• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام من 20 سالمه
و چشمام استیک ماته و میخوام که چشامو عمل کنم تا از عینک زدن خلاص بشم
راسته که میگن نباید زیر 24 سال عمل لیزر کرد؟؟
کلا میخواستم راجع بع عمل ها راهنماییم کنید
ممنون میشم

دوست عزیز اگر ایت تا÷یک رو دنبال کنید کلی اطلاعات کسب می کنید.
قانون 24 سال برای اینکه معمولا تا 24 سال شماره چشم ثابت میشه و دیگه بعد از عمل خیالتون راحته که شماره چشمتون بالا نمی ره.
برای آستگیمات شماره و زاویه خیلی مهمه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
پراید.البته چون سرک رو به پشت گردنی تکیه داده بودم ضربه های کوچ و دست انداز ها کمی اذیت کرد.چون اون رو تعطیلی بود تا کرج 3 ساعت تو راه بودم و انداختیم جاده مخصوص با اون دست اندازاش!
وزنه منظورم بار 7-8 کیلویی بود......

اصلا به فکر وزنه بلند کردن نباشید حداقل دو هفته صبر کنید.

alilogan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام خسته نباشید من 24 سالمه چشم های آستیکمات هست ویک چشم هم تنبلی داره یکی 1 ودیگری 3.5 وباعینک یکی 10/10 میبینه ودیگری 5/10 وتقریبا کل دیدم با یک چشم است به نظر شما چه عملی باید انجام بدم
_1*170
+0.5 _3.5*180

Last edited:

eng2006

Registered User
لایک‌ها
1
مرسی!

من 10 روز پی ار کی کردم.2تا سوال داشتم:
1-گاهی اوقات حس میکنم دیدم کم میشه مثلا امروز حس میکنم دیدم کمتر از دیروز بود!
2-وقتی میخوام چیزی رو ببینم گاهی حالت سرگیچه پیدا میکنم و حس میکنم چشمام نمیتونن همزمان با هم روی چیزی تمرکز کنن و خوب فوکوس نمیکنه مخصوصا وقتی میخوام نوشته ای رو بخونم
ایا این موارد طبیعی هست؟
الان کجای چشم من داره ترمیم میشه؟ لایه اپی تلیوم ؟

Peyman_NP

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

ضمن عرض خسته نباشید .

من جدود دو ماه پیش احساس تار بینی در چشمامو پیدا کردم .

حدود یه ماه قبل پیش دکتر مهرداد شفیعی رفتم . بعد از معاینه تشخیص قوز قزنیه داد . گفت معمولا ارثیه .

رفتم بیمارستان ونک و عکس گرفتم و دکتر گفت باید عمل Cxl ر.و انجام بدی .

اما به این اکتفا نکردم و رفتم بیمارستان نور پیش دکتر کاظم امان زاده .

ایشون گفتند بیماری در مراحل اولیه هست و پیشرفته نیست .

فقط عمل uvx رو انجام بده و دیگه نیازی به لنز و ... غیره نیست .

شماره چشمم 0.8 بود .

گفت با عینک حل میشه .

در ضمن تا حالا عینک نداشتم .

اما سوال من اینه ؟

قبل از اینکه پیش دکتر برم طبفه پایین چشمامو تست کرد اما با عینک بدتر شد که بهتر نشد .

ولی دکتر گفت بعد از عمل با عینک بیناییت جل میشه . چطور ممکنه ؟

در ضمن من تو دید مشکلی ندارم . مشکل اصلیه من تاری دید و اون هاله نوره که معمولا میبینم .

آیا بعد از عمل uvx تاری از بین میره ؟

تو اینترنت که میخوندم اکثرا دیدشون بدتر شده .

با وجود اینکه 11 مهر عمل دارم از این مسئله نگرانم بعد از عمل دیدم بدتر بشه .

اساتید لطفا راهنمایی میکنند ؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دوست عزیز اگر ایت تا÷یک رو دنبال کنید کلی اطلاعات کسب می کنید.
قانون 24 سال برای اینکه معمولا تا 24 سال شماره چشم ثابت میشه و دیگه بعد از عمل خیالتون راحته که شماره چشمتون بالا نمی ره.
برای آستگیمات شماره و زاویه خیلی مهمه.

درود
پس من الانم میتونم عمل کنم؟؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان کنگره اصلی چشم پزشکی ایران در آبان ماه امسال در مرکز همایش های رازی برگزار می شود.

Peyman_NP

Registered User
لایک‌ها
2
آقای یاسینی لطفا به سوال بنده هم جواب میدهید ؟

کمال تشکر و سپاسگذاری را از جنابعالی دارم .

eng2006

Registered User
لایک‌ها
1
مرسی!

من 10 روز پی ار کی کردم.2تا سوال داشتم:
1-گاهی اوقات حس میکنم دیدم کم میشه مثلا امروز حس میکنم دیدم کمتر از دیروز بود!
2-وقتی میخوام چیزی رو ببینم گاهی حالت سرگیچه پیدا میکنم و حس میکنم چشمام نمیتونن همزمان با هم روی چیزی تمرکز کنن و خوب فوکوس نمیکنه مخصوصا وقتی میخوام نوشته ای رو بخونم
ایا این موارد طبیعی هست؟
الان کجای چشم من داره ترمیم میشه؟ لایه اپی تلیوم ؟

جواب پستم رو ندادید

3-دیشب نیم ساعت تلوزیون دیدم که زیر نویس داشت بعدش حس کردم چشمام کمی تار شده امروز هم که بیدار شدم این تاری ادامه داره
الان خیلی نگران شدم .ممکنه مشکلی پیش بیاد ؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام

ضمن عرض خسته نباشید .

من جدود دو ماه پیش احساس تار بینی در چشمامو پیدا کردم .

حدود یه ماه قبل پیش دکتر مهرداد شفیعی رفتم . بعد از معاینه تشخیص قوز قزنیه داد . گفت معمولا ارثیه .

رفتم بیمارستان ونک و عکس گرفتم و دکتر گفت باید عمل Cxl ر.و انجام بدی .

اما به این اکتفا نکردم و رفتم بیمارستان نور پیش دکتر کاظم امان زاده .

ایشون گفتند بیماری در مراحل اولیه هست و پیشرفته نیست .

فقط عمل uvx رو انجام بده و دیگه نیازی به لنز و ... غیره نیست .

شماره چشمم 0.8 بود .

گفت با عینک حل میشه .

در ضمن تا حالا عینک نداشتم .

اما سوال من اینه ؟

قبل از اینکه پیش دکتر برم طبفه پایین چشمامو تست کرد اما با عینک بدتر شد که بهتر نشد .

ولی دکتر گفت بعد از عمل با عینک بیناییت جل میشه . چطور ممکنه ؟

در ضمن من تو دید مشکلی ندارم . مشکل اصلیه من تاری دید و اون هاله نوره که معمولا میبینم .

آیا بعد از عمل uvx تاری از بین میره ؟

تو اینترنت که میخوندم اکثرا دیدشون بدتر شده .

با وجود اینکه 11 مهر عمل دارم از این مسئله نگرانم بعد از عمل دیدم بدتر بشه .

اساتید لطفا راهنمایی میکنند ؟

شرمنده تو کفم چطور این پست رو ندیدم.!!!!
متاسفانه درمان کراس معمولا باعث بهتر شدن دید نمیشه و دید رو در وضعیت کنونی نگه می داره. ولی درمورد شما که بیماری پیشرفت زیادی نداشته می تونه خیلی مفید باشه.
در بعضی موارد (کم) بعد از کراس عمل رینگ قرنیه هم توصیه میشه که دوستانی همینجا هستند که این مورد براشون پیش اومده.
در نور شاید بهتر باشه دکتر رو عوض کنید ببینید دکتر غلامی نژاد هنوز هستند؟ اگر بودن با ایشون وقت بگیرید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جواب پستم رو ندادید

3-دیشب نیم ساعت تلوزیون دیدم که زیر نویس داشت بعدش حس کردم چشمام کمی تار شده امروز هم که بیدار شدم این تاری ادامه داره
الان خیلی نگران شدم .ممکنه مشکلی پیش بیاد ؟

اون تاری به دلیل دیدن تلوزیون نیست. ببینم به شما اشک مصنوعی دادن برای خشکی چشم ؟
آیا ازش استفاده می کنید.
اکر ندادن استفاده نکنید ولی اگر دکتر داده شاید بهتر باشه طبق گفته دکتر استفاده کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام خسته نباشید من 24 سالمه چشم های آستیکمات هست ویک چشم هم تنبلی داره یکی 1 ودیگری 3.5 وباعینک یکی 10/10 میبینه ودیگری 5/10 وتقریبا کل دیدم با یک چشم است به نظر شما چه عملی باید انجام بدم
_1*170
+0.5 _3.5*180

مشکل اون چشمی هست که تنبلی داره. معمولا دکتر ها چشم تنبل رو عمل نمی کنن. ولی در مورد شما باید بررسی بشه.
به نظر میاد اگر دکتر مشکلی نبینه با توجه به تک بودن چشم Advanced Prk خوب باشه ولی باید ضخامت قرنیه هم بررسی بشه اگر به اندازه کافی باشه لازک هم مناسبه.

saye_18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلاااااااااااااااااام..... 3 ماه گذشت....... رفتم دکتر........ اون تابلو که E داره رو تووووووووپ دیدم! دید ده دهم بود. دکی جون هم گفت مشکلی نیست و قطره نمی خواد بخری دیگه... همینو بریز تا تموم شه....
حالا یه سوال: اون دستگاه که برای شماره چشم هست دقیقه؟ میشه توضیح بدین این اعداد یعنی چی؟ :
+0.75 -0.25 *80
+0.5 -0.5 *75
ازین قطره ها که مردمک رو باز می کنه هم ریختم جوابش شد این :
+0.75 -0.5 *70
+1.25 -0.5 *85
اون خانومه که پشت دستگاه بود خیلی تعجب کرد. دوباره هم چک کرد بعد گفت حالا برو دکتر ببین چی میگه بهت!!!!!
طبق این اعداد من چشمم ضعیفه و خودم خبر ندارم؟!!!! کدوم عدد یعنی آستیگمات؟!!!!
سوال 2: تو مشهد دکتر خوب کیه؟ دکتر صداقت؟ دکتر خاکشور؟ (مثه اینکه دکتر خاکشور 1 ماهه که دستگاه جدید برای لیزر خریده، آره؟ خوبه دستگاهش؟ خبری دارین؟)
سوال 3: توی همه ی عمل ها (یعنی لیزیک و پی ار کی و فمتو و غیره) لازمه بعد عمل، بیرون از خونه عینک آفتابی زد؟!!!!
سوال 4: برای افتادگی جزئی پلک میشه کاری کرد؟ آخه قبلا یه دکتر بهم گفته بود اونایی که عمل می کنن خیلی داغونه اوضاعشون. بعد از خوب شدن مثه الآن تو میشن!
خب دیگه...... فعلا همینا رو جواب بدید ممنون میشم......

eng2006

Registered User
لایک‌ها
1
اون تاری به دلیل دیدن تلوزیون نیست. ببینم به شما اشک مصنوعی دادن برای خشکی چشم ؟
آیا ازش استفاده می کنید.
اکر ندادن استفاده نکنید ولی اگر دکتر داده شاید بهتر باشه طبق گفته دکتر استفاده کنید.
ممنون.ولی جواب سوال 1 و 2 رو ندادین!
بله قطره ارتلاک دادن و بتازونیت هر 6 ساعت
2تا دیگه هم بود 3 ساعتی به اسم دکلو و کلر... که بعد برداشتن لنز گفتن استفاده نکن!
راستی ویتامین سی جوشان بعضیا میگن خوبه؟
تاری به دلیل چی هست؟
طبیعی هست گاهی دید کم میشه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
پس با این حساب کسایی که استیگماتن میتونن عمل کنن؟؟
پس چرا دکتر گفت که تا قبل از 24 سالگی نباید چشماتو عمل کنی؟؟

أوست من شما جواب قبلی من رو نخوندید. سن 24 سالگی برای این اینتخاب شده که معمولا در این سنا شماره چشم ثابت میشه.
شما می تونید عمل کنید اگر از زمان ثابت شدن شماره چشمتون 2 سال گذشته باشه مثلا اگر در 22 سالگی دیدید که 2 ساله شماره چشمتون تغییر نمی کنه می تونید برای عمل اقدام کنید. از تجربه خودم می گم که تو 24 سالگی تقریبا شماره چشمم ثابت شده بود و بعد از اوت دیگه شماره چشمم بالا نرفت.
شما هم به همین صورت.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلاااااااااااااااااام..... 3 ماه گذشت....... رفتم دکتر........ اون تابلو که E داره رو تووووووووپ دیدم! دید ده دهم بود. دکی جون هم گفت مشکلی نیست و قطره نمی خواد بخری دیگه... همینو بریز تا تموم شه....
حالا یه سوال: اون دستگاه که برای شماره چشم هست دقیقه؟ میشه توضیح بدین این اعداد یعنی چی؟ :
+0.75 -0.25 *80
+0.5 -0.5 *75
ازین قطره ها که مردمک رو باز می کنه هم ریختم جوابش شد این :
+0.75 -0.5 *70
+1.25 -0.5 *85
اون خانومه که پشت دستگاه بود خیلی تعجب کرد. دوباره هم چک کرد بعد گفت حالا برو دکتر ببین چی میگه بهت!!!!!
طبق این اعداد من چشمم ضعیفه و خودم خبر ندارم؟!!!! کدوم عدد یعنی آستیگمات؟!!!!
سوال 2: تو مشهد دکتر خوب کیه؟ دکتر صداقت؟ دکتر خاکشور؟ (مثه اینکه دکتر خاکشور 1 ماهه که دستگاه جدید برای لیزر خریده، آره؟ خوبه دستگاهش؟ خبری دارین؟)
سوال 3: توی همه ی عمل ها (یعنی لیزیک و پی ار کی و فمتو و غیره) لازمه بعد عمل، بیرون از خونه عینک آفتابی زد؟!!!!
سوال 4: برای افتادگی جزئی پلک میشه کاری کرد؟ آخه قبلا یه دکتر بهم گفته بود اونایی که عمل می کنن خیلی داغونه اوضاعشون. بعد از خوب شدن مثه الآن تو میشن!
خب دیگه...... فعلا همینا رو جواب بدید ممنون میشم......

خوب اولا دید شما خیلی خوبه نباید زیاد نگران باشید. اون اعداد یعنی مثلا یک چشمتون 0.75 ضعیفه با 0.25 استیگمات با زاویه 80 درجه که به نظر من می تونه خطای دستگاه هم باشه و اگر تابلو رو تا خط دو تا مونده به آخر دیدی یعنی دیدتون به قول خودتون توپـــــه

2- دکتر صداقت بهترین دکتری هستند که من در ایران سراغ دارم. حتما برید ÷یش ایشون سلام من رو هم برسونید.
3- بله زدن عینک افتابی برای محافظت لایه تازه برش داده شده قرنیه از نور یو وی آفتاب لازمه.
4- بله افتادگی رو می تونید عمل کنید اما بستگی داره افتادگی چقدر باشه و چقدر در زیبایی شما تاثیر داشته باشه. با خود دکتر صداقت در این مورد هم مشورت کنید.
فعلا همین حواب ها. خواهش می کنم.

بالا