• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

mamasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستش از نظر وسایل برای عمل شبکیه فکر میکنم خود کلینیک مرکزی یکی از کامل ترین مراکز تهران باشه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

مرسی دوست عزیز که جواب دادید فقط منظورتون رو نفهمیدم که بهتره دکتر هاشمی عمل کنن توی همون کلینیک مرکزی یا دکتر توی حضرت رسول هم عمل میکنه؟ هرینه این عمل در کلینیک دکتر هاشمی چقدر هستش؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مرسی دوست عزیز که جواب دادید فقط منظورتون رو نفهمیدم که بهتره دکتر هاشمی عمل کنن توی همون کلینیک مرکزی یا دکتر توی حضرت رسول هم عمل میکنه؟ هرینه این عمل در کلینیک دکتر هاشمی چقدر هستش؟

بهتره تو مرکزی عمل کنن. تو رسول به احتمال زیاد یکی از رزیدنت ها عمل می کنه نه خود دکتر برای همین میگم مرکزی بهتره.

هزینه بالاست ولی خوشبختانه بیمه اونرو پوشش میده. دقیقا نمی تونم قیمت بگم برای اینکه دکتر باید ببینه و مشخص بشه چه کاری باید انجام بشه.

• Like
Reactions: L+X

L+X

Registered User
لایک‌ها
30
دکتر صلوتی یکی از بهترین های شیراز هستند
فکر میکنم شما بتونید advanced prk. بکنید
این عمل جدیده و برای شماره های بالا انجام میشه.
ایشون معمولا خودشون ویزیت میکنن مگر اینکه جدیدا روششون رو عوض کرده باشن.

سپاس بی کران از شما
متاسفانه ایشن روششون رو عوض کردن و گویا ویزیت های اولیه و معمولی رو دکتر زمانی انجام میدن
شما اشنایی ندارید بتونین سفارشم بکنید که خود دکتر صلوتی معاینه ام بکنن
راستی دوست گلم در مورد advanced prk یه توضیح مختصر می فرمایین ؟؟؟ این همون کاشت لنز هست یا روش دیگه ؟
من نمره هر کدام از چشم هام 7.5 هست.
سپاس بی کران

hipo

Registered User
لایک‌ها
0
شما بار اول گفتید که اگه علایم E رو خوب میبینم 90 درصد راست 80 درصد چپ نیازی به عمل ندارم حالا چرا میگید مرجع نیستند؟ تو عکس اول 9/10 VA-SC OD 8/10 VA-SC OD بدبن معنا نیست نیازی به عمل ندارم؟ شما گفتید دکتر هاشمی بهترین گزینه است اما ایشون شخصا معاینه نمیکنن تیمشون دکتر پارسافر منو معاینه کرد حالا شما میگید چطور میشه تشخیص داد یه نفر باید عمل بشه یا نه؟چه تستی؟

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
بنده رفتم دکتر چشم!
فوق تخصص .
گفت برای عمل لیزر 1.5 سال دیگه 22 سالت شد بیا!
هر چشم هم 600 تومن!
1200
ولی تا اون موقع 100 درصد قیمتا افزایش پیدا میکنه!

mamasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.اقای یاسینی من مادر رو بردم پیش دکتر مسیح هاشمی و متاسفانه هم پرده چشمش پاره شده و هم اب مروارید داره اونم به مقدار کم برام وقت عمل هم گذاشت روز 3شنبه....یه سوال داشتم اگه بخوام برم پیش یه دکتر دیگه واسه اطمینان بیشتر بهتر نیست میخوام خیالم راحت بشه .به نطرتون تشخیص دکتر هاشمی درسته؟ والا چشمم ترسیده اخه دکتر هاشمی گفتن همون 2 ماه پیش که میگید مویرگ چشمش پاره شده همون موقع اگه پیش خودم میومد یه عمل ساده انجام میشد و تا به اینجا چشم اسیب نمیدید و متاسفانه
دکتر نادری تشخیصش اشتباه بوده حتی در 2بار ویزیت هم متوجه این سوراخ تو شبکیه چشم مادر من نشده ...به خاطر همین میگم برم به 1.2 نفر دیگه هم نشون بدم ...
به جز دکتر احمدیه و هاشمی کسی دیگه هم هست ؟ چون احمدیه هم فردا مطب هستن اگه اشتباه نکنم...به کمکتون احتیاج دارم....مرسی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سپاس بی کران از شما
متاسفانه ایشن روششون رو عوض کردن و گویا ویزیت های اولیه و معمولی رو دکتر زمانی انجام میدن
شما اشنایی ندارید بتونین سفارشم بکنید که خود دکتر صلوتی معاینه ام بکنن
راستی دوست گلم در مورد advanced prk یه توضیح مختصر می فرمایین ؟؟؟ این همون کاشت لنز هست یا روش دیگه ؟
من نمره هر کدام از چشم هام 7.5 هست.
سپاس بی کران

چقدر جالب ایشون هم مثل دکتر هاشمی شدند.
بدارید ببینم چی کار میتونم بکنم.
راستی پی ار کی روش جراحی با لیزر هست که جدیدا دوباره راه افتاده و برتی قرنیه های نازک استفاده میشه.
به زودی یه راهنمای کامل هم برای اون میدارم.
این روش با کاشت لنز کاملا متفاوته

• Like

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
شما بار اول گفتید که اگه علایم E رو خوب میبینم 90 درصد راست 80 درصد چپ نیازی به عمل ندارم حالا چرا میگید مرجع نیستند؟ تو عکس اول 9/10 VA-SC OD 8/10 VA-SC OD بدبن معنا نیست نیازی به عمل ندارم؟ شما گفتید دکتر هاشمی بهترین گزینه است اما ایشون شخصا معاینه نمیکنن تیمشون دکتر پارسافر منو معاینه کرد حالا شما میگید چطور میشه تشخیص داد یه نفر باید عمل بشه یا نه؟چه تستی؟

شما منظور منو نفهمیدید. مرجع برای برداشت از قرنیه با توپوگرافی بدست میاد نه با اسکن و شماره چشم.
اون تست اسمش توپوگرافیه و نقشه قرنیه و ضخامت قرنیه رو نشون میده.

• Like

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بنده رفتم دکتر چشم!
فوق تخصص .
گفت برای عمل لیزر 1.5 سال دیگه 22 سالت شد بیا!
هر چشم هم 600 تومن!
1200
ولی تا اون موقع 100 درصد قیمتا افزایش پیدا میکنه!

از کجا میدونید. شاید قیمتها کم شد.
قیمت ششصد خیلی خوبه. ولی سنتون واقعا کمه. کمی صبر کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام.اقای یاسینی من مادر رو بردم پیش دکتر مسیح هاشمی و متاسفانه هم پرده چشمش پاره شده و هم اب مروارید داره اونم به مقدار کم برام وقت عمل هم گذاشت روز 3شنبه....یه سوال داشتم اگه بخوام برم پیش یه دکتر دیگه واسه اطمینان بیشتر بهتر نیست میخوام خیالم راحت بشه .به نطرتون تشخیص دکتر هاشمی درسته؟ والا چشمم ترسیده اخه دکتر هاشمی گفتن همون 2 ماه پیش که میگید مویرگ چشمش پاره شده همون موقع اگه پیش خودم میومد یه عمل ساده انجام میشد و تا به اینجا چشم اسیب نمیدید و متاسفانه
دکتر نادری تشخیصش اشتباه بوده حتی در 2بار ویزیت هم متوجه این سوراخ تو شبکیه چشم مادر من نشده ...به خاطر همین میگم برم به 1.2 نفر دیگه هم نشون بدم ...
به جز دکتر احمدیه و هاشمی کسی دیگه هم هست ؟ چون احمدیه هم فردا مطب هستن اگه اشتباه نکنم...به کمکتون احتیاج دارم....مرسی

فکر میکنم دکتر نادری درست تشخیص دادند. اون پارگی مویرگ مهم نبوده برای اینکه ایشون اون مصیبت وارده به خانواده شما رو پیش بینی نکرده بودند.
حتما به یک دکتر دیگه نشون بدید. دکتر احمدیه ایده ال هستند ولی بعید میدونم وقت بدن.
برید پیش دکتر سهلیان بیمارستان لبافی نژاد. ولی ازشون بخواهید اگر ممکنه تو نگاه عملون کنن.

• Like

mamasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر میکنم دکتر نادری درست تشخیص دادند. اون پارگی مویرگ مهم نبوده برای اینکه ایشون اون مصیبت وارده به خانواده شما رو پیش بینی نکرده بودند.
حتما به یک دکتر دیگه نشون بدید. دکتر احمدیه ایده ال هستند ولی بعید میدونم وقت بدن.
برید پیش دکتر سهلیان بیمارستان لبافی نژاد. ولی ازشون بخواهید اگر ممکنه تو نگاه عملون کنن.

اقای یاسینی من میخوام فقط خیالم راحت بشه از دکتر هاشمی رو این حساب میگم به 1.2 تا دکتر دیگه هم مامان رو نشون بدم که ببینم اونا چی میگن...
و اینکه دکتر احمدیه که میگید مطبش یوسف اباد هست اره؟فقط میخوام یه ویزیت برم پیش ایشون.تا قبل عمل
و اینکه دکتر سهیلیان فردا عصر برم پیششون هستن بیمارستان؟مطبشون کجاست؟

samira005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام خدمت جناب آقای یاسینی و سایر دوستان عزیز
آقای یاسینی من 24 سالمه، چشمام مشکل دور بینی (2 شماره) و آستیگمات (1 شماره) داره و همیشه از عینک استفاده کرده ام.

از مطب دکتر هاشمی وقت گرفتم،پرسیدم مثل اینکه ایشون لیزیک 2200000 و لازاک 3000000 تومن میگیرن و خودشون عمل میکنن.
در حالی که دوست من دو سال پیش توسط آقای دکتر هاشمی عمل شدن تو بیمارستان رسول اکرم و هزینه ی عملشون 500000 تومن شد.
دو تا سوال داشتم از خدمتتون
اول اینکه به نظرتون دکتر کدوم عمل رو به من پیشنهاد میکنن؟
دوم اینکه آیا هنوز تو بیمارستان رسول اکرم عمل میکنن ایشون؟

پیشاپش ازتون تشکر میکنم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقای یاسینی من میخوام فقط خیالم راحت بشه از دکتر هاشمی رو این حساب میگم به 1.2 تا دکتر دیگه هم مامان رو نشون بدم که ببینم اونا چی میگن...
و اینکه دکتر احمدیه که میگید مطبش یوسف اباد هست اره؟فقط میخوام یه ویزیت برم پیش ایشون.تا قبل عمل
و اینکه دکتر سهیلیان فردا عصر برم پیششون هستن بیمارستان؟مطبشون کجاست؟

شرمنده کمی دیر شد.
مطب دکتر سهلیان قبلا سر میداماد تقاطع شریعتی بود اما اگر ایشون رو در لبافی ببینید سریعتره.
دکتر احمدیه مطبشون تو یوسف اباده اما حتما اول زنگ بزنید

• Like

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام خدمت جناب آقای یاسینی و سایر دوستان عزیز
آقای یاسینی من 24 سالمه، چشمام مشکل دور بینی (2 شماره) و آستیگمات (1 شماره) داره و همیشه از عینک استفاده کرده ام.

از مطب دکتر هاشمی وقت گرفتم،پرسیدم مثل اینکه ایشون لیزیک 2200000 و لازاک 3000000 تومن میگیرن و خودشون عمل میکنن.
در حالی که دوست من دو سال پیش توسط آقای دکتر هاشمی عمل شدن تو بیمارستان رسول اکرم و هزینه ی عملشون 500000 تومن شد.
دو تا سوال داشتم از خدمتتون
اول اینکه به نظرتون دکتر کدوم عمل رو به من پیشنهاد میکنن؟
دوم اینکه آیا هنوز تو بیمارستان رسول اکرم عمل میکنن ایشون؟

پیشاپش ازتون تشکر میکنم

این دو تا دکتر با هم فرق دارند.
اولی دکتر حسن هاشمیه که تو نور عمل میکنه
و
دومی دکتر مسیح هاشمی که تو مرکزی و حضرت رسول عمل میکنه.
والا قیمت دکتر حسن هاشمی خیلی بالاست ولی کارشون خوبه.
البته دکتر مسیح هاشمی هم به همون اندازه کارشون خوبه ولی حتما در کلینیک مرکزی عمل کنید نه در بیمارستان حضرت رسول.

• Like

mamasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرمنده کمی دیر شد.
مطب دکتر سهلیان قبلا سر میداماد تقاطع شریعتی بود اما اگر ایشون رو در لبافی ببینید سریعتره.
دکتر احمدیه مطبشون تو یوسف اباده اما حتما اول زنگ بزنید

اقای یاسینی عزیز واقعا دستتون درد نکنه که همه جوره جواب همرو میدید خدا خیرت بده...ولی به قول خودتون یه کم دیر شد ولی منم توکل کردم به خدا و انشالله دکتر مسیح هاشمی عمل رو با موفقیت انجام میدن..امروز ازمایشات مربوطه انجام شد و روز سه شنبه عمل میشن مامانم...بازم ممنونم از شما....

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقای یاسینی عزیز واقعا دستتون درد نکنه که همه جوره جواب همرو میدید خدا خیرت بده...ولی به قول خودتون یه کم دیر شد ولی منم توکل کردم به خدا و انشالله دکتر مسیح هاشمی عمل رو با موفقیت انجام میدن..امروز ازمایشات مربوطه انجام شد و روز سه شنبه عمل میشن مامانم...بازم ممنونم از شما....

نگران نباشید. دکتر هاشمی کارشو خوب بلده. منم باید برم ایشون رو ببینم کارشون دارم. یکی از بچه های همین فروم یک سری سوال دارند باید از ایشون بپرسم.

ghasemif

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.من فاطمه 4 سال پیش عمل لازک انجام دادم توسط دکتر هاشمیان کلینیک نگاه. ولی الان چند ماهه که احساس تاری در دید دارم. نمی دونم چیکار کنم.30 سالمه.میشه راهنماییم کنید؟ اگه دوباره عمل کنم چی میشه؟

saye_18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام... امروز اینجا هوا ابریه... منم عینک آفتابی زدم رفتم دانشگاه.... همه یه جور بدی بهم نگاه می کردن :( تا الان هم بیشتر از 10 نفر بهم تیکه انداختن :( . دیگه اعصاب برام نمونده! دکتر میگه باید تا یک سال و نیم بیرون عینک آفتابی زد!!!! امسال اولین سالیه که آرزو می کنم پاییز و زمستون گرم و آفتابی داشته باشیم....

hipo

Registered User
لایک‌ها
0
شما منظور منو نفهمیدید. مرجع برای برداشت از قرنیه با توپوگرافی بدست میاد نه با اسکن و شماره چشم.
اون تست اسمش توپوگرافیه و نقشه قرنیه و ضخامت قرنیه رو نشون میده.

میدونم ایشون هم گفتن میشه عمل کرد ولی چون بدون عینک خوب میبینی باید صبر کنی بدون عینک ضعیفتر بشی و گرنه برمیگرده و حتی عکسبرداری رو هم اجازه ندادن گفتن 2 سال دیگه بیا دوباره معاینه کنم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام.من فاطمه 4 سال پیش عمل لازک انجام دادم توسط دکتر هاشمیان کلینیک نگاه. ولی الان چند ماهه که احساس تاری در دید دارم. نمی دونم چیکار کنم.30 سالمه.میشه راهنماییم کنید؟ اگه دوباره عمل کنم چی میشه؟

بهتره یک دکتر دیگه شما رو ویزیت کنه. البته فکر میکنم شاید مشکل چیز دیگه باشه نه مربوط به عمل. بهتره حتما ویزیت بشید.

بالا