ali.mekanik
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 5
- لایکها
- 1
جواب سوال من چی شد ؟
تا اونجایی که من میدونم به مدرک دوره تکمیلی کفایت میگن که اگر بیفتی **** آموزشی نداری
جواب سوال من چی شد ؟
یعنی دوره تکمیلی بسیج رو قبلاً (چند سال پیش) رفتم. البته دوره تکمیلی، خودش 2 ماه هست. ولی خوب از آموزشی آسون تره. کسانی که کفایتی (تکمیلی) رو میرن، اگر **** بیفتن، دیگه آموزشی نمیرن. اگر هم ارتش و ... بیفتن، 2 ماه از خدمت یگانشون کسر میشه.ببخشید یه سوال کفایتی یعنی چی ؟
عجول!جواب سوال من چی شد ؟
نه دیگه اون قانون برداشته شدهمگه تک فرزند معاف نمیکنن ؟
این قانون حذف شد ؟
Sent from my Nexus 4
نمی خواد موتا بزنی به احتما 80 درصد مرخصی میدند میای اگه هم نداند اونجا اریشگاه داره من که نزدم 01 هم بودم مرخصی دادند اومدمآقایون برگ شفیدم اومد،توش نوشته که موها رو باید با 4 بزنیم اما من شنیدم و خوندم که روز اول آزادمون میکنن و چند روز بعد که با لباس میریم باید موهامون رو کوتاه کنیم.داستان چیه؟
روز اول فقط فرم پر میکنید. بهتون لباس میدن و میگن فلان روز با موی کوتاه شماره x بیایید.آقایون برگ شفیدم اومد،توش نوشته که موها رو باید با 4 بزنیم اما من شنیدم و خوندم که روز اول آزادمون میکنن و چند روز بعد که با لباس میریم باید موهامون رو کوتاه کنیم.داستان چیه؟
دوستان من دیروز برگه سفیدم اومد(دورش آبیه!)(1 تیر)
تاریخ و ساعت مراجعه و همچنین نام مرکز آموزش و آدرسش نوشته شده
حالا سوالم اینه من که دوره تکمیلی نگذرندونم! (و درنتیجه باید آموزشی برم) محل گذران! آموزشیم همینیه که تو این برگه نوشته یا آدرس مندج در این برگه تازه جایی هست که تقسیم بندی انجام میشه!؟ یعنی دیگه دوره آموزشیم همینجاس یا امکان داره جای دیگه باشه؟ اگر جای دیگه اس از کجا باید بفهمم کجاست؟
نهسلام دوستان
اینکه میگن از زمان دریافت تکمیلی بسیج باید 6 ماه گذشته باشه، تا برا سربازی حساب بشه و در واقع آمورشی نریم(****) یا دو ماه کسری بدن(ارتش) درسته یا نه؟
ببین دوست عزیز توی برگ سفید یکی اسم مرکز آموزشی ات رو نوشته که 2ماه آموزشی اونجا هستی.تقسیم بندی اگه همون بعد از پایان آموزشی رو میگی که کلا داستان جداست و روز آخری که دوره آموزشی ات تموم میشه بهت میگن.شما1تیر تشریف میبری به همون آدرسی که توی برگه نوشتن.وقتی جات مشخص شده دیگه امکان نداره سرخود برات عوض کنن.بچه ها منتظرم یکی جواب این سوال منم بده ممنون میشم
توی برگه سه قسمت هست :بچه ها منتظرم یکی جواب این سوال منم بده ممنون میشم
هیچ چیز از قبل مشخص نیست و 100 درصد شانس دخیل استسلام وعرض ادب...يه سوال واجب وسريع وفنى داشتم داداش بنده الان سربازه ولى بنده هنوز نرفتم اون يه چند ماهى بيشتر نداره واما سوال اگه بنده دفترچه پست کنم چون داداشم بيرون از شهرمون افتاده بنده شهر خودمون ميوفتم يا خير؟اصلا همچين قانونى هست يا نه؟
شانسو که به هيچ وجه ندارم؟!؟!؟ ..اما کلا ميخاستم بدونم همچين قانونى هست يا خير؟هیچ چیز از قبل مشخص نیست و 100 درصد شانس دخیل است
توی برگه سه قسمت هست :
1- سازمان بکار گیرنده (نشون میده **** یا ارتش یا ... هستی)
2- محل آموزشی (محلی که قراره دو ماه آموزشی رو بگذرونید)
3- آدرس مراجعه (معمولا **** وظیفه شهرها و یا محلی است که روز اعزام باید به آنجا مراجعه کنید تا به محل آموزش اعزام شوید - نکته : اگر قبلا پذیرش از جایی گرفته باشید مثلا **** شهر x روز اعزام معمولا به همان **** شهر x باید مراجعه کنید - اگر تکمیلی داشته باشی و پادگان آموزشیت **** باشه ولی پذیرش از جایی نداشته باشی به محل پادگان آموزشی فرستاده میشی و بعد از دریافت جیره به یگان معرفی میشی)