• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

hooman233

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
شما مدارک متاهلی رو همراه خودت ببر آموزشی
اونجا خودشون اعلام میکنن که مدارکتون رو تحویل بدید

مرسی.. متوجه هستم مدارک رو در آموزشی ببرم.. اما این جواب سوال من نبود.. من پرسیدم متاهلین چند درصد در تقسیم . شهر خودشون میوفتند؟ و چقدر امکان داره در استان سکونت بیوفتاند..؟ در برخی استان ها گاهی فاصله شهر تا شهرای دیگر استان بیش از 400 کیلومتر هست که آنوقت متاهلین نمیتونن کنار همسرشون باشن.. بنابراین 400 کیلومتر با 4000 کیلومتر فرقی نداره وقتی در شهر محل سکونت نباشی و امکان تردد نداشته باشی..

Last edited:

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
مرسی.. متوجه هستم مدارک رو در آموزشی ببرم.. اما این جواب سوال من نبود.. من پرسیدم متاهلین چند درصد در تقسیم . شهر خودشون میوفتند؟ و چقدر امکان داره در استان سکونت بیوفتاند..؟ در برخی استان ها گاهی فاصله شهر تا شهرای دیگر استان بیش از 400 کیلومتر هست که آنوقت متاهلین نمیتونن کنار همسرشون باشن.. بنابراین 400 کیلومتر با 4000 کیلومتر فرقی نداره وقتی در شهر محل سکونت نباشی و امکان تردد نداشته باشی..
این سوال شما، جواب دقیق و ثبت شده ای نداره که بگیم با توجه به قانون، N درصد احتمال داره.
فقط میشه گفت، متاهل بودن احتمال اینکه در شهر سکونت همسرتون بیفتید رو به شکل وحشتناکی افزایش میده.

Shaahin92

Registered User
لایک‌ها
229

در مورد اینکه چند درصد احتمال داره شهر خودتون بیوفتید احتمالش زیاده ولی بستگی داره به اینکه کدوم یگان بیوفتید . مثلا یک نفر میوفته نیروی دریایی / ولی شهر خودشون نیروی دریایی نداره :( در نتیجه این شخص هیچ وقت شهر خودشون نمی یوفته :confused:
ولی اگر یگانی که افتادید در شهر خودتون موجود باشه به احتمال زیاد میوفتید شهر خودتون و اگر هم یه شهر دیگه افتادید / بعد از 6 ماه انتقالی میگیرید به شهر خودتون
نکته : هیج درصد مشخصی وجود نداره که شما در شهر خودتون میوفتید یا نه / همیشه چند روز مونده به پایان آموزشی ... بچه های بالا میشینند دور هم و خودشون تصمیم میگیرن چه کسی کجا بیوفته / البته اولویت با سفارش شده ها هستش .

birbirbir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. کسی راجع به دوره های عقیدتی (شایدم بصیرت، درست نمیدونم) که سربازا حین خدمت باید بگذرونن اطلاعاتی داره؟
من امریه هستم و به خاطر همین از این دوره اطلاع چندانی ندارم. فقط از بعضیا شنیدم که گذروندنش اجباریه.

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
تا میتونید معافی نگیرید
فک کنید ببینید این 2 سال و استفاده ای که ازش میبری ارزش داره بخاطرش درگیر معافی شی !!؟؟
وگرنه معافی بگیری بشینی تو خونه بیکار چه فایده داره !!!
مسئله زمانه !!
سربازی اون هیولای ترسناکی که بعضیا ازش ساختن نیست ...

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
تا میتونید معافی نگیرید
فک کنید ببینید این 2 سال و استفاده ای که ازش میبری ارزش داره بخاطرش درگیر معافی شی !!؟؟
وگرنه معافی بگیری بشینی تو خونه بیکار چه فایده داره !!!
مسئله زمانه !!
سربازی اون هیولای ترسناکی که بعضیا ازش ساختن نیست ...

علاوه بر تشکر لازم بود نقل قول کنم واسه تاکید بیشتر.
باید این نوشته رو با آب طلا بنویسن دم در **** وظیفه.... :)

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
سلام. کسی راجع به دوره های عقیدتی (شایدم بصیرت، درست نمیدونم) که سربازا حین خدمت باید بگذرونن اطلاعاتی داره؟
من امریه هستم و به خاطر همین از این دوره اطلاع چندانی ندارم. فقط از بعضیا شنیدم که گذروندنش اجباریه.
سلام
من ستوان وظیفه **** هستم.
چون کفایتی بودیم، ما رو آموزشی نبردن. ولی کلاس های عقیدتی رو شرکت کردیم.
یک هفته به صورت روزبرگ (از ساعت 7 صبح تا 14) می رفتیم ستاد، کلاس ها توی حسینه برگزار میشد. از روخوانی قرآن (حمد و سوره) تا واجبات و احکام و یک کلاس هم در مورد اخبار روز و داستان هسته ای و یک کلاس هم سوالات دینی بود. کلاً یک هفته. آخرش از هرکدوم از ما 2 تا سوال پرسیدن و نمره رو ثبت کردن و تمام.

arminagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
داداش من 800 کیلومتر از خونه دور بودم آموزشی .همش دو ماه هستش .روزی آخر آروز می کنی هیچ موقع تموم نشه
محمود منو مثال بزن که ساکن گیلانم و باید ۱۳ روز دیگه برم بیرجند رسول اکرم خدمت کنم(یعنی ۱۵۰۰ کیلومتر ) :((((
از این دیگه دورتر نمیشد

hooman233

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
در مورد اینکه چند درصد احتمال داره شهر خودتون بیوفتید احتمالش زیاده ولی بستگی داره به اینکه کدوم یگان بیوفتید . مثلا یک نفر میوفته نیروی دریایی / ولی شهر خودشون نیروی دریایی نداره :( در نتیجه این شخص هیچ وقت شهر خودشون نمی یوفته :confused:
ولی اگر یگانی که افتادید در شهر خودتون موجود باشه به احتمال زیاد میوفتید شهر خودتون و اگر هم یه شهر دیگه افتادید / بعد از 6 ماه انتقالی میگیرید به شهر خودتون
نکته : هیج درصد مشخصی وجود نداره که شما در شهر خودتون میوفتید یا نه / همیشه چند روز مونده به پایان آموزشی ... بچه های بالا میشینند دور هم و خودشون تصمیم میگیرن چه کسی کجا بیوفته / البته اولویت با سفارش شده ها هستش .

مرسی.. معمولا نیروی انتظامی که باید شهر خودش بیوفته و **** هم که خودش پذیرش میکنه و اصولا همه شهرها دارن و بیشتر مشکلات سر ارتش هست که حالا نیروی هوایی و دریایی یا پدافند بعضی شهرها ندارن..
طبق قانون مثلا در نیروی انتظامی ممکنه متاهل هارو بندازن در شهرهای دیگه استان ؟ یا میندازن مثلا راهور و کلانتری تو شهر خودش؟

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان سلام ... امروز برای کسی برگه سفید اومده با مدرک فوق لیسانس ... اموزشی رو قبلا گذرونده ... کدی که خورده روی برگه 24 هست ... قبلا شکاری نیرو هوایی بوده ... هرچقدر میگردم دنبال کد 24 بین مراکز اموزشی نیست... کسی نمی دونه برای کحا هست این کد ؟

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
مرسی.. معمولا نیروی انتظامی که باید شهر خودش بیوفته و **** هم که خودش پذیرش میکنه و اصولا همه شهرها دارن و بیشتر مشکلات سر ارتش هست که حالا نیروی هوایی و دریایی یا پدافند بعضی شهرها ندارن..
طبق قانون مثلا در نیروی انتظامی ممکنه متاهل هارو بندازن در شهرهای دیگه استان ؟ یا میندازن مثلا راهور و کلانتری تو شهر خودش؟
دوست عزیز متاهل باشی بدون برو برگرد تو یگان خدمتیت با اراعش به میروی انسانی میمونی تو شهر خودت!اگه هم تو برگه سبزت هست که هیچی نگرانی نداره چه **** چه ارتش

Sent from my iPhone using Tapatalk

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
دوستان سلام ... امروز برای کسی برگه سفید اومده با مدرک فوق لیسانس ... اموزشی رو قبلا گذرونده ... کدی که خورده روی برگه 24 هست ... قبلا شکاری نیرو هوایی بوده ... هرچقدر میگردم دنبال کد 24 بین مراکز اموزشی نیست... کسی نمی دونه برای کحا هست این کد ؟
دوست عزیز تا جایی که میدونم تو اخرین برگه قبل اعزامت باید جاش مشخص باشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

oosfarhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
اموزشی بهترین دورانه :rolleyes:
قدرشو بدونید
به ما میگفتن ما گوش نمیکریم اما الان ارزوی بزرگم اینه برگردم به اموزشی
یگان خیلی تو مخی داره :confused:
حتی اگه بهترین جا باشید ,لباس شخصی باشید ,اداری باشید :general210:
اونایی که میتونن معافی بگیرن حتما برن بگیرن
استخدام و این حرفا همش کشکه
اینو الان نمیفهمید ولی تو موقعیت یه سرباز که قرار گرفتید میفهمید ,خود زنیارو که میبینید ,تو مخی هارو که میبینید ,پست هارو که میبینید ,سوختن تک تک ثانیه های عمرتون رو که میبینید میفهمید.
ایـــــــــــــــــــــــــــــــــی خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــدا اینا رو به کی بگـــــــــــــــــــــــــــــم ؟؟؟؟؟؟؟؟:general507:
ما داریم خورد میشیم , له میشیم ,نابود میشیم , از یاد برده میشیم
امروز روز خود کشی ما نهنگ هاست دریا بماند برای ماهی های زیبا

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
اقا اون ادرسی که روی پاکت پستی که امروز برام اومده زده ٦ صبح اون ادرس باشم.
مال شما هم همینطوری هست؟ یا اتوبوس گذاشتن ؟
شنیدم کرجی ها باید برن دم یه استادیوم جمع بشن از اونجا توزیع کنن.
٤ صبح باید راه بیفتم. با اینکه اصلاً خیالم نیست چی میشه اما حس اعدامی ها دست میده ٤ صبح حرکت کردن :))

محمود منو مثال بزن که ساکن گیلانم و باید ۱۳ روز دیگه برم بیرجند رسول اکرم خدمت کنم(یعنی ۱۵۰۰ کیلومتر ) :((((
از این دیگه دورتر نمیشد
شرمنده از اخبار بدی که دادم :(

Sent from my Nexus 4

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
٤ صبح باید راه بیفتم. با اینکه اصلاً خیالم نیست چی میشه اما حس اعدامی ها دست میده ٤ صبح حرکت کردن :))

Sent from my Nexus 4
برگ سفید شما اومده؟تهرانی؟چون گفتی ساعت فلان باید فلان جا باشی میگم.تیر اعزام بودی درسته؟من از **** وظیفه پرسیدم کجا افتادم، اما هنوز نمیدونم ساعت چند و کجا باشم صبح 1تیر؟؟؟

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
اره. تهرانم. یه برگی داخل پاکت اومد. ساعت و محل رو زده. سه شنبه بعلاوه ده رفتم نداشتن که بدن بهم. اما همون دو شنبه سه شنبه یکی از دوستان که کرج هست دستش رسیده بود با پست.
فکنم برسه به زودی ایشالا.
اما باید خودم برم ....

Sent from my Nexus 4

arminagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15

Sent from my Nexus 4

نه تو مگه منو نمیشناسی ؟ من از بچگی بد شانس بودم کلا.
رو برگه ی من آدرس میدون گیل رو زده.باید ۶ صبح یک تیر اونجا باشم ظاهرا.حالا اینکه با اتوبوس میفرستن یا میگن روز بریم دیگه نمیدونم چون با اتوبوس هم از اینجا تا بیرجند ۱ شبانه روز راهه :دی باید برم بپرسم که غیبت نخورم اول کاری
ولی وقتی آدرس میدون گیل رو دادن باید در هر صورت ۱ تیر برم اونجا

بالا