• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

mojtabadj88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام آقای یاسینی...
مادر من چشمش خشکه باید چیکار کنه؟

leila rezai

Registered User
لایک‌ها
2
عجب!اقای یاسینی خیلی ممنون از توضیحاتتون.همیشه جوابای شما بیسته

kamiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام به همگی
همونطور که آقای یاسینی گفتند فقط باید صبر کرد واقعا درسته یه دفعه معجزه میشه انگار
تو این 3 روز اخیر دیدم خیلی بهتز شده بعد از 24 روز.گفتم بیام اینجا بگم که اگه کسی عین من خیلی نگرانه.نگران نباشه که همه چی با گذشت زمان خوب میشه

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی...
مادر من چشمش خشکه باید چیکار کنه؟

چرا خشکه؟
باید اول دلیلش رو بفهمید حتما ببرید دکتر.
ولی برای جشم خشک می تونید از داروخانه اشک مصنوعی بگیرید که ضرری هم نداره

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام به همگی
همونطور که آقای یاسینی گفتند فقط باید صبر کرد واقعا درسته یه دفعه معجزه میشه انگار
تو این 3 روز اخیر دیدم خیلی بهتز شده بعد از 24 روز.گفتم بیام اینجا بگم که اگه کسی عین من خیلی نگرانه.نگران نباشه که همه چی با گذشت زمان خوب میشه

خیلی ممنون از اینکه تجربتون رو اینجا گفتید. خوشحال شدم که بالاخره دارید از عمل راضی میشید.
بیشتر رفقا اگر کمی صبر کنن مشکلشون حل میشه ولی از طرفی هم بهشون حق می دم آدم دلش بدجوری شور می زنه نمی تونه کنترل کنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

roasemary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سپاس فراوان برای این پست ها !همسر من با شماره چشم 3-3.5 بدون آستیگمات چندسالی است تحت نظر دکتر مسیح هاشمی است و بتازگی تصمیم گرفته چشمهایش را عمل کند.با توجه به توصیه شما به دوستان در این پست ها در خصوص دکتر خانلری آیا ممکن است قیاسی بین این دو پزشک محترم بفرمایید؟با توجه به آشنایی همسرم با دکتر هاشمی تمایلشان به ایشان بیشتر است ولی من دکتر خانلری را با توجه به توصیه شما ترجیح میدهم . نظر شما چیست؟ سن همسرم 39 و مقیم تهران-ملاصدرا هستیم. بعلاوه کار ایشان بطور شدیدی وابسته به لپ تاپ است

roasemary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن یادم رفت بگم همسرم دارای انحراف چشم خیلی جزئی است که تا قبل از مراجعه به دکتر هاشمی (مسیح) حتی پزشک های دیگر هم آنرا مطرح نکرده بودند

leila rezai

Registered User
لایک‌ها
2
اقای یاسینی عزیر من چند نکته در رابطه با چشم اینجا قرار بدم از نکات کوچک و مفید از مقالات علمی چشم هستن :
1.خوردن انگور بسیار برای شبکیه چشم مفیده حتی تاثیرش از سایر مکملها چشمی که دانشمندان برای مشکلات شبکیه تجویز می کردن مثل لوتین بیشتر بوده.
2.خوردن مکمل امگا تری omega 3 تا 59 یا 69 درصد(دقیقا نمی دونم کدوم بود)خشکی چشمو درمان میکنه.بعد از غذا بخورید
3.شکلات تلخ برای حفظ سلامتی عدسی و رگهای خونی چشم خیلی مفیده و بینایی رو قوت می بخشه
4.چای سبز هم که عالیه برای جلوگیری از ابمروارید و اب سیاه وپیشگیری از نورهای مضر من جمله کامپیوتر و یو وی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سپاس فراوان برای این پست ها !همسر من با شماره چشم 3-3.5 بدون آستیگمات چندسالی است تحت نظر دکتر مسیح هاشمی است و بتازگی تصمیم گرفته چشمهایش را عمل کند.با توجه به توصیه شما به دوستان در این پست ها در خصوص دکتر خانلری آیا ممکن است قیاسی بین این دو پزشک محترم بفرمایید؟با توجه به آشنایی همسرم با دکتر هاشمی تمایلشان به ایشان بیشتر است ولی من دکتر خانلری را با توجه به توصیه شما ترجیح میدهم . نظر شما چیست؟ سن همسرم 39 و مقیم تهران-ملاصدرا هستیم. بعلاوه کار ایشان بطور شدیدی وابسته به لپ تاپ است

دوست عزیز باید بگم که من به شخصه دکتر خانلری رو خیلی دوست دارم برای اینکه عمل ایشون رو دیدم و کیفیت کارشون رو می دونم ولی باید بگم که دکتر مسیح هاشمی هم کارشون عالیه. ایشون هم آدم خوش اخلاقیه و هم استاد دانشگاهه. در ضمن دکتر شبکیه هم هست.
سلام من رو این سری که رفتید پیش دکتر هاشمی برسونید و به نظر من برای عمل خود دکتر هاشمی انتخاب خوبیه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
در ضمن یادم رفت بگم همسرم دارای انحراف چشم خیلی جزئی است که تا قبل از مراجعه به دکتر هاشمی (مسیح) حتی پزشک های دیگر هم آنرا مطرح نکرده بودند

شرمنده این پست رو تازه دیدم.
حتما انحراف چشم رو با دکتر در میان بذارید البته باید چی زکمی باشه که دکتر خودش گیر نداده. انحراف چشم ممکنه بعد از عمل اصلاح بینایی (لیزیک) بیشتر بشه برای همین حتما این مورد رو این سری به دکتر بگید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقای یاسینی عزیر من چند نکته در رابطه با چشم اینجا قرار بدم از نکات کوچک و مفید از مقالات علمی چشم هستن :
1.خوردن انگور بسیار برای شبکیه چشم مفیده حتی تاثیرش از سایر مکملها چشمی که دانشمندان برای مشکلات شبکیه تجویز می کردن مثل لوتین بیشتر بوده.
2.خوردن مکمل امگا تری omega 3 تا 59 یا 69 درصد(دقیقا نمی دونم کدوم بود)خشکی چشمو درمان میکنه.بعد از غذا بخورید
3.شکلات تلخ برای حفظ سلامتی عدسی و رگهای خونی چشم خیلی مفیده و بینایی رو قوت می بخشه
4.چای سبز هم که عالیه برای جلوگیری از ابمروارید و اب سیاه وپیشگیری از نورهای مضر من جمله کامپیوتر و یو وی

آفرین و تشکر بسیار

sunrise_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب یاسینی
با سلام
در یکی از پست ها خوندم که شما موضوع ارتباط عمل لازک رو با انحراف چشم مطرح کرده بودید، می شه لطفا در این مورد کمی توضیح بدید؟ مثلا آیا کسانی که در کودکی دچار انحراف چشم خفیفی بوده اند، در بزرگسالی ممکنه بعد از عمل لازک دوباره انحراف چشم برگرده؟

با تشکر فراوان

paria20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی خوشحال شدم از اینکه این خبر رو دادی.
در مورد استریل بودن اتاق لیزر زیاد نگران نباشید. عمل لیزر عمل Invasive نیست یعنی وسیله ای وارد بافت چشم نمیشه برای همینم استریل بودن با اتاق عمل فرق داره.
بازم تبریک می گم.

سلام.از لطف شما ممنونم.
منم میخواستم اگه ممکنه در مورد ارتباط لیزیک(یا لازک)و انحراف چشم بیشتر توضیح بدید.علاوه بر این بعد از عمل حالت چشمای من تغییر کرده وانگار گوشه های بیرونی چشمم بالاتر رفته!البته خوشبختانه این تغییرات به نظر خودم وگفته دیگران چشمهام رو زیباتر کرده ولی برام این سوالو پیش آورده که همچین تغییری بعد از عمل ممکنه واگه هست دائمه یا موقتی؟!
یه سوال دیگه هم داشتم که توی پروفایلتون نوشتم.بازم از راهنماییهاتون ممنونم.

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب یاسینی
با سلام
در یکی از پست ها خوندم که شما موضوع ارتباط عمل لازک رو با انحراف چشم مطرح کرده بودید، می شه لطفا در این مورد کمی توضیح بدید؟ مثلا آیا کسانی که در کودکی دچار انحراف چشم خفیفی بوده اند، در بزرگسالی ممکنه بعد از عمل لازک دوباره انحراف چشم برگرده؟

با تشکر فراوان

نه برگشت احتمالش کمه ولی اینکه درمان نشده باشه ممکنه بعد از عمل لیزر به دلیل اصلاح دید چشم بیشتر بشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام.از لطف شما ممنونم.
منم میخواستم اگه ممکنه در مورد ارتباط لیزیک(یا لازک)و انحراف چشم بیشتر توضیح بدید.علاوه بر این بعد از عمل حالت چشمای من تغییر کرده وانگار گوشه های بیرونی چشمم بالاتر رفته!البته خوشبختانه این تغییرات به نظر خودم وگفته دیگران چشمهام رو زیباتر کرده ولی برام این سوالو پیش آورده که همچین تغییری بعد از عمل ممکنه واگه هست دائمه یا موقتی؟!
یه سوال دیگه هم داشتم که توی پروفایلتون نوشتم.بازم از راهنماییهاتون ممنونم.

در مورد دارو فردا بهتون خبر میدم. ترجیح میدم اگر چیزی رو مطمئن نیستم از یک دکتر سوال کنم تا نکنه حرف بی حساب بزنم.
اما در مورد انحراف باید بگم که دوستانی که انجراف چشم دارند حتی کم در صورت لیزر کردن انجراف چشمشون بیشتر میشه و این یک مورد عادیه. برای بعضیا زیباتر و برای بعضی ناجور تر میشه که البته معمولا اگر شخص بخواد میشه درمانش کرد.
شما شاید بهتر باشه با دکترتون یک مشورتی بکنید حتی اگر شده در حد تلفنی.

بالا