• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

mamasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقای یاسینی .من یه سوال داشتم.مامان من یه مشکلی واسه چشمش پیش اومده از دکتر نادری که مطبش توی ونک .جهان کودک هست وقت گرفتم.فکر کنم توی کیلینیک نگاه هم هست...به نظر شما دکتر خوبیه خیالم راحت باشه ؟

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
بله البته اگر صفحات اولیه این تاپیک رو می خوندید کمی توضیح داده بودم.
اما لنز های روز و شب Day&night در حال حاضر بهترین انتخاب برای کسانی است که هر روز از لنز استفاده می کنند.
این لنز ها برای 30 روز متوالی قابل استفاده هستند و نیازی به خارج شدن ندارند. ولی دقیقا در روز 29 ام باید خارج شده و دور انداخته بشن.
در مورد لنز هایی که برای شنا هم میشه استفاده کرده شرکتهای چینی و کره ای پیشتازن که هیچ کدوم توسط FDA تایید نشده و به طور کلی خطرناکه.
لنز های 30 روزه خوب در بازار ایران ماله شرکت Ciba است که قیمت مناسبی هم داره.
لنز اگر بر اساس انحنای قرنیه انتخاب بشه معمولا راحت خارج نمیشه.
مقلا بیس کرو 8.5 برای قرنیه 8.4 خیلی بزرگه.
در مورد قیمتشون سوال می کنم.

اقا خیلی لطف کردید پاسخ دادید
الان این لنز های روز وشب که 30 روز بیشتر کار نمیدن یعنی چجوریه صبح میزاری مثلا تا شب بر فرض بگیریم 12 ساعت تو چشم بده کار کردش میشه 60 روز یا نه کلا از اولین استفاده 30 روز بعد باید بندازیش بره
من نفهمیدم چی شد :)
یعنی اینجور که شما میگی تو شب موقع خواب هم در نمیاریش دیگه....؟
بعد سوال دیگه این که این لنز ها برای شماره های بالا مثلا 11 تا 13 و اینا هزینش را اگه میشه بپرسید ممنونتون میشم (اصلا هست؟) خیلی لطف کردید

بازم سپاس

mamasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقای یاسینی .من یه سوال داشتم.مامان من یه مشکلی واسه چشمش پیش اومده از دکتر نادری که مطبش توی ونک .جهان کودک هست وقت گرفتم.فکر کنم توی کیلینیک نگاه هم هست...به نظر شما دکتر خوبیه خیالم راحت باشه ؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

بله دکتر نادری جوان و متبحر.
اگر برید مطب ونک ، حتما از مطب زیباش میتونید بفهمید که آدم خیلی واردیه.
بدونید خیلی از دکتر های معروف تهران مریض هاشون رو میدن ایشون عمل کنه.
کارش عالیه. سلام من رو برسونید بگید یاسینی گفت دکتر دستگاه سیگنیچر ونک رو راه انداختیم.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقا خیلی لطف کردید پاسخ دادید
الان این لنز های روز وشب که 30 روز بیشتر کار نمیدن یعنی چجوریه صبح میزاری مثلا تا شب بر فرض بگیریم 12 ساعت تو چشم بده کار کردش میشه 60 روز یا نه کلا از اولین استفاده 30 روز بعد باید بندازیش بره
من نفهمیدم چی شد :)
یعنی اینجور که شما میگی تو شب موقع خواب هم در نمیاریش دیگه....؟
بعد سوال دیگه این که این لنز ها برای شماره های بالا مثلا 11 تا 13 و اینا هزینش را اگه میشه بپرسید ممنونتون میشم (اصلا هست؟) خیلی لطف کردید

بازم سپاس

هزینه رو بعد از تعطیلی سوال میکنم.
اما بدونید این لنز ها برای در آوردن نیست. سی روز و شب یعنی موقع خواب هم در نمیارید.
اما سر سی روز میندازیدش دور.

mamasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب یاسینی اول اینکه دمتون گرم که اینقدر با حوصله جواب همه رو میدید. فقط من یه کم نگرانم مادرم یهو احساس کرد جلوی چشماش تار شده بعد که بردمش دکتر گفت مویرگ چشمش پاره شده .یه قطره داده که تا 1 هفته بزنه ولی الان بعد 3 روز تغییری نکرده..منم به خاطر اینکه خیالم راحت بشه میخوام ببرمش پیش دکتر نادری .به نظرتون جای نگرانی نیست؟ بابت دکتر هم خیالم راحت باشه دیگه؟

سوال دوم میخواستم یه دکتر بسیار متبحر به من معرفی کنید که بشه ازش وقت هم گرفت .واسه کسی که قوز قرنیه داره..بازم ممنون .

leila rezai

Registered User
لایک‌ها
2
اقای یاسینی این لینکو یه نگاه بندازید در مورد شیشه عینکهای غیراستاندارد شما روش تشخیصی تو این زمینه می شناسید؟

http://www.eynak.com/n/121

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب یاسینی اول اینکه دمتون گرم که اینقدر با حوصله جواب همه رو میدید. فقط من یه کم نگرانم مادرم یهو احساس کرد جلوی چشماش تار شده بعد که بردمش دکتر گفت مویرگ چشمش پاره شده .یه قطره داده که تا 1 هفته بزنه ولی الان بعد 3 روز تغییری نکرده..منم به خاطر اینکه خیالم راحت بشه میخوام ببرمش پیش دکتر نادری .به نظرتون جای نگرانی نیست؟ بابت دکتر هم خیالم راحت باشه دیگه؟

سوال دوم میخواستم یه دکتر بسیار متبحر به من معرفی کنید که بشه ازش وقت هم گرفت .واسه کسی که قوز قرنیه داره..بازم ممنون .

دوست عزیز نگران نباشید دکتر نادری رو من تایید میکنم.
اما مشکل مویرگ شبکیه رو شاید بهتر باشه برید پیش دکتر شبکیه.
مثلا دکتر سهلیان یا احمدیه.
در مورد قرنیه خودتون برید پیش دکتر مصطفی نادری بیمارستان بقیه ا.
مطبش هم کنار بیمارستان دی هست سر توانیر.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقای یاسینی این لینکو یه نگاه بندازید در مورد شیشه عینکهای غیراستاندارد شما روش تشخیصی تو این زمینه می شناسید؟

http://www.eynak.com/n/121

در این مورد بحث زیاده.
روش خیلی دقیقی برای تشخیص نیست.
فقط سعی کنید مارک به خصوص بخرید.
مثلا الان نایکون تو بازاره که رسمی وارد میشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان دقت کنید که کنگره اروپا از تاریخ 8 سپتامبر شروع میشه و تا 15 سپتامبر ادامه داره یعنی در این زمان معمولا بیشتر دکتر های خوب ایران در اروپا هستند پس درست برنامه ریزی کنید.

leila rezai

Registered User
لایک‌ها
2
اقای یاسینی یعنی اگه نایکون بخریم دیگه خیالمون راحت باشه که جنس خوبه؟

kamiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام آقای یاسینی و همگی
1 سوال داشتم.میخواستم ببینم آرمایشهای قبل از عمل لازک اگه واسه 1 ماه قبل از عمل باشه تاثیری رو نتیچه داره؟؟یا مثلا من که رفتم کلینیک ونک آزمایش دادم بعد رفتم مرکزی عمل کردم مشکلی نداره؟؟؟؟

از دوستانی هم که الان 3 هفته شده عمل کردند یا بیشتر بیان یه توضیح بدن الان وضعیتشون چطوره؟؟
من که از دفعه قبل که توضیح دادم شرایطو یکم بهتر شدم ولی چشم چپ هنوز یکم تاره

paria20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت آقای یاسینی وهمه دوستان
اگه یادتون باشه حدود یک ماه پیش برای عمل لازک با دکتر هاشمی و جوادی وقت داشتم که در نهایت دکتر هاشمی وبیمارستان نور رو انتخاب کردم.
امروز دقیقا یکماهه عمل شدم وشکر خدا دید خیلی خوبی دارم وبسیار راضی هستم.البته هنوز کمی تار میبینم(شاید به اندازه نیم نمره)ولی خوشبختانه خشکی چشم و پخش نور در شب ندارم.قبل از عمل خیلی نگران بودم که خود دکتر هاشمی منو عمل میکنند یا نه.اما صبح روز عمل خود دکتر رو توی اتاق عمل دیدم وبا اینکه فقط عکسشونو دیده بودم سریع شناختم وخیالم راحت شد.چند نفر دیگه هم که دکتر رو دیده بودند تاکید کردن که ایشون خود دکتر هستند.از تبحر ومهارت ایشون هرچی بگم کم گفتم بنظرم بهترین در ایران هستند وخدا خیرشون بده.من با دستگاه ویسکس عمل prk شدم که عالی بود.چشم راستم منفی پنج ونیم با یک ونیم نمره آستیگمات وچشم چپم منفی چهار ونیم با دو وهفتاد وپنج صدم آستیگمات بود.که با شرایطی که الان چشمم داره فکر میکنم به زودی صفر میشه(انشاالله).تنها موضوعی که روز عمل فکرمو مشغول کرده بود استریل نبودن اتاق عمل بود چون پرستارها با کفش معمولی وبدون روکش بین اتاق عمل وبیرون کنار سایر مردم رفت وآمد میکردن وبعداز اعتراض من گفتن که کفششون مخصوص اتاق عمله!ولیزیک یه عمل سرپایی حساب میشه ونیاز به استریل کامل نداره در صورتی که هم ما وهم دکتر ودستیارانش کاور مخصوص کفش ولباس پوشیده بودیم.حالا اینکه چرا پرستارها مستثنی بودن الله اعلم!خلاصه از بیمارستان مجهزی مثل نور توقع نداشتم.ولی غیر از این همه چی خوب بود و راضی هستم.خدارو شکر نتیجه بهتر از اون چیزیه که انتظار داشتم.
چون خیلی نکته ها ازین تاپیک یاد گرفتم وبرام مفید بوده وظیفه ام دونستم که تجربه ام رو با دوستانم که میخوان عمل کنن در میون بذارم.اگرهم سوالی داشتید در خدمتم.بازم از آقای یاسینی وهمه دوستانی که راهنماییم کردن تشکر میکنم.موفق باشید.

mamadreza.h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای یاسینی
من حدود 30 صفحه رو خوندم اما جوابمو پیدا نکردمو مزاحمتون شدم
من پارسال همین موقع ها آزمایش دادم برای لیزر , دکتر ترابی تو اصفهان گفتن تو جلسه مشورت میکنیم ببینیم میشه عمل کرد یا نه به خاطر قطر قرنیه . بعد گفتن میشه . بعد رفتم پیشه دکتر قریشی ایشونم گفتن میشه به روش گویا
ts یا apt بعد یه دکتری گفتن بهتره 6 ماه دیگه یه آزمایش دیگه بدی , که دادمو بردم پیشه دکتر امان زاده تهران (بیمارستان نور)ایشونم 2 بار قطره ریختنو دیدنو گفتن میشه اما لیزر نه لیزیک یا برعکس (منظورم همونه که به جای برداشتن یه لایه لنزو میزارن رو قرنیه و دیگه لایه بر نمی دارن)حالا با توجه به تجربیات شما به نظرتون می تونم عمل کنم , بعد با توجه به نوع عمل تهران عمل کنم با توجه به دستگاهها و دکترا ؟
من 22 سالمه 12 ساله عینک میزنم شماره چشمم هر دو 2.5 هست
ممنون

kamiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوست عزیز انشاالله هر چی زود تر خوب خوب بشه دیدتون
مرسی از اینکه اومدیو تجربتو گفتی.واسه من که یه چشمم هنوز تاره خیلی نگرانم کرده خوب میشه یا نه
شما دکتر تازگیا ویزبت رفتی ببینی چی میگه بابت این تاری دید؟؟؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی و همگی
1 سوال داشتم.میخواستم ببینم آرمایشهای قبل از عمل لازک اگه واسه 1 ماه قبل از عمل باشه تاثیری رو نتیچه داره؟؟یا مثلا من که رفتم کلینیک ونک آزمایش دادم بعد رفتم مرکزی عمل کردم مشکلی نداره؟؟؟؟

از دوستانی هم که الان 3 هفته شده عمل کردند یا بیشتر بیان یه توضیح بدن الان وضعیتشون چطوره؟؟
من که از دفعه قبل که توضیح دادم شرایطو یکم بهتر شدم ولی چشم چپ هنوز یکم تاره

در مورد بخش دوم دوستان جواب می دن ولی در مورد اول باید بگم مشکل نوع دستگاهه که مرکزی با ونک فرق داره.
ولی در مورد زمان مشکلی نداره اما حتما به دکتر بگید کی عکس گرفتید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با عرض سلام خدمت آقای یاسینی وهمه دوستان
اگه یادتون باشه حدود یک ماه پیش برای عمل لازک با دکتر هاشمی و جوادی وقت داشتم که در نهایت دکتر هاشمی وبیمارستان نور رو انتخاب کردم.
امروز دقیقا یکماهه عمل شدم وشکر خدا دید خیلی خوبی دارم وبسیار راضی هستم.البته هنوز کمی تار میبینم(شاید به اندازه نیم نمره)ولی خوشبختانه خشکی چشم و پخش نور در شب ندارم.قبل از عمل خیلی نگران بودم که خود دکتر هاشمی منو عمل میکنند یا نه.اما صبح روز عمل خود دکتر رو توی اتاق عمل دیدم وبا اینکه فقط عکسشونو دیده بودم سریع شناختم وخیالم راحت شد.چند نفر دیگه هم که دکتر رو دیده بودند تاکید کردن که ایشون خود دکتر هستند.از تبحر ومهارت ایشون هرچی بگم کم گفتم بنظرم بهترین در ایران هستند وخدا خیرشون بده.من با دستگاه ویسکس عمل prk شدم که عالی بود.چشم راستم منفی پنج ونیم با یک ونیم نمره آستیگمات وچشم چپم منفی چهار ونیم با دو وهفتاد وپنج صدم آستیگمات بود.که با شرایطی که الان چشمم داره فکر میکنم به زودی صفر میشه(انشاالله).تنها موضوعی که روز عمل فکرمو مشغول کرده بود استریل نبودن اتاق عمل بود چون پرستارها با کفش معمولی وبدون روکش بین اتاق عمل وبیرون کنار سایر مردم رفت وآمد میکردن وبعداز اعتراض من گفتن که کفششون مخصوص اتاق عمله!ولیزیک یه عمل سرپایی حساب میشه ونیاز به استریل کامل نداره در صورتی که هم ما وهم دکتر ودستیارانش کاور مخصوص کفش ولباس پوشیده بودیم.حالا اینکه چرا پرستارها مستثنی بودن الله اعلم!خلاصه از بیمارستان مجهزی مثل نور توقع نداشتم.ولی غیر از این همه چی خوب بود و راضی هستم.خدارو شکر نتیجه بهتر از اون چیزیه که انتظار داشتم.
چون خیلی نکته ها ازین تاپیک یاد گرفتم وبرام مفید بوده وظیفه ام دونستم که تجربه ام رو با دوستانم که میخوان عمل کنن در میون بذارم.اگرهم سوالی داشتید در خدمتم.بازم از آقای یاسینی وهمه دوستانی که راهنماییم کردن تشکر میکنم.موفق باشید.

خیلی خوشحال شدم از اینکه این خبر رو دادی.
در مورد استریل بودن اتاق لیزر زیاد نگران نباشید. عمل لیزر عمل Invasive نیست یعنی وسیله ای وارد بافت چشم نمیشه برای همینم استریل بودن با اتاق عمل فرق داره.
بازم تبریک می گم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
من حدود 30 صفحه رو خوندم اما جوابمو پیدا نکردمو مزاحمتون شدم
من پارسال همین موقع ها آزمایش دادم برای لیزر , دکتر ترابی تو اصفهان گفتن تو جلسه مشورت میکنیم ببینیم میشه عمل کرد یا نه به خاطر قطر قرنیه . بعد گفتن میشه . بعد رفتم پیشه دکتر قریشی ایشونم گفتن میشه به روش گویا
ts یا apt بعد یه دکتری گفتن بهتره 6 ماه دیگه یه آزمایش دیگه بدی , که دادمو بردم پیشه دکتر امان زاده تهران (بیمارستان نور)ایشونم 2 بار قطره ریختنو دیدنو گفتن میشه اما لیزر نه لیزیک یا برعکس (منظورم همونه که به جای برداشتن یه لایه لنزو میزارن رو قرنیه و دیگه لایه بر نمی دارن)حالا با توجه به تجربیات شما به نظرتون می تونم عمل کنم , بعد با توجه به نوع عمل تهران عمل کنم با توجه به دستگاهها و دکترا ؟
من 22 سالمه 12 ساله عینک میزنم شماره چشمم هر دو 2.5 هست
ممنون

دوست عزیز فکر می کنم به شما لازک رو پیشنهاد کردند. اگر اینطور باشه نگران نباشید قابل عمله. البته اگر هزینه عمل براتون مهم نیست یک وقتی هم از دکتر میرآفتاب تو نور بگیرید و نظر ایشون روهم جویا بشید.
در مورد عمل خیلی فرقی بین کلینیک دکتر قریشی و نور نمی بینم. هر دو ماشاا.. گران هستند و مجهز.
ولی اگر تهران برای مدتی هستید چرا در نور عمل نکنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دوست عزیز انشاالله هر چی زود تر خوب خوب بشه دیدتون
مرسی از اینکه اومدیو تجربتو گفتی.واسه من که یه چشمم هنوز تاره خیلی نگرانم کرده خوب میشه یا نه
شما دکتر تازگیا ویزبت رفتی ببینی چی میگه بابت این تاری دید؟؟؟

دوست من این تاری دید مورد معمولیه و بعد از مدتی از بین میره. بیتشرش به دلیل خشکی چشم و میزان نبودن مغزو چشم هست.

بالا