• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
یکم تیر میدون گیل میرید. طبق گفته دوستان اگر تعداد زیاد باشید اتوبوس میذارن میبرن اگر کمتر باشین پول میدن خودتون برید گویا.
لااقل بهتر از ٤ صبح حرکت کردنه

Sent from my Nexus 4

arminagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
من الان درگیر اینم که۱ تیر اگه از اینجا ساعت ۶ و نیم هم استارس اتوبوس بخوره،(که معمولا چند ساعت اینجا معطلی داریم طبق تجربه بکس) اتوبوس هم فقط یه دفعه ایست کنه واسه ناهار و نماز خیلی هم سریع بره، بعد از خاموشیِ پادگان بیرجند میرسیم اونجا.بعد اونجا کی میخواد پذیرشمون کنه.این جای سوال داره باید بپرسم

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
نصفه شب پذیرش میشین. مشکلی نداره. فروم بخونی بوده این موارد

Sent from my Nexus 4

arminagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
مرزبانی افتادم میدونی یعنی چــــی ؟؟؟ یعنی از این به بعد فقط یه دونه پسر دایی داری : ) ) )

• Like
Reactions: _ni

h_boghrati

Registered User
لایک‌ها
36
برای منم امروز برگه سفیدم اومد (البته دورش آبیه) خاتمی یزد افتادم. کسایی که امریه میشن توی برگ سفیدشون می نویسه امریه؟!

hossein.gilaki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من قبلا 4 ماه خدمت کردم. امروز برگه سفیدم اومد. پایینش یه قسمت داره زده "تاییدیه یگان خدمتی" که جای مهر و امضا و تاریخ و ... داره. قضیه ش چیه؟ به سابقه خدمتم مربوط میشه؟ کی و کجا پر میشه؟

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
دوست عزیز تا جایی که میدونم تو اخرین برگه قبل اعزامت باید جاش مشخص باشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام دوست عزیز خورده داخل برگه پادگان خضرایی ...آموزشی خضرایی بودم من کمی از خدمت رو رفتم .... از خضرایی تقسیم شدم

فقط پایین برگه کد 24 زده که اصلا جایی پیدا نکردم این کد برای کجا هست :(

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
مرزبانی افتادم میدونی یعنی چــــی ؟؟؟ یعنی از این به بعد فقط یه دونه پسر دایی داری : ) ) )
اصلی رو دم خونه می افتی. اگه نه یه آحسین بهت میدم ؛)
خیالت جمع

Sent from my Nexus 4

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
برادر چرا الکی میگید؟نیازی هست؟هتل کجا بود!ما هم رفتیم!کرمانشاه افتادیم رسما نابودمون کردن!
حداقل از دروغ استفاده نکنید!هیچی به اسم هتل وجود نداره

داداش منظور از هتل این نیس که بری بخوابی رو تخت و یکی هم برات غذا بیاره و دخی و غیره (مثه این فیلم خارجیا :general304:) :general208:
منظور اینه که به جای اینکه خیلی آسفالت یکم کمتر میشی و وسطشم میری یه دوری میزنی
که بعد که رسیدی خونه نگی وای چقدر همه چی تغییر کرده ! :general105:

ایشالا که اینطوریه که شما میگید.یه چیز دیگه؟
ارتش ساده تره یا ****؟دو ماه رفتیم اموزشی بعدش جی؟بابا اخه نمیدونی شما انقد زیر گوش من بد گفتن فکر میکنم زندانه!!!
Sent from my LG-D325 using Tapatalk

مسلما **** خیلی هم که ... باشه برای سربازی بهترین گزینه ست و شما میتونی خیلی راحت در کنار سربازی به کار در خارج از منزل هم بپردازی :general607:
یعنی هم خدمت مقدس هم کار مقدس.اینجاست که آرمان های .... راحل هم به وقوع میپیونده و مطمئنی که به کمال ابدی میرسی :general502:

دوست عزیز حق با شماست بنده با گوشی هستم و پستهای قبلی ایشون رو نخوندم.ولی باز هم گفتن هتل بی معنی هست!

بله دیگه جواب شما رو بالا گفتم اینم همینطوری کوت کردم برای رفع کوتی
:general408:

دوست عزیز بنده کامل توضیح دادم خودت شرایط رو بسنح بعد!اگه هم از انسولین استفاده نمیکنید احتمال زیاد معاف از رزم یشید که به درد نمیخوره

معاف از رزم اگه شدی با کله برو سربازی بیخیال معافی و اینا هم بشو
اصلا ارزش نداره آدم 2 سال بره خیار و گوجه و سیب زمینی پوست بکنه
یا خدایی نکرده WC بشوره :general411::general108::general502:

تا میتونید معافی نگیرید
فک کنید ببینید این 2 سال و استفاده ای که ازش میبری ارزش داره بخاطرش درگیر معافی شی !!؟؟
وگرنه معافی بگیری بشینی تو خونه بیکار چه فایده داره !!!
مسئله زمانه !!
سربازی اون هیولای ترسناکی که بعضیا ازش ساختن نیست ...

داداش چرا آمار الکی میدی؟
یعنی چی که بیکار چیکار کنیم؟ شما بیکاری چرا فک میکنی بقیه هم بیکارن؟
کار کردن عرزه میخواد که اگه داشته باشی دیگه بیکاری نیسی
بعدشم 2 سال وقتتو وسط بیابون هدر بدی به نظرت بهتره یا 2 سالو توی خونه هدر بدی؟
بیابون هم نیفتی و وسط شهر خودتون هم حتی اگه که بیفتی یه جور دیگه صاف میشی

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
سلام
من ستوان وظیفه **** هستم.
چون کفایتی بودیم، ما رو آموزشی نبردن. ولی کلاس های عقیدتی رو شرکت کردیم.
یک هفته به صورت روزبرگ (از ساعت 7 صبح تا 14) می رفتیم ستاد، کلاس ها توی حسینه برگزار میشد. از روخوانی قرآن (حمد و سوره) تا واجبات و احکام و یک کلاس هم در مورد اخبار روز و داستان هسته ای و یک کلاس هم سوالات دینی بود. کلاً یک هفته. آخرش از هرکدوم از ما 2 تا سوال پرسیدن و نمره رو ثبت کردن و تمام.

ببخشید یه سوال کفایتی یعنی چی ؟

ultraviolet90

Registered User
لایک‌ها
87
برای منم امروز برگه سفیدم اومد (البته دورش آبیه) خاتمی یزد افتادم. کسایی که امریه میشن توی برگ سفیدشون می نویسه امریه؟!
منم امریه دارم و اعزام ۱ تیر اما برگه سفیدمو هنوز پست نیاورده- پلیس +۱۰ هم رفتم گفت یه هفته دیگه بیا هنوز مشخص نشده!جالب اینجاست یکی دیگه از رفیقام که با هم برای امریه اقدام کردیم امروز برگش اومده و افتاده خاتمی.معاف نشده باشیم یه وخ :general306:

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
داداش چرا آمار الکی میدی؟
یعنی چی که بیکار چیکار کنیم؟ شما بیکاری چرا فک میکنی بقیه هم بیکارن؟
کار کردن عرزه میخواد که اگه داشته باشی دیگه بیکاری نیسی
بعدشم 2 سال وقتتو وسط بیابون هدر بدی به نظرت بهتره یا 2 سالو توی خونه هدر بدی؟
بیابون هم نیفتی و وسط شهر خودتون هم حتی اگه که بیفتی یه جور دیگه صاف میشی
داداش گلم دقت کن گفتم وگرنه !!
چون دیدم ک میگم
به نظر من کسایی که بدلیل سختی یا به قول شما فرار از صاف شدن میرن دنبال معافی مطمئن باش اون 2سالم میشینن ور دل ننه باباشون
سربازی واسه من تجربیاتی به جا گذاشت که فک نکنم تو محیط های اجتماعی دیگه میشد کسبشون کنی
تنها مشکلی که دارم باهاش زمانه که قبلا هم گفتم
منو دوستم همزمان پیگیر سربازی شدیم ، من دفترچه فرستادم و اون رفت دنبال معافی و تقریبا داریم با هم کارتمونو میگیریم
با این تفاوت که اون خیلی خرج کرد و من نکردم!!! هر 2مون وقتمون هدر رفت
معافی گرفتن با این وضع کمبود نیرو کار ساده ای نیست دیگه ! سییبیل خیلیا رو باید چرب کنی حتی اگه حق مسلمت باشه
الان تمام اونایی که اضاف دفترچه ای داشتن دارن یک سومشو میکشن !!

شما رفتی سربازی؟

h_boghrati

Registered User
لایک‌ها
36
منم امریه دارم و اعزام ۱ تیر اما برگه سفیدمو هنوز پست نیاورده- پلیس +۱۰ هم رفتم گفت یه هفته دیگه بیا هنوز مشخص نشده!جالب اینجاست یکی دیگه از رفیقام که با هم برای امریه اقدام کردیم امروز برگش اومده و افتاده خاتمی.معاف نشده باشیم یه وخ :general306:
دقیقا منم امروز رفتم پلیس +10، گفت هنوز معلوم نشده و تو سیستم نیست. ظهر برگشتم خونه دیدم برگ سفیدم اومده. منم برای امریه قرارگاه مدارک داده بودم ولی تو این برگ که هیچی ننوشته!!

Sent from my C2005 using Tapatalk

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
داداش گلم دقت کن گفتم وگرنه !!
چون دیدم ک میگم
به نظر من کسایی که بدلیل سختی یا به قول شما فرار از صاف شدن میرن دنبال معافی مطمئن باش اون 2سالم میشینن ور دل ننه باباشون
سربازی واسه من تجربیاتی به جا گذاشت که فک نکنم تو محیط های اجتماعی دیگه میشد کسبشون کنی
تنها مشکلی که دارم باهاش زمانه که قبلا هم گفتم
منو دوستم همزمان پیگیر سربازی شدیم ، من دفترچه فرستادم و اون رفت دنبال معافی و تقریبا داریم با هم کارتمونو میگیریم
با این تفاوت که اون خیلی خرج کرد و من نکردم!!! هر 2مون وقتمون هدر رفت
معافی گرفتن با این وضع کمبود نیرو کار ساده ای نیست دیگه ! سییبیل خیلیا رو باید چرب کنی حتی اگه حق مسلمت باشه
الان تمام اونایی که اضاف دفترچه ای داشتن دارن یک سومشو میکشن !!

شما رفتی سربازی؟

نه هنوز
ولی به زودی باید برم :D :general607:

ali.mekanik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان من دیروز برگه سفیدم اومد(دورش آبیه!)(1 تیر)
تاریخ و ساعت مراجعه و همچنین نام مرکز آموزش و آدرسش نوشته شده
حالا سوالم اینه من که دوره تکمیلی نگذرندونم! (و درنتیجه باید آموزشی برم) محل گذران! آموزشیم همینیه که تو این برگه نوشته یا آدرس مندج در این برگه تازه جایی هست که تقسیم بندی انجام میشه!؟ یعنی دیگه دوره آموزشیم همینجاس یا امکان داره جای دیگه باشه؟ اگر جای دیگه اس از کجا باید بفهمم کجاست؟

bimare_ravani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام

من سه سال پرونده دارم برای معافیت پزشکی. سال اول همه مراحل رو رفتم تا اینکه گفتند باید تیمارستان بستری شی بعد دیگه نرفتم چون حالم به شدت بد می‌شد اگر می‌رفتم تیمارستان. یک سال بعدش دوباره رفتم پرونده‌ام رو فعال کردم که برم دنبالش ولی باز حالم خراب شد و به مدت یکسال دچار افسردگی شدید شدم. حالا الان باز رفتم تمدید کردم،سرهنگ **** وظیفه گفت بابا برو بگو معافت کنن دیگه، اونم شاکی شده بود که من سه سال پرونده پزشکی دارم. بعد باز رفتم بیمارستان ناجا اونجا پرونده‌هام رو دید و نامه تیمارستان و اینا یه چیزی نوشت و گفت خدانگهدار نامه میاد در خونه. بعد گفتم تیمارستان نمی‌خواد بستری شم؟ گفت اون موقع که باید می‌شدی نشدی! (یعنی چی این الان یعنی مسخره کرد من رو؟) بعد الان زنگ زدم **** وظیفه میگه نامه شما روز فلان میاد در خونت بعد با نامه و مدارک ( 10 هزار تومن هم گفت باید بریزی به حساب ) میای اینجا **** وظیفه کمیسیون داری! الان این کمیسیون چیه و چرا توی خود **** وظیفه است؟ مگه کمیسیون پزشکی تو بیمارستان ناجا نیست، من که رفتم اون رو؟ بعد الان این کمیسیون رو هم برم باز باید چند ماه صبر کنم تا جوابش بیاد؟

پیشاپیش ممنون از پاسختون.

ultraviolet90

Registered User
لایک‌ها
87
دقیقا منم امروز رفتم پلیس +10، گفت هنوز معلوم نشده و تو سیستم نیست. ظهر برگشتم خونه دیدم برگ سفیدم اومده. منم برای امریه قرارگاه مدارک داده بودم ولی تو این برگ که هیچی ننوشته!!

Sent from my C2005 using Tapatalk
ما امریه آموزش و پرورشیم امروز از رفیقمم پرسیدم تو برگه اونم چیزی درباره امریه ننوشته.شما بهتره از قرارگاه یه سوال کنی.البته ۱۰۰ درصد باهات تماس گرفتن و پذیرش شدنتو اعلام کردند بهت

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
دوستان برای اندازه کردن لباس ها پس از اینکه اونا رو 1تیر تحویل گرفتیم ،چند روز وقت داریم تا مجدد خودمون رو به پادگان معرفی کنیم؟****؟ارتش؟

arminagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
بچه ها یه سوال داشتم .
کسی از شما کسری ایثارگران یا حضور در جبهه پدر یا جانبازی و امثالهم رو گرفته تاحالا یا کسی رو میشناسه که گرفته باشن؟من از چنتا ارگان پرسیدم همشون میگن وقتی رفتی یگان اونجا اعلام کنی و پدرت از ثبت احوال و مرکز خدمت جبهش تاییدیه بگیره .اگه شما هم اطلاعی در این موارد دارین منو بی نصیب نگذارید.

بالا