• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

bayatian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب آقای یاسینی
من در تاریخ 10 سپتامبر تو بیمارستان نور واسه معاینه نوبت گرفتم، با دکتر غلامی نژاد
فکر کنم با این کنگره که فرمودید نوبتمو کنسل کنم بهتر
دکتر غلامی نژاد کارش خوبه؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب آقای یاسینی
من در تاریخ 10 سپتامبر تو بیمارستان نور واسه معاینه نوبت گرفتم، با دکتر غلامی نژاد
فکر کنم با این کنگره که فرمودید نوبتمو کنسل کنم بهتر
دکتر غلامی نژاد کارش خوبه؟

ممکنه دکتر غلامی نژاد نیان.
ایشون کارشون خیلی خوبه و آدم خوش برخوردی هم هستند ولی بالاخره باید یه چند نفری هم تو بیمارستان بمونن.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

kamiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ای بابا !!!
چه عملی کردم من! اون موقع نمیدونستم با هم فرق داره به دکترم نگفتم چیزی
با همون عکسای ونک مرکزی عمل کردم :blush:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ای بابا !!!
چه عملی کردم من! اون موقع نمیدونستم با هم فرق داره به دکترم نگفتم چیزی
با همون عکسای ونک مرکزی عمل کردم :blush:

اتفاقی نمی افته. نگران نباشید.
اگر نمی تونستن از عکساتون استفاده کنن عملتون نمیکردن.
باید بدونید که پیگیری قانونیه پزشکی خیلی قویه و میتونه پوست از کله پزشکا بکنه. برای همین خیلی دقت میکنن.

saye_18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلااااااااااااااام به همگی.... آقای یاسینی نگران نباشین فعلا از شما سوالی ندارم. میخوام تجربیاتمو(!) برای بقیه بگم!
coolsmiley02.gif

من اوایل تابستون رفتم دکتر برای معاینه و عکس و اینا...... اون آقایی که عکس گرفت گفت قرنیه چشمت نازکه
sadsmiley.gif
ولی چون شماره چشمت زیاد نیست احتمالا میشه عمل کرد... پرونده رو به دکتر داد و دکتر جون لطف کردن و اوکی دادن!
smilingsmiley.gif
من اون موقع فکر می کردم می خوان لیزیک کنن برام ولی چند روز بعد از عمل فهمیدم پی ار کی بودم!
wacsmiley.gif
(شاید اگه می دونستم پی ار کی میشم کلا پشیمون میشدم برای عمل!!!!) یه قطره آنتی بیوتیک بود با شامپو بچه که از 2 روز قبل عمل باید استفاده می کردیم..... حالا نمیگم تو این یه هفته فاصله بین معاینه و عمل من چقدر وزن کم کردم!!!!!!!!!! روز عمل هم که به ما خانوما یه لباس صورتی
hmmsmiley02.gif
دادن بپوشیم. خانوم پرستار یه عالمه قطره ریخت تو چشمم و آخر سر بتادین زد به صورتم!!!! (از من به خانوما نصیحت که حتما یه "تل" تو موهاتون بزنین که مثه من بدبخت نشین!!!! ) بعد رفتیم یه اتاق دیگه و صدامون میزدن اتاق عمل! تو اتاق عمل هم 2 قطره بی حسی ریختن تو چشمم.... موقع عمل با یه گیره پلکمو نگه داشتن که بر خلاف تصورم اصلا اصلا هیچ دردی نداشت!!!! نگران نباشین... راستی قبلش یه کاور چسبوندن رو صورتم که فقط چشمام بیرون بود. (از من به آقایون نصیحت: سعی کنین کاملا صورتتون رو اصلاح کنین و گرنه موقع کندن اون کاور جیغتون در میادااااااااااا..... ) آهاااااااااااااان........ موقع عمل با دکتر همکاری کنین...... به همون نقطه که میگه نگاه کنین کافیه ... در عرض چند دقیقه عملتون تموم میشه... نگران نباشین! بعدش هم رفتم تو یه اتاق دیگه و دکتر اومد نگاه کرد چشممو و تمووووووووم.........
حالا رسیدیم به بعد عمل:
من درد شدید نداشتم چون مسکن داده بود دکتر ولی یه کم می سوخت. البته بین اون همه مریضی که اون روز عمل شدیم فقط یک نفر بود که میگفت آره درد داشتم و خیلی اذیت شدم واینا.... روز بعد عمل که تووووووووووووووووووپ میدیدم.... ولی بعدش وحشتناک بد شد..... خیلی بدتر از بی عینک قبل عمل..... تا 1 هفته به نور خونه هم حساس بودم. لنز پانسمانی هم یه کم اذیت میکرد(من کلا نمیتونم لنزو تحمل کنم) . بعد از درآوردن لنز هم دیدم همچنان ضعیف بود ولی بعد از 2-3 هفته سرعت بهبود چشمم زیاد شد. سر یک ماه که رفتم دکتر گفت دید دورت عالیه ولی حالا حالا ها طول میکشه تا دیدت شفاف بشه. همین طور گفت دید نزدیکت الان افتضاحه(!) ولی درست میشه!
blinksmiley.gif

الان فقط بعضی چیزا رو که نگاه می کنم به خصوص تو شب با یه چشمم سایه دار می بینم که امیدوارم اونم درست شه!
آهان یه چیز دیگه: بیشترین چیزی که منو اذیت کرد خراش قرنیه بود! خیلی دردش بد بود.... حتما هر وقت حس کردین چشماتون داره خسته میشه یا یه حسی تو همین مایه ها قطره بریزین!

راستی........ اگه تو خونه دوش دستی ندارین حتما تهیه کنین تا قبل عمل......... خیلی خوبه.... آخه میگن تا 48 ساعت نباید آب به صورت بخوره..... بعدش هم اگه آب بره تو چشمتون خیلی اذیت میشین و به ریسک عفونت و اینا نمی ارزه..... در ضمن من تا یه مدت از اسپری دوری میکردم تا اذیت نشم.... همین الان هم میرم تو اتاق چشمامو میبندم و بعدش سریع میپرم از اتاق بیرون!
biggrinsmiley.gif

در آخر امیدوارم هر کی عمل کرده+من از نتیجه عمل راضی باشه و هیچ وقت عینک به سراغش نیاد!
پایان
rolleyessmileyanim.gif

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلااااااااااااااام به همگی.... آقای یاسینی نگران نباشین فعلا از شما سوالی ندارم. میخوام تجربیاتمو(!) برای بقیه بگم!
coolsmiley02.gif

من اوایل تابستون رفتم دکتر برای معاینه و عکس و اینا...... اون آقایی که عکس گرفت گفت قرنیه چشمت نازکه
sadsmiley.gif
ولی چون شماره چشمت زیاد نیست احتمالا میشه عمل کرد... پرونده رو به دکتر داد و دکتر جون لطف کردن و اوکی دادن!
smilingsmiley.gif
من اون موقع فکر می کردم می خوان لیزیک کنن برام ولی چند روز بعد از عمل فهمیدم پی ار کی بودم!
wacsmiley.gif
(شاید اگه می دونستم پی ار کی میشم کلا پشیمون میشدم برای عمل!!!!) یه قطره آنتی بیوتیک بود با شامپو بچه که از 2 روز قبل عمل باید استفاده می کردیم..... حالا نمیگم تو این یه هفته فاصله بین معاینه و عمل من چقدر وزن کم کردم!!!!!!!!!! روز عمل هم که به ما خانوما یه لباس صورتی
hmmsmiley02.gif
دادن بپوشیم. خانوم پرستار یه عالمه قطره ریخت تو چشمم و آخر سر بتادین زد به صورتم!!!! (از من به خانوما نصیحت که حتما یه "تل" تو موهاتون بزنین که مثه من بدبخت نشین!!!! ) بعد رفتیم یه اتاق دیگه و صدامون میزدن اتاق عمل! تو اتاق عمل هم 2 قطره بی حسی ریختن تو چشمم.... موقع عمل با یه گیره پلکمو نگه داشتن که بر خلاف تصورم اصلا اصلا هیچ دردی نداشت!!!! نگران نباشین... راستی قبلش یه کاور چسبوندن رو صورتم که فقط چشمام بیرون بود. (از من به آقایون نصیحت: سعی کنین کاملا صورتتون رو اصلاح کنین و گرنه موقع کندن اون کاور جیغتون در میادااااااااااا..... ) آهاااااااااااااان........ موقع عمل با دکتر همکاری کنین...... به همون نقطه که میگه نگاه کنین کافیه ... در عرض چند دقیقه عملتون تموم میشه... نگران نباشین! بعدش هم رفتم تو یه اتاق دیگه و دکتر اومد نگاه کرد چشممو و تمووووووووم.........
حالا رسیدیم به بعد عمل:
من درد شدید نداشتم چون مسکن داده بود دکتر ولی یه کم می سوخت. البته بین اون همه مریضی که اون روز عمل شدیم فقط یک نفر بود که میگفت آره درد داشتم و خیلی اذیت شدم واینا.... روز بعد عمل که تووووووووووووووووووپ میدیدم.... ولی بعدش وحشتناک بد شد..... خیلی بدتر از بی عینک قبل عمل..... تا 1 هفته به نور خونه هم حساس بودم. لنز پانسمانی هم یه کم اذیت میکرد(من کلا نمیتونم لنزو تحمل کنم) . بعد از درآوردن لنز هم دیدم همچنان ضعیف بود ولی بعد از 2-3 هفته سرعت بهبود چشمم زیاد شد. سر یک ماه که رفتم دکتر گفت دید دورت عالیه ولی حالا حالا ها طول میکشه تا دیدت شفاف بشه. همین طور گفت دید نزدیکت الان افتضاحه(!) ولی درست میشه!
blinksmiley.gif

الان فقط بعضی چیزا رو که نگاه می کنم به خصوص تو شب با یه چشمم سایه دار می بینم که امیدوارم اونم درست شه!
آهان یه چیز دیگه: بیشترین چیزی که منو اذیت کرد خراش قرنیه بود! خیلی دردش بد بود.... حتما هر وقت حس کردین چشماتون داره خسته میشه یا یه حسی تو همین مایه ها قطره بریزین!

راستی........ اگه تو خونه دوش دستی ندارین حتما تهیه کنین تا قبل عمل......... خیلی خوبه.... آخه میگن تا 48 ساعت نباید آب به صورت بخوره..... بعدش هم اگه آب بره تو چشمتون خیلی اذیت میشین و به ریسک عفونت و اینا نمی ارزه..... در ضمن من تا یه مدت از اسپری دوری میکردم تا اذیت نشم.... همین الان هم میرم تو اتاق چشمامو میبندم و بعدش سریع میپرم از اتاق بیرون!
biggrinsmiley.gif

در آخر امیدوارم هر کی عمل کرده+من از نتیجه عمل راضی باشه و هیچ وقت عینک به سراغش نیاد!
پایان
rolleyessmileyanim.gif

واقعا واقعا تشکر می کنم دستتون درد نکنه که تجریباتتون رو با بقیه در میان می ذارید

kamiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
منم فکر نکنم موردی واسم پش بیاد.
این دکتر ماهم از 13هم تا اواسط مهر نیستش.دوره همی خوش بگذره

نرگس گلی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یه عینک سازی خوب (تهران) معرفی می کنین؟
پزشکهایی که معرفی کردین واسه نمره عینک هم میشه بهشون مراجعه کرد یا فقط در خصوص عمل چشم فعالیت دارن؟لطفا برای این مورد هم یه پزشک خوب معرفی کنین؟
ممنون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
یه عینک سازی خوب (تهران) معرفی می کنین؟
پزشکهایی که معرفی کردین واسه نمره عینک هم میشه بهشون مراجعه کرد یا فقط در خصوص عمل چشم فعالیت دارن؟لطفا برای این مورد هم یه پزشک خوب معرفی کنین؟
ممنون

می تویند تو تهران برید تو میدان فلسطین و اونجا بگردید متاسفانه آشنا در این زمینه ندارم.

kamiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان به جای ما آقای یاسینی عزیز;)

fereshte ordibehesht

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقای یاسینی ممنون از تاپیک مفیدتون
من مدتیه تصمیم به لیزیک گرفتم و 23 سال دارم
خیلی درموردش تردید دارم اما چون از عینک بدم میاد و شماره چشمام بین 3تا 4 هست تردیدم شاید تبدیل به یقین بشه
اما موندم چیکار کنم من اردبیل زندگی میکنم شما شناختی دارین ازینجا یا باید بیام تهران
چون عجله داشتم تا مهر ماه خوب شم وبرم سر کار چون کارم تدریس
بنظرتو ن چیکار کنم؟ اینجا عمل کنم ؟ پیش کی؟

wild_eyed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب یاسینی جونم...
میگم من50 روزی هست لازک کردم این چشم چپم در حد 2-3روز بعد عمل شایدم بدتر تاره...بدجوری کلافم کرده...فکر کنم چند هفته پیش دید بهتری داشتم باهاش..
ممکته شمارش برگشته باشه یعنی؟بدجوری نگرانم
کدورت چشم چیه؟میخوام بدونم اگه چشمم یه موقع شمارش برگشته باشه از روی معاینه چشمم تفاوتی داره با وقتی که کدورت داره؟
آخه دکتر گفت کدورت داره...
یه سوال دیگه هم اینکه ممکنه ضربه به سر 15-16روز بعد عمل باعث برگشتن شماره چشم بشه؟
ممنونم ازتون آقای یاسینی :(

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام اقای یاسینی ممنون از تاپیک مفیدتون
من مدتیه تصمیم به لیزیک گرفتم و 23 سال دارم
خیلی درموردش تردید دارم اما چون از عینک بدم میاد و شماره چشمام بین 3تا 4 هست تردیدم شاید تبدیل به یقین بشه
اما موندم چیکار کنم من اردبیل زندگی میکنم شما شناختی دارین ازینجا یا باید بیام تهران
چون عجله داشتم تا مهر ماه خوب شم وبرم سر کار چون کارم تدریس
بنظرتو ن چیکار کنم؟ اینجا عمل کنم ؟ پیش کی؟

بله دوست عزیز دو مرکز خوب سینا و آراد تو اردبیل هستند که دکتر های خوبی داره.
ولی اگر امکان داره برید یه شهر دیگه. مثلا تهران.
اگر اطراف بهتره با وجودیکه ارومیه دوره ولی برید اونجا خیلی بهتر از تبریزه.
اگر رفتید ارومیه برید پیش دکتر سیفی خیلی کارشون خوبه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی جونم...
میگم من50 روزی هست لازک کردم این چشم چپم در حد 2-3روز بعد عمل شایدم بدتر تاره...بدجوری کلافم کرده...فکر کنم چند هفته پیش دید بهتری داشتم باهاش..
ممکته شمارش برگشته باشه یعنی؟بدجوری نگرانم
کدورت چشم چیه؟میخوام بدونم اگه چشمم یه موقع شمارش برگشته باشه از روی معاینه چشمم تفاوتی داره با وقتی که کدورت داره؟
آخه دکتر گفت کدورت داره...
یه سوال دیگه هم اینکه ممکنه ضربه به سر 15-16روز بعد عمل باعث برگشتن شماره چشم بشه؟
ممنونم ازتون آقای یاسینی :(

نترسید نه ضربه و نه چیز دیگه نمیتونه تو این مدت شماره چشم رو برگردونه.
شماره چشم خدای ناکرده اگر برگرده چند سال طول میکشه اونم نیم یا یک شماره حداکثر.
یکبار دیگه برید پیش دکتر بگید که خیلی ناراحت هستید. هرچند که من هنوزم میگم باید صبر کرد.

Sam_K

Registered User
لایک‌ها
88
سلام دوست عزیز
پدر من 60 سالش هست و یکی از چشم هاش بعضی وقتا خیلی ورم میکنه ! دکتر رفته و بهش گفتن ممکن هست بخواد آب مروارید بیاره. ربطی داره این 2 تا به هم؟
قبلا چشمش رو یک بار عمل کرده توی سن 13 سالگی . میشه لطف کنید راهتمایی کنید؟
ممنون میشم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دوست عزیز
پدر من 60 سالش هست و یکی از چشم هاش بعضی وقتا خیلی ورم میکنه ! دکتر رفته و بهش گفتن ممکن هست بخواد آب مروارید بیاره. ربطی داره این 2 تا به هم؟
قبلا چشمش رو یک بار عمل کرده توی سن 13 سالگی . میشه لطف کنید راهتمایی کنید؟
ممنون میشم

دکترشون کیه.
این دو مورد اصلا و اصلا به هم ربطی نداره.
به نظرم سریعا دکترتون رو عوض کنید.
آب مرواردید بیماری نیست روند طبیعی پیری چشم هست و جرای کاتاراکت یا آب مروارید خیلی ساده و سریعه.

Sam_K

Registered User
لایک‌ها
88
دکترشون کیه.
این دو مورد اصلا و اصلا به هم ربطی نداره.
به نظرم سریعا دکترتون رو عوض کنید.
آب مرواردید بیماری نیست روند طبیعی پیری چشم هست و جرای کاتاراکت یا آب مروارید خیلی ساده و سریعه.

والا یکی از دوست های پدرم هست که عینک سازی داره این حرف رو زده :D
ما شیراز هستیم شما چه دکتری رو پیشنهاد میکنید ؟
و الان که پرسیدم میگه احساس میکنه زیر چشمش زخم شده چون میسوزه گاهی. هر جایی هم نیمخوام ببرمش چون اطمینان ندارم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
والا یکی از دوست های پدرم هست که عینک سازی داره این حرف رو زده :D
ما شیراز هستیم شما چه دکتری رو پیشنهاد میکنید ؟
و الان که پرسیدم میگه احساس میکنه زیر چشمش زخم شده چون میسوزه گاهی. هر جایی هم نیمخوام ببرمش چون اطمینان ندارم

شما به اون عینک ساز که کارش در اصل فقط فروشندگیه اعتماد میکنی ولی هر جایی نمیبری.
دوست عزیز کمی روی چشم حساستر باشید.
ببرید پیش خانم دکتر قایمی تو بیمارستان نفت.
سلام من رو هم بهشون برسونید بگید.

بالا