ممنون
پس فعلا برم وقت یه چشم پزشک بگیرم ببینم جریان چیه
آره اولین قدم ویزیت یک دکتره.
ممنون
پس فعلا برم وقت یه چشم پزشک بگیرم ببینم جریان چیه
رفتم گفتم ولی بازم وقت نداددکتر خالقی رو شما برین ببینید بگید از دوستان من هستید بهتون وقت میده.
رفتم گفتم ولی بازم وقت نداد
آقای یاسینی عزیز واقعا ازتون به خاطر پاسخ دهی سریع و راهنمایی هاتون ممنونم و خوشحالم که اینقدر مسؤلانه و با صداقت راهنمایی می کنید
چشم سعی میکنم حتما با دکتر کرامتی هم مشورت کنم البته چون مادربزرگم برای عمل وقت دارن فکر میکنم میشه بهترین انتخابها رو در تهران داشت و قصد داریم ایشون در تهران جراحی بشن .خواهش میکنم 2، 3 دکتر خوب هم در تهران معرفی کنید.
در مورد خودم نزدیک بینم با شماره های 1.5 و 1.75 و آستیگمات 1.25 در هردو چشم. از عینک بیزارم حدود 10 ساله که لنز طبی- رنگی استفاده میکنم ( نه به طور مداوم وهر روز ) ، از لنزای جدیدم اصلا راضی نیستم و چشمام ناراحت میکنه.
دکتر میردهقان کلا با لنز به شددددددت مخالفن و بنابراین اصلا جرات نکردم ازشون برای لنز درخواست کنم ! انگار ویزیت نشدم ! در نتیجه ایشون به من عمل zy optic رو پیشنهاد کردن و گفتن اول باید آزمایش بدی ببینیم چشمت مناسب هست یا نه ( قرنیه -فشار چشم - ته چشم ...) فقط گفتن روش روز اروپاست و هیج توضیحی ندادن ! لطفا اگر امکان داره در مورد zy optic بهم اطلاعات بدین و همچنین مارک لنز خوب (قیمت مهم نیست ) که با این اوضاع تحریم گیر بیاد معرفی کنین.
یه دنیا از لطفتتون ممنونم
ممنون پس یک گزینه دکتر خانلری شد و آیا دکتر محمد علی جوادی رو هم تایید میکنید؟ بیمارستان نگاه عمل میکنن
من 10 ساله که لنز استفاده میکنم و خوشبختانه تا الان مشکلی نداشتم همیشه نظافتشو رعایت می کنم و معاینات دوره ای انجام می دم ففط گاهی روزها چون بیشتر از 8 ساعت رو چشمم میمونه خسته و قرمز میشه ودکتر میردهقان هم که چشممو دیدن گفتن حساسیته. لنز جدیدم (clear color (bella هست و دکتری که تجویز کرد گفت همون aryan سابق هست ساخت کشور کره . ولی باهاش راحت نیستم و انگار چشمو میزنه .حالا به نظرتون چه مارکی به جاش بگیرم که خوب باشه ؟
مرسی
سلام جناب یاسینی
ینده علاوه بر ضعیف بودن چشم انحراف خیلی کمی نیز دارم برای انحراف دکتر سعیدی مرا معاینه کرد انحرافم با عینک مشخص نیست ایشان گفتند برای انحراف کاندید عمل نیستم اما اگر عمل لیزر انجام دهم انحرافم نیز برطرف میشود سوال بنده این است که با وجود داشتن انحراف خیلی کم آیا دیگران من جمله دکتر خانلری کاندید بهتری میباشند یا دکتریکه در زمینه استرابیسم تخصص دارند اولویت دارند ایشان در کلینیک رازی عمل میکنند و برای عکسبرداری از قرنبه رازی را معرفی کردند و نوع عمل را لازاک گفتند در مورد دقت دستگاه عمل در رازی و همینطور دکتر مناسب و عمل مناسب مرا راهنمایی کنید
با تشکر
دوستان برا قوز قرنیه روش درست حسابی اومد آخر سر ؟
واسه عمل لیزر شما دکتر خانلری رو پیشنهاد میکنید یا دکتر سعیدی و لطفا بفرمایید دستگاه عمل رازی بهتره یا دستگاهی که دکتر خانلری استفاده میکنه؟ من واسه انحراف معاینه شدم کاندید عمل نیستم ولی اگر عمل لیزر بشم انحرافم برطرف میشه. میشه عکس های فرنیه که دکتر سعیدی گفت رو نشون دکتر خانلری بدم و یا باید از اول دوباره معاینه شم؟
سلام به همگی
امروز رفته بودم بیمارستان نور برای آزمایش!
از دکتر میرآفتاب وقت گرفته بودم ...
ایشون آزمایشها رو نگاه کردن و با توجه به ضخامت خوب قرنیه گفتند میتونم هم فمنتو لیزیک رو انتخاب کنم هم لازک!
من هم لازک رو برای 4شنبه همین هفته انتخاب کردم!
الان نیاز به بررسی مجدد توسط پزشک دیگه که نیست!!!؟؟
تنها تفاوت این دوتا رو فقط زمان نقاهت بعد عمل بود که گفتند...و چون فعلا از نظر زمانی دستم باز هست طولانی تره رو انتخاب کردم!
راستی عینک دودی خوب که هم یو وی باشه هم پولارایز از کجا میتونم تهیه کنم!؟
مرسی از همه
سلام به همگی
امروز رفته بودم بیمارستان نور برای آزمایش!
از دکتر میرآفتاب وقت گرفته بودم ...
ایشون آزمایشها رو نگاه کردن و با توجه به ضخامت خوب قرنیه گفتند میتونم هم فمنتو لیزیک رو انتخاب کنم هم لازک!
من هم لازک رو برای 4شنبه همین هفته انتخاب کردم!
الان نیاز به بررسی مجدد توسط پزشک دیگه که نیست!!!؟؟
تنها تفاوت این دوتا رو فقط زمان نقاهت بعد عمل بود که گفتند...و چون فعلا از نظر زمانی دستم باز هست طولانی تره رو انتخاب کردم!
راستی عینک دودی خوب که هم یو وی باشه هم پولارایز از کجا میتونم تهیه کنم!؟
مرسی از همه
منم اتفاقا دیروز رفتم و از دکتر میرآفتاب هم وقت داشتم. فقط من چون یه کم می ترسیدم وقت عمل فعلا مشخص نکردم. حالا شما که ۴شنبه همین هفته وقت عمل گرفتید اگه شد بعد عمل یه کم بیاید بگید چطور بوده بلکه ترسم بریزه منم برم وقت تعیین کنم.
مرسی
ترس نداره خیلی سریع انجام میشه. فکر میکنم2 تا 3 دقیقه کلا طول میکشه.
منم اتفاقا دیروز رفتم و از دکتر میرآفتاب هم وقت داشتم. فقط من چون یه کم می ترسیدم وقت عمل فعلا مشخص نکردم. حالا شما که ۴شنبه همین هفته وقت عمل گرفتید اگه شد بعد عمل یه کم بیاید بگید چطور بوده بلکه ترسم بریزه منم برم وقت تعیین کنم.
مرسی
اگر قیمتش خیلی توفیقی نداره فمتو لیزیک رو انتخاب کنید.
عینک دودی یکی بهتون بعد از عمل می دن اما اگر خواستید جنس خوب تهیه کنید برید خیابون فلسطین. قیمتهاش مناسبه بیشترشون هم برای رقابت هم شده جنس خوب میارن.