دیگه، اونم شاکی شده بود که من سه سال پرونده پزشکی دارم. بعد باز رفتم بیمارستان ناجا اونجا پرونده‌هام رو دید و نامه تیمارستان و اینا یه چیزی نوشت و گفت خدانگهدار نامه میاد در خونه. بعد گفتم تیمارستان نمی‌خواد بستری شم؟ گفت اون موقع که باید می‌شدی نشدی! (یعنی چی این الان یعنی مسخره کرد من رو؟) بعد الان زنگ زدم **** وظیفه میگه نامه شما روز فلان میاد در خونت بعد با نامه و مدارک ( 10 هزار تومن هم گفت باید بریزی به حساب ) میای اینجا **** وظیفه کمیسیون داری! الان این کمیسیون چیه و چرا توی خود **** وظیفه است؟ مگه کمیسیون پزشکی تو بیمارستان ناجا نیست، من که رفتم اون رو؟ بعد الان این کمیسیون رو هم برم باز باید چند ماه صبر کنم تا جوابش بیاد؟

پیشاپیش ممنون از پاسختون.

لطفا اگر کسی می‌دونه بگه...

10000000

Registered User
لایک‌ها
29
شانسو که به هيچ وجه ندارم؟!؟!؟ ..اما کلا ميخاستم بدونم همچين قانونى هست يا خير؟
نه چنین قانونی وجود نداره
اگه میخواهی توی شهر خودت باشی باید بری توی دور از این اداره به اون اداره از این پادگان به اون پادگان (البته اگر تکمیلی نداشته باشی آموزشی هر کجا ممکنه بیفتی اگر هم تکمیلی داری یه سر به **** شهرتون بزن) و ... وگرنه توی کد خوردن و تقسیم همه چی شانسیه

10000000

Registered User
لایک‌ها
29
اگه میخواهی توی شهر خودت باشی باید بری توی دور از این اداره به اون اداره از این پادگان به اون پادگان (البته اگر تکمیلی نداشته باشی آموزشی هر کجا ممکنه بیفتی اگر هم تکمیلی داری یه سر به **** شهرتون بزن) و ... وگرنه توی کد خوردن و تقسیم همه چی شانسیه
البته با بند پ همه چی شدنیه

R.nasri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
563
ممنون دوست عزيز...ما بنده پ نداريم ...بند پ ما خداست اميد به خدا...

jj20

Registered User
لایک‌ها
112
جریان این تکمیلی چیه که میگید؟

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
جریان این تکمیلی چیه که میگید؟
کسانی که بسیجی عادی + کارت بسیج فعال دارند، میتونن برای دوره تکمیلی ثبت نام کنن و 45 روز برن حوزه بسیجشون و کلاس های عقیدتی بگذرونن و 3-4 روز هم می برنشون یه پادگان و عملاً رزم و سلاح و ... رو یاد میگیرن.
اگر خدمت رو بیفتن ****، دیگه آموزشی نمیرن. اگر نیروهای دیگه هم بیفتن، آموزشی میرن ولی 2 ماه از خدمتشون کسر میشه.

hooman233

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان عزیز لزوما هرکی تکمیلی و بسیج فعال هست **** نمیگیره.. مهمترین چیز پارتیه/ که داشته باشی اصن به بسیجی نیاز نیست.. میری آموزشی... وگرنه مدارکت کامل باشه هم امکان داره نگیرنت. فرم جذبی که پر میکنید نوشته 50 درصد جذب.یعنی 50 درصد احتمال داره بگیرنت. همونقدر احتمال داره نگیرنت..
من خودم تکمیلی داشتم اما **** پذیرشم نکرد.. افتادم نیروی انتظامی ولی قبل از اعزام رفتم ارشد..و کنسل شد.دفعه بعد هم میرم دنبال امریه و ارگان های دیگه.. بیخیالش بابا.اونقدرا هم مهم نیست.رزمدار یکمی میدن به لیسانس بعدشم باید بیل بزنید..

Shaahin92

Registered User
لایک‌ها
229
لطفا اگر کسی می‌دونه بگه...
کمیسیون پزشکی خیلی طول بکشه میشه 3 ماه (خودم دیدم)
اونوقت شما چطوری 3 سال کشش دای :confused:
پاسخ سوال شما :
کمیسیون پزشکی 2 مدل داریم یکیش در **** وظیفه بید و دیگری در بیمارستان ناجا
وقتی شما هنوز سربازی نرفتید و برای معافیت پزشکی اقدام میکنید ... کمیسیون پزشکی در **** وظیفه تشکیل میشه ( البته قبلش برای معاینه به بیمارستان معرفی میکنن)
ولی وقتی شما سربازی رفتید و در حین خدمت هستید و برای معافیت اقدام میکنید ... کمیسیون پزشکی این دفعه در بیمارستان ناجا تشکیل میشه
کمیسیون پزشکی در **** وظیفه هم به این صورته که چند تا دکتر میان اونجا و نامه بیمارستان رو می بینن و طرف رو هم معاینه میکنن و همونجا میگن معاف شدی یا نه و بعد همون برگه ای که داخل نوشته شما معاف هستید یا معاف از رزم یا هیچی رو میدن زیرشو انگشت بزنی

Last edited:

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
اقدام برای معافی حین خدمت میگن از رده خدمتی هست.
1.مثلاً من وزارت دفاع هستم چطور باید اقدام کنم وچه زمانی ؟
2.پزشک خود پادگان معاینه میکنه ؟
3.حین اموزشی هم میشه اقدام کرد یا 4.باید در دوره اصلی اقدام کرد ؟
5.اگر اقدام کنیم خدمتمون ملغی که نمیشه احیانا ؟
(خودم برای خودم کار میکنم و مساله استخدام ندارم )
ممنون

Sent from my Nexus 4

Shaahin92

Registered User
لایک‌ها
229
سلام به دوستان
دیروز برگ اعزام ما هم رسید
افتادم پدافند هوایی سمنان(آجا)
مدرک لیسانس عمران
از بوشهر . طول تقریبی بیش از 1300 کیلومتر
اگر محبت کنین و توصیه ای دارین بفرمایین
در ضمن تک فرزند هستم

یه وبلاگ در مورد فدافند سمنان هستش ولی واسه 3 سال پیشه اما خوبه

http://padafandhavayi.persianblog.ir/

راستی اگه امریه نداشته باشی به احتمال 99 درصد شما رو میندازن قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا (البته بعد از 2 ماه آموزشی)

1 درصد احتمال داره بیوفتی شهر خودت

Last edited:

Mo_oRy

Registered User
لایک‌ها
89
دوستان یه سوال راجه به معافی پزشکی دارم
من نیمه در رفتگی شانه مکرر داشتم 16 سالگی، مل کردم و خوب شد، حالا شانه چپم هم مشکل پیدا کرده ولی نه به شدت قبلی...
501 ارتش رفتم پیش دکتر، گفت مدرک داری مهم نیستع عمل کردی یا نه، اقدام کن...
حالا من مدارکم، MRIهای قبل عمل و نظر تخصصی پزشک فوق تخصص و مدارک بیمارستانه، دست چپم هم 2 تا MRI دارم ولی هیچکدوم از بیمارستان های ارتش نیست...
به نظرتون اقدام کنم؟ معاف میشم؟ واقعا الان اگه برم خدمت تو زندگیم و شغلم تاثیر بدی داره...

Shaahin92

Registered User
لایک‌ها
229
دوستان یه سوال راجه به معافی پزشکی دارم
من نیمه در رفتگی شانه مکرر داشتم 16 سالگی، مل کردم و خوب شد، حالا شانه چپم هم مشکل پیدا کرده ولی نه به شدت قبلی...
501 ارتش رفتم پیش دکتر، گفت مدرک داری مهم نیستع عمل کردی یا نه، اقدام کن...
حالا من مدارکم، MRIهای قبل عمل و نظر تخصصی پزشک فوق تخصص و مدارک بیمارستانه، دست چپم هم 2 تا MRI دارم ولی هیچکدوم از بیمارستان های ارتش نیست...
به نظرتون اقدام کنم؟ معاف میشم؟ واقعا الان اگه برم خدمت تو زندگیم و شغلم تاثیر بدی داره...

اینکه معاف میشید یا نه تا لحظه آخر مشخص نمیشه ولی بستگی به دکترش که معاینه میکنه و نظر میده داره
مورد داشتیم طرف رفته مطب دکتر و دکتر گفته که بله معافی
بعد طرف رفته کمیسیون پزشکی و همون دکتر گفته که نخیر معاف نیستی
نکته : رفتار و نظر دکترها در مطب با رفتارشون و نظرشون در کمیسیون پزشکی 180 درجه اختلاف داره
در مورد استخدام
کلا هدفشون اینه که آدم رو سنگ قلاب کنن
اگه معافیت پزشکی داشته باشی میگن چون معافیت پزشکی داری استخدام نمیشی

اگه سربازی بری و کارت پایان خدمت داشته باشی ایندفعه یه بهانه دیگه پیدا میکنن

در هر صورت اگه پارتی نداشته باشی استخدام خبری نیست

Mo_oRy

Registered User
لایک‌ها
89
اینکه معاف میشید یا نه تا لحظه آخر مشخص نمیشه ولی بستگی به دکترش که معاینه میکنه و نظر میده داره
مورد داشتیم طرف رفته مطب دکتر و دکتر گفته که بله معافی
بعد طرف رفته کمیسیون پزشکی و همون دکتر گفته که نخیر معاف نیستی
نکته : رفتار و نظر دکترها در مطب با رفتارشون و نظرشون در کمیسیون پزشکی 180 درجه اختلاف داره
در مورد استخدام
کلا هدفشون اینه که آدم رو سنگ قلاب کنن
اگه معافیت پزشکی داشته باشی میگن چون معافیت پزشکی داری استخدام نمیشی

اگه سربازی بری و کارت پایان خدمت داشته باشی ایندفعه یه بهانه دیگه پیدا میکنن

در هر صورت اگه پارتی نداشته باشی استخدام خبری نیست
ممنون از نظرتون
داداش اصلا امکان معافی هست با این شرایط؟
یه سوال دیگه، من ساکن کرجم، اینجا اقدام کنم بهتره یا تهران؟

Shaahin92

Registered User
لایک‌ها
229
ممنون از نظرتون
داداش اصلا امکان معافی هست با این شرایط؟
یه سوال دیگه، من ساکن کرجم، اینجا اقدام کنم بهتره یا تهران؟

اتفاقا 2 تا از هم دوره های من هم همچین مشکلی داشتن
البته اونا در حین خدمت اقدام به معافی کردن
یکیشون درجا معاف شد و رفت
ولی اون یکی معاف نشد و دکتر فرستادش اتاق عمل و بعد از عمل هم ادامه خدمت
در مورد اینکه تهران اقدام کنید یا کرج

چون شما هنوز خدمت نرفتید ... کمیسیون پزشکی در **** وظیفه تشکیل میشه

پس بنابراین باید تحقیق کنین ببینین که دکترهایی که برای کمیسیون میان چه کسانی هستند و آیا براحتی معاف میکنن یا نه

شاید دکترهای تهران خوب باشن شاید هم کرج

در هرصورت شما باید بین دوست آشنا بپرسی ببینی در **** وظیفه آشنا دارن یا نه

یا اینکه بری **** وظیفه و حضوری ببینی اوضاع چطوره ... چون هفته ای یک بار کمیسیون پزشکی در **** وظیفه تشکیل میشه

اونجا میتونی بفهمی دکترا چه کسانی هستند و از کسانی که برای معافی اومدن و کمیسیون دارن بپرسی که دکترها چه طور هستند

Last edited:

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
دوستان اینطور که من شنیدم اونایی که حافظ قرآن باشند ، معاف میشند ؛ درسته ؟؟؟
گفتم تا فرصت باقیه حفظش کنم:D

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
دوستان اینطور که من شنیدم اونایی که حافظ قرآن باشند ، معاف میشند ؛ درسته ؟؟؟
گفتم تا فرصت باقیه حفظش کنم:D
خیر
فقط دو ماه مرخصی تشویقی و حق انتخاب محل خدمتی را به عنوان تشویق دریافت خواهند کرد.
البته طرحی بود ولی قانون نشده فکر کنم.

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
خیر
فقط دو ماه مرخصی تشویقی و حق انتخاب محل خدمتی را به عنوان تشویق دریافت خواهند کرد.
البته طرحی بود ولی قانون نشده فکر کنم.
ای بابا ! کلی نقشه کشیده بودم ....
پیش خودم فک کرده بودم که توی این دو سال میشینم روزی چند تا آیه رو حفظ میکنم در عوضش دو سال راحتم ....:(

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
ای بابا ! کلی نقشه کشیده بودم ....
پیش خودم فک کرده بودم که توی این دو سال میشینم روزی چند تا آیه رو حفظ میکنم در عوضش دو سال راحتم ....:(
بشین روزی چند آیه حفظ کن اشکال چی داره؟

بالا