• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

doos aziz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
مطالب واقعا خوبي داريد . منم هم ميخوام عمل اصلاح ديدانجام بدم و دارم راجع بهش تحقيق ميكنم و يك سوالمندم. براي شروع :

1- آيا عمل باعث نميشه زودتر به پير چشمي مبتلا شيم ؟ يادر پيري شماره چشم بالاتري داشته باشيم چون قرنيه نازكتري پيدا ميكنيم ؟
2- بيماري جدا شدگي شبكيه (اوني كه باعث برق زدن چشم در شب ميشه ) ميتونه ارثي باشه؟ واينكه عمل لازك يا ليزيك براي شماره چشم +5.5 ميتونه باعث جدا شدگي بشه؟
3- در جايي خوندم كه عمل ميتونه قوه تشخيص فاصله ها وعمق رو كم كنه مثلا اگه در آينه ماشين 2 تاماشين پشت سري را نگاه كنيد تشخيص نميديد كدام نزديكتر وكدام دورتر است .آيا واقعيت داره ؟ چند درصد احتمالش هست كه اينطوري بشيم ؟
4- اصولا كسي در ايران پيگير چنين عوارضي در اين عمل هاي جراحي هست تا آمارش رو در بياره مثلا وزارت بهداشت براي اين ميپرسم كه بدونم اگه يك دكتر به من ميگه اين عمل كم عارضه است با آمار داخليه يا FDA ؟

تشكر

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خواهش میکنم آقای یاسینی..
مطب خودشون در پاسداران روز های یکشنبه و سه شنبه از ساعت 7 شب تا 9 شب هستن ...
یک مطلب دیگه هم تو اکباتان دارن اما نمیدونم چه روز هایی ... به هر حال من شماره تلفن رو خدمتتون میدم با منشی تماس بگیرید قطعا روز های دیگه رو هم بهتون میگن.

مطلب خ پاسداران : 22887019 - 22853569
مطب اکباتان : 44631159 - 44673062

واسه توضیحات هم ممنون . طبق همیشه کامل بود :)

رفیق دستت درد نکنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام .

من دیروز رفتم پیش دکتر زارعی که لنز پانسمان داخل چشمم رو در بیارن (بعد از عمل رینگ) . گفتن چشمات با قبل از عمل فرقی نکرده درسته ؟ گفتم آره خداییش هیچ فرقی من نمیبینم . گفتن خوب یکماه دیگه بیا بخیه هاشو باز کنیم ؟! بعد بهتر میشه ! مگه موقع عمل رینگ ، چشم رو بخیه میزنن ؟ من الان خیلی دپرس شدم . چون اینقدر عمل کردم و خرج و درد و ... ولی هیچ فرقی نمیبینم / عمل رینگ بعد از چند وقت تاثیرشو نشون میده ؟ ممنون

در مورد قوز قرنیه نمیشه درست گفت. رینگ باید به مرور زمان قرنیه رو بکشه تا تحدبش کمتر بشه. برای بعضیا در روزهای بعد از عمل و برای بعضیا چند ماه طول میکشه ولی فکر کنم به زودی نتیجشو ببینید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
مطالب واقعا خوبي داريد . منم هم ميخوام عمل اصلاح ديدانجام بدم و دارم راجع بهش تحقيق ميكنم و يك سوالمندم. براي شروع :

1- آيا عمل باعث نميشه زودتر به پير چشمي مبتلا شيم ؟ يادر پيري شماره چشم بالاتري داشته باشيم چون قرنيه نازكتري پيدا ميكنيم ؟
2- بيماري جدا شدگي شبكيه (اوني كه باعث برق زدن چشم در شب ميشه ) ميتونه ارثي باشه؟ واينكه عمل لازك يا ليزيك براي شماره چشم +5.5 ميتونه باعث جدا شدگي بشه؟
3- در جايي خوندم كه عمل ميتونه قوه تشخيص فاصله ها وعمق رو كم كنه مثلا اگه در آينه ماشين 2 تاماشين پشت سري را نگاه كنيد تشخيص نميديد كدام نزديكتر وكدام دورتر است .آيا واقعيت داره ؟ چند درصد احتمالش هست كه اينطوري بشيم ؟
4- اصولا كسي در ايران پيگير چنين عوارضي در اين عمل هاي جراحي هست تا آمارش رو در بياره مثلا وزارت بهداشت براي اين ميپرسم كه بدونم اگه يك دكتر به من ميگه اين عمل كم عارضه است با آمار داخليه يا FDA ؟

تشكر

تشکر از بابت سوالاتتون.
این سوالات معمولا به بخش تاریک عمل بر می گرده منظورم بخشیه که کمتر در مورد صحبت میشه و برای بیماران یک جور خرافات رو ایجاد کرده.

1- خیر پیر چشمی به لیزر ربطی پیدا نمی کنه و یک روند طبیعی بدن هست. با سختتر شدن لنز طبیعی انسان قدرت فوکوس که در اثر تغییر ضخامت لنز ایجاد میشه، کم میشه. اینطوری قدرت دید نزدیک که نیاز به فوکوس شدید داره از بین میره و بهش می گن پیر جشمی و تنها درمانش جراحی آب مروارید و تعویض لنزه.

2- هنوز چیزی در این مورد به صورت کلینیکال ارائه نشده. جدا شدگی شبکیه می تونه ارثی ، در اثر فشار روانی ، ضربه شدید و خیلی موارد دیگه پیش بیاد. برای شماره های بالاتر از لیزر قویتری استفاده نمیشه که مثلا مشکلی رو ایجاد کنه. بلکه بافت بیشتری برداشته میشه. این روزها از Advanced PRK و فمتو برای شماره های بالاتر استفاده میشه.

3- این مورد رو طور دیگه ای برای شما توضیح میدم. برای دید های دور و نزدیک نیاز به فوکوس و تغییر ضحامت لنز هست. در عین حال قرنیه که وظیفه شکست اولیه نور رو داره باید بتونه با لنز هماهنگ باشه. در روشهای قدیمی بعد از برش قرنیه نواحی پریفرا (کناری) ضخامت های متفاوتی رو داشتند به این صورت در زمانیکه به یک نقطه نگاه می کردید دید دورتون به شفافیت لازم نبود و برای همین باید به دور نگاه می کردید. این مورد در خرافات به عدم تشخیص فاصله تعبیر شده بود.

4- بله وزارت بهداشت و اداره کل تجهیزات پزشکی عین شیر نشستن برای شکایت.

همتا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام و خسته نباشید من شماره هر دو چشمم 5 و نزدیک بین هستم عضو فقط بیمه خدمات درمانی هستم با توجه به شماره بالای چشمان من1-میتونم عضو بیمه ی خاصی بشم برای عمل؟با توجه به تجربه زیادتون کدوم بیمه بهتره؟2-کلینیک هلال اهمر تقریبا 1 میلیون کمتر از کلینیک نور میگیره علتش چیه؟چون برا من خیلی کیفیت عمل مهمه لطفا بگین نظرتون کدوم یک از این 2تا کلینیکه؟با تشکر فراوان

ashkan09

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت آقای دکتر و سایر دوستان
میخواستم نظرتون رو درمورد عمل لازک توسط دکتر جدیدی بدونم
طوری که من شنیدم یکی از بهترین ها در این زمینست
اگر از دوستان هم کسی پیش ایشون عمل کردن لطفا از نتیجه عملشون بگن و اینکه کجا عمل کردن

آقای دکتر جدیدی فقط توی بقیه الله عمل میکنن یا جای دیگه و اینکه مطبشون کجاست؟
و آیا عمل توی بقیه الله رو پیشنهاد میکنید؟

در ضمن من درحال حاضر سربازم و به این دلیل بقیه الله رو برای گرفتن استعلاجی از بیمارستان انتخاب کردم

Last edited:

amir312

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام و خسته نباشید.
آقا میگم به نظر شما تو چه سنی لیزیک کنی بهتره؟؟؟
من الام 18/5 سالمه و به دلیل شرایط شاید مجبور به لیزیک بشوم. شماره چشام هم هر دو حول و حوش 5-=---------5- هست و مقدار کمی هم آستیگمات دارم.اگر تو این سن عمل کنم چه خطری بیشتر امکان داره به وجود بیاد؟
و به نظر شما اول لیزیک کنم یا عمل جراحی بینی؟؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
باسلام و خسته نباشید من شماره هر دو چشمم 5 و نزدیک بین هستم عضو فقط بیمه خدمات درمانی هستم با توجه به شماره بالای چشمان من1-میتونم عضو بیمه ی خاصی بشم برای عمل؟با توجه به تجربه زیادتون کدوم بیمه بهتره؟2-کلینیک هلال اهمر تقریبا 1 میلیون کمتر از کلینیک نور میگیره علتش چیه؟چون برا من خیلی کیفیت عمل مهمه لطفا بگین نظرتون کدوم یک از این 2تا کلینیکه؟با تشکر فراوان

دوست عزیز از هلال احمر سوال کنید فکر کنید فکر کنم بیمه خدمات درمانی کل عمل رو قبول کنه.
بهترین بیمه به نظر بیمه های بانگ هستند که به شما نمی خورن.
دلیل قیمت بالاتر نور قیمت بسیار بالاتر دستگاهیه که باهاش عمل میکنن.
اما اگر هلال احمر بدون هزینه عملتون کردن اصلا نگران نباشید همونجا عمل کنید.
برید پیش دکتر رحمتی سلام من رو برسونید.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با عرض سلام خدمت آقای دکتر و سایر دوستان
میخواستم نظرتون رو درمورد عمل لازک توسط دکتر جدیدی بدونم
طوری که من شنیدم یکی از بهترین ها در این زمینست
اگر از دوستان هم کسی پیش ایشون عمل کردن لطفا از نتیجه عملشون بگن و اینکه کجا عمل کردن

آقای دکتر جدیدی فقط توی بقیه الله عمل میکنن یا جای دیگه و اینکه مطبشون کجاست؟
و آیا عمل توی بقیه الله رو پیشنهاد میکنید؟

در ضمن من درحال حاضر سربازم و به این دلیل بقیه الله رو برای گرفتن استعلاجی از بیمارستان انتخاب کردم

اگر سرباز سپاهیت که تو بقیه ال عمل کنید. اگر سرباز ارتش هستید باید برید چمران اگر نیروی انتظامی باید برید ولیعصر.
دکتر جدیدی رو خوب میشناسم کارشون عالیه.
فکر میکنم مطبشون تو قایم مقام هست اما بتزم سوال میکنم.
راستی ایشون هم من رو خوب میشناسن.
بگید یاسینی مدیر فروش amo لنز تکنیس.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با عرض سلام و خسته نباشید.
آقا میگم به نظر شما تو چه سنی لیزیک کنی بهتره؟؟؟
من الام 18/5 سالمه و به دلیل شرایط شاید مجبور به لیزیک بشوم. شماره چشام هم هر دو حول و حوش 5-=---------5- هست و مقدار کمی هم آستیگمات دارم.اگر تو این سن عمل کنم چه خطری بیشتر امکان داره به وجود بیاد؟
و به نظر شما اول لیزیک کنم یا عمل جراحی بینی؟؟

سنتون فوق العاده کمه برای هر دو عمل.
چه شرایطی دارید مهمتر از سلامتی چشماتون.
دوست من صبر کن حداقل تا 22 یا 24 صبر کنید

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
سلام آقای یاسینی

یکی از دوستان من در بیمارستان فارابی بخش لیزر چشم کار میکنه و چند باری بهم توصیه کرده بیا اینجا چشمتو لیزر کن

دستگاهشون هم femtec است. دستگاه خوبیه؟
کلا اونجا عمل کنم خوبه؟

سن 26
هر دو چشم -3 و آستیگمات هم -0.25

بعد از عمل اگر به خوبی انجام بشه، دیگه نیازی به عینک ندارم؟

amir312

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سنتون فوق العاده کمه برای هر دو عمل.
چه شرایطی دارید مهمتر از سلامتی چشماتون.
دوست من صبر کن حداقل تا 22 یا 24 صبر کنید

آخه می ترسم برای استخدام در **** به شماره چشمام گیر بدن!!! به نظر شما از چشمام ایراد میگیرن؟؟

ashkan09

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر سرباز سپاهیت که تو بقیه ال عمل کنید. اگر سرباز ارتش هستید باید برید چمران اگر نیروی انتظامی باید برید ولیعصر.
دکتر جدیدی رو خوب میشناسم کارشون عالیه.
فکر میکنم مطبشون تو قایم مقام هست اما بتزم سوال میکنم.
راستی ایشون هم من رو خوب میشناسن.
بگید یاسینی مدیر فروش amo لنز تکنیس.

مممنون بابت جوابتون
راستش سرباز ارتشم ولی بقیه الله آشنا داشتم و تعریفش و شنیده بودم گفتم همینجا عمل کنم
انشالله هفته دیگه عمل دارم
بازم ممنون

Sbaran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

خیلی ممنون از تایپیک مفیدتون

جناب آقای یاسینی، درباره عمل چشمم می خواستم ازتون مشورت بگیرم. 23 سال دارم و شماره هر کدوم از چشم هام نزدیک 7 هست.

دانشجوی تهران هستم و شهرمون نزدیک مشهد هست. با تحقیقی که کردم دو تا گزینه برای عمل لازک یا پی.آر.کی پیدا کردم. یکی مشهد، مطب دکتر حمید خاکشور و یکی دیگه، بیمارستان بقیه الله تهران، پیش دکتر خسرو جدیدی (یا دکتر دیگه ای تو تهران). نمی دونم دستگاه هایی که این دو جا دارند کدام به روزتر و یا بهتر هست؟ و یا بین این دو تا پزشک کدام یکی برای عمل بهتر هستند؟

سوال دیگه اینکه کلا بین مشهد و تهران کدام یکی رو پیشنهاد می کنید؟

البته اگر بعد از عمل نیاز به معاینات بعدی وجود داشته باشه، تهران رو ترجیح می دم به خاطر اینکه 10 روز بیشتر نمی تونم شهرمون بمونم. اگر بخوام مشهد عمل کنم باید فردا عصر از اینجا برای ویزیت و معاینه شدن راه بیافتم. ممنون میشم اگر زودتر جواب بدید.

پیشاپیش ممنون از وقتی که می گذارید.

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی

یکی از دوستان من در بیمارستان فارابی بخش لیزر چشم کار میکنه و چند باری بهم توصیه کرده بیا اینجا چشمتو لیزر کن

دستگاهشون هم femtec است. دستگاه خوبیه؟
کلا اونجا عمل کنم خوبه؟

سن 26
هر دو چشم -3 و آستیگمات هم -0.25

بعد از عمل اگر به خوبی انجام بشه، دیگه نیازی به عینک ندارم؟

منم به عنوان اون یکی دوستتون توصیه میکنم اونجا عمل نکنید.
شما مورد خوبی برای عمل هستید. اما شاید بهتر باشه جای دیگه ای رو انتخاب کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آخه می ترسم برای استخدام در **** به شماره چشمام گیر بدن!!! به نظر شما از چشمام ایراد میگیرن؟؟

چه کاری میخواهید برید خلبانی ؟
جز خلبانی فکر نمیکنم برای کار دیگه ای گیر بدن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مممنون بابت جوابتون
راستش سرباز ارتشم ولی بقیه الله آشنا داشتم و تعریفش و شنیده بودم گفتم همینجا عمل کنم
انشالله هفته دیگه عمل دارم
بازم ممنون

سلام من رو به دکتر برسونید.
انشا ا دفعه بعد دیدتون کامل باشه

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام

خیلی ممنون از تایپیک مفیدتون

جناب آقای یاسینی، درباره عمل چشمم می خواستم ازتون مشورت بگیرم. 23 سال دارم و شماره هر کدوم از چشم هام نزدیک 7 هست.

دانشجوی تهران هستم و شهرمون نزدیک مشهد هست. با تحقیقی که کردم دو تا گزینه برای عمل لازک یا پی.آر.کی پیدا کردم. یکی مشهد، مطب دکتر حمید خاکشور و یکی دیگه، بیمارستان بقیه الله تهران، پیش دکتر خسرو جدیدی (یا دکتر دیگه ای تو تهران). نمی دونم دستگاه هایی که این دو جا دارند کدام به روزتر و یا بهتر هست؟ و یا بین این دو تا پزشک کدام یکی برای عمل بهتر هستند؟

سوال دیگه اینکه کلا بین مشهد و تهران کدام یکی رو پیشنهاد می کنید؟

البته اگر بعد از عمل نیاز به معاینات بعدی وجود داشته باشه، تهران رو ترجیح می دم به خاطر اینکه 10 روز بیشتر نمی تونم شهرمون بمونم. اگر بخوام مشهد عمل کنم باید فردا عصر از اینجا برای ویزیت و معاینه شدن راه بیافتم. ممنون میشم اگر زودتر جواب بدید.

پیشاپیش ممنون از وقتی که می گذارید.

دوست من چرا تهران؟
برید پیش دکتر صداقت یا دکتر زارعی در مشهد.
از اینها بهتر تو تهران نمیشه پیدا کرد.

freebird

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
362
دوست عزیز من 30 سالم هست و چشم راستم 2.5 استیگمات و چشم چپم 1 هست نمرش ( استیگمات ) چه عملی باید انجام بدم از شر عینک راحت بشم و طول درمانش هم طولانی نباشه و اذیت نشم ؟ چقدر هزینش هست ؟

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
منم به عنوان اون یکی دوستتون توصیه میکنم اونجا عمل نکنید.
شما مورد خوبی برای عمل هستید. اما شاید بهتر باشه جای دیگه ای رو انتخاب کنید.

ممنون از توصیه دلسوزانه
شما استاد ما

حالا کجا برم که خیلی تو صف نباشم و هزینش هم خیلی بالا نباشه؟

بالا