• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

@yang

Registered User
لایک‌ها
1
خواهش میکنم منم همین مشکلاتو داشتم.اره الان راضیم ولی تا 2.3هفته پیش نبودم.چشمم 2.25 بود هردوش
ولی در خصوص دکتر اینم نظر آقای یاسینی صفحه 109
راستی اینم بگم که آقای یاسینی الویت دکترهارو واسه عمل چند بار گفته که باید بگردی تو فروم.من تا جایی که میدونستم و میدونم کمک میکنم ولی چون خودشون نیستن منم نمیتونم از طرفشون نظراتشون رو بگم

بازم ممنون از پاسختون
متاسفانه تعداد صفحات اونقدر زیاده که باید همه رو خوند تا مطلب اقای یاسینی رو پیدا کرد
نمیدونم چرا سرچ این فروم اینقدر بده.نتایج رو بر اساس پست نشون نمیده.:hmm:اگه این مشکل رو نداشت سریع پیدا میشد

نرگس گلی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من پیش دکتر شمس دو هفته است عمل کردم
از دوستان این تاپیک سپاسگزارم که مطالب مفیدشون به من کمک کرد تا استرس کمی داشته باشم
البته دیدم هنوز تاره امیدوارم به زودی بازم بتونم مطالب رو بخونم

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دوستان شرمنده که مدتی نبودم امروز صبح رسیدم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
پس چرا جواب همه رو داديد به جز من؟تورو خدا جواب منو بديد مدتهاس مي خوام پلكمو عمل كنم تو انتخاب دكتر موندم.
دوباره سوالمو ميذارم:
آقاي دكتر محسن بهمني كشكولي كه جراح پلك هستن رو مي شناسيد؟كارشون خوبه؟
درضمن بيمارستان رسول اكرم واسه جراحي پلك چه طور هست؟

سلام
شرمنده که ندیدم. مدتی هم نبودم.بازم معذرت می خوام که دیر شد.
بله دکتر کشکولی رو می شناسم کارشون خیلی خوبه ولی شاید بهتر باشه اگر می تونید یک بیمارستان دیگه عمل کنید. حضرت رسول بیمارستان اموزشی هست و رزیدنت ها توش عمل می کنن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام من میخواستم چشمم رو عمل کنم واسه اصلاح نزدیک بینی.میخواستم ببینم الان جدیدترین دستگاهی که واسه عمل لیزر چشم در تهران هست چیه و چه مراکزی اونو در اختیار دارن .شنیدم Alegratoo بهترینشونه.اگه یه دکتر خوب که با دستگاه جدید عمل میکنه بتونید تو تهران معرفی کنید ممنون میشم
ضمنا هزینه عمل لازک یا لیزیک حدودا چقدره(شماره عینک من 2.75 برای هر چشم هست )،اختلاف قیمت مراکز مختلف چقدره البته منظورم با دستگاه یکسان و خوب هست.من هزینه عمل تا حدودی برام مهمه و در اخر کدوم بیمارستان یا کلینیک واسه عمل بهتره
ممنون

دوست عزیز در حال حاضر دستگاه Alegrato آلکان و Visx شرکت AMO بهترنی ها هستند. برای قیمت مناسب بگید بیماتون چیه تا بگم. به نظرم کلینیک هلال احمر در تهران بهترنی قیمت رو دارند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من فردا عصر با دکتر هاشمی عمل دارم
چند روز بود آبریزش بینی داشتم و چشمم ملتهب شده بود و قرمز شده بود حتی روی سفیده جایی که چشمم قرمز شده بود متورم شده بود ولی از دیروز انتی هیستامین و کلد استاپ مصرف کردم امروز قرمزی خیلی کم شده است و تقریبا از بین رفته.حالا نمیدونم حساسیت بود یا سرماخوردگی
حالا نگرانم این التهاب دیروز روی عمل فردام تاثیر بذاره؟
سوال دومم مربوط به عینک آفتابی پلاریزه میشه!
بعضیا میگن از عینک پلاریزه بعد عمل استفاده نکن و خوب نیست! باعث سردرد و سرگیجه میشه
ممکنه لطفا منو راهنمایی کنید؟

اومدم جواب بدم دیدم که جواب بعدی رو دادید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من دیروز پی ار کی کردم بیمارستان نور با دکتر هاشمی
اما موقع لیزر یعنی اون لحظه که صدای ویز ویز میاد در لحظه شروعش چشمم تکون خورد و دکتر لیزر رو قطع کرد گفت ثابت نگه دار و دوبار 5 ثانیه بعد شروع کرد
حالا نگرانم عملم خوب نشه
اقای باسینی لطفا بگیید ایا لحظه اول لیزر قطع شده و دوباره ادامه پیدا کرده مشکلی پیش میاد ؟
اخه الان حس میکنم اون یکی چشمم یکم واضح تره

اصلا نگران نباشید. دستگاههای نور مجهیز به سیستم تشخیص لرزش عنبیه هستند (Iris fixation )
به همین دلیل می تونن در زمان حرکت عنبیه لیزر رو قطع کنند.
مشکلی پیش نمیاد

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دوست عزیز
آقای یاسینی مسافرت هستن ولی من از تجربه ای که از عمل داشتم باید یگم که خیلی واسه اینکه دیدتونو چک کنید زوده .بزارید حد اقل 2 هفته بشه .واسه منم همین طوری بود اگه صفحات قبل رو بخونید نگرانیتون کمتر میشه.
من الان 1 ماه هست عمل کردم .ولی از هفته 3 به بعد دیدم خیلی داره بهتر میشه

خیلی ممنون از کمکتون. بله من هم با حرفل ایشون موافقم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقای یاسینی از شما واقعا ممنونم که اینقدر با حوصله جواب تک تک پست ها رو میدید:rolleyes:
امیدوارم همیشه سلامت و موفق باشید چون اینجا بدون شما بی روح میشه
یه سوالی ذهنمو درگیر کرده اینه که تو عمل لازاک موفقتره یا لیزیک؟
الان حدود 2ماه لازاک کردم اما دید چشم سمت چپم کامل نیست و تاره-دید چشم راستم 10/10 اما دید چشم چپم 9/10 . البته چشم راستم دیدش هنوز تاره و به خوبی دید عینک نیست.این احتمال وجود داره که همین شماره باقی بمونه؟
و اینکه مثلا بعد یکی دو ماه دیگه این وضعیت چشم همین طور ثابت بمونه دیگه باز باید عینک به چشم بزنم؟ 
ممنون

تشکر از لطفتون به من.
نه دوست عزیز شماره چشمتون تغییر می کنه و کامل میشه نگران نباشید احتیاجی به عینک نیست.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من پیش دکتر شمس دو هفته است عمل کردم
از دوستان این تاپیک سپاسگزارم که مطالب مفیدشون به من کمک کرد تا استرس کمی داشته باشم
البته دیدم هنوز تاره امیدوارم به زودی بازم بتونم مطالب رو بخونم

خیلی زود دیدتون کامل میشه.نگران نباشید

@yang

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز در حال حاضر دستگاه Alegrato آلکان و Visx شرکت AMO بهترنی ها هستند. برای قیمت مناسب بگید بیماتون چیه تا بگم. به نظرم کلینیک هلال احمر در تهران بهترنی قیمت رو دارند.

بیمه خاصی که ندارم فقط بیمه خدمات درمانیه که فکر نمیکنم به درد این عمل ها بخوره.در هر صورت هزینه ای که من میتونم متقبل بشم حدود 1.5 میلیونه(یکم بالا پایین هم مشکلی نیست).یعنی اونجوری نیست که بخاطر هزینه پایین بخوام هر جایی عمل کنم ولی از طرفی هم نمیخوام برای هیچی و اسم و رسم هزینه کنم
خودم برای عمل بیشتر تمایل به لازک دارم (البته ازمایش ندادم هنوز ولی شاید اگه لازک امکانش نباشه فعلا منصرف بشم چون از روش عمل بقیه جراحی اصلا خوشم نمیاد مثل قصابی میمونه:blink:).ممنون میشم یه بیمارستان یا کلینیک و یه دکتر خوب معرفی کنید که از نظر هزینه هم با انصاف باشه
یه جایی تو صفحات قبل شما اولویت دکتر ها و محل عمل رو گفته بودید با توجه به اینکه از اون زمان تا الان ممکنه تغییر تحولاتی مثل جابجایی دکتر ها یا تغییر تجهیزات کلینیکها و بیمارستانها پیش اومده باشه اگه لطف کنید یه لیست به روز شده بذارید ممنون میشم
ضمنا بابت مطالب خوب و کارگشایی هم که در اینجا مینویسید وظیفه خودم میدونم که ازتون تشکر کنم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بیمه خاصی که ندارم فقط بیمه خدمات درمانیه که فکر نمیکنم به درد این عمل ها بخوره.در هر صورت هزینه ای که من میتونم متقبل بشم حدود 1.5 میلیونه(یکم بالا پایین هم مشکلی نیست).یعنی اونجوری نیست که بخاطر هزینه پایین بخوام هر جایی عمل کنم ولی از طرفی هم نمیخوام برای هیچی و اسم و رسم هزینه کنم
خودم برای عمل بیشتر تمایل به لازک دارم (البته ازمایش ندادم هنوز ولی شاید اگه لازک امکانش نباشه فعلا منصرف بشم چون از روش عمل بقیه جراحی اصلا خوشم نمیاد مثل قصابی میمونه:blink:).ممنون میشم یه بیمارستان یا کلینیک و یه دکتر خوب معرفی کنید که از نظر هزینه هم با انصاف باشه
یه جایی تو صفحات قبل شما اولویت دکتر ها و محل عمل رو گفته بودید با توجه به اینکه از اون زمان تا الان ممکنه تغییر تحولاتی مثل جابجایی دکتر ها یا تغییر تجهیزات کلینیکها و بیمارستانها پیش اومده باشه اگه لطف کنید یه لیست به روز شده بذارید ممنون میشم
ضمنا بابت مطالب خوب و کارگشایی هم که در اینجا مینویسید وظیفه خودم میدونم که ازتون تشکر کنم

]لال احمر بیمه خدمات درمانی رو قبول می کنه. خیلی هم مجهزه و قیمتش هم حتی بدون بیمه خیلی کمه.
برید کلینیک هلال احمر تو تران پارس خیابان جشنواره. برید پیش دکتر نیکخو اگر نبودن برید پیش دکتر رخمتی سلامن رو هم برسونید فکر کنم قیمت اونجا ارزونتر باشه.
فکر میک نم الان بدون بیمه حدود 1 تومن در بیاد با بیمه حدود 300 تومن.

@yang

Registered User
لایک‌ها
1
]لال احمر بیمه خدمات درمانی رو قبول می کنه. خیلی هم مجهزه و قیمتش هم حتی بدون بیمه خیلی کمه.
برید کلینیک هلال احمر تو تران پارس خیابان جشنواره. برید پیش دکتر نیکخو اگر نبودن برید پیش دکتر رخمتی سلامن رو هم برسونید فکر کنم قیمت اونجا ارزونتر باشه.
فکر میک نم الان بدون بیمه حدود 1 تومن در بیاد با بیمه حدود 300 تومن.

از نظر دستگاهها این کلینیک در چه وضعیه؟با چه دستگاهی عمل میکنن؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
از نظر دستگاهها این کلینیک در چه وضعیه؟با چه دستگاهی عمل میکنن؟

دستگاه آلگرتو دارن و خیلی هم بهش میرسن. بایو بگم که کیفیت و قیمت خیلی مناسبی داره.

eng2006

Registered User
لایک‌ها
1
لطف میکنید بگید هزینه عملتون چقدر شد همچنین هزینه های جانبی (ازمایش و ...). نوع عمل و محلشم بگید ممنون میشم.اخه من هزینه عمل تا حدی برام مهمه اگه خیلی بالا باشه نمیتونم عمل کنم
بازم ممنون
بیمارستان نور
عمل پی ار کی 1.800 شد
ازمایشات هم حدود 80 تومن+20 ویزیت دکتر
البته فکر کنم بیمه تکمیلی داشته باشی قبول میکنن!
من که بیمه تامین اجتماعی داشتم قبول نکردن!

Last edited:

eng2006

Registered User
لایک‌ها
1
اصلا نگران نباشید. دستگاههای نور مجهیز به سیستم تشخیص لرزش عنبیه هستند (Iris fixation )
به همین دلیل می تونن در زمان حرکت عنبیه لیزر رو قطع کنند.
مشکلی پیش نمیاد
رسیدن به خیر!
مرسی اقای یاسینی خیالم کمی راحت شد
ولی دیروز من از دکتر سیدیان سوال کردم گفت شاید کمی استیکمات ایجاد بشه!
ایا همه دستگاه هاشون این سیستم رو داره؟ منو با دستگاه آخری که ته سالن اتاق عمل بود PRK کرد!
حالا خیلی نگرانم نمیدونم نتیجه چی میشه!
میخوام بدونم احتمال اینکه عمل خوب نشده باشه چقدره و تا چقدر ممکنه نمره باقی بمونه یا استیکمات ایجاد کنه؟
نمیدونم چرا دکتر هاشمی قبل از اینکه لیزر رو بتابونه اعلام نکرد که اماده باشم و تکون ندمش! حتی نگفت به نقطه سبز نگاه کنم!
شاید تعداد بیمارا زیاد بوده چون 90نفر رو اون شیفت عمل کرد و من نفرات اخر بودم.و همزمان روی دستگاه بغلی یک بیمار دیگه هم تا دستیار اون یکی پلکمو پنس بذاره هاشمی بیمار کناری رو فمتولیزیک کرد و برگشت سراغ چشم دومم!

Last edited:

sanaz_ah

Registered User
لایک‌ها
1
سلام آقای یاسینی رسیدن به خیر . میشه بهمون بگین تو کنگره چه خبر بود؟ روشهای جدید برای اعمال رفرکتیو چیزی معرفی نشد؟و همینجور برای قوز قرنیه چطور؟

maheno

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من 31 ام تو بیمارستان نور با دکتر بهرمندی عمل لیزیک داشتم
چشم چپم از همون فردای عمل عالیه ولی چشم راستم تاری دید داره
تاری دیدم هم به این صورته که هر نقطه نورانی هاله هایی فقط به سمت پایین داره
واین باعث تاری دید من شده الا دقیقا 27 روز از عمل می گذره و لی این تاری
خیلی تغییر نکرده و چشم چپم هم خیلی بیشتر از چشم راستم خشکی داره
از اونجایی که کارمند بانک هستم تابلوی نوبت دهی شعبه برا من شده دق
هر بار که سرمو بلند می کنم و اون هاله های قرمز به سمت پایین شماره هاشو می بینم فک می کنم دیگه دنیا تموم شده
با دکتر صحبت کردم می گه خوب می شی ولی از بی صبری خودم خسته شدم
این سوال دیوونم کرده که کی خوب می شم ....... نکنه خدای نکرده مشکل خاصی باشه

f32

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام من یک سوال داشتم من الان یک سال است که فکر می کنم چشم چپم ضغیف شده ولی هر وقت اشک از چشمم میاد دید چشم چپم واضح میشه یا زمانی که چشمانم را به مدت 20 ثانیه می بندم مبازم واضح می بینه ولی چشم راستم این مشکلات را ندارد و حدود 3 ماه پیش صبح مکه از خواب بیدار شدم از چشم چپم همینطور داشت اشک ممیومد که بعد 3 روز خوب شد

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
رسیدن به خیر!
مرسی اقای یاسینی خیالم کمی راحت شد
ولی دیروز من از دکتر سیدیان سوال کردم گفت شاید کمی استیکمات ایجاد بشه!
ایا همه دستگاه هاشون این سیستم رو داره؟ منو با دستگاه آخری که ته سالن اتاق عمل بود PRK کرد!
حالا خیلی نگرانم نمیدونم نتیجه چی میشه!
میخوام بدونم احتمال اینکه عمل خوب نشده باشه چقدره و تا چقدر ممکنه نمره باقی بمونه یا استیکمات ایجاد کنه؟
نمیدونم چرا دکتر هاشمی قبل از اینکه لیزر رو بتابونه اعلام نکرد که اماده باشم و تکون ندمش! حتی نگفت به نقطه سبز نگاه کنم!
شاید تعداد بیمارا زیاد بوده چون 90نفر رو اون شیفت عمل کرد و من نفرات اخر بودم.و همزمان روی دستگاه بغلی یک بیمار دیگه هم تا دستیار اون یکی پلکمو پنس بذاره هاشمی بیمار کناری رو فمتولیزیک کرد و برگشت سراغ چشم دومم!

خیلی ممنون جای شما خالی.
نگران نباشید. اتفاق نمی افته. اما در مورد شلوغ بودن سر دکتر بهتون گفته بود.

بالا