• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

mamasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقای یاسینی من 34 سالم هستش و یه کمی پلکم افتاده هستش میخواستم ارتون خواهش کنم که اگه دکترهای خیلی خوبی تو این زمینه میشناسید چون یه کم جنبه زیبایی هم داره به من معرفی کنید و اینکه حدودا هزینه این عمل پلک جقدر میشه .و اینکه میگن اگه عمل رو انجام بدیم بعد 2.3 سال باز بر میگرده درسته؟ مرسی

leila rezai

Registered User
لایک‌ها
2
اقای یاسینی عزیز هنوز اقای مسیح هاشمی رو ملاقات نکردین؟

hipo

Registered User
لایک‌ها
0
آقای یاسینی من برای معاینه بیمارستان نور رفتم توسط تیم دکتر هاشمی یعنی دکتر هیوا پارسافر معاینه شدم با توجه به اطلاعات اپتیومتری من چشم راست 3.25+ و چپ 4+ ولی عینکم راست 2+ و چپ 1.75+ دکتر با توجه به اینکه من علایم تابلو رو بدون عینک خیلی خوب میگفتم چشم راست %80 و چپ %90 گفتن حالا زمان مناسبی برای عمل نیست چون بدون عینک هم خوب میبینم باید صبر کنم بدون عینک ضغیفتر ببینم چون اگه حالا عمل کنم تا چند سال تاری دید دارم نظر شما چیه؟ ایشون حتی نگفتن از قرینه عکس بندازم به نظر شما حرفاشون منطقی بود ؟ شما از دکترای دیگه میپرسید؟من بیشتر از 6 سال یه عینک دارم

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
آقای یاسینی جهت انجام آزمایش های قبل از عمل برای چک شدن وضعیت ضخامت قرنیه، حد اقل باید چند روز قبل از آزمایش از لنز استفاده نکرد ؟؟( لنز سافت توریک)
همچنین روی شماره چشم هر کدوم 4.5 نزدیک بین و استیگماتیسم -2.5 این عمل چقدر امکانش هست ؟؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام آقای یاسینی یه سوال از شما داشتم من 24 سالمه و 10 ساله که دکترم آقای نادر مروستی هستند چشمم استیکمات و نزدیک بین یا دوربینه که دقیق خاطرم نیست . بعضی وقتها احساس میکردم نقطه هایی مثل جرقه یا برفک تلوبزیون میبینم که دکتر مروستی من را به دکتر محمد رضا برادران برای معاینه شبکه معرفی کرد و دکتر برادران گفتن مشکلی نیست ولی هر 6 ماه یکبار برای معاینه بیا که من کوتاهی کردم و همان یک بار که 5 سال پیش بود رفتم. به نظر شما برای عمل چشم که دیگه نخوام عینک بزنم پیش دکتر مروستی عمل کنم یا دکتر محمد رضا برادران کدام بهتر است یا شما دکتر دیگه ای را پیشنهاد میکنید ؟

سلام من رو به دکتر مروستی برسونید. ایشون من رو به خوبی میشناسند. سابقا مدیر کلینیک ونک بودن اما الان دکتر نجفی مدیر شدند.
دکتر برادران در شبکیه کارشون خیلی خوبه. اگر ایشون اعتقاد دارند مشکای نیست نباید زیاد نگران باشید.
برای عمل لیزیک به نظر من برید پیش دکتر نادری یا دکتر خانلری تو ونک.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقای یاسینی من 34 سالم هستش و یه کمی پلکم افتاده هستش میخواستم ارتون خواهش کنم که اگه دکترهای خیلی خوبی تو این زمینه میشناسید چون یه کم جنبه زیبایی هم داره به من معرفی کنید و اینکه حدودا هزینه این عمل پلک جقدر میشه .و اینکه میگن اگه عمل رو انجام بدیم بعد 2.3 سال باز بر میگرده درسته؟ مرسی

این عمل بستگی به نوع افتادگی داره ولی قبل از هر چیزی باید حتما ویزیت بشید. یک دکتر قرنیه چشم هم می تونه شما رو ویزیت کنه تا میزان افتادگی رو تشخیص بده. کدوم شهر هستید ؟ اگر تهران هستید بگید کدوم بخش شهر هستید تا یک دکتر بهتون معرفی کنم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی من برای معاینه بیمارستان نور رفتم توسط تیم دکتر هاشمی یعنی دکتر هیوا پارسافر معاینه شدم با توجه به اطلاعات اپتیومتری من چشم راست 3.25+ و چپ 4+ ولی عینکم راست 2+ و چپ 1.75+ دکتر با توجه به اینکه من علایم تابلو رو بدون عینک خیلی خوب میگفتم چشم راست %80 و چپ %90 گفتن حالا زمان مناسبی برای عمل نیست چون بدون عینک هم خوب میبینم باید صبر کنم بدون عینک ضغیفتر ببینم چون اگه حالا عمل کنم تا چند سال تاری دید دارم نظر شما چیه؟ ایشون حتی نگفتن از قرینه عکس بندازم به نظر شما حرفاشون منطقی بود ؟ شما از دکترای دیگه میپرسید؟من بیشتر از 6 سال یه عینک دارم

بله من با نظر ایشون موافقم. وقتی شما بدون عینک خوب می بینید چرا عمل کنید!
باید صبر کنید شماره چشمتون کاملا ثابت بشه. ولی اگر تاری دید اذیتتون می کنه مطمئنا می تونید عمل کنید الان چند سالتونه.؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی جهت انجام آزمایش های قبل از عمل برای چک شدن وضعیت ضخامت قرنیه، حد اقل باید چند روز قبل از آزمایش از لنز استفاده نکرد ؟؟( لنز سافت توریک)
همچنین روی شماره چشم هر کدوم 4.5 نزدیک بین و استیگماتیسم -2.5 این عمل چقدر امکانش هست ؟؟

حداقل 2 تا 3 هفته.
آستیگماتتون کمی زیاده ولی به نظر من میشه اگر ضخامت قرنیه اجازه بده عمل کنید.

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
سلام آقای یاسینی خسته نباشید
بنده شماره هر دو تا چشمم10 هستش میخواستم بدونم با این وضعیت میتونم عملprk انجام بدم و عینک رو بر دارم

Sent from my WT19i

L+X

Registered User
لایک‌ها
30
سلام و خسته نباشید خدمت جناب یاسینی
ببخشید مزاحم شدم راستش من چند سالی بود که برای ویزیت و چک میرفتم پیش دکتر صلوتی در شیراز و شخصاً خودشون من رو معاینه کردند منتهی زمان زیادی هست که خودشون جداگونه کیلینیک زدن و دکتر زمانی گویا مراجعان معمولی رو ویزیت می کنن
شما از ایشون اطلاعاتی دارید و نظرتون چی هست راهی داره دکتر صلوتی شخصا منو معاینه کنن؟؟
راستش میخواستم وضعیتم رو چک کنن برای کاشت لنز ( البته قبلا چک شدم و گفتند که هنوز زوده ضمن اینکه شاید روشی بیاد و بشه برای نمره های بالا مثل من که هر کدام از چشمام 7.5 هست ، عمل لیزیک انجام داد شما اطلاعات جدید در این خصوص ندارید؟؟
بی نهایت ممنون و سپاسگزارم

mamasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقای یاسینی تو رو خدا زود جواب بدبد ..متاسفانه پرده چشم مامانم ناگهانی پاره شده و باید عمل بشه ..چون اخر وقت بود بردمش فارابی گفت باید یه دکتر شبکیه ویزیتش کنه و باید عمل بشه تورو خدا یه دکتر خیلی خوب به من معرفی کنید چون چشمش دید نداره...و ایا توی بیمارستان میلاد دکتر متخصص شبکیه خوبی میتونید معرفی کنید واسه عمل ..تو رو خدا زود جواب بدید...

mamasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این عمل بستگی به نوع افتادگی داره ولی قبل از هر چیزی باید حتما ویزیت بشید. یک دکتر قرنیه چشم هم می تونه شما رو ویزیت کنه تا میزان افتادگی رو تشخیص بده. کدوم شهر هستید ؟ اگر تهران هستید بگید کدوم بخش شهر هستید تا یک دکتر بهتون معرفی کنم.

من تهران سمت غرب ...ستارخان هستم و افتادگی زیادی ندارم ..اگه میشه دکتر معرفی کنید که مطمئن بشم که ایا باید عمل کنم یا نه.

mamasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقای یاسینی تو رو خدا زود جواب بدبد ..متاسفانه پرده چشم مامانم ناگهانی پاره شده و باید عمل بشه ..چون اخر وقت بود بردمش فارابی گفت باید یه دکتر شبکیه ویزیتش کنه و باید عمل بشه تورو خدا یه دکتر خیلی خوب به من معرفی کنید چون چشمش دید نداره...و ایا توی بیمارستان میلاد دکتر متخصص شبکیه خوبی میتونید معرفی کنید واسه عمل ..تو رو خدا زود جواب بدید...

راستی مادر من بیمه تامین اجتماعی داره شما کدوم مرکز رو پیشنهاد میدید برای عمل که از همه نظر اوکی باشه. اصلا میلاد خوب هست یا نه؟

hipo

Registered User
لایک‌ها
0
بله من با نظر ایشون موافقم. وقتی شما بدون عینک خوب می بینید چرا عمل کنید!
باید صبر کنید شماره چشمتون کاملا ثابت بشه. ولی اگر تاری دید اذیتتون می کنه مطمئنا می تونید عمل کنید الان چند سالتونه.؟

تاری دید ندارم من 23 سالمه به نظر شما اگه علایم رو خوب میبینم پس چرا دستگاه 3.25 و 4 نشون میده و چرا عینکم 2 و 1.75 است آیا 3.25 و 4 باید برای عمل مرجع باشه یا خوندن علایم E ؟ دکتر سعیدی میگفتند که طبق 3.25 و 4 عملتون میکنم که در سنین میانسالی دچار مشکل نشید ولی دکتر پازسافر میگفتند اگه عملتون بکنم تا چند سال تاری دید خواهید داشت عکسا رو ضمیمه کردم

DSC_0000038.jpgDSC_0000039.jpgDSC_0000041.jpgDSC_0000041.jpgDSC_0000040.jpgDSC_0000040.jpg

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی خسته نباشید
بنده شماره هر دو تا چشمم10 هستش میخواستم بدونم با این وضعیت میتونم عملprk انجام بدم و عینک رو بر دارم

Sent from my WT19i

شما فقط می تونید prk بکنید

البته اگر قدیم بود شما کاندید خوبی برای لن
ز داخل چشمی ارتیزان بودید.
بله می تونید عمل کنید ولی باید ضخامت قرنیتون بررسی بشه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام و خسته نباشید خدمت جناب یاسینی
ببخشید مزاحم شدم راستش من چند سالی بود که برای ویزیت و چک میرفتم پیش دکتر صلوتی در شیراز و شخصاً خودشون من رو معاینه کردند منتهی زمان زیادی هست که خودشون جداگونه کیلینیک زدن و دکتر زمانی گویا مراجعان معمولی رو ویزیت می کنن
شما از ایشون اطلاعاتی دارید و نظرتون چی هست راهی داره دکتر صلوتی شخصا منو معاینه کنن؟؟
راستش میخواستم وضعیتم رو چک کنن برای کاشت لنز ( البته قبلا چک شدم و گفتند که هنوز زوده ضمن اینکه شاید روشی بیاد و بشه برای نمره های بالا مثل من که هر کدام از چشمام 7.5 هست ، عمل لیزیک انجام داد شما اطلاعات جدید در این خصوص ندارید؟؟
بی نهایت ممنون و سپاسگزارم

دکتر صلوتی یکی از بهترین های شیراز هستند
فکر میکنم شما بتونید advanced prk. بکنید
این عمل جدیده و برای شماره های بالا انجام میشه.
ایشون معمولا خودشون ویزیت میکنن مگر اینکه جدیدا روششون رو عوض کرده باشن.

• Like
Reactions: L+X

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

چقدر حیف شد.
پیغامتون رو خوندم و باید بهتون بابت پدر بزگ و داییتون تسلیت بگم.
شما باید هر چه سریعتر مادرتون رو ببرید دکتر.
دکتر های زیادی هستند ولی به نظر من مسیح هاشمی و دکتر احمدیه از همه بهتر هستند.
اگر رفتید پیش دکتر هاشمی سلام من رو برسونید و بگید که می خواهید با بیمه عمل کنید.
احتمالا معرفی تون میکنه بیمارستان حضرت رسول.
ازش خواهش کنید که خودش مادرتون رو عمل بکنه.
اگر مشکلی بود پیغام بزارید تا اگر کاری از دستم بر می اومد انجام بدم.
با بسته شدن بخش تاریخ من کمی دیر به دیر میام پرشین تولز باز هم معدرت خواهی میکنم.

• Like

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
راستی مادر من بیمه تامین اجتماعی داره شما کدوم مرکز رو پیشنهاد میدید برای عمل که از همه نظر اوکی باشه. اصلا میلاد خوب هست یا نه؟

راستش از نظر وسایل برای عمل شبکیه فکر میکنم خود کلینیک مرکزی یکی از کامل ترین مراکز تهران باشه.

• Like

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
تاری دید ندارم من 23 سالمه به نظر شما اگه علایم رو خوب میبینم پس چرا دستگاه 3.25 و 4 نشون میده و چرا عینکم 2 و 1.75 است آیا 3.25 و 4 باید برای عمل مرجع باشه یا خوندن علایم E ؟ دکتر سعیدی میگفتند که طبق 3.25 و 4 عملتون میکنم که در سنین میانسالی دچار مشکل نشید ولی دکتر پازسافر میگفتند اگه عملتون بکنم تا چند سال تاری دید خواهید داشت عکسا رو ضمیمه کردم

مشاهده پیوست 235696مشاهده پیوست 235697مشاهده پیوست 235698مشاهده پیوست 235698مشاهده پیوست 235699مشاهده پیوست 235699

تنایجی که شما فرستادید مر بوط به بایومتری و اتورفراکتومتری هستند و هیچ کدوم در زمان لیزر مرجع نیست. چرا با یک دکتر دیگه هم مشورت نمی کنید؟

• Like
بالا