• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام خسته نباشید من همونی هستم که تنبلی چشم داشتم من پیش دو تا دکتر رفتم گفتن دیدت 7/10 بیشتر نمی شود وزیاد به عمل راضی نبودندودکتر صاحب قلم رفتم گفتن تا 8/10 میشه دید پیدا کنید ولی باید 6 ماه منتظر باشید نظرشما در مورد دکتر صاحب قلم چیست به خاطر تنبلی چون نمره عینکم که 3.5 بود رو 4.5 کردند تا دیدم بیشتر بشود

دکتر خوبیه ولی 8/10 و 7/10 فقط تقریبه یعنی اینکه دکتر صاحب قلم هم نمی تونه تضمین بده که دیدتون این اندازه بشه.
التبه عمل لیزر برای چشم تنبل همیشه انجام نمیشه ولی اگر دیدتون تا 2 (8/10 ) بتونه کم بشه خیلی خوبه برای اینکه منم چشمم 2 هست و تقریبا بدون عینک همه کارهامو می کنم.

sanaz_ah

Registered User
لایک‌ها
1
آقای یاسینی عزیز 2 سوال دارم که ممنون میشم از جوابتون. 1. آیا با تکنولاس میشه عمل customised انجام داد؟ 2. میشه اسم لیزرهایی که تو بیمارستان نگاه هستن رو بگین؟ ممنونم

atefeh7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب یاسینی،وقتتون بخیر.
من91/4/4 در کیلینیک ابان توسط دکتر قریشی با شماره چشم های 4.5و4.25عمل شدم.نتیجه چکاب 20 روز بعد(91/4/26)، راست:1.25-1.25-1.00-1.25 وچپ:1-1-1-1......نتیجه چکاب 50روز بعد(91/5/27)،راست:1-1-0.75-1 وچپ:0.50-0.75-0.5-0.5 .نظر شما چیه؟چکاب بعدی را کی انجام بدم؟راستی 10روز بعد عملم (91/4/15)عزیزی را از دست دادم و روز اول بشدت گریه کردم و بالطبع چشم درد شدید وقرمزیش را به همراه داشت،که البته به توصیه یکی از اقوام که پزشک بودند فقط مسکن استفاده کردم و بعد از استراحت،علایم رفع شد؛خواستم نظر شما را در مورد تاثیر گریه روی نتیجه عملم بدونم؟
-هرزگاهی تیرکشیدگی چشم دارم(حدود15روز بعد عمل،حدود یک هفته در بیدار شدن از خواب مشکل داشتم؛در واقع تیر می کشیدو بسختی باز می شد) که دکتر علتش را خشکی تشخیص داد و ژل چشمی لیپوزیک قبل از خواب و اشک مصنوعی در طول روز و مواقعی که احساس خشکی چشم کردم،تجویز کرد که در نتیجه باعث شد علایم کاهش پیدا کنند.خواستم بدونم این علایم تا کی ادامه دارند؟
-راستی من درباره ملیوگین رینگ با دکتر قریشی صحبت کردم؛ایشون گفتند که چون فقط می تونن برای کیلینیک پارسیان تصمیم گیری کنند و در قبال بقیه جاها مسوول نیستند؛ گفتند در کیلینیک پارسیان به این دستگاه نیاز ندارند.
سپاس

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی عزیز 2 سوال دارم که ممنون میشم از جوابتون. 1. آیا با تکنولاس میشه عمل customised انجام داد؟ 2. میشه اسم لیزرهایی که تو بیمارستان نگاه هستن رو بگین؟ ممنونم

بله میشه کرد حتی customize ablation هم میشه کرد.

لیزر های : تکنو لاس و آلگرتو

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی.
من به زودی میام تهران پیش دکتر خانلری، که اگر بتونم لنز بکارم.
میخواستم در مورد تجربیات و سوابق ایشون ازتون بپرسم. و اینکه آیا هر لنزی خودشون تشخیص دادن رو بخرم؟
ضمن اینکه میخواستم یه متخصص استرابیسم خیلی خوب هم بهم معرفی کنید.

کاش منم بتونم از این وضعیت خلاص شم ..

نگران نباشید خانلری اصلا جنس بی کیفیت استفاده نی کنه اینو بارها دیدم.
استرابیسم خوب بزارید سوال کنم. التبه خانلری هم یمتوه بهتون معرفی بکنه ولی بذارید یکی خبو پیدا کنم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی،وقتتون بخیر.
من91/4/4 در کیلینیک ابان توسط دکتر قریشی با شماره چشم های 4.5و4.25عمل شدم.نتیجه چکاب 20 روز بعد(91/4/26)، راست:1.25-1.25-1.00-1.25 وچپ:1-1-1-1......نتیجه چکاب 50روز بعد(91/5/27)،راست:1-1-0.75-1 وچپ:0.50-0.75-0.5-0.5 .نظر شما چیه؟چکاب بعدی را کی انجام بدم؟راستی 10روز بعد عملم (91/4/15)عزیزی را از دست دادم و روز اول بشدت گریه کردم و بالطبع چشم درد شدید وقرمزیش را به همراه داشت،که البته به توصیه یکی از اقوام که پزشک بودند فقط مسکن استفاده کردم و بعد از استراحت،علایم رفع شد؛خواستم نظر شما را در مورد تاثیر گریه روی نتیجه عملم بدونم؟
-هرزگاهی تیرکشیدگی چشم دارم(حدود15روز بعد عمل،حدود یک هفته در بیدار شدن از خواب مشکل داشتم؛در واقع تیر می کشیدو بسختی باز می شد) که دکتر علتش را خشکی تشخیص داد و ژل چشمی لیپوزیک قبل از خواب و اشک مصنوعی در طول روز و مواقعی که احساس خشکی چشم کردم،تجویز کرد که در نتیجه باعث شد علایم کاهش پیدا کنند.خواستم بدونم این علایم تا کی ادامه دارند؟
-راستی من درباره ملیوگین رینگ با دکتر قریشی صحبت کردم؛ایشون گفتند که چون فقط می تونن برای کیلینیک پارسیان تصمیم گیری کنند و در قبال بقیه جاها مسوول نیستند؛ گفتند در کیلینیک پارسیان به این دستگاه نیاز ندارند.
سپاس

خوب خدا رو شکر که ملیوگین نمی خواد الان نداشتیم. وارداتش فعلا مشکل داره.
در مورد عزیز از دست رفته متاسفم خدا بیامرزش ولی شاید بهتر باشه کمی فشار به شچمتون رو کم کنید.
در مورد خشلی نگران نباشی به مرور زمان کم میشه.
در مورد دفعه بعدی فکر می کنم ماه دیگه انجام بدید مثل اینکه نتیجه عملوت تا دو ماه داره عالی میشه. فکر کنم بعد از 2 ماه و نیم کاملا صفر بشه (انشا ا)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان که عمل آب مروارید دارند دقت بکنن.
لنز های داخل چشمی شامل ارز دولتی میشه پس نباید قیمتش خیلی بالا رفته باشه
لطفا دقت کنید اگر موردی رو دیدید همینجا اعلام کنید.

8UNDONE8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با درود فراوان خدمت جناب یاسینی

من 10 روز دیگر در مرکز جراحی چشم ونک و تحت نظر خانم دکتر زهره ایرانی موعد عمل لازک دارم , خوشحال می شوم از نظر شما در ارتباط با این مرکز و خانم دکتر در صورت امکان بهرمند شوم.

ضمنا تاری چشم که می گویند تا حتی 4-5 ماه بعد از عمل امکان وجودش می باشد مربوط به دید نزدیک هست یا دید دور ؟ یا هر دو ؟!

با سپاس فراوان

Last edited:

javad91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقای یاسینی
یک سوال داشتم اگه اطلاعی دراین موردداریدلطفابه من کمک کنید-چندروزپیش رفتم یک عینک پلیس مدلs8399 584 خریدم رولنزراستش police rنوشته وروی قسمت پلاستیکی قوسی انتهافریم-خودفریم فلزی امامثل اغلب فریم ها انتهای قوسی که روگوش قرارمیگیره پلاستیکی یاهرجنسی هست میباشد-قسمت راست 2s8399 col 0584وقسمت چپ فریم ce police made in italyنوشته-روقسمت قوسی که روی گوش قرارمی گیره نه روی قسمت فلزی فریم-برایuvهم زیریک دستگاه سفیدشبیه میکروسکوپ گذاشت که ازقسمت پایین لوله ای اون نوربیرون می اومدبرای تست یک عینک معمولی گذاشت که حدود70از100رونشون می داد وبرای عینک من100 وبرای دستش که اون زیر میگذاشت عددصفر رونشون داد-البته دقیقایادم نیست شاید برای عینک صفربودوبرای دستش 100-به هرحال الان که 120تومن دادم موندم نکنه واقعا uv400نباشه وعینک قلابی باشه چون الان تو اینترنت بااین مشخصات عینک رو17000تومن میفروشند
حالا به نظرشما چه طوری بفهمم که قلابی نیست الان 20روزچشمم روعمل prkکردم نگرانم صدمه ببینه

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
سلام ببخشید واسه لیزر کردن چشم نمره چشم باید چند باشه حداقل ؟
من یکی از چشمام 1.5 هست و اون یکی سالمه
جدیدا تو دید واقعا اذیت میشم
نه میتونم عینک بذارم چون چشم سالمم خسته میشه از اینکه یه شیشه جلوش باشه
نه میتونم نذارم اون چشم ضعیفم زود خسته میشه و سردرد و ....
به نظر شما یک چشمم رو لیزر کنم ؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با درود فراوان خدمت جناب یاسینی

من 10 روز دیگر در مرکز جراحی چشم ونک و تحت نظر خانم دکتر زهره ایرانی موعد عمل لازک دارم , خوشحال می شوم از نظر شما در ارتباط با این مرکز و خانم دکتر در صورت امکان بهرمند شوم.

ضمنا تاری چشم که می گویند تا حتی 4-5 ماه بعد از عمل امکان وجودش می باشد مربوط به دید نزدیک هست یا دید دور ؟ یا هر دو ؟!

با سپاس فراوان

سلام من رو خیلی خیلی به خانم دکتر برسونید.
خانم دکتر ایرانی خانم بسیار زیبا و مهربانی هستند کارشون هم خیلی عالیه.
بگید اگر وقت کنم حتما یک سر بهشون می زنم. خیلی وقته ندیدمشون.
در مورد تاری دید بله دید نزدیکتون تا 2 ماه خیلی کمتر چیزیه که بالید باشه ولی در طول این مدت ترمیم میشه و درست میشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام اقای یاسینی
یک سوال داشتم اگه اطلاعی دراین موردداریدلطفابه من کمک کنید-چندروزپیش رفتم یک عینک پلیس مدلs8399 584 خریدم رولنزراستش police rنوشته وروی قسمت پلاستیکی قوسی انتهافریم-خودفریم فلزی امامثل اغلب فریم ها انتهای قوسی که روگوش قرارمیگیره پلاستیکی یاهرجنسی هست میباشد-قسمت راست 2s8399 col 0584وقسمت چپ فریم ce police made in italyنوشته-روقسمت قوسی که روی گوش قرارمی گیره نه روی قسمت فلزی فریم-برایuvهم زیریک دستگاه سفیدشبیه میکروسکوپ گذاشت که ازقسمت پایین لوله ای اون نوربیرون می اومدبرای تست یک عینک معمولی گذاشت که حدود70از100رونشون می داد وبرای عینک من100 وبرای دستش که اون زیر میگذاشت عددصفر رونشون داد-البته دقیقایادم نیست شاید برای عینک صفربودوبرای دستش 100-به هرحال الان که 120تومن دادم موندم نکنه واقعا uv400نباشه وعینک قلابی باشه چون الان تو اینترنت بااین مشخصات عینک رو17000تومن میفروشند
حالا به نظرشما چه طوری بفهمم که قلابی نیست الان 20روزچشمم روعمل prkکردم نگرانم صدمه ببینه

به احتمال زیاد این عینک اصل نیست به چند دلیل.

اولا با دلار بالای 3500 تومن این عینک باید الان نزدیک 800 تومن قیمتش بشه پارسال همین مدل ها نزدیک 200 بود.
دوما عینک های پلیسی که وارد ایران میشه تولید دی ریکو اسپانیاست که کارخانه اصلی تولید کننده پلیس هست و روش هیچ جا نمی نویسه پلیس.
البته اینها بیشتر جنبه تجربه دارند و نمیشه صد در صد گفت.
ولی قیمت 120 تومنی الان باید برای عینک چینی اینقدر داد. آیا گارانتی داره؟ (یک شرکت تو تهران گارانتی می کرد)
چرا از همون عینکی که بهتون دادن استفاده نمی کنید اون عینک های درسته خیلی خوشگل نیست ولی UV رو خوب جذب می کنه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام ببخشید واسه لیزر کردن چشم نمره چشم باید چند باشه حداقل ؟
من یکی از چشمام 1.5 هست و اون یکی سالمه
جدیدا تو دید واقعا اذیت میشم
نه میتونم عینک بذارم چون چشم سالمم خسته میشه از اینکه یه شیشه جلوش باشه
نه میتونم نذارم اون چشم ضعیفم زود خسته میشه و سردرد و ....
به نظر شما یک چشمم رو لیزر کنم ؟

یک سوال آیا جشمتون تنبلی چشم داره(برای این می گم که یک چشمتون سالمه)
دوما با هر مشاره ای میشه عمل کرد ولی اینکه شماره چشم ثابت شده باشه مهمه یعنی 2 سال حداقل از ثابت شدن چشمتون گذشته باشه.
در ضمن شماره های پایین رو خیلی با دقت انمتخاب کنید برای اینکه وقتی میشه بدون هیچ عملی دنیا رو دید چرا ریسک عمل را آدم بکنه. این ریسک خیلی خیلی کمه و منظور از ریسک معمولا شماره ای که ممکنه باقی بمونه مثلا فکر کنید بعد از عمل 0.25 باقی بمونه خوب این برای شما خیلی خوب نیست ولی همین شماره برای کسی که شماره چشمش 5.5 بود شاید اصلا مهم نباشه.

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
یک سوال آیا جشمتون تنبلی چشم داره(برای این می گم که یک چشمتون سالمه)
دوما با هر مشاره ای میشه عمل کرد ولی اینکه شماره چشم ثابت شده باشه مهمه یعنی 2 سال حداقل از ثابت شدن چشمتون گذشته باشه.
در ضمن شماره های پایین رو خیلی با دقت انمتخاب کنید برای اینکه وقتی میشه بدون هیچ عملی دنیا رو دید چرا ریسک عمل را آدم بکنه. این ریسک خیلی خیلی کمه و منظور از ریسک معمولا شماره ای که ممکنه باقی بمونه مثلا فکر کنید بعد از عمل 0.25 باقی بمونه خوب این برای شما خیلی خوب نیست ولی همین شماره برای کسی که شماره چشمش 5.5 بود شاید اصلا مهم نباشه.

نشانه های تنبلی چشم چیه؟ بفرماید تا بگم دارم یا نه
والا اخه اوضاع چشمم خیلی خرابه اصلا تو نور نمیتونم به دور نگاه کنم وگرنه از چشم ضعیفم اشک میاد
با اینکه یه چشمم سالمه اما از فاصله زیاد اصلا رو چهره نمیتونم تمرکز کنم و تشخیص بدم
تو نگاه های معمولی مشکلم کمه

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk

kamiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام آقای یاسینی عزیز
من الان 55 روز هست عمل کردم اگه یادتون باشه.دیدم خوبه ولی همچنان چشم چپم یکم مثلا تابلوهای مسیرو از دور که با راست میبینم با چپ تار میبینم .به هر حال من راضیم چون کاریشم که فکر کنم نشه کرد یا خوب میشه یا نمیشه دیگه
ولی سوال اصلی که ازتون داشتم اینه که میتونم باشگاه رو شروع کنم؟؟(بدنسازی)
بازم مرسی از وقتیکه میزارید

javad91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به احتمال زیاد این عینک اصل نیست به چند دلیل.

اولا با دلار بالای 3500 تومن این عینک باید الان نزدیک 800 تومن قیمتش بشه پارسال همین مدل ها نزدیک 200 بود.
دوما عینک های پلیسی که وارد ایران میشه تولید دی ریکو اسپانیاست که کارخانه اصلی تولید کننده پلیس هست و روش هیچ جا نمی نویسه پلیس.
البته اینها بیشتر جنبه تجربه دارند و نمیشه صد در صد گفت.
ولی قیمت 120 تومنی الان باید برای عینک چینی اینقدر داد. آیا گارانتی داره؟ (یک شرکت تو تهران گارانتی می کرد)
چرا از همون عینکی که بهتون دادن استفاده نمی کنید اون عینک های درسته خیلی خوشگل نیست ولی UV رو خوب جذب می کنه؟
باتشکرازشما
عینکم گارانتی نداره-من تودرمانگاه دولتی عمل کردم وعینک به من ندادند- از فروشنده ای که عینک روخریده بودم چندروز بعددرمورد عینک های 18000تومنی که یووی400 سوال کردم گفت الان عینک های 5000تومنی هم پیدا میشه که یووی400 هستند بعدش یک جای دیگه رفتم قاب بگیرم بعد خرید ازفروشنده سوال کردم که عینک من اصل یانه گفت اصله گفتم با یووی مترتست کنه گفت لازم نیست همون اول که دیدم متوجه شدم اصله بااین حال بازعینکم روگرفت وبایک یووی متر-که یووی مترش برخلاف قبلی افقی بود-تست کردوعدد400رونشون داد -شماهم درست میگید الان توخارج ایران حدود90یورو اماجالب داخل ایران 120تومن اصلا معلوم نیست ازکجابایدخرید یاجنس اصل چیه-
فقط یک سوال دیگه الان که عینکم ضدیووی هست واگه تقلبی باشه یعنی مارکش پلیس نباشه وبه جای فیلتر70درصد نور-طبق استاندارد خودعینک که روش نوشته-مقدارکمتری نورروفیلتربکنه بازم برای چشم من که تازه عمل کردم مشکل ایجاد میکنه ؟-چون نورزیادی روازخودش عبورنمی ده-

8UNDONE8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من رو خیلی خیلی به خانم دکتر برسونید.
خانم دکتر ایرانی خانم بسیار زیبا و مهربانی هستند کارشون هم خیلی عالیه.
بگید اگر وقت کنم حتما یک سر بهشون می زنم. خیلی وقته ندیدمشون.
در مورد تاری دید بله دید نزدیکتون تا 2 ماه خیلی کمتر چیزیه که بالید باشه ولی در طول این مدت ترمیم میشه و درست میشه.

با درود و سپاس از توجه شما
حتما سلام شما را به ایشان خواهم رساند

در مورد کلینیک ونک ، همانند سابق که معرفی کرده بودید هنوزم هست ؟ از لحاظ دستگاه و کلا همه موارد ؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
نشانه های تنبلی چشم چیه؟ بفرماید تا بگم دارم یا نه
والا اخه اوضاع چشمم خیلی خرابه اصلا تو نور نمیتونم به دور نگاه کنم وگرنه از چشم ضعیفم اشک میاد
با اینکه یه چشمم سالمه اما از فاصله زیاد اصلا رو چهره نمیتونم تمرکز کنم و تشخیص بدم
تو نگاه های معمولی مشکلم کمه

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk

چند سالتونه؟
تنبلی چشم از کودکی شروع میشه و نشانه خاصی نداره ز اینکه شماره یک چشم خیلی میره بالا

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی عزیز
من الان 55 روز هست عمل کردم اگه یادتون باشه.دیدم خوبه ولی همچنان چشم چپم یکم مثلا تابلوهای مسیرو از دور که با راست میبینم با چپ تار میبینم .به هر حال من راضیم چون کاریشم که فکر کنم نشه کرد یا خوب میشه یا نمیشه دیگه
ولی سوال اصلی که ازتون داشتم اینه که میتونم باشگاه رو شروع کنم؟؟(بدنسازی)
بازم مرسی از وقتیکه میزارید

بله فکر می کنم ورزش رو می تونید کم کم شروع کنید اما خیلی با دقت و با هماهنگی با دکترتون.
نگران اون چشم چپ هم نباشید قبل از اینکه فکرشو بکنید دیدتون خیلی بهتر میشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
باتشکرازشما
عینکم گارانتی نداره-من تودرمانگاه دولتی عمل کردم وعینک به من ندادند- از فروشنده ای که عینک روخریده بودم چندروز بعددرمورد عینک های 18000تومنی که یووی400 سوال کردم گفت الان عینک های 5000تومنی هم پیدا میشه که یووی400 هستند بعدش یک جای دیگه رفتم قاب بگیرم بعد خرید ازفروشنده سوال کردم که عینک من اصل یانه گفت اصله گفتم با یووی مترتست کنه گفت لازم نیست همون اول که دیدم متوجه شدم اصله بااین حال بازعینکم روگرفت وبایک یووی متر-که یووی مترش برخلاف قبلی افقی بود-تست کردوعدد400رونشون داد -شماهم درست میگید الان توخارج ایران حدود90یورو اماجالب داخل ایران 120تومن اصلا معلوم نیست ازکجابایدخرید یاجنس اصل چیه-
فقط یک سوال دیگه الان که عینکم ضدیووی هست واگه تقلبی باشه یعنی مارکش پلیس نباشه وبه جای فیلتر70درصد نور-طبق استاندارد خودعینک که روش نوشته-مقدارکمتری نورروفیلتربکنه بازم برای چشم من که تازه عمل کردم مشکل ایجاد میکنه ؟-چون نورزیادی روازخودش عبورنمی ده-

نگران نباشید حتی تقلبی هاشم فکر می کنم خوب باشند. به هر جال جاذب UV هست.
فکر می کنم در حالحاضر با این دلار از اون بهتر هم پیدا نشه.

بالا