همه چیزو گفتی بی کم کاست
موبایل هم جاساز کنید ببرید ... هیچکس نمی فهمه ... خیلی هم حال میده :general707:
همه چیزو گفتی بی کم کاست
شما مدارک متاهلی رو همراه خودت ببر آموزشی
اونجا خودشون اعلام میکنن که مدارکتون رو تحویل بدید
این سوال شما، جواب دقیق و ثبت شده ای نداره که بگیم با توجه به قانون، N درصد احتمال داره.مرسی.. متوجه هستم مدارک رو در آموزشی ببرم.. اما این جواب سوال من نبود.. من پرسیدم متاهلین چند درصد در تقسیم . شهر خودشون میوفتند؟ و چقدر امکان داره در استان سکونت بیوفتاند..؟ در برخی استان ها گاهی فاصله شهر تا شهرای دیگر استان بیش از 400 کیلومتر هست که آنوقت متاهلین نمیتونن کنار همسرشون باشن.. بنابراین 400 کیلومتر با 4000 کیلومتر فرقی نداره وقتی در شهر محل سکونت نباشی و امکان تردد نداشته باشی..
مرسی.. متوجه هستم مدارک رو در آموزشی ببرم.. اما این جواب سوال من نبود.. من پرسیدم متاهلین چند درصد در تقسیم . شهر خودشون میوفتند؟ و چقدر امکان داره در استان سکونت بیوفتاند..؟ در برخی استان ها گاهی فاصله شهر تا شهرای دیگر استان بیش از 400 کیلومتر هست که آنوقت متاهلین نمیتونن کنار همسرشون باشن.. بنابراین 400 کیلومتر با 4000 کیلومتر فرقی نداره وقتی در شهر محل سکونت نباشی و امکان تردد نداشته باشی..
تا میتونید معافی نگیرید
فک کنید ببینید این 2 سال و استفاده ای که ازش میبری ارزش داره بخاطرش درگیر معافی شی !!؟؟
وگرنه معافی بگیری بشینی تو خونه بیکار چه فایده داره !!!
مسئله زمانه !!
سربازی اون هیولای ترسناکی که بعضیا ازش ساختن نیست ...
سلامسلام. کسی راجع به دوره های عقیدتی (شایدم بصیرت، درست نمیدونم) که سربازا حین خدمت باید بگذرونن اطلاعاتی داره؟
من امریه هستم و به خاطر همین از این دوره اطلاع چندانی ندارم. فقط از بعضیا شنیدم که گذروندنش اجباریه.
محمود منو مثال بزن که ساکن گیلانم و باید ۱۳ روز دیگه برم بیرجند رسول اکرم خدمت کنم(یعنی ۱۵۰۰ کیلومتر )داداش من 800 کیلومتر از خونه دور بودم آموزشی .همش دو ماه هستش .روزی آخر آروز می کنی هیچ موقع تموم نشه
در مورد اینکه چند درصد احتمال داره شهر خودتون بیوفتید احتمالش زیاده ولی بستگی داره به اینکه کدوم یگان بیوفتید . مثلا یک نفر میوفته نیروی دریایی / ولی شهر خودشون نیروی دریایی ندارهدر نتیجه این شخص هیچ وقت شهر خودشون نمی یوفته
ولی اگر یگانی که افتادید در شهر خودتون موجود باشه به احتمال زیاد میوفتید شهر خودتون و اگر هم یه شهر دیگه افتادید / بعد از 6 ماه انتقالی میگیرید به شهر خودتون
نکته : هیج درصد مشخصی وجود نداره که شما در شهر خودتون میوفتید یا نه / همیشه چند روز مونده به پایان آموزشی ... بچه های بالا میشینند دور هم و خودشون تصمیم میگیرن چه کسی کجا بیوفته / البته اولویت با سفارش شده ها هستش .
دوست عزیز متاهل باشی بدون برو برگرد تو یگان خدمتیت با اراعش به میروی انسانی میمونی تو شهر خودت!اگه هم تو برگه سبزت هست که هیچی نگرانی نداره چه **** چه ارتشمرسی.. معمولا نیروی انتظامی که باید شهر خودش بیوفته و **** هم که خودش پذیرش میکنه و اصولا همه شهرها دارن و بیشتر مشکلات سر ارتش هست که حالا نیروی هوایی و دریایی یا پدافند بعضی شهرها ندارن..
طبق قانون مثلا در نیروی انتظامی ممکنه متاهل هارو بندازن در شهرهای دیگه استان ؟ یا میندازن مثلا راهور و کلانتری تو شهر خودش؟
دوست عزیز تا جایی که میدونم تو اخرین برگه قبل اعزامت باید جاش مشخص باشهدوستان سلام ... امروز برای کسی برگه سفید اومده با مدرک فوق لیسانس ... اموزشی رو قبلا گذرونده ... کدی که خورده روی برگه 24 هست ... قبلا شکاری نیرو هوایی بوده ... هرچقدر میگردم دنبال کد 24 بین مراکز اموزشی نیست... کسی نمی دونه برای کحا هست این کد ؟
چند ماه خدمتی برادر ؟اموزشی بهترین دورانه
شرمنده از اخبار بدی که دادممحمود منو مثال بزن که ساکن گیلانم و باید ۱۳ روز دیگه برم بیرجند رسول اکرم خدمت کنم(یعنی ۱۵۰۰ کیلومتر )(((
از این دیگه دورتر نمیشد
برگ سفید شما اومده؟تهرانی؟چون گفتی ساعت فلان باید فلان جا باشی میگم.تیر اعزام بودی درسته؟من از **** وظیفه پرسیدم کجا افتادم، اما هنوز نمیدونم ساعت چند و کجا باشم صبح 1تیر؟؟؟اقا اون ادرسی که روی پاکت پستی که امروز برام اومده زده ٦ صبح اون ادرس باشم.
مال شما هم همینطوری هست؟ یا اتوبوس گذاشتن ؟
شنیدم کرجی ها باید برن دم یه استادیوم جمع بشن از اونجا توزیع کنن.
٤ صبح باید راه بیفتم. با اینکه اصلاً خیالم نیست چی میشه اما حس اعدامی ها دست میده ٤ صبح حرکت کردن)
☺
شرمنده از اخبار بدی که دادم
Sent from my Nexus 4
اقا اون ادرسی که روی پاکت پستی که امروز برام اومده زده ٦ صبح اون ادرس باشم.
مال شما هم همینطوری هست؟ یا اتوبوس گذاشتن ؟
شنیدم کرجی ها باید برن دم یه استادیوم جمع بشن از اونجا توزیع کنن.
٤ صبح باید راه بیفتم. با اینکه اصلاً خیالم نیست چی میشه اما حس اعدامی ها دست میده ٤ صبح حرکت کردن)
☺
شرمنده از اخبار بدی که دادم
Sent from my Nexus 4