سلام آقای یاسینی
من پسری هستم 25 ساله که از 11 سالگی عینک استفاده میکنم و الان هم شماره چشم هام 6.5 و 5.25 هست که چشم راست2.5 و چشم چپ هم 4 نمره آستیگمات دارم
نزدیک 3-4 سال هم هست که دیگه به داشتن دید 7-8 از 10 عادت کردم و دیدم با عینک کامل نمیشه
تابستون 89 کلینیک پارسیان اصفهان رفتم و بعد از معاینات اون چیزی که الان یادم مونده این بود که قوز قرنیه ندارم اما به خاطر شماره بالا نظری که دکتر قریشی (که البته حضوری ندیدمش طبیعتا!) روی پرونده نوشته بودن این بود که به دلیل شماره بالا عمل لنز داخل چشمی ارحجیت داره اما در صورت رضایت بیمار فمتو انجام بشه . گفتن بیا واسه معاینه شبکیه که من هم جون اون موقع هزینه عمل لنز داخل چشمی رو نمیتونستم بدم و ریسک هم اصلا نمیخوام بکنم بیخیال شدم
اما الان دیگه واقعا خسته شدم و تو تشخیص ندادن آدما و از این مسایل کلافه شدم.
سوالم اینه که بخوام برم کلینیک نور از موقعی که اقدام کنم چقدر طول میکشه تا لنزها آماده بشه و بتونم عمل کنم؟ و این اصلا میشه با لیزیک به جای اینکه دیدم رو کامل کنم وابستگی به عینک رو کم کنم و عمل لنز داخل چشمی انجام ندم
چ.ن فک کنم الان هزینه عمل و لنزها روی هم خیلی زیاد شده باشه به خاطر دلار. اگه در مورد حدود هزینه هم اطلاعی دارید ممنون میشم بهم بگید (البته احساس میکنم شماره چشمم ثابت نمونده از اون موقع)
واقعا ممنون که وقت میزارین...
پناه بر خدا از دست این تحریمات که به جای اینکه دولت ایران رو هدف قرار بده داره فقط مردم رو هدف قرار میده.
دوست عزیز با توجه به تحریم شرکت AMO و فشار دولت هلند بر شرکت Ophtec تهیه لنز های آرتیزان توریک از 3 تا 6 ماه طول میکشه.
دوست من باید بدونید که کاشتن لنز داخل چشمی عوارض خیلی کمی داره ولی به هر حال نوعی عمل چشمی محسوب میشه.
قیمت هم یکی از دوستان گرفته بود مثل اینکه هر لنز 1 تا 1.5 در میاد.
عمل لیزر رو کمی با دقت انچام بدید. حتما دکتر قریشی رو ببینید و باهاش مشورت کنید. عمل لیزر برای شما که آستیگمات بالایی دارید باید با دقت زیاد انجام بشه که بتونه دید کاملتون رو بهتون برگردونه.