• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلااااااااااااام به همگی
دوستان بالاخره منم عمل کرذم .....!!
عملم لازک بود در بیمارستان نور توسط دکتر میرآفتاب....
خعلییییی راضیم!
خدارو شکر نه سوزش چشم داشتم نه ریزش اشک!
روز پنجم رانندگی کردم!!!
ولی 10 روز طول کشید تا جای برش لایه روی قرنیه جوش بخوره و لنز محافظم رو بردارن! اونم بخاطر خشکی چشم در شب ها بود که زحم میکرد که با اضافه کرذن یک Gel مشکل حل شد!
با اینکه یک مقدار کوچولو تار می بینم ( امروز 11 روز از عمل گذشته) ولی همه چیو با رزولوشن بالا می بینم!!!!
خدا رو شکر می کنم ...بازم خعلی خوشحالم .....و برای یقیه دوستان از ته دلم دعا میکنم عمل خوب و موفقیت آمیزی داشته باشن و دنیا رو چدیدتر ببینن!! :)

خدا رو شکر. تبریک می گم.

امیدوارم دفعه بعد که به این تاپیک سر زدید برای راهنمایی بقیه دوستان باشه نه برای درمان بیماری.
موفق و سلامت باشید.

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
خواهش می کنم.
این بار که رفتید پیش دکتر سلام برسونید بگید برادرشون در فارابی ست MST رو تست کردند. به زودی ست رو براشون می فرستم. (ببخشید که این همه خواهش می کنم ازتون)

در مورد رینگ باید بگم که نه این رینگ ها تاریخ مصرف نداره و تا آخر عمر انشا ا براتون کار می کنه.
بهترین روش کاهش زمان نقاهت استراحت به چشماتون هست.
در مورد حمام نظر غیر کارشناسی نمی دم صبر کنید نا دکتر رو دوشنبه ببینید.
تاری دیدتون طبیعه کمی طول می کشه تا از بین بره. چقدر برام جالبه که هر دو چشم رو در یک روز عمل کردند کارشون عالیه.

ممنونم جناب یاسینی. البته من یک چشمم رو فقط عمل کردم . چشم راست / راستی منو کلا بیهوش کردن چون هر چی تو نت سرچ زدم گفته بودن که این عمل سرپاییه و بیهوشی نداره ولی منو بیهوش کردن در کل الان دیدم خیلی تاره باید ببینیم با عینک چطوری میشه ! تا دوشنبه باید برم پیششون و این لنز محافظ رو از چشام بردارن :)

sozifx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دکتر یاسینی
من برای جواب سوالم تا صفحه 6 خوندم که اگر تا اخر که 160 صفحه هستش بخونم یک ماه طول میکشه.باتشکر از شما همینجا میپرسم نمیدونم صحبت شده یا نه
1-ایا عمل جراحی برای تغیر رنگ چشم هم هست یعنی لنز رنگی رو استفاده کنن.
2-ایا میشه چشم رو کمی بزرگتر کرد برای زیبایی
ممنون

maryam7x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام، خیلی ممنون از رهنماییاتون. من بیشتر صفحه ها رو خوندم و جواب خیلی از سوالامو گرفتم.
برای عمل لازک به پیشنهاد شما رفتم هلال احمر پیش دکتر نیکخو. خیلی دکتر خوب و خوش اخلاقی هستن، جواب همه سوالارم با حوصله میدن.
من 25 سالمه. نمره عینکم، چشم راست 3 و چشم چپ 2.25 بود. یعنی تقریبا از سال 87 شماره چشمم همین بوده. برای اپتومتری که رفتم هلال، چشم چپم 0.25 بیشتر شده بود. دکتر گفت مشکلی برای عمل ندارم و برای 29آبان برام وقت عمل گذاشتن. از دکتر پرسیدم این 0.25 تفاوتی که چشمم نسبت به پارسال داره، از نظر ثابت شدن شماره چشم مشکلی ایجاد نمیکنه که گفتن نه. من یه کم راجع به اون علامتها که جهتشونو میگیم حساسم. مثلا من با چشم راستم با همون شماره عینکم یعنی 3 تقریبا میتونستم بگم جهتشون کدوم وریه ولی برام واضح نبود شایدم تاحدودی شانسی جهتشونو میگفتم! به دکتر گفتم، گفت لازم نیست حتما واضح دندونه هاشو ببینی. بعد گفت حالا چون حساسی، قبل از عمل یه بار دیگه برو تعیین نمره. حالا سوالم اینه اگه مثلا چشم راستمم 0.25 بیشتر شده باشه، مشکلی پیش نمیاد؟ میگم شاید شماره چشمم هنوز ثابت نشده. (چون شما گفتین باید 2سال باشه که ثابت مونده باشه، البته دکتر گفت 6ماه ثابت مونده باشه کافیه.)
و یه سوال دیگه من آزمایشامو پارسال کلینیک ونک رفته بودم، دکتر همونا رو دید و گفت خوبه. یعنی دیگه نیازی نیست آزمایش جدید انجام بدم؟
ببخشید سوالم انقد طولانی شد.
:blush:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنونم جناب یاسینی. البته من یک چشمم رو فقط عمل کردم . چشم راست / راستی منو کلا بیهوش کردن چون هر چی تو نت سرچ زدم گفته بودن که این عمل سرپاییه و بیهوشی نداره ولی منو بیهوش کردن در کل الان دیدم خیلی تاره باید ببینیم با عینک چطوری میشه ! تا دوشنبه باید برم پیششون و این لنز محافظ رو از چشام بردارن :)

دوست عزیز بیهوشی برای شما ضرری نداره. این عمل نیاز به بیهوشی خاصی نداره ولی وقتی شما جوان و سالم باشید میشه بیهوشتون کرد برای اینکه موقع عمل کمتر حرکت بکنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دکتر یاسینی
من برای جواب سوالم تا صفحه 6 خوندم که اگر تا اخر که 160 صفحه هستش بخونم یک ماه طول میکشه.باتشکر از شما همینجا میپرسم نمیدونم صحبت شده یا نه
1-ایا عمل جراحی برای تغیر رنگ چشم هم هست یعنی لنز رنگی رو استفاده کنن.
2-ایا میشه چشم رو کمی بزرگتر کرد برای زیبایی
ممنون

1- این عمل هنوز انجام نمیشه. البته به صورت آزمایشی داره در آمریکا و آمریکای جنوبی انجام میشه ولی چون مضراتش هنوز معلوم نیست عمومیت پیدا نکرده.
2- بله این عمل البته به چشم پزشکان خیلی مربوط نمیشه هر چند شاید تحصص دکتر های استرابیسم و زیایی باشه. با کشیدن پلک و گونه ها کمی چشم به نظر بزرگتر میاد. ولی این عمل ضررهای زیادی را با افزایش سن به دنبال داره.

baharak77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam
man tazed ozv shodam nemidoonam chetor baya too forum soal matrah konam
ye soale fori daram az aghaye yasini che tori matrah konam?l

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام، خیلی ممنون از رهنماییاتون. من بیشتر صفحه ها رو خوندم و جواب خیلی از سوالامو گرفتم.
برای عمل لازک به پیشنهاد شما رفتم هلال احمر پیش دکتر نیکخو. خیلی دکتر خوب و خوش اخلاقی هستن، جواب همه سوالارم با حوصله میدن.
من 25 سالمه. نمره عینکم، چشم راست 3 و چشم چپ 2.25 بود. یعنی تقریبا از سال 87 شماره چشمم همین بوده. برای اپتومتری که رفتم هلال، چشم چپم 0.25 بیشتر شده بود. دکتر گفت مشکلی برای عمل ندارم و برای 29آبان برام وقت عمل گذاشتن. از دکتر پرسیدم این 0.25 تفاوتی که چشمم نسبت به پارسال داره، از نظر ثابت شدن شماره چشم مشکلی ایجاد نمیکنه که گفتن نه. من یه کم راجع به اون علامتها که جهتشونو میگیم حساسم. مثلا من با چشم راستم با همون شماره عینکم یعنی 3 تقریبا میتونستم بگم جهتشون کدوم وریه ولی برام واضح نبود شایدم تاحدودی شانسی جهتشونو میگفتم! به دکتر گفتم، گفت لازم نیست حتما واضح دندونه هاشو ببینی. بعد گفت حالا چون حساسی، قبل از عمل یه بار دیگه برو تعیین نمره. حالا سوالم اینه اگه مثلا چشم راستمم 0.25 بیشتر شده باشه، مشکلی پیش نمیاد؟ میگم شاید شماره چشمم هنوز ثابت نشده. (چون شما گفتین باید 2سال باشه که ثابت مونده باشه، البته دکتر گفت 6ماه ثابت مونده باشه کافیه.)
و یه سوال دیگه من آزمایشامو پارسال کلینیک ونک رفته بودم، دکتر همونا رو دید و گفت خوبه. یعنی دیگه نیازی نیست آزمایش جدید انجام بدم؟
ببخشید سوالم انقد طولانی شد.
:blush:

والا دوست عزیز هر چی متن شما رو می خونم سوالی نمی بینم. بیشتر تجربیات مفید شما از برخورد با دکتر نیجخو هست که با دوستان به اشتراک گذاشتید و از این بابت از شما متشکرم.
در مورد جهت فلش ها اصلا نگران نباشید توپوگرافی قرنیه ملاک برداشت بافت در لازک می باشد. یعنی یک عکس از قرنیه می گیرن و از روی اون می فهمن که چقدر باید از بافت قرنیه برداشت کنن.
در مورد شماره 0.25 باید بگم که این مقدار ممکنه از سال قبل بوده ولی اپتو متریست قبلی شما اونرو لجاظ نکرده که دید شب شما بهتر بشه. این مورد برای خود من هم اتفاق افتاد. شماره امسالم در سن 31 سالگی 0.25 از سال قبل بیشتر شده بود که کلی تعجب کردم و اپتئمتریست برام توضیح داد که این 0.25 رو برای افزایش دید شب کنار می ذارن.

maryam7x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا دوست عزیز هر چی متن شما رو می خونم سوالی نمی بینم. بیشتر تجربیات مفید شما از برخورد با دکتر نیجخو هست که با دوستان به اشتراک گذاشتید و از این بابت از شما متشکرم.
در مورد جهت فلش ها اصلا نگران نباشید توپوگرافی قرنیه ملاک برداشت بافت در لازک می باشد. یعنی یک عکس از قرنیه می گیرن و از روی اون می فهمن که چقدر باید از بافت قرنیه برداشت کنن.
در مورد شماره 0.25 باید بگم که این مقدار ممکنه از سال قبل بوده ولی اپتو متریست قبلی شما اونرو لجاظ نکرده که دید شب شما بهتر بشه. این مورد برای خود من هم اتفاق افتاد. شماره امسالم در سن 31 سالگی 0.25 از سال قبل بیشتر شده بود که کلی تعجب کردم و اپتئمتریست برام توضیح داد که این 0.25 رو برای افزایش دید شب کنار می ذارن.

آخه با دستگاه که شماره چشممو گرفت، هرچشمو 0.5 شماره بیشتر نشون میداد، مثلا چشم راستمو دستگاه 3.5 زده بود. من میترسم دکتر براساس همین شماره ای که خود اپتومتریسته برام زد (یعنی 3) عمل کنه، اونوقت بعد عمل دیدم کامل نشه یا دوباره چشمم ضعیف بشه و نیاز به عینک داشته باشم. درمورد اون 0.25 اختلاف چشم چپم باید بگم تاوقتی با شماره عینکم بود نمیتونستم جهتها رو بگم وقتی 0.25 رو اضافه کرد، تونستم جهتها رو بگم هرچند واضحه واضح نبود.

در ضمن پارسال که برای ویزیت رفتم پیش دکتر جم(نمیدونم میشناسیدشون یا نه، تو کلینیک رازی عمل میکنن)، خودشون نمره چشممو هم با دستگاه هم با تابلوی علامتها تعیین کرد، که همون شماره عینکم بود. منظورم اینه که این 0.25 از مرداد پارسال تاحالا اضافه شده. نظر شما چیه؟ یعنی شماره چشمم بازم ممکنه تغییر کنه؟ من خیلی نگرانم...

vive

Registered User
لایک‌ها
31
جديدا يه كلينيك چشم پزشكي همدان باز شده
كه از دستگاه schwind amaris 750s
ميخواستم ببينم اطلاعي در اين مورد داريد يا نه
ادرسش هم بيمارستان بوعلي سينا هست
كيفيت دستگاه و...
9eda9a2y.jpg

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
salam
man tazed ozv shodam nemidoonam chetor baya too forum soal matrah konam
ye soale fori daram az aghaye yasini che tori matrah konam?l

سوالتون رو همینجا بپرسید البته در پیغام خصوصی هم بهتون جواب دادم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آخه با دستگاه که شماره چشممو گرفت، هرچشمو 0.5 شماره بیشتر نشون میداد، مثلا چشم راستمو دستگاه 3.5 زده بود. من میترسم دکتر براساس همین شماره ای که خود اپتومتریسته برام زد (یعنی 3) عمل کنه، اونوقت بعد عمل دیدم کامل نشه یا دوباره چشمم ضعیف بشه و نیاز به عینک داشته باشم. درمورد اون 0.25 اختلاف چشم چپم باید بگم تاوقتی با شماره عینکم بود نمیتونستم جهتها رو بگم وقتی 0.25 رو اضافه کرد، تونستم جهتها رو بگم هرچند واضحه واضح نبود.

در ضمن پارسال که برای ویزیت رفتم پیش دکتر جم(نمیدونم میشناسیدشون یا نه، تو کلینیک رازی عمل میکنن)، خودشون نمره چشممو هم با دستگاه هم با تابلوی علامتها تعیین کرد، که همون شماره عینکم بود. منظورم اینه که این 0.25 از مرداد پارسال تاحالا اضافه شده. نظر شما چیه؟ یعنی شماره چشمم بازم ممکنه تغییر کنه؟ من خیلی نگرانم...

زیاد فکرتون رو درگیر اون 0.25 نکنید همونطور که گفتم خیلی مهم نیست من هم خودم همینطوریم. این شماره مطمئن باشید تولرانس خطای دستگاهه که اپتومتریست ها برای افزایش دید شب بعضیا حساب می کنن و بعضیا نمی کنن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جديدا يه كلينيك چشم پزشكي همدان باز شده
كه از دستگاه schwind amaris 750s
ميخواستم ببينم اطلاعي در اين مورد داريد يا نه
ادرسش هم بيمارستان بوعلي سينا هست
كيفيت دستگاه و...
9eda9a2y.jpg

دستگاه Schwind یکی از دستگاههای خوب لیزر در دنیاست که فروش کمی در ایران داشته. خدمات دهیش با شرکت زیست منده که انصافا دارن خوب کار می کنن.
دستگاه توپوگرافیش هم ماله شرکت اپتیکون ایتالیا ست که البته وارد کنندش خود ما هستیم.
به نظر من دستگاه خیلی خوبیه البته در مقابل ویسکس و آلگرتو حرف زیادی برای گفتن نداره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان هفته بعد از تاریخ 7 ام الی 11 ام کنگره تجهیزات پزشکی در مشهد بر گزار میشه.
من هم احتمالا هستم.
پس اگر هفته بعد کمی دیرتر جواب می دادم لزفا من رو ببخشید.

salhasalha

Registered User
لایک‌ها
0
سلام. من پیش یه فوق تخصص شبکیه رفتم . گفته که یه چشمم قوز قزنیه داره. فوق تخصص قرنیه خوب کسی سراغ داره؟

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
سلام اقای یاسینی . امروز واسه معاینه پیش یه دکتر دیگه رفتم که فوق تخصص شبکیه و لیزیک بود. به نام دکتر مهرداد مهرآزما ... میشناسیدش ؟ رفتم مطلبش تو پاسداران..
راستش برنامم اینه پیش 2،3 دکتر برم و در نهایت که مطمئن شدم عمل رو انجام بدم. سری قبل هم پیش اقای دکتر فردوسی رفتم. اقای مهرآزما گفتن خشکی چشمم یکم زیاده و ارتلاک تجویز کردن و گفتم بعد از 10 روز که لنز نذاشتم برم پیش خودشون تو بیمارستان چشم پزشکان ونک واسه عکسبرداری ...

2 تا سوال داشتم.
یکی اینکه این آزمایش ضخامت قرنیه به چه صورتی انجام میشه ؟ چون کنجکاوم بدونم..
دوما که خیلی واسم مهمه نظرتون در مورد اقای دکتر مهرآزما و کارشون چی هست اگر میشناسیدش؟؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام. من پیش یه فوق تخصص شبکیه رفتم . گفته که یه چشمم قوز قزنیه داره. فوق تخصص قرنیه خوب کسی سراغ داره؟

اگر تهران هستید می تونید پیش دکتر خانلری برید.
دکتر جوادی هم عالی هستند.
دکتر نادری بقیه ا هم کارشون خیلی خوبه.
کجا هستید و کدوم بخش شهر هستید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام اقای یاسینی . امروز واسه معاینه پیش یه دکتر دیگه رفتم که فوق تخصص شبکیه و لیزیک بود. به نام دکتر مهرداد مهرآزما ... میشناسیدش ؟ رفتم مطلبش تو پاسداران..
راستش برنامم اینه پیش 2،3 دکتر برم و در نهایت که مطمئن شدم عمل رو انجام بدم. سری قبل هم پیش اقای دکتر فردوسی رفتم. اقای مهرآزما گفتن خشکی چشمم یکم زیاده و ارتلاک تجویز کردن و گفتم بعد از 10 روز که لنز نذاشتم برم پیش خودشون تو بیمارستان چشم پزشکان ونک واسه عکسبرداری ...

2 تا سوال داشتم.
یکی اینکه این آزمایش ضخامت قرنیه به چه صورتی انجام میشه ؟ چون کنجکاوم بدونم..
دوما که خیلی واسم مهمه نظرتون در مورد اقای دکتر مهرآزما و کارشون چی هست اگر میشناسیدش؟؟

دکتر مهر آزما عالـــــــــــــــــــــیه . نمی دونستم دو باره برگشتند.
کارشون خیلی عالیه.
لطفا رفتید پیششون سلام من رو برسونید بگید یاسینی سلام رسوند اگر یادش نیومد بگید مدیر فروش AMO و دستگاه whitestar لبافی. یادش میاد.
یک لطفی به من بکنید بپرسید که چه روزهایی میرن مطب.
اگر مشکلی نیست شماره مطبشون رو هم اینجا بزارید. خیلی از بچه ها دنبالش بودن.
مطبشون قبلا تو شریعتی بود ساختمان آ اس پ. بالاتر از یحچال ولی مثل اینکه از اونجا رفتن.
منم تو فکر بودم برم لبافی ببینمشون باهاشون در مورد دستگاهها کار داشتم.

در مورد ضخامت قرنیه باید بگم از روش بسیار ساده ای استفاده میشه.
در روش اولتراسوند یک موج به قرنیه تابانده میشه و برگشت موج از لایه های مختلف قرنیه صحامت لایه ها رو مشخص می کنه.
در روش Ray Tracing با تاباندن یک باریکه کم انرژی لیزر به قرنیه و مخاسبه برگشت صحامت قرنیه مشخص میشه که خیلی دقیقتره ولی خیلی محدوده.

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
دکتر مهر آزما عالـــــــــــــــــــــیه . نمی دونستم دو باره برگشتند.
کارشون خیلی عالیه.
لطفا رفتید پیششون سلام من رو برسونید بگید یاسینی سلام رسوند اگر یادش نیومد بگید مدیر فروش AMO و دستگاه whitestar لبافی. یادش میاد.
یک لطفی به من بکنید بپرسید که چه روزهایی میرن مطب.
اگر مشکلی نیست شماره مطبشون رو هم اینجا بزارید. خیلی از بچه ها دنبالش بودن.
مطبشون قبلا تو شریعتی بود ساختمان آ اس پ. بالاتر از یحچال ولی مثل اینکه از اونجا رفتن.
منم تو فکر بودم برم لبافی ببینمشون باهاشون در مورد دستگاهها کار داشتم.

در مورد ضخامت قرنیه باید بگم از روش بسیار ساده ای استفاده میشه.
در روش اولتراسوند یک موج به قرنیه تابانده میشه و برگشت موج از لایه های مختلف قرنیه صحامت لایه ها رو مشخص می کنه.
در روش Ray Tracing با تاباندن یک باریکه کم انرژی لیزر به قرنیه و مخاسبه برگشت صحامت قرنیه مشخص میشه که خیلی دقیقتره ولی خیلی محدوده.

خواهش میکنم آقای یاسینی..
مطب خودشون در پاسداران روز های یکشنبه و سه شنبه از ساعت 7 شب تا 9 شب هستن ...
یک مطلب دیگه هم تو اکباتان دارن اما نمیدونم چه روز هایی ... به هر حال من شماره تلفن رو خدمتتون میدم با منشی تماس بگیرید قطعا روز های دیگه رو هم بهتون میگن.

مطلب خ پاسداران : 22887019 - 22853569
مطب اکباتان : 44631159 - 44673062

واسه توضیحات هم ممنون . طبق همیشه کامل بود :)

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
سلام .

من دیروز رفتم پیش دکتر زارعی که لنز پانسمان داخل چشمم رو در بیارن (بعد از عمل رینگ) . گفتن چشمات با قبل از عمل فرقی نکرده درسته ؟ گفتم آره خداییش هیچ فرقی من نمیبینم . گفتن خوب یکماه دیگه بیا بخیه هاشو باز کنیم ؟! بعد بهتر میشه ! مگه موقع عمل رینگ ، چشم رو بخیه میزنن ؟ من الان خیلی دپرس شدم . چون اینقدر عمل کردم و خرج و درد و ... ولی هیچ فرقی نمیبینم / عمل رینگ بعد از چند وقت تاثیرشو نشون میده ؟ ممنون

بالا