• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
سلام به آقای یاسینی عزیز . یه سوال اساسی داشتم می خواستم بدونم کسی که چشمش در اثر عفونت توسط پزشک تخلیه شده. آیا امکان پیوند چشم کامل هست یا خیر در کل می توان چشم را پیوند زد یا نه? با تشکر

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یاسین جان دمت گرم
من تهران هستم
15 سالم هم هست
فکر میکنم زود باشه این نقطه ها بوجود بیاد
دکتر هم نرفتم
وقتی چشممو میبندم هم معلومه
خیلی دوست دارم درمان بشه
راهی داره که درست بشه
میگن اگه شبکیه بخواد بکشه سوراخ میکنه و عمل میخواد
چقد هزینه عملش میشه و ایا مشکلم کاملا رفع میشه
عینک هم میزنم شماره چشم 1.5 هست
ولی فکر کنم شبکیه مشکل پیدا کرده ولی بیناییم کم نشده
خلاصه یه راهی بدید
در ضمن خودم هم در اولین فرصت به چشم پزشک مراجعه میکنم

والا سنتون برای این ورد خیلی کمه.
بهتره با یک دکتر شبکیه مشورت کنید. برید از دکتر احمدیه وقت بگیرید البته خیلی دیر وقت میده ولی کاریش نمیشه کرد.
فمر می کنم مشکل شبکیه نداشته باشید برای اینکه مشکلات شبکیه همیشه با کاهش دید هراه میشن.(بیشتر وقتها یه وقت اغراق نکنم)

xx-11

Registered User
لایک‌ها
34
والا سنتون برای این ورد خیلی کمه.
بهتره با یک دکتر شبکیه مشورت کنید. برید از دکتر احمدیه وقت بگیرید البته خیلی دیر وقت میده ولی کاریش نمیشه کرد.
فمر می کنم مشکل شبکیه نداشته باشید برای اینکه مشکلات شبکیه همیشه با کاهش دید هراه میشن.(بیشتر وقتها یه وقت اغراق نکنم)

اره اینو میدونم
ولی من از کوچیکی چشام ضعیف بوده
دیدمم با عینک خوبه م میتونم با عینک همه جیو ببینم
حالا 5 شنبه یه دکتر معمولی میرم ببینم چی کیگه
احتمالا اونم به یه دکتر شبکیه معرفی میکنه
در ضمن شنیدم شبکیه مشکل داشته باشه خیلی سریع چش کاهش دید همراه میشه درست؟اه اینطور باشه که مشکلی نداره پس
منظورتون از سنتون برا این ورد کمه چیه؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام به آقای یاسینی عزیز . یه سوال اساسی داشتم می خواستم بدونم کسی که چشمش در اثر عفونت توسط پزشک تخلیه شده. آیا امکان پیوند چشم کامل هست یا خیر در کل می توان چشم را پیوند زد یا نه? با تشکر

خیر همچین کاری فعلا امکانش نیست. متاسفانه پیوند کامل چشم هنوز با تکنولوژی الان مقدور نشده ولی الان می تونن چشم مصنوعی بزار که همزمان با اون یکی چشم جرکت میکنه و خیلی طبیعی به نظر میاد.

artmiss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس چرا جواب همه رو داديد به جز من؟تورو خدا جواب منو بديد مدتهاس مي خوام پلكمو عمل كنم تو انتخاب دكتر موندم.
دوباره سوالمو ميذارم:
آقاي دكتر محسن بهمني كشكولي كه جراح پلك هستن رو مي شناسيد؟كارشون خوبه؟
درضمن بيمارستان رسول اكرم واسه جراحي پلك چه طور هست؟

@yang

Registered User
لایک‌ها
1
سلام من میخواستم چشمم رو عمل کنم واسه اصلاح نزدیک بینی.میخواستم ببینم الان جدیدترین دستگاهی که واسه عمل لیزر چشم در تهران هست چیه و چه مراکزی اونو در اختیار دارن .شنیدم Alegratoo بهترینشونه.اگه یه دکتر خوب که با دستگاه جدید عمل میکنه بتونید تو تهران معرفی کنید ممنون میشم
ضمنا هزینه عمل لازک یا لیزیک حدودا چقدره(شماره عینک من 2.75 برای هر چشم هست )،اختلاف قیمت مراکز مختلف چقدره البته منظورم با دستگاه یکسان و خوب هست.من هزینه عمل تا حدودی برام مهمه و در اخر کدوم بیمارستان یا کلینیک واسه عمل بهتره
ممنون

Last edited:

eng2006

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من فردا عصر با دکتر هاشمی عمل دارم
چند روز بود آبریزش بینی داشتم و چشمم ملتهب شده بود و قرمز شده بود حتی روی سفیده جایی که چشمم قرمز شده بود متورم شده بود ولی از دیروز انتی هیستامین و کلد استاپ مصرف کردم امروز قرمزی خیلی کم شده است و تقریبا از بین رفته.حالا نمیدونم حساسیت بود یا سرماخوردگی
حالا نگرانم این التهاب دیروز روی عمل فردام تاثیر بذاره؟
سوال دومم مربوط به عینک آفتابی پلاریزه میشه!
بعضیا میگن از عینک پلاریزه بعد عمل استفاده نکن و خوب نیست! باعث سردرد و سرگیجه میشه
ممکنه لطفا منو راهنمایی کنید؟

Last edited:

همتا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام میشه1- بهترین دکتر در کلینیک نور رو برای معاینه قبل عمل لیزیک به من بگین کیه؟عملم میخوام با دکتر ها شمی باشه ولی ایشون معاینه نمیکنن برام خیلی مهمه چون شماره چشمام بالاس واقعا میخوام بهترین دکتر معاینه ام کنه

wild_eyed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که عمل لازک رو انجام دادن لطف میکنن بگن چه مدت بعد عمل دید هر دو چشم ده دهم شده؟

eng2006

Registered User
لایک‌ها
1
من دیروز پی ار کی کردم بیمارستان نور با دکتر هاشمی
اما موقع لیزر یعنی اون لحظه که صدای ویز ویز میاد در لحظه شروعش چشمم تکون خورد و دکتر لیزر رو قطع کرد گفت ثابت نگه دار و دوبار 5 ثانیه بعد شروع کرد
حالا نگرانم عملم خوب نشه
اقای باسینی لطفا بگیید ایا لحظه اول لیزر قطع شده و دوباره ادامه پیدا کرده مشکلی پیش میاد ؟
اخه الان حس میکنم اون یکی چشمم یکم واضح تره

kamiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اما موقع لیزر یعنی اون لحظه که صدای ویز ویز میاد در لحظه شروعش چشمم تکون خورد و دکتر لیزر رو قطع کرد گفت ثابت نگه دار و دوبار 5 ثانیه بعد شروع کرد
حالا نگرانم عملم خوب نشه
اقای باسینی لطفا بگیید ایا لحظه اول لیزر قطع شده و دوباره ادامه پیدا کرده مشکلی پیش میاد ؟
اخه الان حس میکنم اون یکی چشمم یکم واضح تره
سلام دوست عزیز
آقای یاسینی مسافرت هستن ولی من از تجربه ای که از عمل داشتم باید یگم که خیلی واسه اینکه دیدتونو چک کنید زوده .بزارید حد اقل 2 هفته بشه .واسه منم همین طوری بود اگه صفحات قبل رو بخونید نگرانیتون کمتر میشه.
من الان 1 ماه هست عمل کردم .ولی از هفته 3 به بعد دیدم خیلی داره بهتر میشه

kamiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستانی که عمل لازک رو انجام دادن لطف میکنن بگن چه مدت بعد عمل دید هر دو چشم ده دهم شده؟

من 1ماهه عمل کردم 1چشمم 10/10 ولی اون یکی هنوز یکم تاره که اصلان مشکل ساز نیست .فقط فواصل خیلی دور اگر مثلا نوشته ایی باشه.
در ضمن دکتر که میگه بازم واسه اینکه نتیجه عمل کامل مشخص بشه زوده

@yang

Registered User
لایک‌ها
1

من الان 1 ماه هست عمل کردم .ولی از هفته 3 به بعد دیدم خیلی داره بهتر میشه

لطف میکنید بگید هزینه عملتون چقدر شد همچنین هزینه های جانبی (ازمایش و ...). نوع عمل و محلشم بگید ممنون میشم.اخه من هزینه عمل تا حدی برام مهمه اگه خیلی بالا باشه نمیتونم عمل کنم
بازم ممنون

mrsshojai

Registered User
لایک‌ها
33
اقای یاسینی از شما واقعا ممنونم که اینقدر با حوصله جواب تک تک پست ها رو میدید:rolleyes:
امیدوارم همیشه سلامت و موفق باشید چون اینجا بدون شما بی روح میشه
یه سوالی ذهنمو درگیر کرده اینه که تو عمل لازاک موفقتره یا لیزیک؟
الان حدود 2ماه لازاک کردم اما دید چشم سمت چپم کامل نیست و تاره-دید چشم راستم 10/10 اما دید چشم چپم 9/10 . البته چشم راستم دیدش هنوز تاره و به خوبی دید عینک نیست.این احتمال وجود داره که همین شماره باقی بمونه؟
و اینکه مثلا بعد یکی دو ماه دیگه این وضعیت چشم همین طور ثابت بمونه دیگه باز باید عینک به چشم بزنم؟ 
ممنون

kamiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
لطف میکنید بگید هزینه عملتون چقدر شد همچنین هزینه های جانبی (ازمایش و ...). نوع عمل و محلشم بگید ممنون میشم.اخه من هزینه عمل تا حدی برام مهمه اگه خیلی بالا باشه نمیتونم عمل کنم
بازم ممنون

من پیش دکتر مدرس زاده تو کلینیک مرکزی عمل کردم.هزینش هم نسبت به جاهای دیگه منصفانه تره البته اگه خودتون برید و دکتر رو ببینید متوجه حرفم میشید.لازک یا پی آر کی 1200000 واسه عمل.60000 هم واسه آزمایش قبل عمل میشه که من خودم چون قبلش پیش کس دیگه ایی رفته بودم اون یه آزمایشایی نوشته بود که 150000 پولش شد.ولی در کل پیش این دکتر هزینتون از 1300000 بیشتر نمیشه.

@yang

Registered User
لایک‌ها
1
من پیش دکتر مدرس زاده تو کلینیک مرکزی عمل کردم.هزینش هم نسبت به جاهای دیگه منصفانه تره البته اگه خودتون برید و دکتر رو ببینید متوجه حرفم میشید.لازک یا پی آر کی 1200000 واسه عمل.60000 هم واسه آزمایش قبل عمل میشه که من خودم چون قبلش پیش کس دیگه ایی رفته بودم اون یه آزمایشایی نوشته بود که 150000 پولش شد.ولی در کل پیش این دکتر هزینتون از 1300000 بیشتر نمیشه.

ممنون از پاسختون
در مورد دستگاهی که عمل میکنن چطور ؟چون شنیدم دقت دستگاهها فرق داره و میخوام ترجیحا با جدیدترین دستگاه عمل کنم.واسه شما با چه دستگاهی عمل کردن؟

kamiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ممنون از پاسختون
در مورد دستگاهی که عمل میکنن چطور ؟چون شنیدم دقت دستگاهها فرق داره و میخوام ترجیحا با جدیدترین دستگاه عمل کنم.واسه شما با چه دستگاهی عمل کردن؟
با الگراتو عمل میکنه.ولی شما که میخوای هزینه عملت زیاد نشه فکر کنم زیاد رو دستگاه عمل نمیتونی انتخابی داشته باشی.حالا باز واسه اطلاعات بیشتر صفحات قبلم بخونی بد نیست آقای یاسینی توضیحات کاملو دادن

@yang

Registered User
لایک‌ها
1
با الگراتو عمل میکنه.ولی شما که میخوای هزینه عملت زیاد نشه فکر کنم زیاد رو دستگاه عمل نمیتونی انتخابی داشته باشی.حالا باز واسه اطلاعات بیشتر صفحات قبلم بخونی بد نیست آقای یاسینی توضیحات کاملو دادن

تا این مبلغی که شما گفتین مشکلی ندارم چون یه جایی اقای یاسینی گفته بودن ممکنه تا 3 تومن هم بره یکم نگران هزینه شدم.الگراتو هم شنیدم دستگاه خوبیه(یکی میگفت جدیدترینه).10 -15 صفحه قبل رو خوندن ولی جایی ندیدم اقای یاسینی گفته باشن جدیدترین دستگا ه واسه لازک کدومه.دکتر مدرس زادهو کلینیک مرکزی کیفیت کارشون چطوره؟اقای یاسینی نظرشون در موردشون چی بود؟شما از عملت راضی هستی؟میبخشی یکم سوالا زیاد شد میخوام زودتر برم دست کم ازمایش ها رو انجام بدم .

Last edited:

kamiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خواهش می کنم. اگر نظر من رو می خواهید برید پیش دکتر مدرس زاده. ایشون یکی از اساتید برتر تهران هستند.

خواهش میکنم منم همین مشکلاتو داشتم.اره الان راضیم ولی تا 2.3هفته پیش نبودم.چشمم 2.25 بود هردوش
ولی در خصوص دکتر اینم نظر آقای یاسینی صفحه 109
راستی اینم بگم که آقای یاسینی الویت دکترهارو واسه عمل چند بار گفته که باید بگردی تو فروم.من تا جایی که میدونستم و میدونم کمک میکنم ولی چون خودشون نیستن منم نمیتونم از طرفشون نظراتشون رو بگم

بالا