آقای یاسینی سلام ، من می خوام چشمم رو عمل کنم ، این 148 صفحه رو خوندم و واقعا از لطف و توجهی که دارید سپاسگذارم . من هفته گذشته کلینیک نور وقت معاینه داشتم اون موقع با پزشک های این کلینیک آشنایی نداشتم و خودشون با دکتر هدایت فر به من وقت معاینه دادن و ایشان نتایج آزمایشات من رو دیدن و گفتن چشم راستت قرینه نیست ! و باید آزمایشت رو تکرار کنی و هم چنین خشکی چشم من رو بررسی کردن و گفتند که آزمایش تیروئید هم انجام بدم ، نتیجه آزمایش تیروئید نرمال بود ولی مثل این که چشمم خشکه دیروز که نتیجه آزمایش تیروئید رو دیدن گفتن که من می تونم عمل PRK mmc رو انجام بدم و سوال من از شما اینه که اولا موقع ریختن قطره ها توسط پرستارای اونجا برای انجام آزمایشا به نظرم دقت لازم وجود نداشت چرا که بعد از ریختن قطره ها اپتومتریست گفتن که قطره تاثیری نداشته و باید زمان بیشتری منتظر بمونی که بتونم نتیجه رو ببینم و منم خودم احساس کردم که قطره وارد چشمم نشد و بیشترش بیرون ریخت واین مسئله با توجه به این که کلینیک نور گران ترین کلینیک تهرانه و این قطره باعث تاری دید میشه تا 48 ساعت در نتیجه استفاده ازش خوشایند نیست با عث عدم رضایت من شده چون به نظرم پرستارا باید بیشتر دقت و توجه داشته باشن و این که شما گفتین که اونجا دکتر های بهتری هم هستن و دکتر هدایت فر جز بهترین دکترهای اونجا نیستن باعث شده من به نتایجم مشکوک باشم به نظرتون لازمه که من از یکی از دکتر های دیگه مثل دکتر غلامی نژاد ، دکتر نیک بین یا دکتر میرآفتاب وقت ویزیت و بررسی مجدد نتایج آزمایشامو بگیرم ؟
هم چنین من با دکتر هاشمی وقت عمل دارم اگه کلینیک عمل کنم با دستگاه nidek هزینه عمل 1400000 و اگه بیمارستان عمل کنم با دستگاه visx هزینه2000000 ، از مسئول نوبت دهی پرسیدم که تفاوت چیه گفتن که چون visx شماره های بالای 4 رو هم عمل می کنه گرون تره و برای من تفاوتی نداره نتیجش با nidek در ضمن شماره چشم من 1.5 و 2 هست و استیگمات ندارم و در صورتی که شما فرمودین تفاوتشون مثل تفاوت 206 و بنز هست که این خیلی زیاده !!! به نظرتون چه تصمیمی بگیرم و چرا دکترها خودشون در این مورد توضیح ندادن و تفاوت ها رو به مراجعین نمی گن ؟!
یعنی لازمه من از یک دکتر دیگه وقت بررسی مجدد آزمایشات و شرایطم و مشاوره برای تعیین نوع عمل و انتخاب دستگاه رو بگیرم ؟
ببخشید که سوالم طولانی شد .
از اینکه وقت میزارید و سوالات رو بدون چشم داشت و با دقت و لطف جواب می دین واقعا ممنونم .
اولا تشکر از وقتی که برای چشم خودتون می ذارید و اطلاعات این صفحات رو بررسی می کنید.
دوست عزیز همیشه گفتم چرا روزه شک دار. وقتی میشه با دکتر خوبی مثل دکتر میر آفتاب یکبار دیگه هم چک کرد چرا که نه. بذارید ایشون هم در مورد شما نظر بدن.
در مورد قطره نگران نباشید بعضی وقتها این عمل چند بار تکرار میشه برای خود من هم پیش اومده و نرماله.
در مورد دستگاه قویا پیشنهاد می کنم اگر هزینه عمل رو دارید با ویسکس با کنسرتو عمل کنید. همونطور که گفتم تفاوت عین پراید (الان دیگه 206 گرون شده) با بوگاتی ویرون هست.
نایدک دستگاه قدیمی با تکنولوژی قدیمیه که این روزه دیگه زیاد استفاده نمیشه و اون دستگاه کلینیک هم از قدیم مونده.
در ضمن دوست من الان بدونید که بیمارستان نگاه هم یکی از بهترین های تهرانه. با وجود کادر جدید والا به نظر من از نور حتی بهتر هم شده.