mojtabadj88
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 28
- لایکها
- 4
سلام آقای یاسینی...
مادر من چشمش خشکه باید چیکار کنه؟
سلام آقای یاسینی...
عجب!اقای یاسینی خیلی ممنون از توضیحاتتون.همیشه جوابای شما بیسته
سلام به همگی
همونطور که آقای یاسینی گفتند فقط باید صبر کرد واقعا درسته یه دفعه معجزه میشه انگار
تو این 3 روز اخیر دیدم خیلی بهتز شده بعد از 24 روز.گفتم بیام اینجا بگم که اگه کسی عین من خیلی نگرانه.نگران نباشه که همه چی با گذشت زمان خوب میشه
حتما براتون سوال میکنم والا ابطحی طب (سیبا) که نداشت. ببینم بقیه چطورن
اقا خیلی لطف میکنی جویا میشی
ممنونم که پیگیری میکنید
منتظر خبرتون هستم پس
سپاس فراوان برای این پست ها !همسر من با شماره چشم 3-3.5 بدون آستیگمات چندسالی است تحت نظر دکتر مسیح هاشمی است و بتازگی تصمیم گرفته چشمهایش را عمل کند.با توجه به توصیه شما به دوستان در این پست ها در خصوص دکتر خانلری آیا ممکن است قیاسی بین این دو پزشک محترم بفرمایید؟با توجه به آشنایی همسرم با دکتر هاشمی تمایلشان به ایشان بیشتر است ولی من دکتر خانلری را با توجه به توصیه شما ترجیح میدهم . نظر شما چیست؟ سن همسرم 39 و مقیم تهران-ملاصدرا هستیم. بعلاوه کار ایشان بطور شدیدی وابسته به لپ تاپ است
در ضمن یادم رفت بگم همسرم دارای انحراف چشم خیلی جزئی است که تا قبل از مراجعه به دکتر هاشمی (مسیح) حتی پزشک های دیگر هم آنرا مطرح نکرده بودند
اقای یاسینی عزیر من چند نکته در رابطه با چشم اینجا قرار بدم از نکات کوچک و مفید از مقالات علمی چشم هستن :
1.خوردن انگور بسیار برای شبکیه چشم مفیده حتی تاثیرش از سایر مکملها چشمی که دانشمندان برای مشکلات شبکیه تجویز می کردن مثل لوتین بیشتر بوده.
2.خوردن مکمل امگا تری omega 3 تا 59 یا 69 درصد(دقیقا نمی دونم کدوم بود)خشکی چشمو درمان میکنه.بعد از غذا بخورید
3.شکلات تلخ برای حفظ سلامتی عدسی و رگهای خونی چشم خیلی مفیده و بینایی رو قوت می بخشه
4.چای سبز هم که عالیه برای جلوگیری از ابمروارید و اب سیاه وپیشگیری از نورهای مضر من جمله کامپیوتر و یو وی
خیلی خوشحال شدم از اینکه این خبر رو دادی.
در مورد استریل بودن اتاق لیزر زیاد نگران نباشید. عمل لیزر عمل Invasive نیست یعنی وسیله ای وارد بافت چشم نمیشه برای همینم استریل بودن با اتاق عمل فرق داره.
بازم تبریک می گم.
جناب یاسینی
با سلام
در یکی از پست ها خوندم که شما موضوع ارتباط عمل لازک رو با انحراف چشم مطرح کرده بودید، می شه لطفا در این مورد کمی توضیح بدید؟ مثلا آیا کسانی که در کودکی دچار انحراف چشم خفیفی بوده اند، در بزرگسالی ممکنه بعد از عمل لازک دوباره انحراف چشم برگرده؟
با تشکر فراوان
سلام.از لطف شما ممنونم.
منم میخواستم اگه ممکنه در مورد ارتباط لیزیک(یا لازک)و انحراف چشم بیشتر توضیح بدید.علاوه بر این بعد از عمل حالت چشمای من تغییر کرده وانگار گوشه های بیرونی چشمم بالاتر رفته!البته خوشبختانه این تغییرات به نظر خودم وگفته دیگران چشمهام رو زیباتر کرده ولی برام این سوالو پیش آورده که همچین تغییری بعد از عمل ممکنه واگه هست دائمه یا موقتی؟!
یه سوال دیگه هم داشتم که توی پروفایلتون نوشتم.بازم از راهنماییهاتون ممنونم.
نه برگشت احتمالش کمه ولی اینکه درمان نشده باشه ممکنه بعد از عمل لیزر به دلیل اصلاح دید چشم بیشتر بشه.
خیلی ممنون از توضیحات مفیدتون