سلاااااااااااااااااام..... 3 ماه گذشت....... رفتم دکتر........ اون تابلو که E داره رو تووووووووپ دیدم! دید ده دهم بود. دکی جون هم گفت مشکلی نیست و قطره نمی خواد بخری دیگه... همینو بریز تا تموم شه....
حالا یه سوال: اون دستگاه که برای شماره چشم هست دقیقه؟ میشه توضیح بدین این اعداد یعنی چی؟ :
+0.75 -0.25 *80
+0.5 -0.5 *75
ازین قطره ها که مردمک رو باز می کنه هم ریختم جوابش شد این :
+0.75 -0.5 *70
+1.25 -0.5 *85
اون خانومه که پشت دستگاه بود خیلی تعجب کرد. دوباره هم چک کرد بعد گفت حالا برو دکتر ببین چی میگه بهت!!!!!
طبق این اعداد من چشمم ضعیفه و خودم خبر ندارم؟!!!! کدوم عدد یعنی آستیگمات؟!!!!
سوال 2: تو مشهد دکتر خوب کیه؟ دکتر صداقت؟ دکتر خاکشور؟ (مثه اینکه دکتر خاکشور 1 ماهه که دستگاه جدید برای لیزر خریده، آره؟ خوبه دستگاهش؟ خبری دارین؟)
سوال 3: توی همه ی عمل ها (یعنی لیزیک و پی ار کی و فمتو و غیره) لازمه بعد عمل، بیرون از خونه عینک آفتابی زد؟!!!!
سوال 4: برای افتادگی جزئی پلک میشه کاری کرد؟ آخه قبلا یه دکتر بهم گفته بود اونایی که عمل می کنن خیلی داغونه اوضاعشون. بعد از خوب شدن مثه الآن تو میشن!
خب دیگه...... فعلا همینا رو جواب بدید ممنون میشم......
خوب اولا دید شما خیلی خوبه نباید زیاد نگران باشید. اون اعداد یعنی مثلا یک چشمتون 0.75 ضعیفه با 0.25 استیگمات با زاویه 80 درجه که به نظر من می تونه خطای دستگاه هم باشه و اگر تابلو رو تا خط دو تا مونده به آخر دیدی یعنی دیدتون به قول خودتون توپـــــه
2- دکتر صداقت بهترین دکتری هستند که من در ایران سراغ دارم. حتما برید ÷یش ایشون سلام من رو هم برسونید.
3- بله زدن عینک افتابی برای محافظت لایه تازه برش داده شده قرنیه از نور یو وی آفتاب لازمه.
4- بله افتادگی رو می تونید عمل کنید اما بستگی داره افتادگی چقدر باشه و چقدر در زیبایی شما تاثیر داشته باشه. با خود دکتر صداقت در این مورد هم مشورت کنید.
فعلا همین حواب ها. خواهش می کنم.