خیلی ممنون از راهنماییتون فقط کلا برای آستیگماتیسم درمانی وجود داره?
بله هست.
لیزر های (لیزیک ، لازک و PRK ) می تونن استیگمات رو اگر زاویه خاص و میزان بالایی نداشته باشه درمان کنه.
باید حتما با پزشک مشورت کنید.
خیلی ممنون از راهنماییتون فقط کلا برای آستیگماتیسم درمانی وجود داره?
سلام رییس.
برات تو کنگره سوال کردم فکر کنم یه دو ساعتی داشتم برای لنز روزانه تو شرکت ها می گشتم و با هم هبحث می کردم.
نتیجه فعلا اپتیکس آلکان و سیبا دارند که اپتیکس وارد نمیشه ولی سیبا وارد میشه.
شرکت ابطحی طب وارد می کنه ولی دیروز زنگ زدم موجود نداشتند ولی مثل اینکه جفتی حدود 40 یا 50 در میاد.
البته این بهترین مدل بازاره همین که بیارن به من می گن منم به شما میگم.
در مورد لرزش چشم متاسفانه این لرزش به دلیل جرکت غیر عمدی ماهیچه های کناری کره چشم اتفاق می افته و معمولا باعث دو بینی میشه.
البته مغز به مرور زمان به اون عادت می کنه ولی اگر درمان نشه ه سر درد شدید و کاهش دید منجر میشه.
سلام
تو رو خدا شانسو میبینین بعد یه سال بالاخره رفتم عمل کنم گفتن یه دکتره شبکیم ببینتت ، گفتم باشه رفتم دکتر شبکیه گفت شبکیت سوراخ داره البته من تهران پیشه دکتر امان زاده بودم 2 بار قطره ریخت و تا ته چشما دید اما چیزی در این مورد نگفت حالا نمی دونم شبکیرم دید یا فقط مردمکو دید . آقای یاسینی مثله همیشه امیدم به شماست که کمک کنین ممنون
دیدی اخرش تو زحمت انداختمت از اینجا تو اونور دنیا به فکرمون بودیا واقعا شرمنده
تشکر میکنم بابت این کمکتون کار دیگه ای که نمیتونم بکنم
ولی واقعا ازتون شرمندم انقدر اذیتتون کردم
سپاس
در مورد لرزش چشم چه درمانی داره ؟ پیش چشم پزشک برده بودمش فقط گفت لرزش داره هیچی نگفت نه درمانی نه چیز دییگه ای
بعد این فک کنم انقدر مدت زیادیه که دیگه چشمش عادت کرده به این موضوع و اصلا هیچی نمیفهمه خودش !
یه مشکل دیگه هم که بود من به پزشکش هرچقدر گفتم بهم هیچ جوابی نداد چراش را نمیدونم ! موقعی که این فرد خوابه تا بیدار میشه بعضی اوقات چشمش ابریزش پیدا میکنه و بندم نمیاد تا یه مدتی نمیدونم چرا ! هر دفعه ای اینجوری میشه اب ریزش فقط از یه چشمش اب میاد تا اینجور میشه ولی این اتفاق برای هر دو چشمش میوفته ، دقیقا نمیتونم بگم زمان داره یا یه زمان خاص اینجوری میشه یه موقع هست در هفته 6-7 بار کمتر بیشتر اینجوری میشه یه موقع هست در ماه 2-3 بار اینجوری میشه...!!معمولا در 90 درصد مواقع وقتی خواب بوده یا خواب هست!!! مثلا وقتی که خوابیده اینجوری میشه و از ابریزش بیدار میشه ، بعضی وقتها تا خوابیده و بیدار میشه ابریزش شروع میشه هر از گاهی خیلییی کم پیش میاد وقتی که بیدار هست یه دفعه خود به خود ابریزش شروع میشه و...!!! این چی میتونه باشه
اطلاعاتی که در باره این فرد لازم میدونم بگم اینه که کار این فرد جوریه که خیلی با کامپیوتر کار میکنه (چه در منزل چه محل کار یعنی هر دو یه جوره تقریبا) تقریبا در روز یه 10-12 ساعتی پای کامپیوتر هستش!!!چشمش هم که مادر زادی در رفتگی عدسی داشته که منجر به عمل شد و الان به جای عدسی یه عینک داره شمارش 11 هست (لنز هم برا همین فرد پرسیدم ازتون) درمان این هم گفتن لنز دائم باید بزارن و یه بار شانس عمل داره دیگه پزشکش گفته صبر کن بهش یکی دو سال دیگه ببین لنزی بهتر چیزی میاد یا نه (اول مشکل سنش بود که رشد چشمش کامل بشه الان هم که سنش 22-23 هست لنز داخلی را یه نوع میگفت یه 2-3 ساله زدن هنوز نیمده ایران ثباتش بیشتره در چشم صبر کنه اون بیاد اون را داخل چشم بزاره چون شانس عمل یه باره و..) نمیدونم!!!
بازم شرمنده هم خیلی سوال کردم هم خیلی زحمتت دادم هم خیلی لطف میکنی همیشه به من و بقیه خیلی کامل و هر طور بتونی کمک میکنی بهمون...
واقعا ازت ممنونم
ولا برای لرزش چشم باید یک سر به یک دکتر استرابیسم بزنید که دقیق چشم رو معاینه کنه.
ولی درمورد اشک صبحگاهی شاید یک عفونت جزیی باشه ولی بهتره همون دکتر استرابیسم که بردید کمی سیریش بشید که دقیق چشم رو معاینه کنه.
در مورد دررفتگی عدسی نگران نباشید الان آب مروارید عمل می کنن و IOl (لنز داخل چشمی ) براش می ذارن مشکلش حل میشه.
لنز های خوبی تو بازار هست مثلا اگر الان گیر بیاد Restore آلکان. یک سوال قیمت براتون مهمه یا نه
برا اینکه تو مقوله لنز هرچی پول بدی آش می خوری.
راستی دکتری که برای در رفتگی عدسی بردید پیشش کی بود؟
سلام
ممنون از پاسختون
این ابریزش را نمیدونم چجوریه ولی سوزش چشم زیاده و قطع هم نمیشه یعنی یه چیزی حدود 5 تا 10 دیقه همینجور اب ریزش ادامه داره اینجور که ما میبینیم موقعی که ابریزش داره اصلا چشمش را باز نمیتونه بکنه دستش را میزاره رو چشمش و این ابریزش هم ادامه داره...!!! از صبح گاهی و اینا فک کنم رد شده باشه
در مورد لنز هم خوب مثلما این لنز همیشگی هست دیگه هزینه هم باید براش کرد ، نمیشه سر سری گرفتش اینا (داخل چشم میزارن دیگه همیشگیه...) ! یعنی مثلا چقدر هزینه لنز میشه که میگید هزینه مهمه یا نه ، در کل مهم انچنانی نیس در این مورد چون فکر میکنم چیزی که همیشه داره دیگه و نمیشه همینجوری از روش گذشت...
برای در رفتگی چشم هم این قضیه تقریبا مال 17-18 سال پیشه اون موقع این بچه بود از نزدیک هیچی نمیدید یه مداد یا کلید و ... را از کنار دستش نمیتونس پیدا کنه هر جا هم میبردیمش نمیگفتن چشه..!!! سر همین موضوع فهمیدیم
بعد دکتر خدا دوست اون زمان هم خارج بود اومده بود بهمون اطلاع داده بودن بردیم پیشش گفت در رفتگی عدسی چشم داره (والا اینجور که اون میگفت اون زمان تو ایران این عمل انجام نشده بود و بار اول بود!)
شیراز بود میمد و میرفت خودش برادر خانمش (فک کنم ، یه رابطه ای با هم داشتن دقیق یادم نیس حالا دامادشون بود یا .. یادم نیس) را معرفی کرد گفت ببریدش اونجا با اون در ارتباط بود و اون عمل را انجام داد (دکتر حمید فشارکی) مطبشون هم اصفهان دروازه شیرازه
هنوز هم دکترش همون حمید فشارکی هست سرشم خیلی شلوغه الان نوبت بگیری برا 3 ماه دیگه نوبت میده نمیدونم میشناسیدش یا نه ولی فکر می کنم دکترش خوب باشه !!!
الان هم به حرف ایشون گوش دادیم منتظریم ببینیم لنز که میگه چجوریه و کی میاد چون میگه چون عدسی چشم نداره لنز ثابت موندش داخل چشم مهمه همون لنز های IOL را میگه برا همین میگه اون لنزها ثباتش بیشتر و بهتره و از اونا استفاده بشه بهتره برا همین گفت صبر کنین..
نمیدونم چرا میگن یه بار شانس عمل داره ؟
سپپاس
امکان دارد که مثلا شماره های پایین مانند 0.25 خودبه خود بهبود یابد.بله هست.
لیزر های (لیزیک ، لازک و PRK ) می تونن استیگمات رو اگر زاویه خاص و میزان بالایی نداشته باشه درمان کنه.
باید حتما با پزشک مشورت کنید.
امکان دارد که مثلا شماره های پایین مانند 0.25 خودبه خود بهبود یابد.
دکتر فشارکی رو میشناسم. دکتر خوبیه ولی تگر امکانش هست به یک دکتر دیگه هم نشون بدید.
در مورد لنز اگر عجله کنید شاید بتونید Restor الکان رو بگیرید داره تحریم میشه.
این لنز خیلی خوبه دیگه بعد از عمل نیازی به عینک نیست دید دور و نزدیک رو با هم درست می کنه.
خیر درمان برای استیگمات وجود نداره البته 0.25 که اصلا مهم نیست . درمان لازم نداره.
ایشون عالی هستند. کارش خیلی خوبه.یک سوال دیگر داشتم آیا دکتر مدرس زاده دکتر خوبی هست ؟.باتشکر
چقدر بد. دکتر های قرنیه معمولا باید یک نگاه دقیق به شبکیه هم بندازن ولی خوب همیشه این کار رو نمی کنن.
از دکتر امان زاده بعید بود واقعا. کاش زودتر گفته بودید تو ایتالیا دیدمش باهم کلی حرف زدیم اگر زودتر می دونستم یک صحبتی هم در این زمینه می کردیم.
الان دارید پیش کدوم دکتر میرید. سوراخ شبکیه رو جدی بگیرید. حتما پیش یک دکتر خوب برید.
من پیشه دکتر اعتصام پور از همکارای دکتر قریشی رفتم تو پارسیان .
لطف میکنین یه دکتر خوب تو تهران معرفی کنین.
و این که این مسئله در عمل چقدر تاثیر داره ؟ من به خاطر مشکل قرنیه باید prk پیشرفته می کردم اما حالا شاید مجبور بشم قیدشو بزنم
سلام.خسته نباشد
تماشای تلوزیون و مانیتور چند روز بعد از پی ار کی مجاز است؟
و ایا چند ساعت در روز میتوان تماشا کرد؟
چشم باید بیشتر اوقات بسته نگه داریم؟
بلند کردن وزنه چطور؟
راستی روزی که من پی ار کی کردم تا خونه برسم 3 ساعت تو ترافیک و دست انداز جاده مخصوص بودم که ماشین تکون میخورد و چون من سرم روی صندلی بود و ضربه های کوچکی به سرم میخورد ممکنه تاثیر منفی داشته باشه؟
سلام .
من هیجدهم مهر عمل رینگ قرنیه دارم . الان بیمم تامین اجتماعیه . میتونم خودم رو بیمه تکمیلی کنم . میخاستم ببینم بیمه تکمیلی عمل رینگ داخل قرنیه رو ساپورت میکنه و تقریبا هزینه عمل با بیمه چقدر میشه ؟
و مسئله دوم اینکه من الان تازه تو شرکت ایرانسل استخدام شدم و تقریبا روزی 9-10 ساعت پشت کامپیوترم . عمل رینگ رو که انجام بدم چند روز بعدش میتونم کارم رو شروع کنم و چند روز برای این عمل استعلاجی میدن ؟ ممنون.