• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

saye_18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
خوب اولا دید شما خیلی خوبه نباید زیاد نگران باشید. اون اعداد یعنی مثلا یک چشمتون 0.75 ضعیفه با 0.25 استیگمات با زاویه 80 درجه که به نظر من می تونه خطای دستگاه هم باشه و اگر تابلو رو تا خط دو تا مونده به آخر دیدی یعنی دیدتون به قول خودتون توپـــــه

2- دکتر صداقت بهترین دکتری هستند که من در ایران سراغ دارم. حتما برید ÷یش ایشون سلام من رو هم برسونید.
3- بله زدن عینک افتابی برای محافظت لایه تازه برش داده شده قرنیه از نور یو وی آفتاب لازمه.
4- بله افتادگی رو می تونید عمل کنید اما بستگی داره افتادگی چقدر باشه و چقدر در زیبایی شما تاثیر داشته باشه. با خود دکتر صداقت در این مورد هم مشورت کنید.
فعلا همین حواب ها. خواهش می کنم.

خیلی خیلی ممنون از جوابتون.... آقا من فعلا حوصله عمل برای پلکم ندارم که...... همین جوری پرسیدم ببینم چه طوره؟ عمل سختیه یا نه؟ به ریسکش می ارزه؟ ازین حرفاااااا....

راستی...... من تابلو رو دیدم ........ پس ایشاللا خطای دستگاهه....... (خانومی که پشت دستگاه بود خیلی تازه کار بود... تاثیر داره؟)

Last edited:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
صبر کنید. اگر عجله کنید باید لحظات شیرینتر عمرتون رو با عینک سپری کنید. همیشه یادتون باشه که کودکی شیرینه ولی جوانی و میان سالی شیرینتره.

خیلی ممنون مرسی
یا حق!!!!

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خیلی خیلی ممنون از جوابتون.... آقا من فعلا حوصله عمل برای پلکم ندارم که...... همین جوری پرسیدم ببینم چه طوره؟ عمل سختیه یا نه؟ به ریسکش می ارزه؟ ازین حرفاااااا....
یه چیزی میگم قول بدین سرمو از تنم جدا نکنین....... :blush: دکتر خودم همین آقای دکتر صداقت بودن! به خدا منم می دونم ایشون از بهترین دکترا هستن ولی یه عده از دوستام بهم گفتن اشتباه کردی، دستگاهش قدیمی بوده....... :( (یه وقت بهشون نگین که یه مریضی دارین که بیچارم کرده با سوالاش :D . من کلا تو مطب سوالام یادم میره....... میام اینجا می پرسم)
حالا 3 ماه دیگه باید برم دکتر....... تا ببینم چی پیش میاد....... ولی با عرض معذرت سلامتون رو نمی رسونم..... :D آخه مراقبت بعد از عمل با دکتر ناصریه.....
راستی...... من تابلو رو دیدم ........ پس ایشاللا خطای دستگاهه....... (خانومی که پشت دستگاه بود خیلی تازه کار بود... تاثیر داره؟)

دوست عزیز دکتر صداقت رو من به خوبی میشناسم. باور کنید از این آدم بهتر ندیدم.
والا تا زمانیکه از ما خرید می کرد (چند سال پیش) گرونترین و تازه ترین ها رو می گرفت. جزوه دکتر هایی بود که عمرا نمی ذاشت یک دستگاه تا آخر عمرش برسه حتما زودتر عوضش می کرد. زیاد به حرف دیگران گوش ندید.
نگران خطای دیدتون هم نباشید. راستی شماره چشمتون قبل از عمل چقدر بود؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
سلام اقای یاسینی من با موتور وقتی سوار میشم
این اوخر رو گوشه چشم سمت چپم یه کم قرمز شده مشکلش چیه ؟ درد وچیزی نداره ولی ظهرها احساس خستگی چشم میکنه ولی من ظهرها خوابم نمیبره
مرسی

saye_18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
دوست عزیز دکتر صداقت رو من به خوبی میشناسم. باور کنید از این آدم بهتر ندیدم.
والا تا زمانیکه از ما خرید می کرد (چند سال پیش) گرونترین و تازه ترین ها رو می گرفت. جزوه دکتر هایی بود که عمرا نمی ذاشت یک دستگاه تا آخر عمرش برسه حتما زودتر عوضش می کرد. زیاد به حرف دیگران گوش ندید.
نگران خطای دیدتون هم نباشید. راستی شماره چشمتون قبل از عمل چقدر بود؟

آخیش..... قبل عمل 1.75 و 1.5 بودم. آستیگمات نبود عینکم ولی اونروز که پروندمو نگاه کردم به نظرم نوشته بود قبل عمل یک چشمم نیم نمره آستیگمات بوده....البته اونایی که آستیگماتشون زیاد بود و باید تصحیح میشد رو می گفتن علامتی. ولی منو جزو علامتیا نذاشتن.
فکر کنم به خاطر اینکه موقع عمل همکاری نمی کردم الان چشمم یه کم آستیگماته، آره؟!! :(

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
با درود ،

بهترین پزشک چشم در تهران و بهترین کلینیک برای عمل لیزیک (اصلاح نمره چشم به منظور برداشتن عینک) کیه و کجاست؟

mrsshojai

Registered User
لایک‌ها
33
نمی دونم همه سوالات رو جواب دادم یا نه اما دوستان لطفا پیغام خصوصی کمتر بزنید من خیلی دیر به دیر پیغام هامو می خونم یه وقت شرمنده شما دوستان نشم یا حداقل اینجا اعلام کنید که اگر یادم رفته جواب بدم.
در هر صورت از پاسختون ممنون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام اقای یاسینی من با موتور وقتی سوار میشم
این اوخر رو گوشه چشم سمت چپم یه کم قرمز شده مشکلش چیه ؟ درد وچیزی نداره ولی ظهرها احساس خستگی چشم میکنه ولی من ظهرها خوابم نمیبره
مرسی

کلا قرمزی چشم می تونه عوامل زیادی داشته باشه از یک حساسیت ساده تا عفونت شدید. ولی به نظر نمیاد مشکلی داشته باشید. چرا یک ویزیت نمی رین دکتر. برای یک همچین چیز هایی می تونید برید مراکز آموزشی با بیمه رایگان درمیاد.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آخیش..... قبل عمل 1.75 و 1.5 بودم. آستیگمات نبود عینکم ولی اونروز که پروندمو نگاه کردم به نظرم نوشته بود قبل عمل یک چشمم نیم نمره آستیگمات بوده....البته اونایی که آستیگماتشون زیاد بود و باید تصحیح میشد رو می گفتن علامتی. ولی منو جزو علامتیا نذاشتن.
فکر کنم به خاطر اینکه موقع عمل همکاری نمی کردم الان چشمم یه کم آستیگماته، آره؟!! :(

نه آستیگمات می تونه قبلا وجود داشته و شما درست پرونده رو نخوندید. معمولا بعد از عمل آستیگمات باقی نمی مونه یا اگر باقی بمونه اونقدر کمه که دیگه اصلا مهم نیست. بدونید اگر شماره چشمتون پایین باشه آستیگمات اصلا در دید تاثیری نداره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با درود ،

بهترین پزشک چشم در تهران و بهترین کلینیک برای عمل لیزیک (اصلاح نمره چشم به منظور برداشتن عینک) کیه و کجاست؟

سوالتون خیلی کلیه ولی من نظر خودم رو می دم.

بهترین دکتر تهران در حال حاضر دکتر خانلری و کلینیک نگاه و ونک .

اما دکتر حسن هاشمی در بیمارستان نور هم بهترین هستند ولی کمی عمل کردن باهاشون سخته برای اینکه سرشون خیلی شلوغه.

در کلینیک مرکزی شهر هم دکتر مسیح هاشمی جزوه بهترین ها هستند.

دکتر مظطفی نادری دکتر نیکخو و دکتر ادیب مقدم در بیمارستان بینا.

دکتر حوادی در لبافی نژاد.

.....

اما برای شما شاید رفتن پیش دکتر خانلری از همه بهتر باشه برای اینکه سریع وقت میده و سریع هم عمل م یکنه.

sanaz_ah

Registered User
لایک‌ها
1
آقای یاسینی یه پیغام حصوصی دادم میشه لظفا جوابمو بدین؟ممنون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی یه پیغام حصوصی دادم میشه لظفا جوابمو بدین؟ممنون

جوابتون رو دادم. اینحا هم می گم که بقیه نظر من رو بدونن.

دکتر نوروزی زاده یکی از مغز های چشم ÷زشکی هستند که من میشناسم. بارها با ایشون صحبت کردم و همیشه از ایشون چیز یاد گرفتم. کمتر اتفاق افتاده که نکته ای رو حتی به عنوان تبلیغات من بدونم و ایشون ندوند.

mrsshojai

Registered User
لایک‌ها
33
سلام
آقای یاسینی من ساکن بابلم
دکتر کوروش قارویی - مهسا خاکباز - عزت الله پورعبدالله میشناسین؟
من بیشتر از 2ماه پیش لازاک پیش دکتر خانلری کردم اخرین بار یه ماه پیش خدمت دکتر رسیدم گفت 2-3هفته دیگه بیا اما فرصت اینکه بخوام بیام تهران و برم پیش دکتر رو ندارم و چشم چپم هنوز دید کاملی نداره(البته میدونم زمان لازمه) برای همین میخواستم بدونم اینجا (بابل بین دکتر کوروش قارویی - مهسا خاکباز - عزت الله پورعبدالله)کدوم دکتر قابل اعتماد تره برم پیشش یه نگاه به چشمم بکنه
همه دکترا خوبن اما کدومشون بهترن؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
آقای یاسینی من ساکن بابلم
دکتر کوروش قارویی - مهسا خاکباز - عزت الله پورعبدالله میشناسین؟
من بیشتر از 2ماه پیش لازاک پیش دکتر خانلری کردم اخرین بار یه ماه پیش خدمت دکتر رسیدم گفت 2-3هفته دیگه بیا اما فرصت اینکه بخوام بیام تهران و برم پیش دکتر رو ندارم و چشم چپم هنوز دید کاملی نداره(البته میدونم زمان لازمه) برای همین میخواستم بدونم اینجا (بابل بین دکتر کوروش قارویی - مهسا خاکباز - عزت الله پورعبدالله)کدوم دکتر قابل اعتماد تره برم پیشش یه نگاه به چشمم بکنه
همه دکترا خوبن اما کدومشون بهترن؟

fبرید پیش خانم دکتر خاکباز. سلام من روهم برسونید. ایشون دکتر خیلی خوبی هستند. فکر کنم من رو هم به یاد داشته باشند.

wild_eyed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب یاسینی یه مدتیه همدان لیزر چشم انجام میده...قضیش چیه؟خوبه اونوقت؟

@yang

Registered User
لایک‌ها
1
سلام اقای یاسینی
طبق توصیه شما دو روز پیش رفتم مرکز هلال احمر پیش دکتر نیکخو.سلام شما رو رسوندم ایشون هم سلام رسوندن
معاینات اولیه همه خوب بود.فقط عکس گرفتن مونده که دکتر گفت هفته بعد قبل عمل عکس میگیریم اگه خوب بود عمل میکنیم.البته به نظرشون 99 درصد مشکلی نیست.عمل هم گفتن لازک با الگراتو
هزینه هم گفتن 1،200،000 بیمه خدوان درمانی رو که واسه عمل قبول نمیکنن دکتر گفت اگه تکمیلی هم داشتی فرقی نمیکرد چون شماره چشمت زیر 4 هست
حالا با این اوصاف و احوال و با توجه به این هزینه شما عمل تو مرکز هلال احمر رو صلاح میدونیدیا توصیه میکنین جای دیگه برم.از حرفای دکتر اینجوری فهمیدم که هنر یه دکتر واسه قبل عمله که معاینه و تشخیص رو درست انجام بده وگرنه دستگاه موقع عمل خودکار عمل میکنه و دکتر بیشتر ناظره(شایدم من اشتباه فهمیدم)
گفتم با شما دوباره یه مشورتی کرده باشم که یک لحظه غفلت یک عمر پشیمانی ...:D

بالا