• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
سلام
من گردوخاک وپشه زیادتوچشم میره
میشه یه قطره چیزی معرفی کنی تاچشام ضدعفونی بشه
ممنون دکترجان

shina20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله طبق فرمول دید شما صفره.
براتون توضیح می دم یک چشم شما دوربینه و یکی نزدیک بینی پس باید دید هر دو روی هم صفر بشن. ولی این مورد کمی طول می کشه.
مدتی طول می کشه تا مغز به این تغییر عادت کنه.
ولی بازهم برام جالبه این موارد معمولا این روزها کمتر انجام میشه البته شاید بتونم دلیلشو حدس بزنم.

ولی این شماره چشم راستمه فقط!!! چشم چپمو که هنوز عمل نکردم... اخرش نفمیدم ینی چی؟من حرف دکترو باور کنم یا عینکساز رو؟؟
ببخشید کدوم موارد کمتر انجام میشه؟؟؟؟

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
بچه ها سلام. خوبین ؟
سوالی داشتم.
شماره چشم من حدودا 5 واسه هر جفتش هست نزدیک بینم.
آستیگمات هم هر کدو 2.5 هست و علامتش هم منفی ..

نزدیکه 3 ساله لنز استفاده میکنم... اما خیلی واسم خوب نبوده و معمولا باهاش مشکل دارم(لنز soft) ...
میخوام عمل کنم. میشه در مورد کلیات اولیه و سایر راهنمایی ها بهم کمک کنید ؟؟

متشکر

sanaz_ah

Registered User
لایک‌ها
1
سلام خدمت آقای یاسینی و بقیه دوستان. من بالاخره هفته پیش لازک کردم تو بیمارستان نگاه. همه چیز خیلی خوب بود درد که اصلا نداشتم نه حین عمل نه بعدش! فقط 2 روز اول اشکریزش و حساسیت زیاد به نور داشتم که همش عینک دودی میزدم. 4 روز بعدش لنز پانسمان رو برداشتم و از روز بعدش دیدم عالیه خدارو شکر. امیدوارم همینطوری بمونه و همه دوستان هم عملشون راحت و موفق باشه.از آقای یاسینی هم بابت راهنمایی های بی دریغشون سپاسگزارم. راستی در نگاه در حال حاضر فقط از لیزرتکنولاس استفاده میشه.تا جایی که من فهمیدم الگرتو و کنسرتو هم دارن ولی اطشون استفاده نمیشه !

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من گردوخاک وپشه زیادتوچشم میره
میشه یه قطره چیزی معرفی کنی تاچشام ضدعفونی بشه
ممنون دکترجان

مایع استریل چشمی خیلی خوبه ولی بهترین مایع چایی رقیقه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ولی این شماره چشم راستمه فقط!!! چشم چپمو که هنوز عمل نکردم... اخرش نفمیدم ینی چی؟من حرف دکترو باور کنم یا عینکساز رو؟؟
ببخشید کدوم موارد کمتر انجام میشه؟؟؟؟

حرف دکتر سنده.
این مورد که یک پشم رو دوربین در نظر بگیرن و یک چشم رو نزدیک بین. اینطوری مجموع خوبه ولی هر چشم به تنهایی دید کامل نداره.
البته این روش ، خیلی استفاده میشده و نتیجه خیلی خوبی هم داره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بچه ها سلام. خوبین ؟
سوالی داشتم.
شماره چشم من حدودا 5 واسه هر جفتش هست نزدیک بینم.
آستیگمات هم هر کدو 2.5 هست و علامتش هم منفی ..

نزدیکه 3 ساله لنز استفاده میکنم... اما خیلی واسم خوب نبوده و معمولا باهاش مشکل دارم(لنز soft) ...
میخوام عمل کنم. میشه در مورد کلیات اولیه و سایر راهنمایی ها بهم کمک کنید ؟؟

متشکر

دوست عزیز می تونید با مراجعه به صفات قبلی و آدرس هایی که در امضا من هست اطلاعات خوبی کسب کنید.

ولی به طور کلی براتون توضیح می دم.

شماره چشمتون برای عمل خوبه. یعنی شما کاندید خوبی برای عمل هستید.
آستیگماتتون کمی زیاده که البته در نتیجه عمل و دوران نقاهت تاثیر داره ولی قابل حله.
ولی از همه مهمتر ضحامت قرنیتونه که با توجه به شماره چشمتون باید سنجیده بشه.
حتما لینک هایی که در امضا من هست در مورد لیزک و لازک بخونید.
سوال های بیشتر رو بعد از خوندن اون لینک ها بپرسید براتون توضیح بدم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام خدمت آقای یاسینی و بقیه دوستان. من بالاخره هفته پیش لازک کردم تو بیمارستان نگاه. همه چیز خیلی خوب بود درد که اصلا نداشتم نه حین عمل نه بعدش! فقط 2 روز اول اشکریزش و حساسیت زیاد به نور داشتم که همش عینک دودی میزدم. 4 روز بعدش لنز پانسمان رو برداشتم و از روز بعدش دیدم عالیه خدارو شکر. امیدوارم همینطوری بمونه و همه دوستان هم عملشون راحت و موفق باشه.از آقای یاسینی هم بابت راهنمایی های بی دریغشون سپاسگزارم. راستی در نگاه در حال حاضر فقط از لیزرتکنولاس استفاده میشه.تا جایی که من فهمیدم الگرتو و کنسرتو هم دارن ولی اطشون استفاده نمیشه !

خدا رو شکر. تبریک می گم خبر خیلی مهمی دارم در مورد نگاه که در پست بعدی می زنم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خبر بسیار مهم:

با نماینده زایس که هفته قبل صحبت می کردن (در خارج از ایران) به من گفتند که بیمارستان نگاه تهران یک دستگاه ویزیو خریدن که به زودی نصب میشه
التبه هنوز از خودشون سوال نکردم که سه شنبه می پرسم.

این دستگاه فوق العاده پیشرفته می تونه بدون برش قرنیه از داخل قرنیه رو بتراشه و از سواخ بسیار کوچک برش داده شده رو خارج کنه. به این صورت دیگه به لنز پانسمان احتیاجی نیست.

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
مثل اینکه توی اخبار تلویزیون هم نشون داده این دستگاه رو.

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
دوست عزیز می تونید با مراجعه به صفات قبلی و آدرس هایی که در امضا من هست اطلاعات خوبی کسب کنید.

ولی به طور کلی براتون توضیح می دم.

شماره چشمتون برای عمل خوبه. یعنی شما کاندید خوبی برای عمل هستید.
آستیگماتتون کمی زیاده که البته در نتیجه عمل و دوران نقاهت تاثیر داره ولی قابل حله.
ولی از همه مهمتر ضحامت قرنیتونه که با توجه به شماره چشمتون باید سنجیده بشه.
حتما لینک هایی که در امضا من هست در مورد لیزک و لازک بخونید.
سوال های بیشتر رو بعد از خوندن اون لینک ها بپرسید براتون توضیح بدم.

ممنونم به خاطر توجهتون.
مطالب رو خوندم. ظاهرا با توجه به استیگمات و نزدیک بینی عمل لازک مناسب تر هست. همچنین من کمی خشکی چشم دارم.
فقط موردی که فکر من رو مشغول کرده این هست که در موقع برداشت از روی قلپ روی چشم این عمل به صورت فیزیکی هست و با چه چیز انجام میشه ؟؟
یکم ترسیدم D:

hipo

Registered User
لایک‌ها
0
جناب یاسینی اگه بخوایید دستگاه عمل بیمارستان رازی ونک و نور رو مقایسه کنید کدوم رو بهتر میدونید؟ من شنیدم دستگاه بیشتر تاثیر داره تا جراح درسته؟ دستگاه عمل رازی Allegretto است به نظر شما دکتر هاشمی(نور) و دستگاهی که استفاده میکنند بهترین گزینست؟ نور به من قیمت 1400000 تا قیمت 3500000 تومان بر حسب ضخامت قرنیه قیمت دادن من چشم راستم +3.25 چپ +1.75 هست رو چند باید حساب کرد؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنونم به خاطر توجهتون.
مطالب رو خوندم. ظاهرا با توجه به استیگمات و نزدیک بینی عمل لازک مناسب تر هست. همچنین من کمی خشکی چشم دارم.
فقط موردی که فکر من رو مشغول کرده این هست که در موقع برداشت از روی قلپ روی چشم این عمل به صورت فیزیکی هست و با چه چیز انجام میشه ؟؟
یکم ترسیدم D:

برداشت فلپ در لیزیک انجام میشه نه در لازک.
در لازک یک لایه بسیار کوچک از قرنیه برداشته میشه. نترسید این عمل روزانه روی هزاران نفر انجاممیشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب یاسینی اگه بخوایید دستگاه عمل بیمارستان رازی ونک و نور رو مقایسه کنید کدوم رو بهتر میدونید؟ من شنیدم دستگاه بیشتر تاثیر داره تا جراح درسته؟ دستگاه عمل رازی Allegretto است به نظر شما دکتر هاشمی(نور) و دستگاهی که استفاده میکنند بهترین گزینست؟ نور به من قیمت 1400000 تا قیمت 3500000 تومان بر حسب ضخامت قرنیه قیمت دادن من چشم راستم +3.25 چپ +1.75 هست رو چند باید حساب کرد؟

ونک هم آلگرتو داره و هم تکنولاس

با توجه به خدمات خوب شرکت فجر شاهد تکنولاس ونک هم به خوبیه آلگرتو کار می کنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان امروز کنگره شروع شد. من هم رسیدم تهران. کنگره تا پنج شنبه ادامه داره اگر از دکتر خاصی سوال خاصی دارید بگید تا من بپرسم تقریبا همهدکتر های ایران رو تو این مدت می بینم.

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
برداشت فلپ در لیزیک انجام میشه نه در لازک.
در لازک یک لایه بسیار کوچک از قرنیه برداشته میشه. نترسید این عمل روزانه روی هزاران نفر انجاممیشه.

برداشت این لایه توسط همون تیغه تیز هست ؟؟ خوب درد نداره ؟ چطوری این کار انجام میشه دقیقا ؟

sarata

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان امروز کنگره شروع شد. من هم رسیدم تهران. کنگره تا پنج شنبه ادامه داره اگر از دکتر خاصی سوال خاصی دارید بگید تا من بپرسم تقریبا همهدکتر های ایران رو تو این مدت می بینم.
برای کسانی با شماره بالا اپی لیزیک در ایران انجام میشود بهتربن جراح برای افراد با شماره بالا را شما چه کسی معرفی میکنید؟
آقای هاشمی واقعا خودشان عمل نمیکنند!

saeis.sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای یاسینی من 20 روز پیش عمل لازک کردم تو بیمارستان بینا دیدم خوبه ولی نمیتونم دور رو خوب ببینم یه چیز دیگه اینه که الان پشت کامپیوتر نشستن به چشم آسیب میزنه یا نه

L+X

Registered User
لایک‌ها
30
سلام خسته نباشید
یه سوال داشتم میخواستم بدونم کف سن برای انجام عمل کاشت لنز چقدر هستش ؟
و اینکه در صورت کاشت لنز ایا این احتمال وجود دارد چشم باز هم ضعیف شود؟مثل چیزی که بعضا در عمل لیزیک دیدیم
در اخر ایا برای عمل میزان ضعیفی درجه فعلی چشم ها محدودیتی وجود دارد؟؟؟ مثلا از چند به بالا با کاشتن لنز هم دیگه درست بشو نیست ؟
با تشکر فراوان

بالا