• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
ببخشید یه سوال کفایتی یعنی چی ؟
یعنی دوره تکمیلی بسیج رو قبلاً (چند سال پیش) رفتم. البته دوره تکمیلی، خودش 2 ماه هست. ولی خوب از آموزشی آسون تره. کسانی که کفایتی (تکمیلی) رو میرن، اگر **** بیفتن، دیگه آموزشی نمیرن. اگر هم ارتش و ... بیفتن، 2 ماه از خدمت یگانشون کسر میشه.

sasbax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به دوستان
دیروز برگ اعزام ما هم رسید
افتادم پدافند هوایی سمنان(آجا)
مدرک لیسانس عمران
از بوشهر . طول تقریبی بیش از 1300 کیلومتر
اگر محبت کنین و توصیه ای دارین بفرمایین
در ضمن تک فرزند هستم

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
مگه تک فرزند معاف نمیکنن ؟
این قانون حذف شد ؟

Sent from my Nexus 4

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
آقایون برگ شفیدم اومد،توش نوشته که موها رو باید با 4 بزنیم اما من شنیدم و خوندم که روز اول آزادمون میکنن و چند روز بعد که با لباس میریم باید موهامون رو کوتاه کنیم.داستان چیه؟

alireza tr

Registered User
لایک‌ها
143
آقایون برگ شفیدم اومد،توش نوشته که موها رو باید با 4 بزنیم اما من شنیدم و خوندم که روز اول آزادمون میکنن و چند روز بعد که با لباس میریم باید موهامون رو کوتاه کنیم.داستان چیه؟
نمی خواد موتا بزنی به احتما 80 درصد مرخصی میدند میای اگه هم نداند اونجا اریشگاه داره من که نزدم 01 هم بودم مرخصی دادند اومدم

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
یعنی شما میگی موهامو نزنم و اونطوری که بقیه میگن روز اول ساک و وسایل شخصی نبرم؟چون اونا وسایلو میدن و من همونا رو بخوام بیارم به باد میرم...

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
اقا چه فرقی داره ٣ روز زودتر زدن نزدنش. من با ٤ نمیزنم :))
چند روز قبل ترش با ٦ میزنم بعد برم پشت بوم کلمون افتاب بخوره از سفیدی دراد :))
تو عمرم حتی دبستان راهنمایی ١٢ به پایین نزدم.....
از **** وظیفه پرسیدم گفت روز اول مهم نیست اما بزنی بهتره.

Sent from my Nexus 4

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
روز اول فقط فرم پر میکنید. بهتون لباس میدن و میگن فلان روز با موی کوتاه شماره x بیایید.

Alexiss

Registered User
لایک‌ها
29
سلام دوستان
اینکه میگن از زمان دریافت تکمیلی بسیج باید 6 ماه گذشته باشه، تا برا سربازی حساب بشه و در واقع آمورشی نریم(****) یا دو ماه کسری بدن(ارتش) درسته یا نه؟

ali.mekanik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان من دیروز برگه سفیدم اومد(دورش آبیه!)(1 تیر)
تاریخ و ساعت مراجعه و همچنین نام مرکز آموزش و آدرسش نوشته شده
حالا سوالم اینه من که دوره تکمیلی نگذرندونم! (و درنتیجه باید آموزشی برم) محل گذران! آموزشیم همینیه که تو این برگه نوشته یا آدرس مندج در این برگه تازه جایی هست که تقسیم بندی انجام میشه!؟ یعنی دیگه دوره آموزشیم همینجاس یا امکان داره جای دیگه باشه؟ اگر جای دیگه اس از کجا باید بفهمم کجاست؟

بچه ها منتظرم یکی جواب این سوال منم بده ممنون میشم

10000000

Registered User
لایک‌ها
29
سلام دوستان
اینکه میگن از زمان دریافت تکمیلی بسیج باید 6 ماه گذشته باشه، تا برا سربازی حساب بشه و در واقع آمورشی نریم(****) یا دو ماه کسری بدن(ارتش) درسته یا نه؟
نه
45-55 روز طول دوره تکمیلی هست، 30-40 روز هم طول میکشه تا کارت تکمیلی آماده بشه، پس از اون میتونی برای پذیرش اقدام کنی، تازه یه سری جاها هم تا قبل از اینکه کارت تکمیلی آماده بشه اگر بخواهی یه گواهی بهت میدن که نشون میده دوره رو گذروندی

R.nasri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
563
سلام وعرض ادب...يه سوال واجب وسريع وفنى داشتم داداش بنده الان سربازه ولى بنده هنوز نرفتم اون يه چند ماهى بيشتر نداره واما سوال اگه بنده دفترچه پست کنم چون داداشم بيرون از شهرمون افتاده بنده شهر خودمون ميوفتم يا خير؟اصلا همچين قانونى هست يا نه؟

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
ببین دوست عزیز توی برگ سفید یکی اسم مرکز آموزشی ات رو نوشته که 2ماه آموزشی اونجا هستی.تقسیم بندی اگه همون بعد از پایان آموزشی رو میگی که کلا داستان جداست و روز آخری که دوره آموزشی ات تموم میشه بهت میگن.شما1تیر تشریف میبری به همون آدرسی که توی برگه نوشتن.وقتی جات مشخص شده دیگه امکان نداره سرخود برات عوض کنن.
موفق باشید

10000000

Registered User
لایک‌ها
29
توی برگه سه قسمت هست :
1- سازمان بکار گیرنده (نشون میده **** یا ارتش یا ... هستی)
2- محل آموزشی (محلی که قراره دو ماه آموزشی رو بگذرونید)
3- آدرس مراجعه (معمولا **** وظیفه شهرها و یا محلی است که روز اعزام باید به آنجا مراجعه کنید تا به محل آموزش اعزام شوید - نکته : اگر قبلا پذیرش از جایی گرفته باشید مثلا **** شهر x روز اعزام معمولا به همان **** شهر x باید مراجعه کنید - اگر تکمیلی داشته باشی و پادگان آموزشیت **** باشه ولی پذیرش از جایی نداشته باشی به محل پادگان آموزشی فرستاده میشی و بعد از دریافت جیره به یگان معرفی میشی)

10000000

Registered User
لایک‌ها
29
سلام وعرض ادب...يه سوال واجب وسريع وفنى داشتم داداش بنده الان سربازه ولى بنده هنوز نرفتم اون يه چند ماهى بيشتر نداره واما سوال اگه بنده دفترچه پست کنم چون داداشم بيرون از شهرمون افتاده بنده شهر خودمون ميوفتم يا خير؟اصلا همچين قانونى هست يا نه؟
هیچ چیز از قبل مشخص نیست و 100 درصد شانس دخیل است

R.nasri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
563

ali.mekanik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
توی برگه سه قسمت هست :
1- سازمان بکار گیرنده (نشون میده **** یا ارتش یا ... هستی)
2- محل آموزشی (محلی که قراره دو ماه آموزشی رو بگذرونید)
3- آدرس مراجعه (معمولا **** وظیفه شهرها و یا محلی است که روز اعزام باید به آنجا مراجعه کنید تا به محل آموزش اعزام شوید - نکته : اگر قبلا پذیرش از جایی گرفته باشید مثلا **** شهر x روز اعزام معمولا به همان **** شهر x باید مراجعه کنید - اگر تکمیلی داشته باشی و پادگان آموزشیت **** باشه ولی پذیرش از جایی نداشته باشی به محل پادگان آموزشی فرستاده میشی و بعد از دریافت جیره به یگان معرفی میشی)

ممنون ازتون
آخه یکی از دوستام میگفت 1تیر باید بری به این آدرس محل آموزشی که تو برگه سفید نوشته بعد تازه اون روز چند قسمتتون میکنن و میگن مثلا گروه فلان بره فلان شهر 2 ماه آموزشیش اونجاس و گروه دیگه بره یه جای دیگه و...
در واقع میگفت این آدرس محل 2 ماه آموزشیت نیست بلکه محل تقسیمتونه(خودش سال 84 رفته سربازی!)
یعنی اشتباه میگه و این آدرس محلی است که باید 2 ماه آموزشی اونجا باشم؟
سوال دیگه اینکه مگه قبلا محل آموزش با یک کد به نام کد محل آموزش معلوم نمیشد؟ الان عوض شده چون من تو برگه سفید کدی نمیبینم؟

بالا