• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

omid405

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
میخواستم بپرسم بین عمل لیزر شبکیه و فمتولیزیک باید چقدر فاصله زمانی باشد؟ دکتر بعلت نازک بودن شبکیه یکی از چشمام گفت اول لیزر شبکیه و بعد فمتو-
یعنی اول لیزر شبکیه بعد 1هفته فمتو- این فاصله زمانی درسته؟ مشکلی نداره؟ ضمنا من بدنسازی کار میکنم تا چه مدت بعد فمتو میتونم برم باشگاه؟
مرسی

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام.
میخواستم بپرسم بین عمل لیزر شبکیه و فمتولیزیک باید چقدر فاصله زمانی باشد؟ دکتر بعلت نازک بودن شبکیه یکی از چشمام گفت اول لیزر شبکیه و بعد فمتو-
یعنی اول لیزر شبکیه بعد 1هفته فمتو- این فاصله زمانی درسته؟ مشکلی نداره؟ ضمنا من بدنسازی کار میکنم تا چه مدت بعد فمتو میتونم برم باشگاه؟
مرسی

دوست عزیز فاصله خاصی لازم نیست. دو بخش کاملا جداست. ولی دقت کنید یک تا دو ماه ورزش تعطیله.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

mojtabadj88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
میخاستم بپرسم من 16سالمه و دوربین چشمام ضعیفه (1.5) میخاستم لیزیک کنم که بخاطر سنم نمیشه
حالامیخام بپرسم فعلا میتونم از لنز استفاده کنم تا چند سال بعد لیزیک کنم؟ آیا لنزهای رنگی طبی وجود داره
میخام بدونم تو استان خوزستان دکترخوب برا لیزیک هست بهترینش کدومه ؟اگه تو خوزستان نیس تو تهران یا بقیه جاها هم مشکلی نیس
من باید تا کی صبر کنم برای عمل هزینه عمل چطوره؟
از نظر شما چه مارکی از لنز ها کیفیت ساخت خوبی دارن ؟ میتونم به دکتر بگم چه مارکی میخام؟
لنز عوارضی نداره مثل عفونت چشم و...؟
چند ساعت در روز میشه ازش استفاده کرد؟
من چشمام بعضی وقتا یه نیم ساعت یه ساعت قبل از اذان بعضی شبا البته درد میگیره که مجبور میشم بهشون استراحت بدم
دلیل درد چشمام بخاطر ضعیفی هست؟
ممنون بابت تمام زحماتتون

Last edited:

leila rezai

Registered User
لایک‌ها
2
شامپوهای مضر!!!

سلام به دوستای گلم....چند روز پیش یه ایمیل به دستم رسید که توش چندتا شامپو رو معرفی کرده بود و گفته شده بود که به دلایلی استفاده از اونها خطرناکه و اینکه این شامپوها تو برخی کشورها مجاز نیستند!!!راستش وقتی اینو دیدم رفتم همه ی شامپوهای حمام رو اوردم و کنارم گذاشتم و کلی تو نت گشتم و فرمولها رو بررسی کردم....نهایتا رسیدم به مطالبی که خلاصه اشو اینجا براتون میذارم....

اول متن ایمیل رو میذارم....

attachment.php
attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php
attachment.php

CLEAR , FRUCTIS ,
Vo5, Palmolive, Paul Mitchell, L'Oreal, Body Shop

تمامی این شامپو ها از ماده شیمیایی با نام اختصاری اس ال اس (Sodium Laureth Sulfate ) استفاده میکنند که در واقع پاک کننده سطح است.

از اونها برای تولید کف بیشتر استفاده میشه
تصور کنید که یک پاک کننده سطح چه با مو و پست سرتون میتونه بکنه و به ریشه مو و پشت سر آسیب میزنه مواظب باشید اس ال اس ممکنه که تو خمیر دندون هم باشه

از اون محصولاتی استفاده کنید که خالی از این ماده شیمیایی خیلی خطرناکن تو گوگل عنوان شامپو و خمیر دندون بدون اس ال اس رو دنبال کنید

تا بتونید فهرست شرکتهایی رو که محصولات سالم میفروشن پیدا کنید !!!!!

================================================== ==============

خب البته منم کلی تو گوگل سرچ کردم و حتی شامپوهای خودمم وارسی کردم و نهایتا دیدم 2تاشون این ماده رو دارند.....شاپوی بچه ها ماده ای به اسم سدیم لوریل اتر سولفات داشت....بعضی شامپوها از Sodium Lauryl Sulfate و بعضیها از Ammonium Lauryl Sulfate و Ammonium Laureth Sulfate استفاده میکنند....درواقع توی تموم شامپوها یکی از این موارد پیدا میشد....هم ایرانی هم خارجی....البته توی ایرانیها سدیم لوریل اتر سولفات بود ((یعنی یه اتر اضافه داره))....خیلی توی نت گشتم تا تفاوتشون رو پیداکنم ولی چیز زیادی دستگیرم نشد....اما چیزی که توی تمام سایتها بود همه متف القول بودند که استفاده از سدیم لوریل سولفات((Sodium Lauryl Sulfate)) ((که فرمولی خیلی شبیه به سدیم لورت سولفات ((Sodium Laureth Sulfate)) داره)) شدیدا مضره....حتی توی ویکیپدیا هم اگه این اسم رو سرچ کنید خواص خطرناکش رو میبینید...
================================================== =====================

متنی که اینجا گذاشتم درواقع کاملترین توضیحی بود که پیدا کردم و از سایت pharmc.ir اوردم....

تا کنون حتما ، هنگام مراجعه به فروشگاه برای خرید یک شامپوی مناسب ، با مجموعه ای از شامپوهای مختلف با نام ها و تبلیغات تجاری مختلف روبرو شده اید ، که گاه این تنوع محصول ، انتخاب نوع مناسب را تحت تاثیر قرار می دهد.آنچه باید در نظر داشت این است که بسیاری از شامپوهای موجود در بازار ، صرف نظر از قیمت شان ، محصولات مناسبی نبوده و گاه حاوی مواد مضری است که اجتناب از آنها را ضروری می سازد.که متاسفانه 2 مارک معروف خارجی که تبلیغات فراوانی هم در مورد آن ها صورت گرفته است ازین دسته اند.
نکته مثبت در مورد شامپوها و سایر موادی که بر روی موی سر بکار می رود این است که جزء غالب آن ها آب می باشد اما آنچه نکته منفی محسوب می شود ، وجود برخی ترکیبات و مواد موثره در شامپو هاست که می تواند برای پوست ، مو و حتی محیط زیست مضر و مخرب باشد. انواع رنگ ها ، عطر ها و مواد شوینده ای که در این محصولات بکار می روند باید ازین حیث مدنظر قرار گیرند.

لیستی از این ترکیبات مضر، که در فراورده های مختلف به چشم می خورد را در زیر مشاهده می کنید که باید در هنگام خرید محصول به آن ها توجه داشت و حتی الامکان سعی کرد تا از فرآورده های حاوی آن ها اجتناب نمود.
مواد مضری که معمولا در شامپو ها دیده می شود:
Sodium Lauryl Sulfate
Ammonium Lauryl Sulfate
Ammonium Laureth Sulfate
Ammonium Xylene Sulfonate
TEA Lauryl Sulfate
Sulfur (in dandruff shampoos)
Selenium Sulfide (in dandruff shampoos)

مواد با فراوانی کمتر:
Magnesium Sulfate
Sodium Thiosulfate
Sodium C14-16 Olefin Sulfonate
Alkyl Sodium Sulfate
Alkyl Benzene Sulfonate
TEA-Dodecylbenzene
Sodium C12-15 Alkyl Sulfate
Sodium Dodecyl Sulfonate

در برخی شامپوها و مواد شوینده موی سر ، از ترکیبات شوینده ای همچون سدیم لوریل سولفات و یا octoxynol-40 استفاده شده است که وابسته به روش تولید محصول با ناخالصی هایی همراه شده و باعث تحریک پوست و ایجاد ترکیبات شیمیایی کارسینوژنیک و سرطان زا می شوند مانند اتیلن اکساید و 1,4dioxane
رنگ هایی که در این محصولات بکار می رود نیز می تواند دارای اثرات زیان بار باشد. رنگ هایی همچون P-phenylenediamine ، resorcinol، eugenol و ethanolamine
گاه در این محصولات نوعی آلدهید یافت می شود به نام DMDM hydantoin که یک ترکیب محرک پوستی و سمی برای سیستم ایمنی بدن می باشد.
سدیم لوریل سولفات یک محرک بسیار قوی پوست بوده و دارای اثرات زیان بار مورد بحث و جدل فراوانی است.
رایج ترین پاک کننده و کف کننده هایی که در شامپو ها بکار می رود ، آمونیوم لوریل سولفات و ammonium laureth sulfate می باشد که از جمله ترکیبات eco toxic و مضر برای محیط زیست می باشد.
نکته مهم دیگر در ارتباط با شامپو ها این است که غالب این فراورده ها در کنار لیستی که به عنوان مواد تشکیل دهنده ارائه می دهند هیچ گونه صحبتی از نوع مواد عطر دهنده ای که بکار برده اند به میان نمی آورند و هیچ قانونی نیز آن ها را مکلف به این کار نمی کند در حالیکه بسیاری ازین مواد عطر دهنده می تواند مضر برای سلامت مصرف کننده و آلرژیک باشد، همچون phthalates
ماده دیگری که در شامپو ها یافت می شود دی اتانول آمین (DEA) و تری اتانول آمین (TEA) است. این مواد مشتقات گیاه چای (Tea) نمی باشد بلکه هردو مواد شیمیایی هستند که به عنوان یک عامل مرطوب کننده در شامپوها بکار می روند و کمک می کنند تا کف بیشتری تولید شود.
این مواد تحت تاثیر واکنش با مواد نیترات داری که در شامپو به عنوان preservative یا محافظ استفاده می شود ، ترکیبات سرطان زایی مانند نیتروز آمین را بوجود می آورند. این خطر در صورتی که در شامپو ماده bronopol وحود داشته باشد ، افزایش می یابد.

همچنین ترکیبات مضری که در شامپوهای گیاهی مورد استفاده قرار می گیرند در زیر لیست شده است:
Avocado
Balm Mint
Balsam
Essential Oils
Eucalyptus
Grapefruit
Horseradish
Lavender Oil
Lemon
Lime
Menthol
Orange
Papaya
Peppermint
Rose
Sage
Thyme

توجه به نکات زیر در تهیه شامپو اهمیت دارد :
1.فراورده ای که تهیه می کنید فاقد سدیم لوریل سولفات باشد .(SLS free)
2. محصول فاقد DEA و TEA باشد.
3. ترکیبات شیمیایی و گیاهی مضر لیست شده در بالا را در تهیه شامپو مد نظر قرار دهید.

================================================== =============

و اینم اضافه کنم که درکمال تعجب دیدم شامپوی امرون((emeron)) که دارم و همیشه میگم چقدر خوب کف میکنه!!!! سرشار از این مواده....اینم به جمع شامپوها اضافه کنید!!!
● اثرات سدیم لوریل سولفات بر چشم

سدیم لوریل با روش ها و از طریق مختلف دارای اثرات مضر بر چشم می باشد. یکی از اثرات آن اثرات سمی این ترکیب بر چشم هاست که باعث می شود زمان ترمیم بافت پوششی قرنیه طولانی تر شود. مطالعات نشان می دهند که سدیم لوریل سولفات هم از نظر مکانیکی و هم از نظر شیمیایی باعث ایجاد زخم های قرنیه می شود.این ترکیب بهبود بافت پوششی قرنیه را به ۸ تا ۱۰ روز می رساندبه عبارتی ترمیم زخم را کند و در مقایسه با شرایط طبیعی ۲ روز دیرتر بهبود می یابد. در صورتی که قرنیه به طور مناسب درمان نشود، تخریب بافت و عفونت را آن را در پی خواهد داشت.

بسیاری از تغییرات در چشم بازتابی از تخریب پروتیئن هاست، و در صورت استفاده طولانی مدت بسیاری از محصولات حاوی سدیم لوریل سولفات امکان دارد باعث کاتاراکت (کدورت قرنیه) گردد. مطالعه ای که بر روی سلول های جنینی شبکیه چشم جوجه انجام شده است نشان می دهد که سدیم لوریل سولفات از رشد اکسون هایی که در نهایت شبکیه چشم را تشکیل می دهند به طور کامل جلوگیری می کند. سدیم لوریل سولفات می تواند برای چشم بزرگسالان و جوانان مضر باشد و لذا باید استفاده از آن در شامپو و صابون اجتناب شود.

[FONT=&quot]هست متاسفانه[/FONT]!!
[FONT=&quot]من امروز به ترکیبات شامپو پروتئینه گلان و شامپو "بچه" فیروز و گلرنگ نگاه کردم، همه این شامپوها دارای سدیم لارت سولفات هستند[/FONT]

بیشتر: .::سلامت نیوز :سرویس خبری: دانستنی ها :ترکیبی سرطان زا در شامپو::.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
میخاستم بپرسم من 16سالمه و دوربین چشمام ضعیفه (1.5) میخاستم لیزیک کنم که بخاطر سنم نمیشه
حالامیخام بپرسم فعلا میتونم از لنز استفاده کنم تا چند سال بعد لیزیک کنم؟ آیا لنزهای رنگی طبی وجود داره
میخام بدونم تو استان خوزستان دکترخوب برا لیزیک هست بهترینش کدومه ؟اگه تو خوزستان نیس تو تهران یا بقیه جاها هم مشکلی نیس
من باید تا کی صبر کنم برای عمل هزینه عمل چطوره؟
از نظر شما چه مارکی از لنز ها کیفیت ساخت خوبی دارن ؟ میتونم به دکتر بگم چه مارکی میخام؟
لنز عوارضی نداره مثل عفونت چشم و...؟
چند ساعت در روز میشه ازش استفاده کرد؟
من چشمام بعضی وقتا یه نیم ساعت یه ساعت قبل از اذان بعضی شبا البته درد میگیره که مجبور میشم بهشون استراحت بدم
دلیل درد چشمام بخاطر ضعیفی هست؟
ممنون بابت تمام زحماتتون

دوست عزیز سن شما برای عمل لیزر واقعا کمه. به چشماتون رحم کنید!!!
فعلا میتونید از لن زاستفاده کنید ولی استفاده از لنز نکاتی داره که اگر رعایت نشه می تونه تجربه تلخی رو رقم بزنه ولی اگر کمی دقت کنید می تونید مدتها از اون استفاده کنید(منظورم اینه که هی لنز جدید تهیه کنید ولی سالها این کار رو بکنید)
دقت کنید لنز های تاریخ مصرف دارند و به دسته های روزانه ، ماهانه ، فصلی و سالانه تقسیم میشن و هرچی زمان استفاده بیشتر باشه یعنی لنز کیفیت پایینتری داره. لنز های روزانه بهترین کیفیت رو دارند.
لنز های بوش اند لامب و اپتیکس هر دو خوب هستد.
عوارض مصرف بدون دقت لنز می تونه خیلی شدید باشه مثل عفونت قرنیه که اگر کمی در نظافت لنز دقت کنید میتونید از اون جلوگیری کنید.
مدت زمان استفاده از لنز در روز مشخص نیست به زمانیکه که احتیاج داری بر می گرده. ولی دقت کنید استفاده از لنز در بیرون از خونه به دلیل قرار گیری در مقابل آلودگی هوای خیابون می تونه زمان استفاده از اونرو در روز کاهش بده.
قیمت عمل چشم رو هم قبلا اعلام کردم فکر کنم همین صفحه یا صفحه قبل.
درد قبل از اذان به ضعیفی چشمتون ربطی نداره هرچند احتمالا چیزی نیست ولی شاید بهتر باشه یک متخصص اونرو ببینه.
موفق باشید.

mrsshojai

Registered User
لایک‌ها
33
سلام آقای یاسینی
واقعا از وقتی که میزارید و جواب هایی که با حوصله میدید ممنونم
من یه ماه پیش لازاک کردم
نمره چشام هر کدوم 4.25 بوده
از 4-5 روز بعد عمل حس کردم دیده چشم چپم از چشم راستم ضعیفتره
این بخاطر این نیست که سطح برداشت از قرنیه چشم چپم کمتره؟
البته خود دکتر میگفت هرچشم جدای از چشم دیگه ست و بطور مجزا باید حساب کنی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اون مطلب شامپو خیلی عالی بود تشکر از شما دوست عزیز.
ولی یک نکته رو دقت کنید خبری از شامپوی هد اند شولدرز نیست. مدتیست که در ایران باب شده رقبا برای بیرون کردن دیگران اطلاعاتی رو به صورت ایمیل می فرستن. مثلا یک عطر ارزون قیمت پر فروش میشه رقبا برای اینکه فروش بخوابه می گن در فلاان کشور این عطر چند نفر رو کشته. !!!
باید خیلی دقت کنید که درگیر همچین تنبلیغاتی نشین.

leila rezai

Registered User
لایک‌ها
2
اقای یاسینی عزیز ممنون از شما من این مطلبو از جاهای دیگه هم خوندم
در مقاله دیگری به زبان اصلی خوندم مقدار این ماده کمتر از2 درصد اشکالی به وجود نمی اره اما در بیشتر محصولات این مقدار به 10 الی 20 درصد می رسه.
http://drzarinazar.blogfa.com/post-283.aspx
http://www.tabnak.ir/fa/news/110713/%DB%8C%DA%A9-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86-%D8%B2%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%B4%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88
[url]http://www.niazemarkazi.com/article/rel/%D8%A7%D8%AB%D8%B1%D8%A7%D8%AA+%D8%B3%D8%AF%DB%8C%D9%85+%D9%84%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%84+%D8%B3%D9%88%D9%84%D9%81%D8%A7%D8%AA+%D8%A8%D8%B1+%DA%86%D8%B4%D9%85/pdf/10009182.html

[/URL]

Last edited:

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
سلام آقای یاسینی
خسته نباشید

آیا هنوز درمان دوربینی با لیزر امکان پذیر نیست ؟؟؟؟؟؟؟ ( مادر من دوربینش به شدت ضعیفه ، آیا هنوز علم اونقدر پیشرفت نکرده که بتونه دوربینی رو هم اصلاح کرد ؟؟؟)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
خسته نباشید

آیا هنوز درمان دوربینی با لیزر امکان پذیر نیست ؟؟؟؟؟؟؟ ( مادر من دوربینش به شدت ضعیفه ، آیا هنوز علم اونقدر پیشرفت نکرده که بتونه دوربینی رو هم اصلاح کرد ؟؟؟)
آیا مادر شما برای خوندن کتاب هم عینک میزنه؟
دوست من فکر میکنم مادر شما دچار پیر چشمی شده که از سن چهل سالگی شروع میشه.
اگر اینطور باشه نه متاسفانه با لیزر درمان نمیشه اما درمان دیگه ای داره که اگر براتون مهمه بگید تا بگم.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
ممنون از پاسخ شما

آره برای خوندن کتاب نیاز به عینک داره . ولی اگه کتاب رو از خودش فاصله بده میتونه جسته و گریخته بخونه . منظورم اینکه اگه کتاب نزدیک باشه مجبوره که از عینک استفاده کنه .

آره منم فکر میکنم پیرچشمی باشه .

ممنون میشم اگه هر راهی که سراغ دارید بگید

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
واقعا از وقتی که میزارید و جواب هایی که با حوصله میدید ممنونم
من یه ماه پیش لازاک کردم
نمره چشام هر کدوم 4.25 بوده
از 4-5 روز بعد عمل حس کردم دیده چشم چپم از چشم راستم ضعیفتره
این بخاطر این نیست که سطح برداشت از قرنیه چشم چپم کمتره؟
البته خود دکتر میگفت هرچشم جدای از چشم دیگه ست و بطور مجزا باید حساب کنی

kگران نباشید به زودی درست میشه. اگر دقت کنید یک عکس قبل از عمل ازتون گرفته میشه با دستگاه پنتکم. اون برای مشاهده پستی و بلندی های روی قرنیهست (عکس ویوفرانت) اون عکس نشون میده که چه میزان باید از قرنیه برداشت کرد. با توجه به اینکه دو شچم شبیه هم نیستند برداشت می تونیه کمی متفاوت باشه و به همین صورت دوران نقاهت فرق بکنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از پاسخ شما

آره برای خوندن کتاب نیاز به عینک داره . ولی اگه کتاب رو از خودش فاصله بده میتونه جسته و گریخته بخونه . منظورم اینکه اگه کتاب نزدیک باشه مجبوره که از عینک استفاده کنه .

آره منم فکر میکنم پیرچشمی باشه .

ممنون میشم اگه هر راهی که سراغ دارید بگید

دوست عزیز کمی توضیح می دم که درک کنید پیر چشمی چیه و درمانش به چه صورته.
در ضعف بینایی به دلیل تغییر تحدب کره چشم کانون دید انسان عوض میشه و بنا بر نوع تغییر شخص نزدیک بین و یا دوربین میشه.
اما در پیز چشمی به دلیل افزایش سن لنز داخلی انسان قابلیت تطابق خودش رو از دست میده. به اینصورت لنز فقط یک شکل می مونه و نمی تونه برای دور و یا نزدیک تغییر شکل بده.
درمان صعف بینایی به راحتی با تراش قرنیه به شکل دلخواه انجام پذیره(لیزیک) در این روش عینک انسان رو روی قرنیه می تراشن.
اما برای پیر چجشمی درمانی از بیرون نیست.
ولی در روشی جدید با عمل آب مروارید زودهنگام لنز پیر انسان رو خارج می کنن و براش لنز مولتی فوکال قرار می دن که هم آب مروارید دیگه نمی گیره و هم دید دور و نزدیکش خوب میشه.بهش می گن Prelex
فقط بعضی دکتر ها در ایران این کار رو میکنن.

نرگس گلی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
مطالب رو خوندم خیلی خوب بود لطفا به این سوالات هم پاسخ بدین
1. من می خوام عمل کنم چشمم هم نزدیک بینی داره هم آستیگمات.نزدیک بیست ساله عینک میزنم .دکتر امیر شمس رو بهم معرفی کردن که تو بیمارستان رازی تهران عمل می کنه؟
2. شیراز هم می تونم برم ولی کسی مد نظرم نیست (عمه ام حدود 15 سال پیش ،پیش دکتر کتباب شیراز عمل کرد)
3. تر جیحا جایی رو بهم معرفی کنین که بیمه طلایی فرهنگیان رو قبول کنن

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام
مطالب رو خوندم خیلی خوب بود لطفا به این سوالات هم پاسخ بدین
1. من می خوام عمل کنم چشمم هم نزدیک بینی داره هم آستیگمات.نزدیک بیست ساله عینک میزنم .دکتر امیر شمس رو بهم معرفی کردن که تو بیمارستان رازی تهران عمل می کنه؟
2. شیراز هم می تونم برم ولی کسی مد نظرم نیست (عمه ام حدود 15 سال پیش ،پیش دکتر کتباب شیراز عمل کرد)
3. تر جیحا جایی رو بهم معرفی کنین که بیمه طلایی فرهنگیان رو قبول کنن

دکتر شمس رو به خوبی میشناسم. اگر پیش ایشون رفتید سلام من رو هم برسونید بگید حیف شد که لنز وریسایس دیگه نمیاد که ایشون رو ببینم.
کارشون خیلی خوبه آدم خیلی خوش رویی هم هستند.
اگر می تونید تهران عمل کنید همینجا عمل کنید . البته نه اینکه از شیراز بهتره بلکه برای اینکه تهران کمی به روزتره.

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
دوست عزیز کمی توضیح می دم که درک کنید پیر چشمی چیه و درمانش به چه صورته.
در ضعف بینایی به دلیل تغییر تحدب کره چشم کانون دید انسان عوض میشه و بنا بر نوع تغییر شخص نزدیک بین و یا دوربین میشه.
اما در پیز چشمی به دلیل افزایش سن لنز داخلی انسان قابلیت تطابق خودش رو از دست میده. به اینصورت لنز فقط یک شکل می مونه و نمی تونه برای دور و یا نزدیک تغییر شکل بده.
درمان صعف بینایی به راحتی با تراش قرنیه به شکل دلخواه انجام پذیره(لیزیک) در این روش عینک انسان رو روی قرنیه می تراشن.
اما برای پیر چجشمی درمانی از بیرون نیست.
ولی در روشی جدید با عمل آب مروارید زودهنگام لنز پیر انسان رو خارج می کنن و براش لنز مولتی فوکال قرار می دن که هم آب مروارید دیگه نمی گیره و هم دید دور و نزدیکش خوب میشه.بهش می گن Prelex
فقط بعضی دکتر ها در ایران این کار رو میکنن.

ممنون آقای یاسینی از جواب شما

روشی که شما گفتید آیا عوارض و ریسک داره ؟؟؟
ما خوزستان هستیم و به شیراز نزدیکتر از تهران هستیم . خود من هم چند سال پیش ، پیش خانم قائمی پی آر کی کردم و واقعا راضی هستم . به نظر شما خانم قائمی می تونن این عمل رو برای مادرم انجام بدن ؟؟؟؟

hipo

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام من 23 سالمه و چشم راستم یه خورده انحراف داره به شکلی که با عینک مشخص نیست ضمنا من چشام دوربین هم هست یه دکتر خوب برای انحراف معرفی کنید دکتز سعیدی چطوره؟ ممکنه بدون عمل خوب شم ؟ ممکنه اصلا انحرافم خوب نشه؟

mrokooie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام‌ آقای یاسینی از اطلاعات خوبتون توی این تاپیک،
ببخشید اگر به خاطر اینکه توان خوندن کل تاپیک رو ندارم سوالم کمه تکراریه،
همسر من ۲۵ سال سن دارن و شماره چشمهاشون ۳ و ۳/۲۵ هستش، میخواستم بدونم برای انجام عمل لیزیک (یا لیزک) بین کلینیک ها چقدر تفاوت هست؟‌ مثلا بین نگاه و فارابی و بینا و به آفرین؟
من قبلا دکتر سمیعی رو میشناختم و خیلی تعریفشونو شنیدم، آیا در حال حاضر و برای انجام عمل هم همینطوره؟
یکی از دوستان هم دکتر خسرو جدیدی رو بهمون معرفی کرده، اگر بتونیم مثلا پیش دکتر نصیری بریم خیلی بهتره برامون؟
خیلی ممنون.

اسو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام یه سوال داستم 19سالمه چشم چپم 2/5وچشم راستم 3/75ضعیفه میشه عمل لیزر کنم؟ لطفا راهنمایم کنید هزینه عمل لیزر چقده؟با تشکر از جوابتون ممونم:guitar:

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
سلام یه سوال داستم 19سالمه چشم چپم 2/5وچشم راستم 3/75ضعیفه میشه عمل لیزر کنم؟ لطفا راهنمایم کنید هزینه عمل لیزر چقده؟با تشکر از جوابتون ممونم:guitar:

با اجازه از آقای یاسینی عزیز ( جسارت من رو ببخشید )

منم توی 19 سالگی عمل PRK Advanced کردم . معمولا کسی توی این سن عمل نمیکنه . اما دکتر گفت چون 2 سال هست که نمره چشمام ثابت مونده و دیگه پیشرفتی نکرده میشه عمل کنم و عمل کردم و خداروشکر بی نهایت راضی هستم .

شما هم باید پزشک تشخیص بده . با توجه به آزمایشات چشم و با توجه به اینکه چه مدت هست نمره ی چشمتون ثابت مونده .

موفق باشید

بالا