• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

eng2006

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
40 روزه پی ار کی کردم.شمارم3.5 بود.
10 روز پیش یعنی 30 روز بعد عمل رفتم واسه معاینه فقط یکی از چشمام نیم نمره استیکمات داشت! ولی دکتر که از اولش گفت خیلی خوبه و دیدم کامله .اما من چون با اون یکی چشمم مقایسه کرده بودم بهش گفتم کامل نیست چون با یک چشمم خوب نمیتونم ببینم.با اصرار ازش پرسیدم الان شماره چشمم که با دستگاه نمره گرفتین چند بوده؟اما نمیگفت و فقط میگفت الان مهم نیست بعد 3 ماه مهمه.بالاخره گفت نیم نمره یکی از چشما استیگماته . اون استیکمات هم تا 2 ماه دیگه خوب میشه!
حالا نمیدونم این طبیعی هست یا نه؟ اخه 20 روزی هست که دیگه شماره چشمم ثابت شده و دیگه تغییری توش حس نمیکنم!ولی خودم که تست میکنم با یک چشمم خوب نمیتونم نوشته هارو بخونم
سوال دومم اینه که الان بعد 40 روز میتونم بدن سازی کار کنم؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یک بخشی از ترسم که به خاطر خود این عملِ که خب از چند نفری که پرس و جو کردم همین حرف شما رو می زدند. یک بخش دیگه از ترسم هم اینه که شاید شماره چشممام برگرده. توی این مدت ۳سال هربار که دکتر می رفتم می گفت شماره چشمات تغییری نکرده و می تونی از همین عینکت استفاده کنی! ولی دیروز دیدم که شماره چشام هر کدوم ۰.۵ نمره بیشتر شده و به خاطر همین فکر می کنم شاید ثابت نشده باشه هنوز!

البته دکتر میرآفتاب فرمودند که احتمال افزایش شماره تو این سن (۲۲سال) برای من ۱درصده و ۲تا از خواهرزاده هاشون (یا شایدم برادرزاده، یادم نیست!) رو تو همین سن عمل کردند!

حالا به نظر شما چه کار کنم؟

فکر می کنم کمی زوده ولی اگر سه ساله شماره چشمتون ثابته مشکلی نیست. از من میپرسید تا 24 صبر کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
امروز متاسفانه کاری برام پیش اومد برای ترخیص 3 تا کانتینر ممکنه تهران نباشم!!! :(
ولی هنوز قطعی نیست!
اگه برم ممکنه وقت عمل رو بندازم برای هفته ی دیگه ...
ولی در هر صورت نتیجه رو میگم ...!! :)
ولی همون روز عمل یه آقای جوونی رو دیدم تازه عمل کرده بود ... با دکتر فقیهی ... کلی شاکی بود که چشام میسوزه!!
منم کلی استرس داشتم ولی سعی کردم دلداری و آرزوی بهبودی کنم براش!!! :)

سوزش معمولا روز اول اتفاق نمی افته روز بعد شروع می افته.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
40 روزه پی ار کی کردم.شمارم3.5 بود.
10 روز پیش یعنی 30 روز بعد عمل رفتم واسه معاینه فقط یکی از چشمام نیم نمره استیکمات داشت! ولی دکتر که از اولش گفت خیلی خوبه و دیدم کامله .اما من چون با اون یکی چشمم مقایسه کرده بودم بهش گفتم کامل نیست چون با یک چشمم خوب نمیتونم ببینم.با اصرار ازش پرسیدم الان شماره چشمم که با دستگاه نمره گرفتین چند بوده؟اما نمیگفت و فقط میگفت الان مهم نیست بعد 3 ماه مهمه.بالاخره گفت نیم نمره یکی از چشما استیگماته . اون استیکمات هم تا 2 ماه دیگه خوب میشه!
حالا نمیدونم این طبیعی هست یا نه؟ اخه 20 روزی هست که دیگه شماره چشمم ثابت شده و دیگه تغییری توش حس نمیکنم!ولی خودم که تست میکنم با یک چشمم خوب نمیتونم نوشته هارو بخونم
سوال دومم اینه که الان بعد 40 روز میتونم بدن سازی کار کنم؟

آستیگمات بعد از عمل برای بعضیا پیش میاد. مثل باد عمل بینیه که طول میکشه تا بخوابه. فکر می کنم خیلی زود از بین بره.

customsbroker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جقدر گرون شده. نه به نظر من خیلی فرقی نداره. ارزونتره رو انتخاب کنید.

اگه جای دیگه قسط وام نداشتم اون رو انتخاب میکردم...
ولی امان از این سیاست های دولت محترم و نرخ ارز....!!!

eng2006

Registered User
لایک‌ها
1
بدن سازی چند روز بعد پی ار کی مجاز هست؟
به چشم فشار نمیاره؟

h_shmbo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام 17 مهر لازک کردم هر دو چشمم 3.75 استیگمات و 1.5 نزدیک بین بود 10 روز بعد از عمل رفتم پیش اپتو متریست و گفت چشم راست0.25 استیگمات و چشم چپ 0.75 استیگمات و نزدیکبینی نداره ولی روز به روز دیدم خراب تر شد و دیروز رفتم اپتومتیرست گفت چشم راست 1.25 استیگمات و چپ 2.25 استیگ شده چرا استیگمات هی داره بیشتر میشه روزای اول خیلی دیدم خوب بود نکنه همینطور بالاتر بره پیش دکتر خانلری عمل کردم

Biz Biz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فکر می کنم کمی زوده ولی اگر سه ساله شماره چشمتون ثابته مشکلی نیست. از من میپرسید تا 24 صبر کنید.

آخه مشکل اینه که پذیرشم رو هم واسه یک سری از کارا از جمله همین دیفر کردم تا ژانویه فقط می تونم. اونجا هزینه ش حدود 1000دلار میشه! اونجا عمل کنم یعنی؟

Last edited:

shina20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جظور یک همچین اتفاقی افتاده .
سریعا با یک دکتر دیگه مشورت کنید.
دوست من شما سنتون برای لنز توریک خیلی کمه. حداقل لنز توریک آرتیزان باید بذارید که اونم خیلی با ICL توفیقی نداره.
توریک PC iم اگر بخواهیئ بذارید باید عمل فیکو بشید که هنوز براتون طوده.
ولی چطور بعد از عمل ICL این همه مشکل به وجود اومده برام تعجب داره.
سلام دیشب رفتم پیش دکتر برازنده نسخه ای که خودش نوشته رو بهش نشون دادم گفتم 4 نمره از چشمم باقیمونده چرا؟
میگه نه شمارت صفره !!!
حالا شما بگین این شماره چنده ؟
l+1/25 -2/75 *10

ایشون به من گفتن باید 2/75 رو تقسیم بر 2 کنی میشه 1/35 بعد با اون 1/25 که جمع کنی مثبت و منفی مشه صفر!!ینی شماره چشمت الان صفر شده!!!
اگه صفر شده بود که من الان عینک نمیزدم .....متاسفم واسشون که به شعور ماها توهین میکنن با این کاراشون!!!من خودم ار یه عینک ساز پرسیدم گفت نه این شماره تبدیلی نیس و روی هم میشه 4

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
سلام سوالی داشتم:(کاملا جدی)
ایا اگر شلوار کمی تنگ باشه(منظورم خشتک شلواره)به چشم اسیب میزنه؟
ایا مانیتور به چشم اسیب میزنه؟(CRT)
ایا اگه عینک بزنی و از کامپیوتر استفاده کنی دیگه چشم ضعیف نمیشه؟
ایا بعد از مدتی که عینک زدی امکانش هست خوب بشه و دیگه نخوای عینک بزنی؟
متشکرم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اگه جای دیگه قسط وام نداشتم اون رو انتخاب میکردم...
ولی امان از این سیاست های دولت محترم و نرخ ارز....!!!

دیگه به کسی توصیه نمی کنم صبر کنه از سال قبل تا حالا قیمت عمل دو برابر شده.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بدن سازی چند روز بعد پی ار کی مجاز هست؟
به چشم فشار نمیاره؟

والا چی بگم بستیگ به شدت ورزش داره. برای شما فکر می کنم میشه شروع کرد ولی یک مشورتی با دکتر بکنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام 17 مهر لازک کردم هر دو چشمم 3.75 استیگمات و 1.5 نزدیک بین بود 10 روز بعد از عمل رفتم پیش اپتو متریست و گفت چشم راست0.25 استیگمات و چشم چپ 0.75 استیگمات و نزدیکبینی نداره ولی روز به روز دیدم خراب تر شد و دیروز رفتم اپتومتیرست گفت چشم راست 1.25 استیگمات و چپ 2.25 استیگ شده چرا استیگمات هی داره بیشتر میشه روزای اول خیلی دیدم خوب بود نکنه همینطور بالاتر بره پیش دکتر خانلری عمل کردم

کدوم اپتومتریست رفتید.
چرا برای ویزیت اول و دوم پیش خود دکتر نرفتید.

خیلی زود دارید شماره چشم میگیرید. آستیگمات از اون مواردیه که باید صبر کنید چند ماه طول میکشه تا کاملا درست بشه.
ولی به طور کلی درمان به این صورته که طی ماه اول دید کاهش پیدا می کنه. بعد از دو ماه شروع می کنه به تصحیح دید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آخه مشکل اینه که پذیرشم رو هم واسه یک سری از کارا از جمله همین دیفر کردم تا ژانویه فقط می تونم. اونجا هزینه ش حدود 1000دلار میشه! اونجا عمل کنم یعنی؟

فکر می کنم لیزر در ایران خیلی بهتر باشه. تعداد عمل لیزر در ایران خیلی زیاده برای همین دکتر های ایرانی تبجر بیشتری دارند.
ولی بازهم به نظرم اگر می تونید صبر کنید و حتی اونجا عمل کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دیشب رفتم پیش دکتر برازنده نسخه ای که خودش نوشته رو بهش نشون دادم گفتم 4 نمره از چشمم باقیمونده چرا؟
میگه نه شمارت صفره !!!
حالا شما بگین این شماره چنده ؟
l+1/25 -2/75 *10

ایشون به من گفتن باید 2/75 رو تقسیم بر 2 کنی میشه 1/35 بعد با اون 1/25 که جمع کنی مثبت و منفی مشه صفر!!ینی شماره چشمت الان صفر شده!!!
اگه صفر شده بود که من الان عینک نمیزدم .....متاسفم واسشون که به شعور ماها توهین میکنن با این کاراشون!!!من خودم ار یه عینک ساز پرسیدم گفت نه این شماره تبدیلی نیس و روی هم میشه 4

بله طبق فرمول دید شما صفره.
براتون توضیح می دم یک چشم شما دوربینه و یکی نزدیک بینی پس باید دید هر دو روی هم صفر بشن. ولی این مورد کمی طول می کشه.
مدتی طول می کشه تا مغز به این تغییر عادت کنه.
ولی بازهم برام جالبه این موارد معمولا این روزها کمتر انجام میشه البته شاید بتونم دلیلشو حدس بزنم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام سوالی داشتم:(کاملا جدی)
ایا اگر شلوار کمی تنگ باشه(منظورم خشتک شلواره)به چشم اسیب میزنه؟
ایا مانیتور به چشم اسیب میزنه؟(CRT)
ایا اگه عینک بزنی و از کامپیوتر استفاده کنی دیگه چشم ضعیف نمیشه؟
ایا بعد از مدتی که عینک زدی امکانش هست خوب بشه و دیگه نخوای عینک بزنی؟
متشکرم.

دوست عزیز سنتون الان چقدره؟

اولا شلوار چه ربطی به چشم داره!!!!!!! عجب خرافاتی بین جوانها افتاده
مونیتور CRT به دلیل اشعه کاتدی بله به چشم آسیب می زنه.
اما ضعیف شدن چشم 95 درصد ارثیه و فقط 5 درصد به عوامل دیگه بستگی داره.
زدن عینک در زمان کار کردن با کامپیوتر اگز جشمتون ضعیف باشه از خستگی چشم و افزایش شماره چشم جلوگیری می کنه.
اگر ضعف چشم به دلیل ضعف ماهیچه های چشمی باشه (که احتمالش 1 در 1000 ) هست بله با زدن عینک بهتر میشه ولی به طور کلی خیر دوست عزیز.

در ضمن زیاد نگران صعف چشم نباش. چشم صعیف یک مورد عمومی بیشتر آدمهایی که می بینی یا چشم ضعیف دارند یا عینک نمی زنن که یعنی بازهم چشمشون ضعیفه. فقط بخش کوچیکی از مردم چشم قوی دارند.
موفق باشید

بالا