• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

sarvina

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای یاسینی عزیز واقعا ازتون به خاطر پاسخ دهی سریع و راهنمایی هاتون ممنونم و خوشحالم که اینقدر مسؤلانه و با صداقت راهنمایی می کنید
چشم سعی میکنم حتما با دکتر کرامتی هم مشورت کنم البته چون مادربزرگم برای عمل وقت دارن فکر میکنم میشه بهترین انتخابها رو در تهران داشت و قصد داریم ایشون در تهران جراحی بشن .خواهش میکنم 2، 3 دکتر خوب هم در تهران معرفی کنید.
در مورد خودم نزدیک بینم با شماره های 1.5 و 1.75 و آستیگمات 1.25 در هردو چشم. از عینک بیزارم حدود 10 ساله که لنز طبی- رنگی استفاده میکنم ( نه به طور مداوم وهر روز ) ، از لنزای جدیدم اصلا راضی نیستم و چشمام ناراحت میکنه.
دکتر میردهقان کلا با لنز به شددددددت مخالفن و بنابراین اصلا جرات نکردم ازشون برای لنز درخواست کنم ! انگار ویزیت نشدم ! در نتیجه ایشون به من عمل zy optic رو پیشنهاد کردن و گفتن اول باید آزمایش بدی ببینیم چشمت مناسب هست یا نه ( قرنیه -فشار چشم - ته چشم ...) فقط گفتن روش روز اروپاست و هیج توضیحی ندادن ! لطفا اگر امکان داره در مورد zy optic بهم اطلاعات بدین و همچنین مارک لنز خوب (قیمت مهم نیست ) که با این اوضاع تحریم گیر بیاد معرفی کنین.
یه دنیا از لطفتتون ممنونم

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
رفتم گفتم ولی بازم وقت نداد

خود دکتر وقت نداد عجب بی معرفتی شده حالا بزار دستگاهش خراب شد به من زنگ می زنه.
خوب بزار ببینم دکتر صادقی رو می تونم ردیف کنم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی عزیز واقعا ازتون به خاطر پاسخ دهی سریع و راهنمایی هاتون ممنونم و خوشحالم که اینقدر مسؤلانه و با صداقت راهنمایی می کنید
چشم سعی میکنم حتما با دکتر کرامتی هم مشورت کنم البته چون مادربزرگم برای عمل وقت دارن فکر میکنم میشه بهترین انتخابها رو در تهران داشت و قصد داریم ایشون در تهران جراحی بشن .خواهش میکنم 2، 3 دکتر خوب هم در تهران معرفی کنید.
در مورد خودم نزدیک بینم با شماره های 1.5 و 1.75 و آستیگمات 1.25 در هردو چشم. از عینک بیزارم حدود 10 ساله که لنز طبی- رنگی استفاده میکنم ( نه به طور مداوم وهر روز ) ، از لنزای جدیدم اصلا راضی نیستم و چشمام ناراحت میکنه.
دکتر میردهقان کلا با لنز به شددددددت مخالفن و بنابراین اصلا جرات نکردم ازشون برای لنز درخواست کنم ! انگار ویزیت نشدم ! در نتیجه ایشون به من عمل zy optic رو پیشنهاد کردن و گفتن اول باید آزمایش بدی ببینیم چشمت مناسب هست یا نه ( قرنیه -فشار چشم - ته چشم ...) فقط گفتن روش روز اروپاست و هیج توضیحی ندادن ! لطفا اگر امکان داره در مورد zy optic بهم اطلاعات بدین و همچنین مارک لنز خوب (قیمت مهم نیست ) که با این اوضاع تحریم گیر بیاد معرفی کنین.
یه دنیا از لطفتتون ممنونم

زی اپتیک طراحی ویژه است برای حفظ ظاهر قرنیه.
دوست عزیز به شما دکتر خانلری رو پیشنهاد می کنم ایشون در تهران کارشون خیلی خوبه و آدم خوبی هم هست. مطبشون هم در شهرک غربه که اگر از کرج بیایید بهتون نزدیکه.
عملشون رو در نگاه و ونک می کنن و کارشون رو من تایید می کنم.

اما اگر د رنقطه خاص دیگه ای از تهران مد نظرتون هست بگید که دکتر دیگه ای بهتون معرفی کنم.

در مورد لنز نظر خودم رو می گم اگر آدمی هستید که همه چیز رو خوب نگه نمی دارید بهتره که اصلا فکر لنز رو از سرتون خارج کنید. لنز در صورتیکه درست نگهداری نشه و تمیز نشه خیلی خطرناک میشه.

sarvina

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون پس یک گزینه دکتر خانلری شد و آیا دکتر محمد علی جوادی رو هم تایید میکنید؟ بیمارستان نگاه عمل میکنن
من 10 ساله که لنز استفاده میکنم و خوشبختانه تا الان مشکلی نداشتم همیشه نظافتشو رعایت می کنم و معاینات دوره ای انجام می دم ففط گاهی روزها چون بیشتر از 8 ساعت رو چشمم میمونه خسته و قرمز میشه ودکتر میردهقان هم که چشممو دیدن گفتن حساسیته. لنز جدیدم (clear color (bella هست و دکتری که تجویز کرد گفت همون aryan سابق هست ساخت کشور کره . ولی باهاش راحت نیستم و انگار چشمو میزنه .حالا به نظرتون چه مارکی به جاش بگیرم که خوب باشه ؟
مرسی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون پس یک گزینه دکتر خانلری شد و آیا دکتر محمد علی جوادی رو هم تایید میکنید؟ بیمارستان نگاه عمل میکنن
من 10 ساله که لنز استفاده میکنم و خوشبختانه تا الان مشکلی نداشتم همیشه نظافتشو رعایت می کنم و معاینات دوره ای انجام می دم ففط گاهی روزها چون بیشتر از 8 ساعت رو چشمم میمونه خسته و قرمز میشه ودکتر میردهقان هم که چشممو دیدن گفتن حساسیته. لنز جدیدم (clear color (bella هست و دکتری که تجویز کرد گفت همون aryan سابق هست ساخت کشور کره . ولی باهاش راحت نیستم و انگار چشمو میزنه .حالا به نظرتون چه مارکی به جاش بگیرم که خوب باشه ؟
مرسی

بله به نظر من دکتر خانلری ایده آل هستند. دکتر جوادی رو خیلی قبول دارم ولی متاسفانه سرشون خیلی شلوغه و ایشون هم این روزها برای عمل لیزر کمتر وقت می ذارن.
در مورد لنزتون باید بگم که به نظرم من در لنز های کره ای فقط Aryan خوبه. الان خیلی لنز چینی به اسم کره ای وارد شده که در اصل تولید کنندشون کره ای نیست. اینکه میگم اینه و اوه رو زیاد قبول نکنید. به نظ رمن هر وقت خواستید لنز بگیرید مارک های معروف بگیرید مثل بوش اند لامب یا سیبا.

hipo

Registered User
لایک‌ها
0
سلام جناب یاسینی
ینده علاوه بر ضعیف بودن چشم انحراف خیلی کمی نیز دارم برای انحراف دکتر سعیدی مرا معاینه کرد انحرافم با عینک مشخص نیست ایشان گفتند برای انحراف کاندید عمل نیستم اما اگر عمل لیزر انجام دهم انحرافم نیز برطرف میشود سوال بنده این است که با وجود داشتن انحراف خیلی کم آیا دیگران من جمله دکتر خانلری کاندید بهتری میباشند یا دکتریکه در زمینه استرابیسم تخصص دارند اولویت دارند ایشان در کلینیک رازی عمل میکنند و برای عکسبرداری از قرنبه رازی را معرفی کردند و نوع عمل را لازاک گفتند در مورد دقت دستگاه عمل در رازی و همینطور دکتر مناسب و عمل مناسب مرا راهنمایی کنید
با تشکر

John Marston

Registered User
لایک‌ها
220
دوستان برا قوز قرنیه روش درست حسابی اومد آخر سر ؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی
ینده علاوه بر ضعیف بودن چشم انحراف خیلی کمی نیز دارم برای انحراف دکتر سعیدی مرا معاینه کرد انحرافم با عینک مشخص نیست ایشان گفتند برای انحراف کاندید عمل نیستم اما اگر عمل لیزر انجام دهم انحرافم نیز برطرف میشود سوال بنده این است که با وجود داشتن انحراف خیلی کم آیا دیگران من جمله دکتر خانلری کاندید بهتری میباشند یا دکتریکه در زمینه استرابیسم تخصص دارند اولویت دارند ایشان در کلینیک رازی عمل میکنند و برای عکسبرداری از قرنبه رازی را معرفی کردند و نوع عمل را لازاک گفتند در مورد دقت دستگاه عمل در رازی و همینطور دکتر مناسب و عمل مناسب مرا راهنمایی کنید
با تشکر

زیاد نگران انحرافتون نباشید اگر کم باشه شاید اصلاعملتون نکنن . ولی اگر لازم باشه دکتر بعد از لیزر این کار رو می کنه.
می تونید با دکتر خانلری هم یک ویزیت بشید ببینید نظر ایشون چیه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان برا قوز قرنیه روش درست حسابی اومد آخر سر ؟

بر اساس انحنای قرنیه و میزان آن روشهایی الان هست که البته بعضی در نهایت به پیوند قرنیه منجر میشه.

hipo

Registered User
لایک‌ها
0
واسه عمل لیزر شما دکتر خانلری رو پیشنهاد میکنید یا دکتر سعیدی و لطفا بفرمایید دستگاه عمل رازی بهتره یا دستگاهی که دکتر خانلری استفاده میکنه؟ من واسه انحراف معاینه شدم کاندید عمل نیستم ولی اگر عمل لیزر بشم انحرافم برطرف میشه. میشه عکس های فرنیه که دکتر سعیدی گفت رو نشون دکتر خانلری بدم و یا باید از اول دوباره معاینه شم؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
واسه عمل لیزر شما دکتر خانلری رو پیشنهاد میکنید یا دکتر سعیدی و لطفا بفرمایید دستگاه عمل رازی بهتره یا دستگاهی که دکتر خانلری استفاده میکنه؟ من واسه انحراف معاینه شدم کاندید عمل نیستم ولی اگر عمل لیزر بشم انحرافم برطرف میشه. میشه عکس های فرنیه که دکتر سعیدی گفت رو نشون دکتر خانلری بدم و یا باید از اول دوباره معاینه شم؟

من دکتر خانلری رو پیشنهاد می کنم اما نه به این دلیل که دکتر سعیدی کارشون خوب نباشه. کار دکتر سعیدی هم خوبه ولی دکتر خانلری تعداد عمل بیشتری انچام میده پس تجربه خیلی بیشتری داره.
بله می تونید عکسها رو نشون بدید و نظرشون رو بپرسید.

customsbroker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی
امروز رفته بودم بیمارستان نور برای آزمایش!
از دکتر میرآفتاب وقت گرفته بودم ...
ایشون آزمایشها رو نگاه کردن و با توجه به ضخامت خوب قرنیه گفتند میتونم هم فمنتو لیزیک رو انتخاب کنم هم لازک!
من هم لازک رو برای 4شنبه همین هفته انتخاب کردم!

الان نیاز به بررسی مجدد توسط پزشک دیگه که نیست!!!؟؟
تنها تفاوت این دوتا رو فقط زمان نقاهت بعد عمل بود که گفتند...و چون فعلا از نظر زمانی دستم باز هست طولانی تره رو انتخاب کردم!

راستی عینک دودی خوب که هم یو وی باشه هم پولارایز از کجا میتونم تهیه کنم!؟

مرسی از همه

Biz Biz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام به همگی
ایشون آزمایشها رو نگاه کردن و با توجه به ضخامت خوب قرنیه گفتند میتونم هم فمنتو لیزیک رو انتخاب کنم هم لازک!

تنها تفاوت این دوتا رو فقط زمان نقاهت بعد عمل بود که گفتند...و چون فعلا از نظر زمانی دستم باز هست طولانی تره رو انتخاب کردم!

مرسی از همه

منم اتفاقا دیروز رفتم و از دکتر میرآفتاب هم وقت داشتم. فقط من چون یه کم می ترسیدم وقت عمل فعلا مشخص نکردم. حالا شما که ۴شنبه همین هفته وقت عمل گرفتید اگه شد بعد عمل یه کم بیاید بگید چطور بوده بلکه ترسم بریزه منم برم وقت تعیین کنم.

مرسی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام به همگی

مرسی از همه

اگر قیمتش خیلی توفیقی نداره فمتو لیزیک رو انتخاب کنید.
عینک دودی یکی بهتون بعد از عمل می دن اما اگر خواستید جنس خوب تهیه کنید برید خیابون فلسطین. قیمتهاش مناسبه بیشترشون هم برای رقابت هم شده جنس خوب میارن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
منم اتفاقا دیروز رفتم و از دکتر میرآفتاب هم وقت داشتم. فقط من چون یه کم می ترسیدم وقت عمل فعلا مشخص نکردم. حالا شما که ۴شنبه همین هفته وقت عمل گرفتید اگه شد بعد عمل یه کم بیاید بگید چطور بوده بلکه ترسم بریزه منم برم وقت تعیین کنم.

مرسی

ترس نداره خیلی سریع انجام میشه. فکر میکنم2 تا 3 دقیقه کلا طول میکشه.

Biz Biz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ترس نداره خیلی سریع انجام میشه. فکر میکنم2 تا 3 دقیقه کلا طول میکشه.

یک بخشی از ترسم که به خاطر خود این عملِ که خب از چند نفری که پرس و جو کردم همین حرف شما رو می زدند. یک بخش دیگه از ترسم هم اینه که شاید شماره چشممام برگرده. توی این مدت ۳سال هربار که دکتر می رفتم می گفت شماره چشمات تغییری نکرده و می تونی از همین عینکت استفاده کنی! ولی دیروز دیدم که شماره چشام هر کدوم ۰.۵ نمره بیشتر شده و به خاطر همین فکر می کنم شاید ثابت نشده باشه هنوز!

البته دکتر میرآفتاب فرمودند که احتمال افزایش شماره تو این سن (۲۲سال) برای من ۱درصده و ۲تا از خواهرزاده هاشون (یا شایدم برادرزاده، یادم نیست!) رو تو همین سن عمل کردند!

حالا به نظر شما چه کار کنم؟

customsbroker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

مرسی

سلام
امروز متاسفانه کاری برام پیش اومد برای ترخیص 3 تا کانتینر ممکنه تهران نباشم!!! :(
ولی هنوز قطعی نیست!
اگه برم ممکنه وقت عمل رو بندازم برای هفته ی دیگه ...
ولی در هر صورت نتیجه رو میگم ...!! :)
ولی همون روز عمل یه آقای جوونی رو دیدم تازه عمل کرده بود ... با دکتر فقیهی ... کلی شاکی بود که چشام میسوزه!!
منم کلی استرس داشتم ولی سعی کردم دلداری و آرزوی بهبودی کنم براش!!! :)

customsbroker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر قیمتش خیلی توفیقی نداره فمتو لیزیک رو انتخاب کنید.
عینک دودی یکی بهتون بعد از عمل می دن اما اگر خواستید جنس خوب تهیه کنید برید خیابون فلسطین. قیمتهاش مناسبه بیشترشون هم برای رقابت هم شده جنس خوب میارن.

توفیرش 1 میلیون تومان بود!!!! :))
3 میلیون هست هزینه!!! :(

بالا