ئر ضمن ایا عمل uvx دستگاههای متفاوتی در بیمارستان نور داره ؟
هزینه عمل uvx من 1600000 تومن شد.
بله دو دستگاه دارند فکر می کنم ماله مشا با ویسکس بوده.
ئر ضمن ایا عمل uvx دستگاههای متفاوتی در بیمارستان نور داره ؟
هزینه عمل uvx من 1600000 تومن شد.
بله تاری دید تو روزهای اول درسته خیلی سریع بهتر میشه.
دقت کنید که به چشمتون دست نزنید. حمام طوری بکنید که اب وارد چشمتون نشه (فکر کنم بهتون گفتن) حتما برای ویزیتهای اولیه سر وقت برید.
نه چیزی به من نگفتند متاسفانه
امکانش هست بیشتر راهنمایی کنید ؟
ویکس دستگاه ضعیفتریه ؟
آره من خیلی وسواس شدم روی چشمام، روزی 100 بار چشمامو یکی یکی میبندم و باز میکنم و به جاهای مختلف در فواصل مختلف نگاه میکنم تا روند بهبودیشونو بفهمم!
آذر ماه قراره دوباره برم برای ویزیت. یک ماه پیش هم رفته بودم. مورد خاصی نگفتن.
از شما هم بینهایت ممنونم. تاحدودزیادی خیالم راحت شد.
سلام
من چشام ضعیفه اما اصلا از عینک خوشم نمیاد
یه عینک الکی گرفتم فقط شب ها برای رانندگی استفاده میکنم
دیشب عینک دوسم رو زدم نمره چشم رو صفر کرد و اصلا باورم نمیشد !!!
دوستم نمره چشش 1 و 1.5 هست ( احتمالا از منم همینه دیگه )
من میخوام عمل کنم
چه راهی پیشنهاد میکنید ؟
سوراخ شبکیه خیلی عوامل می تونه داشته باشه. از حمله استرس ولی بهع داروی گشاد کننده عنبیه نداره (همون قطره بررسی)
اما درمان داره.
شماره مطب دکتر مدرس زاده : 88042124 و 88042125
سلام دوستان
جمع شماره چشم هام بالای 8 است و می خوام معافیت پزشکی بره سربازی بگیرم و بعدش عمل کنم چشمامو
شنیدم که اولا بعد عمل یکی دو ماه نمیشه معمولی زندگی کرد و ضمنا پس از عمل نباید از ارتفاع پرید یا نباید ضربه ای به چشم بخوره و ... خلاصه باید مواظب باشیم وگرنه قرنیه پاره میشه.
خیلی دوست دارم عمل کنم ولی از ایناش خیلی خیلی می ترسم.اگه یهو یه اتفاقی بیفته و قرنیه پاره شه چی ؟؟
ضمنا چون 10 سالیه که همیشه عینک می زنم چشام گود افتادن.وقتی عینکو بر میدارم قیافم یه خوده غیر طبیعی میزنه.حالا بعد عمل این به اصطلاح فرورفتگیه درست میشه یا نه؟ اگه نشه که باید یه عینک الکی بزنم باز!
آقا تماس گرفتم مطب دکتر مدرس زاده گفت برا اسفند نوبت میدم .یه دکتر خوب شبکیه اصفهان میشناسین به من لطف کنین معرفی کنین
با سلام
لطفا یک متخصص خوب در کرج معرفی کنین ، مادر بزرگم حدودا 80 سالشونه بردمشون پیش دکتر میر دهقان که تشخیص آب مروارید برای چشم چپ دادن ولی گفتن اورژانسی نیست و بهتره آذر یا دی عمل بشه. چون اسمشون اینجا برده شده بود رفتیم پیش ایشون ، دکتر گفت که مرکز نگاه تهران عمل میکنه که از این نظر به نظرم خوبه. ولی به نظرم اصلا واسه مریض وقت نمی ذارن ،به سوالات اصلا طوری که مریض چیزی متوجه بشه و با خیال راحت بتونه تصمیم بگیره جواب نمیدن مثلا پرسیدم چه مارک لنزی استفاده میکنید ؟ میگن سعی میکنیم امریکایی اگه نشد انگلیسی اگه نه هرچی تو بازار پیدا شد !! در جواب سوالات بهمون میگفت خداحافظ ! تا زودتر بقیه مریضا رو ویزیت کنه.... به نظرم اصلا رفتارشون صحیح نیست و به هیچ عنوان راضی کننده و معقول نیست که تا به دکتر اعتماد کافی نداشته باشی با یک دنیا ابهام چشمت رو بسپاری بهش. خیلی زیاد نگران مادربزرگم هستم و میخوایم یه دکتر واقعا خوب پیدا کنیم با توجه به سنشون و اینکه رفت و آمد براشون آسون نیست در اولویت هست که دکتر کرج باشه ولی اگر تهران هم بود مشکلی نیست .
از دوستان مطلع خواهههششش میکنم کمک کنید .پیشاپیش از لطفتون سپاسگزارم.
تجربه عمل PRK در بيمارستان خاتم الانبيا مشهد با دكتر سيامك زارعي قنواتي
از نظر پزشك ايشان واقعا از بهترين پزشكان ايرا ن و جهان هستند فقط كافي است يك search در گوگل بكنيد كاملا چهره بين المللي هستند سابقه كسب رتبه اول در بين چشم پزشكان جهان و رتبه اول بورد تخصصي در ايران دارند تحصيلات سه تا هم فوق تخصص دارند جراحي كاتاراكت پيوند قرنبه و جراحي عيوب انكساري ( ليزيك و پي ار كي و) از امريكا دارند حدود ٦ ماهه مشهد كار مي كنند جالب اينه كه براي پيگيريهاي بعدي من رو به دوستانشون در امريكا معرفي كردند ( دكتر هميلتون) كه كاملا ايشون رو مي شناختند چون قبلا لوس انجلس و ميامي درس خوندند
از نظر بيمارستان امكانات خوب است به عنوان مثال دستگاه ليزر تكنولاس امريكا كه از بهترينهاست ولي خيلي شلوغ است جالب ايينكه وقتهاي عمل الان به ٢-٣ ماه رسيده كه قابل مقايسه با حصوصي نيست نكته جالبتر اينكه هزينه عمل با كليهامكانات خصوصي ٩٠٠ هزار تومان و ولي نكته بد اينه كه با توجه به وقتهاي طولاني براي همكاران و اساتيد دانشگاه وقتهاي جلوتر مي دهند و بعضي مواقع پارتي بازي مي كنند وقتي اعتراض مي كني مي گويند سوبسيد اساتيد است
در مجموع من از جراحي خودم كاملا راضي هستم و به شما هم دكتر زارعي رو كاملا توصيه مي كنم
سلام اقای یاسینی.
26 سالمه و حدود 9 روزه که توی چشم راستم لنز icl کاشتم.نمره چشمم 9 نزدیک بین و 2 نمره استیگمات بود.دکترم دکتر برازنده در مشهد هست. از اول گفتم من لنز توریک میخوام که دیدم کامل بشه ولی دکتر برازنده با اصرار عجیبی منو قانع کرد که icl بذارم...و میگفت فرق چندانی نداره با توریک!اما الان هم دورو تار می بینم و هم دید نزدیکم که قبلا عالی بود تار شده!!!دچار افسردگی شدید شدم و از درس و زندگیم عقب افتادم....من ایشون رو به خدا واگذار کردم!! سوالی که از شما دارم اینه:اگر بخوام لنز رو طی عمل مجدد از چشمم خارج کنم اسیبی به چشمم وارد میشه؟ اگر بخوام لنز توریک در چشم چپم بکارم چی؟دیدم خوب میشه؟؟؟یک دکتر متعهد و دلسوز در تهران یا مشهد میشه به من معرفی کنید؟
ممنونم
تازه امروز هم متوجه شدم بازم به من دروغ گفتن و نه تنها استیگمات بلکه 1/25 نمره از نزدیکبینم هم باقیمونده. که سرچمع میشه با 2/75 نمره استیگمات 4 نمره!!!
یعنی شماره لنز منو اشتباه داده بودن!!
نمیدونم چه جوری اسم خودشونو گذاشتن دکتر؟
سلامدوست من اولا حتما اپتو متریستتون (اونی رو که بهتون عینک داده) رو چک کنید که شماره عینک رو اشتباه بهتون نداده باشه.
عینک دوستتون رو دیگه نزنید ممکنه روی شماره چشمتون به مرور اثر بذاره.
با این شماره حیفه که عمل کنید آخه 1 و 1.5 عملا یعنی هیچی ولی اگر علاقه داشته باشید می شه عمل کرد.
کدوم شهر هستید؟
سلام
من کرمانم
اصلا از عینک خوشم نمیاد
ممنوناولا که اشتباه می کنی خوشت نمیاد این روزها میشه فریم های فشنی پیدا کرد که آدم دلش می سوزه عینکی نباشه. خیلی ها چشم سالم دارند تو خیابون عینک فشن می زنن با شیشه بدون شماره.
اما به هر حال می تونید عمل کنید اگر 2 سال از ثابت شدن شماره جشمتون گذشته باشه.
کلینیک فاطمه الزهرا کلینیک خوبیه اگر بخش لیزرش فعال باشه هنوز.
البته در کرمان دکتر احمدی هم من رو خیلی خوب میشناسه. می تونید یک سر به ایشون بزنید.
ممنون
پس فعلا برم وقت یه چشم پزشک بگیرم ببینم جریان چیه