سلااااااااااااااام به همگی.... آقای یاسینی نگران نباشین فعلا از شما سوالی ندارم. میخوام تجربیاتمو(!) برای بقیه بگم!
من اوایل تابستون رفتم دکتر برای معاینه و عکس و اینا...... اون آقایی که عکس گرفت گفت قرنیه چشمت نازکه
ولی چون شماره چشمت زیاد نیست احتمالا میشه عمل کرد... پرونده رو به دکتر داد و دکتر جون لطف کردن و اوکی دادن!
من اون موقع فکر می کردم می خوان لیزیک کنن برام ولی چند روز بعد از عمل فهمیدم پی ار کی بودم!
(شاید اگه می دونستم پی ار کی میشم کلا پشیمون میشدم برای عمل!!!!) یه قطره آنتی بیوتیک بود با شامپو بچه که از 2 روز قبل عمل باید استفاده می کردیم..... حالا نمیگم تو این یه هفته فاصله بین معاینه و عمل من چقدر وزن کم کردم!!!!!!!!!! روز عمل هم که به ما خانوما یه لباس صورتی
دادن بپوشیم. خانوم پرستار یه عالمه قطره ریخت تو چشمم و آخر سر بتادین زد به صورتم!!!! (از من به خانوما نصیحت که حتما یه "تل" تو موهاتون بزنین که مثه من بدبخت نشین!!!! ) بعد رفتیم یه اتاق دیگه و صدامون میزدن اتاق عمل! تو اتاق عمل هم 2 قطره بی حسی ریختن تو چشمم.... موقع عمل با یه گیره پلکمو نگه داشتن که بر خلاف تصورم اصلا اصلا هیچ دردی نداشت!!!! نگران نباشین... راستی قبلش یه کاور چسبوندن رو صورتم که فقط چشمام بیرون بود. (از من به آقایون نصیحت: سعی کنین کاملا صورتتون رو اصلاح کنین و گرنه موقع کندن اون کاور جیغتون در میادااااااااااا..... ) آهاااااااااااااان........ موقع عمل با دکتر همکاری کنین...... به همون نقطه که میگه نگاه کنین کافیه ... در عرض چند دقیقه عملتون تموم میشه... نگران نباشین! بعدش هم رفتم تو یه اتاق دیگه و دکتر اومد نگاه کرد چشممو و تمووووووووم.........
حالا رسیدیم به بعد عمل:
من درد شدید نداشتم چون مسکن داده بود دکتر ولی یه کم می سوخت. البته بین اون همه مریضی که اون روز عمل شدیم فقط یک نفر بود که میگفت آره درد داشتم و خیلی اذیت شدم واینا.... روز بعد عمل که تووووووووووووووووووپ میدیدم.... ولی بعدش وحشتناک بد شد..... خیلی بدتر از بی عینک قبل عمل..... تا 1 هفته به نور خونه هم حساس بودم. لنز پانسمانی هم یه کم اذیت میکرد(من کلا نمیتونم لنزو تحمل کنم) . بعد از درآوردن لنز هم دیدم همچنان ضعیف بود ولی بعد از 2-3 هفته سرعت بهبود چشمم زیاد شد. سر یک ماه که رفتم دکتر گفت دید دورت عالیه ولی حالا حالا ها طول میکشه تا دیدت شفاف بشه. همین طور گفت دید نزدیکت الان افتضاحه(!) ولی درست میشه!
الان فقط بعضی چیزا رو که نگاه می کنم به خصوص تو شب با یه چشمم سایه دار می بینم که امیدوارم اونم درست شه!
آهان یه چیز دیگه: بیشترین چیزی که منو اذیت کرد خراش قرنیه بود! خیلی دردش بد بود.... حتما هر وقت حس کردین چشماتون داره خسته میشه یا یه حسی تو همین مایه ها قطره بریزین!
راستی........ اگه تو خونه دوش دستی ندارین حتما تهیه کنین تا قبل عمل......... خیلی خوبه.... آخه میگن تا 48 ساعت نباید آب به صورت بخوره..... بعدش هم اگه آب بره تو چشمتون خیلی اذیت میشین و به ریسک عفونت و اینا نمی ارزه..... در ضمن من تا یه مدت از اسپری دوری میکردم تا اذیت نشم.... همین الان هم میرم تو اتاق چشمامو میبندم و بعدش سریع میپرم از اتاق بیرون!
در آخر امیدوارم هر کی عمل کرده+من از نتیجه عمل راضی باشه و هیچ وقت عینک به سراغش نیاد!
پایان