سلام اقای یاسینی
یک سوال داشتم اگه اطلاعی دراین موردداریدلطفابه من کمک کنید-چندروزپیش رفتم یک عینک پلیس مدلs8399 584 خریدم رولنزراستش police rنوشته وروی قسمت پلاستیکی قوسی انتهافریم-خودفریم فلزی امامثل اغلب فریم ها انتهای قوسی که روگوش قرارمیگیره پلاستیکی یاهرجنسی هست میباشد-قسمت راست 2s8399 col 0584وقسمت چپ فریم ce police made in italyنوشته-روقسمت قوسی که روی گوش قرارمی گیره نه روی قسمت فلزی فریم-برایuvهم زیریک دستگاه سفیدشبیه میکروسکوپ گذاشت که ازقسمت پایین لوله ای اون نوربیرون می اومدبرای تست یک عینک معمولی گذاشت که حدود70از100رونشون می داد وبرای عینک من100 وبرای دستش که اون زیر میگذاشت عددصفر رونشون داد-البته دقیقایادم نیست شاید برای عینک صفربودوبرای دستش 100-به هرحال الان که 120تومن دادم موندم نکنه واقعا uv400نباشه وعینک قلابی باشه چون الان تو اینترنت بااین مشخصات عینک رو17000تومن میفروشند
حالا به نظرشما چه طوری بفهمم که قلابی نیست الان 20روزچشمم روعمل prkکردم نگرانم صدمه ببینه
به احتمال زیاد این عینک اصل نیست به چند دلیل.
اولا با دلار بالای 3500 تومن این عینک باید الان نزدیک 800 تومن قیمتش بشه پارسال همین مدل ها نزدیک 200 بود.
دوما عینک های پلیسی که وارد ایران میشه تولید دی ریکو اسپانیاست که کارخانه اصلی تولید کننده پلیس هست و روش هیچ جا نمی نویسه پلیس.
البته اینها بیشتر جنبه تجربه دارند و نمیشه صد در صد گفت.
ولی قیمت 120 تومنی الان باید برای عینک چینی اینقدر داد. آیا گارانتی داره؟ (یک شرکت تو تهران گارانتی می کرد)
چرا از همون عینکی که بهتون دادن استفاده نمی کنید اون عینک های درسته خیلی خوشگل نیست ولی UV رو خوب جذب می کنه؟