peyman_sh
Registered User
سلام به آقای یاسینی عزیز . یه سوال اساسی داشتم می خواستم بدونم کسی که چشمش در اثر عفونت توسط پزشک تخلیه شده. آیا امکان پیوند چشم کامل هست یا خیر در کل می توان چشم را پیوند زد یا نه? با تشکر
ممنون که به یادمون هستی
سپاس
یاسین جان دمت گرم
من تهران هستم
15 سالم هم هست
فکر میکنم زود باشه این نقطه ها بوجود بیاد
دکتر هم نرفتم
وقتی چشممو میبندم هم معلومه
خیلی دوست دارم درمان بشه
راهی داره که درست بشه
میگن اگه شبکیه بخواد بکشه سوراخ میکنه و عمل میخواد
چقد هزینه عملش میشه و ایا مشکلم کاملا رفع میشه
عینک هم میزنم شماره چشم 1.5 هست
ولی فکر کنم شبکیه مشکل پیدا کرده ولی بیناییم کم نشده
خلاصه یه راهی بدید
در ضمن خودم هم در اولین فرصت به چشم پزشک مراجعه میکنم
والا سنتون برای این ورد خیلی کمه.
بهتره با یک دکتر شبکیه مشورت کنید. برید از دکتر احمدیه وقت بگیرید البته خیلی دیر وقت میده ولی کاریش نمیشه کرد.
فمر می کنم مشکل شبکیه نداشته باشید برای اینکه مشکلات شبکیه همیشه با کاهش دید هراه میشن.(بیشتر وقتها یه وقت اغراق نکنم)
سلام به آقای یاسینی عزیز . یه سوال اساسی داشتم می خواستم بدونم کسی که چشمش در اثر عفونت توسط پزشک تخلیه شده. آیا امکان پیوند چشم کامل هست یا خیر در کل می توان چشم را پیوند زد یا نه? با تشکر
سلام دوست عزیزمن دیروز پی ار کی کردم بیمارستان نور با دکتر هاشمی
اما موقع لیزر یعنی اون لحظه که صدای ویز ویز میاد در لحظه شروعش چشمم تکون خورد و دکتر لیزر رو قطع کرد گفت ثابت نگه دار و دوبار 5 ثانیه بعد شروع کرد
حالا نگرانم عملم خوب نشه
اقای باسینی لطفا بگیید ایا لحظه اول لیزر قطع شده و دوباره ادامه پیدا کرده مشکلی پیش میاد ؟
اخه الان حس میکنم اون یکی چشمم یکم واضح تره
دوستانی که عمل لازک رو انجام دادن لطف میکنن بگن چه مدت بعد عمل دید هر دو چشم ده دهم شده؟
من دیروز پی ار کی کردم بیمارستان نور با دکتر هاشمی
من الان 1 ماه هست عمل کردم .ولی از هفته 3 به بعد دیدم خیلی داره بهتر میشه
لطف میکنید بگید هزینه عملتون چقدر شد همچنین هزینه های جانبی (ازمایش و ...). نوع عمل و محلشم بگید ممنون میشم.اخه من هزینه عمل تا حدی برام مهمه اگه خیلی بالا باشه نمیتونم عمل کنم
بازم ممنون
من پیش دکتر مدرس زاده تو کلینیک مرکزی عمل کردم.هزینش هم نسبت به جاهای دیگه منصفانه تره البته اگه خودتون برید و دکتر رو ببینید متوجه حرفم میشید.لازک یا پی آر کی 1200000 واسه عمل.60000 هم واسه آزمایش قبل عمل میشه که من خودم چون قبلش پیش کس دیگه ایی رفته بودم اون یه آزمایشایی نوشته بود که 150000 پولش شد.ولی در کل پیش این دکتر هزینتون از 1300000 بیشتر نمیشه.
با الگراتو عمل میکنه.ولی شما که میخوای هزینه عملت زیاد نشه فکر کنم زیاد رو دستگاه عمل نمیتونی انتخابی داشته باشی.حالا باز واسه اطلاعات بیشتر صفحات قبلم بخونی بد نیست آقای یاسینی توضیحات کاملو دادنممنون از پاسختون
در مورد دستگاهی که عمل میکنن چطور ؟چون شنیدم دقت دستگاهها فرق داره و میخوام ترجیحا با جدیدترین دستگاه عمل کنم.واسه شما با چه دستگاهی عمل کردن؟
با الگراتو عمل میکنه.ولی شما که میخوای هزینه عملت زیاد نشه فکر کنم زیاد رو دستگاه عمل نمیتونی انتخابی داشته باشی.حالا باز واسه اطلاعات بیشتر صفحات قبلم بخونی بد نیست آقای یاسینی توضیحات کاملو دادن
خواهش می کنم. اگر نظر من رو می خواهید برید پیش دکتر مدرس زاده. ایشون یکی از اساتید برتر تهران هستند.