• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام... امروز اینجا هوا ابریه... منم عینک آفتابی زدم رفتم دانشگاه.... همه یه جور بدی بهم نگاه می کردن :( تا الان هم بیشتر از 10 نفر بهم تیکه انداختن :( . دیگه اعصاب برام نمونده! دکتر میگه باید تا یک سال و نیم بیرون عینک آفتابی زد!!!! امسال اولین سالیه که آرزو می کنم پاییز و زمستون گرم و آفتابی داشته باشیم....

نگران مردم نباشید هر کاری بکنید مردم یک فکری می کنند حتی اگر بر روی پیشونیتون دلیل زدن عینک رو بگید. بیخیال مردم بشید و یاد داستان دهقان و پسرش و خرش بشید (اگر نمی دونید بگید که بگم براتون)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
میدونم ایشون هم گفتن میشه عمل کرد ولی چون بدون عینک خوب میبینی باید صبر کنی بدون عینک ضعیفتر بشی و گرنه برمیگرده و حتی عکسبرداری رو هم اجازه ندادن گفتن 2 سال دیگه بیا دوباره معاینه کنم

منم با ایشون موافقم. وقتی می تونید ببینید همونطور که قبلا هم گفتم چرا بیخود برید زیر تیغ پزشک (یک اصطلاحه یعنی عمل)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان باور کنید بررسی پیغام خصوصی برام کمی سخته بعضی وقتها یادم میره اگر پیغام رو اینجا بذارید من بهتر می تونم اونرو ببینم.

saye_18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
نگران مردم نباشید هر کاری بکنید مردم یک فکری می کنند حتی اگر بر روی پیشونیتون دلیل زدن عینک رو بگید. بیخیال مردم بشید و یاد داستان دهقان و پسرش و خرش بشید (اگر نمی دونید بگید که بگم براتون)

داستانو شنیدم :) .... باور کنین وقتی هوا ابریه، از دوستام خواهش می کنم اونا هم عینک بزنن به عنوان همدردی :D.... کلا وقتی یه نفر دیگه هم می بینم که عینک زده کلی اعتماد به نفسم میره بالا!
ولی یه نکته عجیب: دوست من هم پی ار کی کرده، دکترش بهش گفته تا 3 روز فقط عینک آفتابی بزن!!!! بعدش اگه نور آفتاب اذیتت کرد عینک بزن!!!! دوست منم 20 روز بعد عمل تو آفتاب همین جوری راه میرفت بی عینک!!!!!!!!:blink::wacko:

leila rezai

Registered User
لایک‌ها
2
در جایی خوندم زدن عینک افتابی به این خاطر هستش که چون وقتی لیزیک میکنید قرنیه چشم نازک میشه در نتیجه ورود یو وی به چشم راحتتر صورت میگیره و بنابراین بیشتر مستعد اب مروارید میشین

error500

Registered User
لایک‌ها
7
سلام غير عمل پی ار کی يه نوع عمل به نام پنتو هم داريم مثل اينکه
آيا شما اطلاعی از اين روش داريد
هزينه اش بيشتره اما مکافات و .. کمتره
با تشکر

Sepehrnoush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب یاسینی

مادر من بیماری قند دارن و به تازگی آب مروارید و خونریزی چشم رو هم دکتر تشخیص دادن و گفتن که چون بیماری قند دارید و پیشرفت آب مروارید قابل پیش بینی نیست باید تا یک ماه دیگه عمل بشید وهمچنین گفتند خونریزی مسئله مهمی نیست و همزمان با آب مروارید عمل میشه.
ممنون میشم اگه بیمارستانی رو که برای این عمل مناسبتره و طرف قرارداد بیمه تامین اجتماعی هست به من معرفی کنید.

mrsshojai

Registered User
لایک‌ها
33
سلام اقای یاسینی
من بیشتر از 4ماه پیش عمل لازاک کردم
الان نمره چشم راستم صفره اما چشم چپم 0.5و 1 نمره استیگمات داره
تفاوت دید چشم چپ و راستمو حس میکنم.
حالا امکان بهتر شدنش هست؟
میدونم تا 6ماه باید صبر کرد اما تو این 4ماه زیاد تغییری نداشته اونوقت تو این 2 ماه میشه درست بشه یا باید باهاش بسازم!؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
داستانو شنیدم :) .... باور کنین وقتی هوا ابریه، از دوستام خواهش می کنم اونا هم عینک بزنن به عنوان همدردی :D.... کلا وقتی یه نفر دیگه هم می بینم که عینک زده کلی اعتماد به نفسم میره بالا!
ولی یه نکته عجیب: دوست من هم پی ار کی کرده، دکترش بهش گفته تا 3 روز فقط عینک آفتابی بزن!!!! بعدش اگه نور آفتاب اذیتت کرد عینک بزن!!!! دوست منم 20 روز بعد عمل تو آفتاب همین جوری راه میرفت بی عینک!!!!!!!!:blink::wacko:

این هم روش جالبیه.
ولی در مورد دوستتون باید بگم که عینک آفتابی برای جوش خوردن بهتر قرنیه توصیه میشه. نور Uv می تونه حوش خوردن قرنیه رو به تاخیر بندازه. 3 روز عینک آفتابی اجباریه و لی بیشتر دکتر ها بیشتر رو هم پیشنهاد می کنن که نکنه مشکلی پیش بیاد

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
در جایی خوندم زدن عینک افتابی به این خاطر هستش که چون وقتی لیزیک میکنید قرنیه چشم نازک میشه در نتیجه ورود یو وی به چشم راحتتر صورت میگیره و بنابراین بیشتر مستعد اب مروارید میشین

این مورد کمتر دیده شده. به نظر میاد که قرنیه حتی در حالت جوش نخورده به اندازه کافی جاذب UV باشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام غير عمل پی ار کی يه نوع عمل به نام پنتو هم داريم مثل اينکه
آيا شما اطلاعی از اين روش داريد
هزينه اش بيشتره اما مکافات و .. کمتره
با تشکر

فکر می کنم شما عمل فمتو رو میگید. عمل بسیار جدیدی شبیه لیزیک (نه لازک و پی آر کی) که برش قرنیه هم به جای میکروکراتوم (چاقوی برش قرنیه) با لیزر انجام میشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی

مادر من بیماری قند دارن و به تازگی آب مروارید و خونریزی چشم رو هم دکتر تشخیص دادن و گفتن که چون بیماری قند دارید و پیشرفت آب مروارید قابل پیش بینی نیست باید تا یک ماه دیگه عمل بشید وهمچنین گفتند خونریزی مسئله مهمی نیست و همزمان با آب مروارید عمل میشه.
ممنون میشم اگه بیمارستانی رو که برای این عمل مناسبتره و طرف قرارداد بیمه تامین اجتماعی هست به من معرفی کنید.

لطفا به دکتر خیابانی تو بیمارستان صدر به آفرین یا دکتر نوروزی زاده تو همون بیمارستان مرجعه کنید. این بیمارستان توی خیابان به آفرین بعد زا میدان ولیعصر به سمت هفت تیر قرار داره و ماله تامین اجتماعیه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام اقای یاسینی
من بیشتر از 4ماه پیش عمل لازاک کردم
الان نمره چشم راستم صفره اما چشم چپم 0.5و 1 نمره استیگمات داره
تفاوت دید چشم چپ و راستمو حس میکنم.
حالا امکان بهتر شدنش هست؟
میدونم تا 6ماه باید صبر کرد اما تو این 4ماه زیاد تغییری نداشته اونوقت تو این 2 ماه میشه درست بشه یا باید باهاش بسازم!؟

بله الته 4 ماه زمان زیادیه ولی برای آستیگمات دکتر های حداقل 6 ماه رو پیشنهاد می کنن (منظورم آستیگمات بعد از عمله)

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
سلام آقای یاسینی .

من سه شنبه چشم راستم رو رینگ کردم(مشهد - دکتر زارعی) . سلام شما رو هم رسوندم و گفتن بسته MST رو هنوز دریافت نکردن . فقط چهارشنبه صبح گفتن مجدد واسه Folow up بیا که رفتم ولی خودشون نبودن و رزیدنتشون بود . سوالم این بود که از کی میتونم 12 ساعته بشینم پای کامپیوتر . حقیقتش دیروز دید چشم راستم نسبت به قبل عمل هیچ فرقی نکرده بو و خیلی دپرس شده بودم ولی الحمدالله امروز بهتر شده . چند روز طول میکشه که دید خوب و ثابت بشه ؟

چون من الان چشم راستم رو بستم و دارم با چشم چپ تایپ میکنم . بهترین کاری که میشه کرد تا چشم زودتر خوب بشه و بتونم برم سر کار چیه ؟ راستی رینگ تاریخ مصرف داره ؟ یعنی باید یکسال دیگه مجدد عمل کرد یا نه ؟ از کی میشه رفت حموم ؟ الان تاری دید چشم راستم طبیعیه ؟ راستی رزیدنت دکتر گفت الان تو چشمت لنز محافظه نمیدونم من بد شنیدم یا همچین چیزی رو بعد از عمل رینگ میذارن ؟ چون گفت دوشنبه بیا خود دکتر ببینه .
ببخشید اینقدر سوال شد . ممنونم /

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
آقای یاسینی دکتر احمدعلی فردوسی که تو ونک هم مطب دارن و تو بیمارستان صدر هم هستن از نظر عمل لازک یا لیزیک چطور هستن ؟؟ امروز معاینه کرد من رو ازمایش نوشت واسم که ضخامت سطح قرنیه رو اندازه بگیرم..
همونطور که قبلا گفتم از لنز تماسی سافت استفاده میکنم و با اینکه هم شما و اپتیومتریست اشنا گفتید 1 ماه بعد از نذاشتن لنز ازمایش بگیرم ایشون گفتم 1 هفته ... نظرتون چیه

leila rezai

Registered User
لایک‌ها
2
اقای یاسینی سوالاتمو از دکتر هاشمی لطفا بپرسین

customsbroker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلااااااااااااام به همگی
دوستان بالاخره منم عمل کرذم .....!!
عملم لازک بود در بیمارستان نور توسط دکتر میرآفتاب....
خعلییییی راضیم!
خدارو شکر نه سوزش چشم داشتم نه ریزش اشک!
روز پنجم رانندگی کردم!!!
ولی 10 روز طول کشید تا جای برش لایه روی قرنیه جوش بخوره و لنز محافظم رو بردارن! اونم بخاطر خشکی چشم در شب ها بود که زحم میکرد که با اضافه کرذن یک Gel مشکل حل شد!
با اینکه یک مقدار کوچولو تار می بینم ( امروز 11 روز از عمل گذشته) ولی همه چیو با رزولوشن بالا می بینم!!!!
خدا رو شکر می کنم ...بازم خعلی خوشحالم .....و برای یقیه دوستان از ته دلم دعا میکنم عمل خوب و موفقیت آمیزی داشته باشن و دنیا رو چدیدتر ببینن!! :)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی .

من سه شنبه چشم راستم رو رینگ کردم(مشهد - دکتر زارعی) . سلام شما رو هم رسوندم و گفتن بسته MST رو هنوز دریافت نکردن . فقط چهارشنبه صبح گفتن مجدد واسه Folow up بیا که رفتم ولی خودشون نبودن و رزیدنتشون بود . سوالم این بود که از کی میتونم 12 ساعته بشینم پای کامپیوتر . حقیقتش دیروز دید چشم راستم نسبت به قبل عمل هیچ فرقی نکرده بو و خیلی دپرس شده بودم ولی الحمدالله امروز بهتر شده . چند روز طول میکشه که دید خوب و ثابت بشه ؟

چون من الان چشم راستم رو بستم و دارم با چشم چپ تایپ میکنم . بهترین کاری که میشه کرد تا چشم زودتر خوب بشه و بتونم برم سر کار چیه ؟ راستی رینگ تاریخ مصرف داره ؟ یعنی باید یکسال دیگه مجدد عمل کرد یا نه ؟ از کی میشه رفت حموم ؟ الان تاری دید چشم راستم طبیعیه ؟ راستی رزیدنت دکتر گفت الان تو چشمت لنز محافظه نمیدونم من بد شنیدم یا همچین چیزی رو بعد از عمل رینگ میذارن ؟ چون گفت دوشنبه بیا خود دکتر ببینه .
ببخشید اینقدر سوال شد . ممنونم /

خواهش می کنم.
این بار که رفتید پیش دکتر سلام برسونید بگید برادرشون در فارابی ست MST رو تست کردند. به زودی ست رو براشون می فرستم. (ببخشید که این همه خواهش می کنم ازتون)

در مورد رینگ باید بگم که نه این رینگ ها تاریخ مصرف نداره و تا آخر عمر انشا ا براتون کار می کنه.
بهترین روش کاهش زمان نقاهت استراحت به چشماتون هست.
در مورد حمام نظر غیر کارشناسی نمی دم صبر کنید نا دکتر رو دوشنبه ببینید.
تاری دیدتون طبیعه کمی طول می کشه تا از بین بره. چقدر برام جالبه که هر دو چشم رو در یک روز عمل کردند کارشون عالیه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی دکتر احمدعلی فردوسی که تو ونک هم مطب دارن و تو بیمارستان صدر هم هستن از نظر عمل لازک یا لیزیک چطور هستن ؟؟ امروز معاینه کرد من رو ازمایش نوشت واسم که ضخامت سطح قرنیه رو اندازه بگیرم..
همونطور که قبلا گفتم از لنز تماسی سافت استفاده میکنم و با اینکه هم شما و اپتیومتریست اشنا گفتید 1 ماه بعد از نذاشتن لنز ازمایش بگیرم ایشون گفتم 1 هفته ... نظرتون چیه

بله ایشون کارشون خوبه ولی چرا با دکتر خیابانی عمل نمی کنید. ایشون رییس بخش چشم هستند در بیمارستان صدر. کارشون تکه. مطبشون هم سر زعفرانیه تو ولیعصره.
مشکلی نیست. 1 ماه یک مقدار کاملا احتیاطیه. 1 هفته کافیه اما ما می گیم یک ماه که خیال همه راحت باشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقای یاسینی سوالاتمو از دکتر هاشمی لطفا بپرسین

نه متاسفانه ایشون رو نتونستم ببینم. هفته قبل همش فارابی بودم. حتی یک مدرکی از دکتر می خواستم که با پیک برامون فرستادن. اگر بتونم این هفته ببینم حتما می پرسم.

بالا