• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
من پسری هستم 25 ساله که از 11 سالگی عینک استفاده میکنم و الان هم شماره چشم هام 6.5 و 5.25 هست که چشم راست2.5 و چشم چپ هم 4 نمره آستیگمات دارم
نزدیک 3-4 سال هم هست که دیگه به داشتن دید 7-8 از 10 عادت کردم و دیدم با عینک کامل نمیشه
تابستون 89 کلینیک پارسیان اصفهان رفتم و بعد از معاینات اون چیزی که الان یادم مونده این بود که قوز قرنیه ندارم اما به خاطر شماره بالا نظری که دکتر قریشی (که البته حضوری ندیدمش طبیعتا!) روی پرونده نوشته بودن این بود که به دلیل شماره بالا عمل لنز داخل چشمی ارحجیت داره اما در صورت رضایت بیمار فمتو انجام بشه . گفتن بیا واسه معاینه شبکیه که من هم جون اون موقع هزینه عمل لنز داخل چشمی رو نمیتونستم بدم و ریسک هم اصلا نمیخوام بکنم بیخیال شدم
اما الان دیگه واقعا خسته شدم و تو تشخیص ندادن آدما و از این مسایل کلافه شدم.
سوالم اینه که بخوام برم کلینیک نور از موقعی که اقدام کنم چقدر طول میکشه تا لنزها آماده بشه و بتونم عمل کنم؟ و این اصلا میشه با لیزیک به جای اینکه دیدم رو کامل کنم وابستگی به عینک رو کم کنم و عمل لنز داخل چشمی انجام ندم
چ.ن فک کنم الان هزینه عمل و لنزها روی هم خیلی زیاد شده باشه به خاطر دلار. اگه در مورد حدود هزینه هم اطلاعی دارید ممنون میشم بهم بگید (البته احساس میکنم شماره چشمم ثابت نمونده از اون موقع)

واقعا ممنون که وقت میزارین... :)

پناه بر خدا از دست این تحریمات که به جای اینکه دولت ایران رو هدف قرار بده داره فقط مردم رو هدف قرار میده.
دوست عزیز با توجه به تحریم شرکت AMO و فشار دولت هلند بر شرکت Ophtec تهیه لنز های آرتیزان توریک از 3 تا 6 ماه طول میکشه.
دوست من باید بدونید که کاشتن لنز داخل چشمی عوارض خیلی کمی داره ولی به هر حال نوعی عمل چشمی محسوب میشه.
قیمت هم یکی از دوستان گرفته بود مثل اینکه هر لنز 1 تا 1.5 در میاد.
عمل لیزر رو کمی با دقت انچام بدید. حتما دکتر قریشی رو ببینید و باهاش مشورت کنید. عمل لیزر برای شما که آستیگمات بالایی دارید باید با دقت زیاد انجام بشه که بتونه دید کاملتون رو بهتون برگردونه.

meisam223

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی بابت حوصلتون
پس با این حساب هزینه عمل و لنز سر به فلک میکشه، الان نمی تونم انقد جور کنم، صبر میکنم بلکه وضعم اوکی شه، هرچند یادمه همون سال 89 بهم گفتن با هزینه عمل و لنز کلا حدود 2 میفته واسم.......
این عینک بدجور منو دوس داره انگار، پس جواب سوال دومم نشدنیه، یعنی این که با لیزر شماره چشم رو کاهش بدم نه اینکه دید کامل داشته باشم، امکانش نیست؟
به هر حال خیلی لطف کردی، الان که دیگه ساکن تهران هستم و دسترسی به دکتر قریشی ندارم هر چند همون زمان هم ستاره سهیل بود
بازم ممنون
پناه بر خدا از دست این تحریمات که به جای اینکه دولت ایران رو هدف قرار بده داره فقط مردم رو هدف قرار میده.
دوست عزیز با توجه به تحریم شرکت AMO و فشار دولت هلند بر شرکت Ophtec تهیه لنز های آرتیزان توریک از 3 تا 6 ماه طول میکشه.
دوست من باید بدونید که کاشتن لنز داخل چشمی عوارض خیلی کمی داره ولی به هر حال نوعی عمل چشمی محسوب میشه.
قیمت هم یکی از دوستان گرفته بود مثل اینکه هر لنز 1 تا 1.5 در میاد.
عمل لیزر رو کمی با دقت انچام بدید. حتما دکتر قریشی رو ببینید و باهاش مشورت کنید. عمل لیزر برای شما که آستیگمات بالایی دارید باید با دقت زیاد انجام بشه که بتونه دید کاملتون رو بهتون برگردونه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مرسی بابت حوصلتون
پس با این حساب هزینه عمل و لنز سر به فلک میکشه، الان نمی تونم انقد جور کنم، صبر میکنم بلکه وضعم اوکی شه، هرچند یادمه همون سال 89 بهم گفتن با هزینه عمل و لنز کلا حدود 2 میفته واسم.......
این عینک بدجور منو دوس داره انگار، پس جواب سوال دومم نشدنیه، یعنی این که با لیزر شماره چشم رو کاهش بدم نه اینکه دید کامل داشته باشم، امکانش نیست؟
به هر حال خیلی لطف کردی، الان که دیگه ساکن تهران هستم و دسترسی به دکتر قریشی ندارم هر چند همون زمان هم ستاره سهیل بود
بازم ممنون

دوست عزیز صبر کردن در ایران فقط همه چیز رو بدتر میکنه.
همین لنز رو ما 1 ماه و نیمه سفارش می دادیم و از آمریکا می اومد قیمتش بود نزدیک 600 . جالا 6 ماهه نزدیک 1.5.
عمل هم کلا با لنز هاش نزدیک همون 2 تومن در می اومد.
والا در مورد شماهر چشمتون بعد از عمل باید بگم که حتما باید با یک دکتر مشورت کنید. اگر خواستید یک سر به دکتر خانلری بزنید در گذاشتن آرتیزان استاده. ببینید چی بهتون میگه هم در مورد لنز و هم در مورد لیزر.

meisam223

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حتما، شما شمارشون رو دارین؟
راستی جناب یاسینی بیمه های تکمیلی اصلا قسمتی از هزینه این نوع عمل یا لنز ائن رو قبول نمی کنند انگار درسته؟ چون من بیمه تامین اجتماعی هستم و تازه هم بیمه تکمیلی شدم از طرف شرکت
هر جا هستی خوش باشی... :)
دوست عزیز صبر کردن در ایران فقط همه چیز رو بدتر میکنه.
همین لنز رو ما 1 ماه و نیمه سفارش می دادیم و از آمریکا می اومد قیمتش بود نزدیک 600 . جالا 6 ماهه نزدیک 1.5.
عمل هم کلا با لنز هاش نزدیک همون 2 تومن در می اومد.
والا در مورد شماهر چشمتون بعد از عمل باید بگم که حتما باید با یک دکتر مشورت کنید. اگر خواستید یک سر به دکتر خانلری بزنید در گذاشتن آرتیزان استاده. ببینید چی بهتون میگه هم در مورد لنز و هم در مورد لیزر.

dasthayekhaly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من یک ماه پیش بیمارستان نور با دکتر هاشمی عمل لازک انجام دادم. الان تقریباً دو هفته است که یک چشمم دیدش کاملاً خوبه، ولی چشم دیگه ام فقط وقتی از خواب بیدار میشم خوبه، بعد که قطره اشک مصنوعی و fml استفاده میکنم، خیلی تار میشه، یعنی نوشته های کامپیوتر و کتاب رو با چشم چپم نمیتونم ببینم.
با اینکه شماره هردو چشمم تقربیاً یکی بوده. این علتش چی هست؟ آیا طبیعیه؟
ممنونم

fars2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای یاسینی بابت سوال قبلی که جواب دادید ممنونم
فقط 2 تا سوال دیگه دارم
1-وقتی از میان انگشت هایم یا کنار بینی ام به یک نوشته مثلاً روی مانیتور نگاه میکنم دیدم عالی است !
2-بعد از بسته بودن چشمها به مدت یک ساعت و بیشتر یا بعد از خواب دیدم خوب است ولی مانند سوال دوست قبلی بعد از گذشت مثلاً 15 دقیقه یا بعد از استفاده از artelac دیدم تار میشه
علت اینها چیه ؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
حتما، شما شمارشون رو دارین؟
راستی جناب یاسینی بیمه های تکمیلی اصلا قسمتی از هزینه این نوع عمل یا لنز ائن رو قبول نمی کنند انگار درسته؟ چون من بیمه تامین اجتماعی هستم و تازه هم بیمه تکمیلی شدم از طرف شرکت
هر جا هستی خوش باشی... :)

بله اما بیمه تکمیلی همه رو پرداخت می کنه.

شماره دکتر خانلری 09121324207

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام.
من یک ماه پیش بیمارستان نور با دکتر هاشمی عمل لازک انجام دادم. الان تقریباً دو هفته است که یک چشمم دیدش کاملاً خوبه، ولی چشم دیگه ام فقط وقتی از خواب بیدار میشم خوبه، بعد که قطره اشک مصنوعی و fml استفاده میکنم، خیلی تار میشه، یعنی نوشته های کامپیوتر و کتاب رو با چشم چپم نمیتونم ببینم.
با اینکه شماره هردو چشمم تقربیاً یکی بوده. این علتش چی هست؟ آیا طبیعیه؟
ممنونم

نگران نباش دوتس عزیز اگر کمی در فروم بگردی می بینی که این مشکل برای همه هست بعد از یک ماه درست میشه.
دلیلش هم اینه که بافت رویین قرنیه هنوز کامل نشده و با ریختن قطره ضریب شکستش فرق می کنه و دیدتون تار میشه و به مرور زمان که بافت رویین قرنیه کامل بشه این مشکل هم حل میشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی بابت سوال قبلی که جواب دادید ممنونم
فقط 2 تا سوال دیگه دارم
1-وقتی از میان انگشت هایم یا کنار بینی ام به یک نوشته مثلاً روی مانیتور نگاه میکنم دیدم عالی است !
2-بعد از بسته بودن چشمها به مدت یک ساعت و بیشتر یا بعد از خواب دیدم خوب است ولی مانند سوال دوست قبلی بعد از گذشت مثلاً 15 دقیقه یا بعد از استفاده از artelac دیدم تار میشه
علت اینها چیه ؟

همونطور که به دوست قبلی هم گفتم این مشکل بعد از یکماه درست میشه و برای همه همینطوره.

leila rezai

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
اقای یاسینی دوستم قوز قرنیه داره می شه چندتا پزشک خوب در زمینه قوز قرنیه در قم با شماره تماس به ما معرفی کنید.با تشکر

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
اقای یاسینی دوستم قوز قرنیه داره می شه چندتا پزشک خوب در زمینه قوز قرنیه در قم با شماره تماس به ما معرفی کنید.با تشکر

بله بهترین دکتری که میشناسم دکتر رحیمی هست در میدان سعیدی.
شماره تماس مطبش هست:6632943

خیلی کارش عالیه البته دکتر جنابان هم خوبه کلینیک نگاه شاهد

meisam223

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابت شماره خیلی ممنون...
اما ببخشید، قسمت اول جواب برام گنگ موند: "بله اما بیمه تکمیلی همه رو پرداخت میکنه؟" یعنی تناقض داشت
یعنی کل هزینه لنز و عمل رو میده؟؟؟ من بیمه تکمیلی آسیا هستم...
آحه یه فایلی که به من دادن از ظرف شزکت، نوشته بود سقف تهعد این ببمه واسه رفع عیوب انکساری 800 تومنه فقط!
بله اما بیمه تکمیلی همه رو پرداخت می کنه.

شماره دکتر خانلری 09121324207

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بابت شماره خیلی ممنون...
اما ببخشید، قسمت اول جواب برام گنگ موند: "بله اما بیمه تکمیلی همه رو پرداخت میکنه؟" یعنی تناقض داشت
یعنی کل هزینه لنز و عمل رو میده؟؟؟ من بیمه تکمیلی آسیا هستم...
آحه یه فایلی که به من دادن از ظرف شزکت، نوشته بود سقف تهعد این ببمه واسه رفع عیوب انکساری 800 تومنه فقط!

والا آسیا رو نمیدونم ولی بیشتر بیمه های تکمیلی تمام هزینه رو میدن. اما برای شما سوال میکنم.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

kamiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دکتر
آقا این چشم من بعد 10 روزی که از عمل میگزره شرایطش اینطوری بوده که خیلی رو اعصابمه
2 روز اول درد و سوزش دیدمم بگیر نگیر داشت
روز 3وم درد و سوزش افتاد دیدمم خوب بود ولی چشم راستم تار میدید تا رور 5وم که رفتم لنزو در آوردم
روز6وم هردو چشمم دیدش بکی شد ولی از روز 8.7وم چشم راستم که تار بود اولش دیدش خیلی بهتر شد بعد چشم چپم تار تر شد
الانم که 10 روزشده هنوز چشم چپم تاره و یه کمی هم راستیه بد میبینه نسبت به روز 8.7وم
تورو خدا راهنمایی کنید این طبیعیه چون از بس یه چشی تست میکنم اعصاب همرو خورد کردم
پای کامپیوتر اصلا غیر از 3 .2 بار نشستم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دکتر
آقا این چشم من بعد 10 روزی که از عمل میگزره شرایطش اینطوری بوده که خیلی رو اعصابمه
2 روز اول درد و سوزش دیدمم بگیر نگیر داشت
روز 3وم درد و سوزش افتاد دیدمم خوب بود ولی چشم راستم تار میدید تا رور 5وم که رفتم لنزو در آوردم
روز6وم هردو چشمم دیدش بکی شد ولی از روز 8.7وم چشم راستم که تار بود اولش دیدش خیلی بهتر شد بعد چشم چپم تار تر شد
الانم که 10 روزشده هنوز چشم چپم تاره و یه کمی هم راستیه بد میبینه نسبت به روز 8.7وم
تورو خدا راهنمایی کنید این طبیعیه چون از بس یه چشی تست میکنم اعصاب همرو خورد کردم
پای کامپیوتر اصلا غیر از 3 .2 بار نشستم

سلام دوست عزیز.
اولا رفیق من دکتر نیستم لطفا پست اول رو ببین.
دوما نگران نباش طبیعیه. ولی حرف اول رو پزشک میزنه چرا باهاش مشورت نمیکنی.
فکر میکنم رو دست مزدهای بالای لازک الان دیگه فالو آپ بعد از عمل هم باشه.
حتما یه سر به دکتر بزن.
ولی اگر پست بقیه رو بخونی همه تقریبا اینطورین. باید صبر بکنی.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

amir_80

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا سلام عرض شد
اقای یاسینی عزیز دوباره دستم به شلوارتون:D

من الان 24 روزی میشه لیزیک کردم

بعد ۱۰ روز چشم راستم که بیشتر ضعیف بود بیشتر هم تار میدید از اقای یاسینی پرسیدیم گفتید که باید بعد ۱ ماه خوب بشه که شکر خدا شد

الان مشکل اساسیم اینه که دیدم خوب نیست(یعنی کامل نیست شاید در حد ۱.۲۵ یا ۱ ضعیف باشه) من قبل عمل راستم ۶ با ۲.۵ استیگمات و چپ ۴.۷۵ با ۲ استیگمات بود

اقا خیلی میترسم

چرا دید من خوب نمیشه؟تا یه حدی پیشرفت کرد ولی بعد از روز 12 یا ۱۳ روز تا الان همینجور ثابته

حقیقتش بعد از ۹ روز کار با کامپیوتر رو شروع کردم ولی نه زیاد(الانم روزی ۲ ساعت تقریبا کار میکنم...این مشکلی ایجاد نمیکنه؟

اصلا چه تضمینی هست من دیدم کامل بشه؟(قبل عمل بهم گفتن که میشه بعد اینکه نمره subject رو دراوردن)
چقدر دیگه باید وایسم؟بابا ۱ ماه دیگه دانشگام شروع میشه تو رو خدا کمک کنید

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقا سلام عرض شد
اقای یاسینی عزیز دوباره دستم به شلوارتون:D

من الان 24 روزی میشه لیزیک کردم

بعد ۱۰ روز چشم راستم که بیشتر ضعیف بود بیشتر هم تار میدید از اقای یاسینی پرسیدیم گفتید که باید بعد ۱ ماه خوب بشه که شکر خدا شد

الان مشکل اساسیم اینه که دیدم خوب نیست(یعنی کامل نیست شاید در حد ۱.۲۵ یا ۱ ضعیف باشه) من قبل عمل راستم ۶ با ۲.۵ استیگمات و چپ ۴.۷۵ با ۲ استیگمات بود

اقا خیلی میترسم

چرا دید من خوب نمیشه؟تا یه حدی پیشرفت کرد ولی بعد از روز 12 یا ۱۳ روز تا الان همینجور ثابته

حقیقتش بعد از ۹ روز کار با کامپیوتر رو شروع کردم ولی نه زیاد(الانم روزی ۲ ساعت تقریبا کار میکنم...این مشکلی ایجاد نمیکنه؟

اصلا چه تضمینی هست من دیدم کامل بشه؟(قبل عمل بهم گفتن که میشه بعد اینکه نمره subject رو دراوردن)
چقدر دیگه باید وایسم؟بابا ۱ ماه دیگه دانشگام شروع میشه تو رو خدا کمک کنید

دوست عزیز متاسفانه شما در منطقه غبار خیز کشور هستید. غرب همیشه این مشکل رو داشته. معمولا دوستانی که در غرب عمل می کنن همین مشکل رو دارند.
ولی چرا یکسری به یک دکتر نمی زنید.
آیا یاسوج به شما نزدیک نیست.
اگر هست اونجا کسی رو بهتون معرفی کنم.
ولی اگر کرمانشاه براتون دور نیست یک سر به دکتر بزنید و چشمتون رو نشون بدید.
ولی به طور کلی چشم هایی که استیگمات قبل از عمل دارند مدت نفاهت طولانی تری دارند.
نگران استفاده از کامپیوتر هم نباشید.
الان دیگه 24 روز گذشته و استفاده از کامپیوتر به طور معمول زیاد مهم نیست.
یک زنگ به دکتر دانشگر بزنید.
بگردم ببینم شماره موبایل اش رو دارم بهتون بدم.

amir_80

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز متاسفانه شما در منطقه غبار خیز کشور هستید. غرب همیشه این مشکل رو داشته. معمولا دوستانی که در غرب عمل می کنن همین مشکل رو دارند.
ولی چرا یکسری به یک دکتر نمی زنید.
آیا یاسوج به شما نزدیک نیست.
اگر هست اونجا کسی رو بهتون معرفی کنم.
ولی اگر کرمانشاه براتون دور نیست یک سر به دکتر بزنید و چشمتون رو نشون بدید.
ولی به طور کلی چشم هایی که استیگمات قبل از عمل دارند مدت نفاهت طولانی تری دارند.
نگران استفاده از کامپیوتر هم نباشید.
الان دیگه 24 روز گذشته و استفاده از کامپیوتر به طور معمول زیاد مهم نیست.
یک زنگ به دکتر دانشگر بزنید.
بگردم ببینم شماره موبایل اش رو دارم بهتون بدم.

اره من تو غرب هستم(به عبارتی تو ایلام هستم)
ولی واقعا تو این مدت اصلا گرد و غبار نبوده

یعنی واقعا هوا خوب بوده که حالا بگم که به خاطر گرد و غباره(حالا ایلام در حال عادی یه خرده خاک داره ولی خوب اصلا در حدی نیست که متوجش بشی)

یعنی الان به نظر شما این عادی نیست که چشای من ایجور باشن؟؟؟
به عبارتی به نظرتون بعد ۱ ماه دیگه باید دید کامل بشه؟

یه خرده بیشتر توضیح میدید؟اگه شماره دکتر دانشگر رو واسم پ.خ کنید ممنون میشم

تو ایلام کس خاصی رو سراغ ندارین؟تو بیمارستان بهمون گفتن ایلام برید پیش دکتر جانباز

همین الان به بیمارستانی که عمل کردم زنگ زدم

اقایی بودش که زمان عمل از چشمون عکس میگرفت - قطره میریخت- لنز رو دراورد و خلاصه جز خود عمل بقیه کارها رو دوش اون بود(نمیدونم که دکتر بود یا نه)اقای امیری اسمشه

اون تلفن رو جواب داد گفت که نگران نباش تا ۱ ماه ۸۰ درصد دیدتون بازمیگرده و بعد ۳ ماه کامل میشه حتی پرسیدم که نیازه که الان اینجا برم دکتر گفت نه نمیخواد
(طبق حرفش من الان ۸۰ درصد بازگشته ولی با یکی از فامیل که با هم عمل کردیم که الان از اون پرسیدم گفت دیدش کامل شده البته من چشم ۲ درجه ضعیف تر بود)

الان به نظرتون چیکار کنم؟

Last edited:
بالا