ممنون واقعا اقای یاسینی
1)دکتری که گفت prk امن تره و معمول تره و همون کارو میکنه دکتر شمس بود گفت در فمتو با ضربه احتمال برگشت شماره هست و زاید safe نیست!
1.200 پول کمی نیست که بابت فمتو بیشتر پرداخت کنم ولی از طرفی چشم عضو مهمیه اگه بدونم حتی 1 درصد فمتو نتیجه بهتری میده فمتو میکنم!
من با نور تماس گرفتم و درباره فمتو پرسیدم به من گفتن فمتو بیشتر کسانی انجام میدن که به دلیل شرایط کاری نمیتونن 30 روز دوره نقاهت رو از کار دور بمونن و نتیجه هردو یکسان هست!
2)به نظر شما همون نور عمل کنم توی ایران بهترینه؟
3)راستی دکتر میر افتاب از دکتر هاشمی بهتره؟ یعنی اگه بین این 2تا بخوام انتخاب کنم کدوم بهتره؟
من واسه 3هفته دیگه با هاشمی نوبت دارم!
خیلی تعریف هاشمی شنیدم.
4)هیچ رقمه نمیشه هاشمی رو دید و معاینه کنه؟ حتی قبل عمل ازش بپرسم؟
والا راستش چون چشم هست و خیلی حساس هستم نمیخام کوچکترین مشکلی پیش بیاد که بعدا پشیمون بشم!
5)من 25 اردیبهشت ازمایشاتم رو انجام دادم و تا 20 شهریور4 ماه تمام میشود ایا اشکالی نداره فاصله 4ماه بین عمل و ازمایشات؟
5)موقع ازمایشات و عکس از چشمم من زیاد چشممو باز نگه نداشته بودم و فقط معمولی به جلو و دستگاه نگاه میکردم ولی کسی که مسئول دستگاه بود حرفی نزد بعد که ازمایشات رو به دکتر بهرمندی نشون دادم ازم پرسید کاملا چشماتو موقع ازمایش باز نگه داشته بودی ؟
حالا مطمئن نیستم ازمایشاتم درست و کامل باشه.......
چطور مطمعن بشم؟
ممنون با حوصله جواب میدین واقعا لطف دارید
دوست عزیز فمتو عمل بسیار دقیقیه و من در مورد برگشت شماره چشم چیزی نشنیدم.
بله همون برید نور عمل کنید که تجربه دکترها در نور با فمتو بیشتره.
نه دکتر میرآفتاب از شاگردان دکتر هاشمی بوده ولی از بهترین ها بوده. دکتر هاشمی دکتر بسیار خوبیه و اینکه خودش شما رو عمل کنه ریسکیه که باید بذیرید. اما دکتر میرآفتاب 100 در 100 خودش عمل می کنه.
دوست عزیز می تونید دکتر هاشمی رو ببینید و اما به دلیل مشغله کاری ایشون ممکنه دکتر دیگه ای شما رو ببینه. اما نباید زیاد نگران باشید. عمل فمتو تقریبا 95 درصد توسط دستگاه انجام میشه و دکتر معمولا فقط میشینه و عمل دستگاه رو نگاه می کنه برای همینم اگر دکتر هاشمی شما رو ویزیت کنه ولی سر عمل نیاد زیاد فرقی نمی کنه.
در مورد فاضله بین آزمایشات و عمل نگران نباشید اگر لازم باشه زمان عمل دکتر دوباره براتون می نویسه.
در مورد باز بودن چشمهاتون هم نگران نباشید چیز مهمی نیست.
و در آخر خواهش می کنم