• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
دوستان امروز کنگره شروع شد. من هم رسیدم تهران. کنگره تا پنج شنبه ادامه داره اگر از دکتر خاصی سوال خاصی دارید بگید تا من بپرسم تقریبا همهدکتر های ایران رو تو این مدت می بینم.

اگه دکتر سیامک زارعی رو دیدین سلام ما رو هم برسونید . من 22 ام باهاشون عمل دارم . رینگ داخل قرنیه . ببیند روش دیگه ای واسه درمان قوز قرنیه نیومده ؟

این کنگره تا کی طول میکشه ؟ ممنون . 14ام 15ام تموم میشه ؟

Last edited:

leila rezai

Registered User
لایک‌ها
2
سلام اقای یاسینی امیدوارم که بازم این کنگره باشه من از مریضهای مسیح هاشمی هستم.شبکیه چشمم اطرافش نازکه و گاهی جرقه میزنه. پیش ایشون که رفتم یادم نبود که بپرسم تو روخدا شما این سوالاتو ازشون بپرسید:
1. با توجه به اینکه بعد از چند ماه چشمام جرقه میزنه چه مدت یکبار برای بررسی باید پیش دکتر برم
2. مالش چشم و فشاری که روی چشم میاره میتونه به شبکیه من اسیب برسونه؟
3.دکتری که واسه معالینه پیشش میرم دکتر معمولی هست و هنگام گرفتن پلکم خیلی باانگشت دستش به داخل چشمم فشار میاره خواستم بدونم میتونه ایجاد خطر کنه؟
4.ضربه به سر از هر جهتی میتونه خطرناک باشه؟
5.ضربه های خفیف که به چشم میخوره خطرناکه یا کلا ضربه های سنگین مساله سازه
اقای یاسینی همه سوالها دقیق از دکتر بپرسین خیلی ممنون میشم چون واقعا واسم مهم هستند و دسترسی به ددکتر ندارم:(:(:(:(

hipo

Registered User
لایک‌ها
0
جناب یاسینی من از بیمارستان نور نوبت گرفتم و قراره دکتر هاشمی منو عمل کنن به نظر شما بهترین گزینه است؟ ضمن اینکه پیشنهاد شما عمل فمتو لیزیک با کنسرتو یا لازاک با ویسکس یا نوعی دیگه؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان واقعا شرمنده ام که این هفته کمی سرم شلوغ بود نتونستم هر روز بیام فروم. کنگره تا 5 شنبه ادامه داشت و هر شب تقریبا لایو سرجری داشتیم که طول می کشید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
برداشت این لایه توسط همون تیغه تیز هست ؟؟ خوب درد نداره ؟ چطوری این کار انجام میشه دقیقا ؟

نکران نباشید درد نداره. قرنیه بخشی از چشمه که رگ و عصب خونی نداره ولی بعد از عمل کمی درد داریدکه به دلیل جوش خوردن همون لایه جدا شدست. برای اطلاعات بیشتر به امضای من مراجعه کنید اطلاعات کامل در مورد میکروکراتوم موجوده.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
برای کسانی با شماره بالا اپی لیزیک در ایران انجام میشود بهتربن جراح برای افراد با شماره بالا را شما چه کسی معرفی میکنید؟
آقای هاشمی واقعا خودشان عمل نمیکنند!

ایشون خودشون هم عمل می کنن ولی سرشون خیلی شلوغ شده. بیشتر وقتها دیکران به جای ایشون عمل می کنن ولی خودشون هم عمل می کنن. ایشون یکی از بهترین های ایران هستند.
البته برای اپی لیزیک می تونید به خالنری هم مراجعه کنید ایشون اگر درست یادم باشه اولین عمل اپی لیزیک رو در ایران انجام دادن

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی من 20 روز پیش عمل لازک کردم تو بیمارستان بینا دیدم خوبه ولی نمیتونم دور رو خوب ببینم یه چیز دیگه اینه که الان پشت کامپیوتر نشستن به چشم آسیب میزنه یا نه

نه آسیبی وارد نمیشه ولی تار دیدن در ماه اول و دوم کاملا طبیعیه.
سعی کنید مدت زمان استفاده از کامپیوتر رو کاهش بدین حداقل برای دو ماه

• Like
Reactions: L+X

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام خسته نباشید
یه سوال داشتم میخواستم بدونم کف سن برای انجام عمل کاشت لنز چقدر هستش ؟
و اینکه در صورت کاشت لنز ایا این احتمال وجود دارد چشم باز هم ضعیف شود؟مثل چیزی که بعضا در عمل لیزیک دیدیم
در اخر ایا برای عمل میزان ضعیفی درجه فعلی چشم ها محدودیتی وجود دارد؟؟؟ مثلا از چند به بالا با کاشتن لنز هم دیگه درست بشو نیست ؟
با تشکر فراوان

دوست عزیز حداقلی برای کاشت لنز های فیکیک وجود نداره.
بعد از کاشت لنز معمولا شماره چشم تغییر نمیکنه و اگر هم پیش بیاد امکان لیزیک وجود داره.
برای عمل فیکیک محدودیت شماره چشم وجود نداره و کلا شماره های خیلی بالا لنز می ذارند.

• Like

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اگه دکتر سیامک زارعی رو دیدین سلام ما رو هم برسونید . من 22 ام باهاشون عمل دارم . رینگ داخل قرنیه . ببیند روش دیگه ای واسه درمان قوز قرنیه نیومده ؟

این کنگره تا کی طول میکشه ؟ ممنون . 14ام 15ام تموم میشه ؟

نه متاسفانه 11 ام تمام شد.

دکتر زارعی رو دیدم ایشون رو به خوبی میشناختم ایشون هم من رو می شناختند فقط چون ایشون آمریکا بودن من فراموش کرده بودم با ایشون کلی در مورد Malyugin Ring صحبت کرده بودم. ایشون یکی از دکتر های تک ایران هستند. اطلاعاتشون در مورد محصولات ما حتما از خود من هم بیشتر هست. در مورد شما هم باهاشون صحبت کردم اما چون اسمتون رو نگفته بودید یادشون نیومد.
گفت کلا کاشت لنز رو به دلیل طولانی شدن زمان تحویل لنز توصیه نمی کنه.
اگر رفتید پیششون سلام من رو برسونید و بگید محموعه MST رو سریع بهشون می رسونم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام اقای یاسینی امیدوارم که بازم این کنگره باشه من از مریضهای مسیح هاشمی هستم.شبکیه چشمم اطرافش نازکه و گاهی جرقه میزنه. پیش ایشون که رفتم یادم نبود که بپرسم تو روخدا شما این سوالاتو ازشون بپرسید:
1. با توجه به اینکه بعد از چند ماه چشمام جرقه میزنه چه مدت یکبار برای بررسی باید پیش دکتر برم
2. مالش چشم و فشاری که روی چشم میاره میتونه به شبکیه من اسیب برسونه؟
3.دکتری که واسه معالینه پیشش میرم دکتر معمولی هست و هنگام گرفتن پلکم خیلی باانگشت دستش به داخل چشمم فشار میاره خواستم بدونم میتونه ایجاد خطر کنه؟
4.ضربه به سر از هر جهتی میتونه خطرناک باشه؟
5.ضربه های خفیف که به چشم میخوره خطرناکه یا کلا ضربه های سنگین مساله سازه
اقای یاسینی همه سوالها دقیق از دکتر بپرسین خیلی ممنون میشم چون واقعا واسم مهم هستند و دسترسی به ددکتر ندارم:(:(:(:(

دیر پست شما روخودنم ولی با اتوجه به اینکه ایشون روهفته بعد می بینم اگر خدا یاری کنه و یادم نره حتما ازشون می پرسم.

• Like

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب یاسینی من از بیمارستان نور نوبت گرفتم و قراره دکتر هاشمی منو عمل کنن به نظر شما بهترین گزینه است؟ ضمن اینکه پیشنهاد شما عمل فمتو لیزیک با کنسرتو یا لازاک با ویسکس یا نوعی دیگه؟

بهترین گزینه ایشون هستند شک نکنید.

عکسشون رو گذاشتم صفحات قبلی حتما ببینید خودشون باشند.
اگر قیمت براتون مهم نیست فمتو رو انتخاب کنید.

• Like

mojtabadj88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام جناب یاسینی
آقا شما تو خوزستان دکتری سراغ دارین که واسه عمل لیزیک؟
که عالی باشه کارش؟ اگه هم سراغ ندارین اصفهان تهران هم باشه خوبه
فقط با تجربه باشه و خوب عمل کنه مرسی منتظرم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی
آقا شما تو خوزستان دکتری سراغ دارین که واسه عمل لیزیک؟
که عالی باشه کارش؟ اگه هم سراغ ندارین اصفهان تهران هم باشه خوبه
فقط با تجربه باشه و خوب عمل کنه مرسی منتظرم

چرا که نه.
در اهواز دکتر فقهی و یا دکتر دژآگاه و یا دکتر نادری همگی خوب هستند.
مخصوصا دکتر فقهی سلامن رو هم برسونید.

mojtabadj88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
چرا که نه.
در اهواز دکتر فقهی و یا دکتر دژآگاه و یا دکتر نادری همگی خوب هستند.
مخصوصا دکتر فقهی سلامن رو هم برسونید.

مرسی آقای یاسینی آدرس مطب آقای فقهی رو از کجا پیدا کنم؟
یه سوال دیگه راست میگن اگه شب با جوراب آدم بخوابه برا چشم صرر داره یا همش خرافاته ؟
مرسی بابات وقتی که میزارید

hipo

Registered User
لایک‌ها
0
بهترین گزینه ایشون هستند شک نکنید.

عکسشون رو گذاشتم صفحات قبلی حتما ببینید خودشون باشند.
اگر قیمت براتون مهم نیست فمتو رو انتخاب کنید.

جناب یاسینی با توجه به هزینه عمل توسط دکتر سیامک زارعی در مشهد نهصد هزار تومان هست و هزینه در بیمارستان نورو دکتر هاشمی حدودا سه میلیون میشه البته فمتو شما نظرتون چیه؟ کدومشون؟ اگه دکتر زارعی رو انتخاب کنم با توجه به نوع عمل و اینکه شما گفتید دکتر هاشمی بهتربن گزینه است این انتخاب ریسک نداره؟کدومشون ریسک عوارض کمتری دارن؟ راستی دستگاه جدید نگاه از کنسزتو و عمل فمتو بهتره ؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مرسی آقای یاسینی آدرس مطب آقای فقهی رو از کجا پیدا کنم؟
یه سوال دیگه راست میگن اگه شب با جوراب آدم بخوابه برا چشم صرر داره یا همش خرافاته ؟
مرسی بابات وقتی که میزارید

دوست عزیز از بیمارستان آریا بگیرید البته من شاید بتونم فردا براتون پیداش کنم.
در ضمن کاملا خرافاته

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب یاسینی با توجه به هزینه عمل توسط دکتر سیامک زارعی در مشهد نهصد هزار تومان هست و هزینه در بیمارستان نورو دکتر هاشمی حدودا سه میلیون میشه البته فمتو شما نظرتون چیه؟ کدومشون؟ اگه دکتر زارعی رو انتخاب کنم با توجه به نوع عمل و اینکه شما گفتید دکتر هاشمی بهتربن گزینه است این انتخاب ریسک نداره؟کدومشون ریسک عوارض کمتری دارن؟ راستی دستگاه جدید نگاه از کنسزتو و عمل فمتو بهتره ؟

دکتر زارعی مشهد رو من شخصا تایید می کنم. ایشان یکی از بهترین های ایران هستند.
در این کنگره که گذشت فرصتی شد با ایشون مدتی صحبت کنم. اطلاعاتشون در مورد دستگاهها به مراتب از من بیشتر بود.

farshad.er

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام آقای یاسینی یه سوال از شما داشتم من 24 سالمه و 10 ساله که دکترم آقای نادر مروستی هستند چشمم استیکمات و نزدیک بین یا دوربینه که دقیق خاطرم نیست . بعضی وقتها احساس میکردم نقطه هایی مثل جرقه یا برفک تلوبزیون میبینم که دکتر مروستی من را به دکتر محمد رضا برادران برای معاینه شبکه معرفی کرد و دکتر برادران گفتن مشکلی نیست ولی هر 6 ماه یکبار برای معاینه بیا که من کوتاهی کردم و همان یک بار که 5 سال پیش بود رفتم. به نظر شما برای عمل چشم که دیگه نخوام عینک بزنم پیش دکتر مروستی عمل کنم یا دکتر محمد رضا برادران کدام بهتر است یا شما دکتر دیگه ای را پیشنهاد میکنید ؟

بالا