• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی . ارادتمندیم .

من 18 مهر عمل رینگ داخل قرنیه (قوز قرنیه) دارم . میخاستم ببینم دوران نقاهتش چقدره ؟ یعنی بعد از چند وقت میشه پشت کامپیوتر نشست(8 ساعت) و کار کرد؟

سلام تبریک می گم
دوران نقاهت خاصی نداره. بعد از عمل چند روز بعد پانسمان رویی رو بر می دارن و از چند رو زبعد می تونید کارتون رو ادامه بدید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون واقعا اقای یاسینی
1)دکتری که گفت prk امن تره و معمول تره و همون کارو میکنه دکتر شمس بود گفت در فمتو با ضربه احتمال برگشت شماره هست و زاید safe نیست!
1.200 پول کمی نیست که بابت فمتو بیشتر پرداخت کنم ولی از طرفی چشم عضو مهمیه اگه بدونم حتی 1 درصد فمتو نتیجه بهتری میده فمتو میکنم!
من با نور تماس گرفتم و درباره فمتو پرسیدم به من گفتن فمتو بیشتر کسانی انجام میدن که به دلیل شرایط کاری نمیتونن 30 روز دوره نقاهت رو از کار دور بمونن و نتیجه هردو یکسان هست!
2)به نظر شما همون نور عمل کنم توی ایران بهترینه؟
3)راستی دکتر میر افتاب از دکتر هاشمی بهتره؟ یعنی اگه بین این 2تا بخوام انتخاب کنم کدوم بهتره؟
من واسه 3هفته دیگه با هاشمی نوبت دارم!
خیلی تعریف هاشمی شنیدم.
4)هیچ رقمه نمیشه هاشمی رو دید و معاینه کنه؟ حتی قبل عمل ازش بپرسم؟
والا راستش چون چشم هست و خیلی حساس هستم نمیخام کوچکترین مشکلی پیش بیاد که بعدا پشیمون بشم!
5)من 25 اردیبهشت ازمایشاتم رو انجام دادم و تا 20 شهریور4 ماه تمام میشود ایا اشکالی نداره فاصله 4ماه بین عمل و ازمایشات؟
5)موقع ازمایشات و عکس از چشمم من زیاد چشممو باز نگه نداشته بودم و فقط معمولی به جلو و دستگاه نگاه میکردم ولی کسی که مسئول دستگاه بود حرفی نزد بعد که ازمایشات رو به دکتر بهرمندی نشون دادم ازم پرسید کاملا چشماتو موقع ازمایش باز نگه داشته بودی ؟
حالا مطمئن نیستم ازمایشاتم درست و کامل باشه.......
چطور مطمعن بشم؟
ممنون با حوصله جواب میدین واقعا لطف دارید

دوست عزیز فمتو عمل بسیار دقیقیه و من در مورد برگشت شماره چشم چیزی نشنیدم.
بله همون برید نور عمل کنید که تجربه دکترها در نور با فمتو بیشتره.
نه دکتر میرآفتاب از شاگردان دکتر هاشمی بوده ولی از بهترین ها بوده. دکتر هاشمی دکتر بسیار خوبیه و اینکه خودش شما رو عمل کنه ریسکیه که باید بذیرید. اما دکتر میرآفتاب 100 در 100 خودش عمل می کنه.
دوست عزیز می تونید دکتر هاشمی رو ببینید و اما به دلیل مشغله کاری ایشون ممکنه دکتر دیگه ای شما رو ببینه. اما نباید زیاد نگران باشید. عمل فمتو تقریبا 95 درصد توسط دستگاه انجام میشه و دکتر معمولا فقط میشینه و عمل دستگاه رو نگاه می کنه برای همینم اگر دکتر هاشمی شما رو ویزیت کنه ولی سر عمل نیاد زیاد فرقی نمی کنه.
در مورد فاضله بین آزمایشات و عمل نگران نباشید اگر لازم باشه زمان عمل دکتر دوباره براتون می نویسه.
در مورد باز بودن چشمهاتون هم نگران نباشید چیز مهمی نیست.
و در آخر خواهش می کنم

eng2006

Registered User
لایک‌ها
1
یاسینی جان ممنون
اما چطور باید برای هاشمی نوبت ویزیت بگیرم که منو ویزیت کنه؟ میخوام با خودش مشورت کنم درباره فمتو و یا پی ار کی!
اخه قسمت نوبت میگه هاشمی فقط عمل میکنه! و برای معاینه باید با یک دکتر دیگه که جزء تیم هاشمی است معاینه کنه! واسه همین بود که به من با دکتر بهرمندی نوبت معاینه دادن
و اینکه ممکنه روز عمل برم و بگن دکتر هاشمی عمل نمیکنه یا از قبل بهم اعلام میکنن؟
راستی ممکنه بخاطر اینکه پول دستگاه گران فمتو رو دربیارن به عمل فمتولیزیک تشویق کنند؟
شنیدم چند تا دستگاه دارن واسه عمل پی ار کی. کدومش بهتر و دقیق تره؟

Last edited:

eng2006

Registered User
لایک‌ها
1
ببخشید انقدر سوال میکنم
میگم نکنه بعد گذشت 4 ماه از ازمایشات رنگ جوهر پرینتر به مرور زمان عوض شده باشه اخه یادمه ازمایشات پرینت رنگی بود!
اطلاعاتی که به دستگاه لیزر میدن چه چیز هایی هست؟عدد و ارقامه یا دکتر بر اساس رنگ عکس ها تشخیص میده چقدر و کجا رو بتراشه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یاسینی جان ممنون
اما چطور باید برای هاشمی نوبت ویزیت بگیرم که منو ویزیت کنه؟ میخوام با خودش مشورت کنم درباره فمتو و یا پی ار کی!
اخه قسمت نوبت میگه هاشمی فقط عمل میکنه! و برای معاینه باید با یک دکتر دیگه که جزء تیم هاشمی است معاینه کنه! واسه همین بود که به من با دکتر بهرمندی نوبت معاینه دادن
و اینکه ممکنه روز عمل برم و بگن دکتر هاشمی عمل نمیکنه یا از قبل بهم اعلام میکنن؟
راستی ممکنه بخاطر اینکه پول دستگاه گران فمتو رو دربیارن به عمل فمتولیزیک تشویق کنند؟
شنیدم چند تا دستگاه دارن واسه عمل پی ار کی. کدومش بهتر و دقیق تره؟

احتمال دیدن دکتر هاشمی خیلی کمه.
بهترین دستگاه فمتو آلکانه.
بعد از اون ویسکس.
نگران قیمت دستگاه نباشید دکتر هاشمی هیچوقت این کارا نمیکنه. خیلی آدم با کلاس تریه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ببخشید انقدر سوال میکنم
میگم نکنه بعد گذشت 4 ماه از ازمایشات رنگ جوهر پرینتر به مرور زمان عوض شده باشه اخه یادمه ازمایشات پرینت رنگی بود!
اطلاعاتی که به دستگاه لیزر میدن چه چیز هایی هست؟عدد و ارقامه یا دکتر بر اساس رنگ عکس ها تشخیص میده چقدر و کجا رو بتراشه؟

دوست عزیز این چه حرفیه میزنی!
رنگش عمرا عوض نشه.
اطلاعات شامل عمق قرنیه. محل برش و میزان برش و طرح ویوفرانت قرنیه است.

leila rezai

Registered User
لایک‌ها
2
خدا نکنه رنگش بره خواهر!چون منم ازمایشم رنگی بوده
راستی اقای یاسینی اقای خانلری هم ونک هم نگاه.گفت لازک رو ونک انجام می ده.عمل لیزیک رو نگاه انجام میده.من گفتم می شه منو نگاه عمل کنید واسه لازک گفت می شه فرقی هم نداره اما دستگاه ونک جدیدتره!!!(حالا نمی دونم شاید من اشتباه شنیدم)اخه دکتر عجله داشت.
اقای یاسینی کلا لیزیک خطر ایجاد قوز قرنیه رو افزایش می ده ؟
لک قرنیه چی؟اگه بگیریم که دیگه واویلااااااا

alirezaepanah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام آقای یاسینی . ارادتمندیم .

من 18 مهر عمل رینگ داخل قرنیه (قوز قرنیه) دارم . میخاستم ببینم دوران نقاهتش چقدره ؟ یعنی بعد از چند وقت میشه پشت کامپیوتر نشست(8 ساعت) و کار کرد؟

والا من پارسال عمل کردم تا سه 4 روز باید استراحت کنی و تا 2 سه هفته چشت یک خورده قرمزه. ولی در کل عمل آسونیه نگران نباش

eng2006

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز این چه حرفیه میزنی!
رنگش عمرا عوض نشه.
اطلاعات شامل عمق قرنیه. محل برش و میزان برش و طرح ویوفرانت قرنیه است.
بهترین دستگاه فمتو آلکانه.
اخه یادمه کتابای مدرسه بعد گذشت زمان صفحات رنگیش تغییر رنگ میداد الان که جنس کاغذ و جوهر چینی شده نگرانم کرد.
راستی خودم میتونم به دکتر بگم با دستگاه فمتو آلکان که شما میگی بهترین و پیشرفته ترینه عمل رو انجام بده؟
راستی براتون یه پیغام گذاشتم توی پروفایلتون لطفا جواب بدین
مرسی اقای یاسینی عزیز

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مرسی منتظرم...

نوشتم قبلا فکر کنم ندید. متاسفانه بالای محموع 10 رو پرداخت می کنه.
ولی تکمیلی اگر فاکتور ببری 80 درصد بدون توجه به قیمت پرداخت می کنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خدا نکنه رنگش بره خواهر!چون منم ازمایشم رنگی بوده
راستی اقای یاسینی اقای خانلری هم ونک هم نگاه.گفت لازک رو ونک انجام می ده.عمل لیزیک رو نگاه انجام میده.من گفتم می شه منو نگاه عمل کنید واسه لازک گفت می شه فرقی هم نداره اما دستگاه ونک جدیدتره!!!(حالا نمی دونم شاید من اشتباه شنیدم)اخه دکتر عجله داشت.
اقای یاسینی کلا لیزیک خطر ایجاد قوز قرنیه رو افزایش می ده ؟
لک قرنیه چی؟اگه بگیریم که دیگه واویلااااااا

نگران لک قرنیه نباشید برای کسانی اتفاق می افته که قرنیه نازک دارند و یا سابقه قوز قرنیه.
به نظر من هم ونک تمیز تو و بهتره ولی خیلی ها این نظر رو ندارن

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
والا من پارسال عمل کردم تا سه 4 روز باید استراحت کنی و تا 2 سه هفته چشت یک خورده قرمزه. ولی در کل عمل آسونیه نگران نباش

اون قرمزی چشم بستگی به عمل داره. بعضی وقتها پیش میاد و بعضی وقتها نه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اخه یادمه کتابای مدرسه بعد گذشت زمان صفحات رنگیش تغییر رنگ میداد الان که جنس کاغذ و جوهر چینی شده نگرانم کرد.
راستی خودم میتونم به دکتر بگم با دستگاه فمتو آلکان که شما میگی بهترین و پیشرفته ترینه عمل رو انجام بده؟
راستی براتون یه پیغام گذاشتم توی پروفایلتون لطفا جواب بدین
مرسی اقای یاسینی عزیز

نگران تغییر رنگ نباشید.
بله دیدم البته پیغام رو روی ضفحه وال کذاشته بودید.
متتاسفانه باید بگم در زمینه تحفیف کمکی نمی تونم بکنم. مطمئن هستم دکتر هاشمی رو هم اگر ببینید کاری نمی کنه.
شاید بهتر باشه اگر قیمت زیاده محل عمل رو عوض کنید.

eng2006

Registered User
لایک‌ها
1
مرسی
دکتر هاشمی فقط نور عمل میکنه؟
چرا قیمتای نور 700-800 بیشتر از جاهای دیگه هست؟
راستی من با نور که صحبت کردم حالا نمیدنم کسی که مربوط به اتاق عمل لیزیک بود و جواب منو داد دکتر بود یا نه ولی به من گفت قیمت قطره های که عمل پی ار کی داره در کل 400- 500 میشه و فمتولیزیک دیگه نیاز به قطره نداره! و درسته قیمتفمتو در اول بیشتره ولی در کل همون قیمت درمیاد

Last edited:

leila rezai

Registered User
لایک‌ها
2
اقای یاسینی من قطره چشمی خریدم واسه شوره مژه گفته خارج از یخچال در دمای زیر 30 نگهداری شود دمای اینجا 30 نیست و باید بیشتر باشه.نظر شما چیه؟
دستگاه فمتو آلکان نگاه یا ونک هم داره؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مرسی
دکتر هاشمی فقط نور عمل میکنه؟
چرا قیمتای نور 700-800 بیشتر از جاهای دیگه هست؟
راستی من با نور که صحبت کردم حالا نمیدنم کسی که مربوط به اتاق عمل لیزیک بود و جواب منو داد دکتر بود یا نه ولی به من گفت قیمت قطره های که عمل پی ار کی داره در کل 400- 500 میشه و فمتولیزیک دیگه نیاز به قطره نداره! و درسته قیمتفمتو در اول بیشتره ولی در کل همون قیمت درمیاد

بیمارستان نور به طور کلی ماله دکتر هاشمیه و ایشون فقط اونجا عمل میکنن.
در مورد قیمت قطره های استریل پی ار کی بله قیمتشون کمی بیشتر ولی نه 400 تومن.
قیمت بیشتر نور به دلیل استفاده از دستگاه کنسرتو است که قبل در موردش توضیح دادم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقای یاسینی من قطره چشمی خریدم واسه شوره مژه گفته خارج از یخچال در دمای زیر 30 نگهداری شود دمای اینجا 30 نیست و باید بیشتر باشه.نظر شما چیه؟
دستگاه فمتو آلکان نگاه یا ونک هم داره؟

در دمای اتاق نگه دارید در خو نه همیشه دما همین حدوده.
ونک متاسفانه الان فمتد نداره.

meisam223

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی... خیلی لطف کردید واقعا، من که مجموع حدود 11 هستش حتی بدون آستیگمات
بازم ممنون :)
نوشتم قبلا فکر کنم ندید. متاسفانه بالای محموع 10 رو پرداخت می کنه.
ولی تکمیلی اگر فاکتور ببری 80 درصد بدون توجه به قیمت پرداخت می کنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بالا