• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام من متولد 70 هستم و شماره هر دو چشمم 5 هست و نزدیک بین. العان دانشجو پزشکی هستم و ساعت مطالعه ی زیادی حتی تا 15 ساعت در روز گاهی دارم میخوام لیزیک کنم به نظرتون با این ساعت مزالعه مشکل پیدا نمیکنم؟چون یه عده ای میگن بزارید بعداز اتمام درستون عمل کنید این ادعا درسته؟بهترین کلینیک و بهترین پزشک کدوم هست که کلا با دستگاه باشه؟بیمه ای که بیشترین پول رو میپردازه کدوم هست؟اخه بعضی دوستام با بعضی بیمه ها با 300 تومن هم در کلینیک نور عمل کردن!!بعد اینکه تو ازمایشات مشخص میشه که شماره چشم من ثابت مونده یا نه؟

دوست عزیز شما که خودتون پزشک هستید چرا. دوست عزیز سن شما کمی برای عمل کمه. کمی صبر کنید.
اما در مورد بیمه بیمه بانکها بیشترین پرداخت رو دارند تقریبا همه پول رو میدن و بیمه تامین اجتماعی کمترین پرداخت رو دارند.
ثابت موندن شماره چشم با آزمایش مشخص نمیشه. باید حداقل دو سال باشه که شماره چشمتون تعییر نکنه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خیلی ممنون از پاسخ بسیار سریع تون
یه سوال دیگه داشتم من شماره جفت چشام 4.25 هستش که فکر کنم یکیش 0.75 و دیگری 1 نمره استیگمات داره.
آیا بعد از عمل مقدار استیگمات همچنان باقی می مونه؟ احتمال اینکه شماره چشمم 10 بشه چقدر است؟

آستیگمات تون به احتمال زیاد درمان میشه و یا اونقدر کم میشه که تاثیری نداره.
شماره چشمتون به احتمال بالای 90 درصد اصلاح میشه.

همتا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی از جوابتون فقط مطالعه زیاد بعد از عمل نگفتید خطرناک نیس؟؟اخه 2 ساله من شماره چشمم تغیر نکرده .بعد اینکه برای استفاده از بیمه بانک شرایط خاصی میخواد؟؟لطفا مارک یک لنز خوب البته برای یک مدت کوتاه میخوام استفاده کنم به من معرفی کنین؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مرسی از جوابتون فقط مطالعه زیاد بعد از عمل نگفتید خطرناک نیس؟؟اخه 2 ساله من شماره چشمم تغیر نکرده .بعد اینکه برای استفاده از بیمه بانک شرایط خاصی میخواد؟؟لطفا مارک یک لنز خوب البته برای یک مدت کوتاه میخوام استفاده کنم به من معرفی کنین؟

بله دوست عزیز متاسفانه بیمه بانک باید کارمند بانک باشید تا بیمه بانک بشید. در مورد شماره چشم اگر تغییر نداشتید پس نگران نباشید.
در مورد لنز هم بوش اند لامب بگیرید Purevision .

leila rezai

Registered User
لایک‌ها
2
سلام اقای یاسینی عزیز
دکتر برای رفع شوره چشمم به دلیل استفاده لوازم ارایش گفتن شامپو بچه استفاده منم یه خوبشو خریدم که ای کاش معمولی می خریدم اما یادم رفت با اب مخلوطش کنم وکفش رفت تو چشمم سوزش زیادی گرفت و قرمز شد می خواستم بدونم دیگه استفاده نکنم؟اقای یاسینی ممکنه تاثیر سویی روی قرنیه من گذاشته باشه ایا می خوام لیزیک کنم و نگرانم.الن هم احساس وجود شی در چشم دارم و گاهی هم لایه سفید غیر شفاف هنگام پلک زدن روی دیدم ظاهر می شه.متاسفانه دکترم نیس تا چهارم!

Last edited:

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
ضمن تشکر از مطالب مفیدی که می گذارید ، جناب یاسینی ممنون میشم در مورد خرید لنز مقداری راهنمایی بفرمایید ، حقیقتش من 5،6 سالی هست که لنز میزارم البته خیلی خیلی کم شاید 2 یا 3 روز در هفته ... لنز رو هم از این بسته های 3 تایی میگیرم که هر کدوم رو 3 تا 4 ماه استفاده می کنم ( البته فکر می کنم تا 6، 7 ماه برای هر کدوم ایرادی نداشته باشه منتهی دیگه به خاطر مسائل بهداشتی عوض میکنم ) مسئله ایی که هست قیمت بالای لنز هست چون من از بیمارستانم نور میگیرم ( مطهری) و حدود 120 تومن باید برای 3 جفت لنز بدم ... شما جایی رو میشناسین که بشه ارزونتر این لنز های طبی رو تهیه کرد؟
لنز بنده Soft توریک هستش مارکش هم AIR OPTIX aqua متعلق به شرکت Cibix vision
با سپاس فراوان
.
در مورد لنز هم بوش اند لامب بگیرید Purevision .

wild_eyed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز جناب یاسینی..احوالتون خوبه؟
من یه ماهیه لازک کردم یه چشمم ده دهم بود ولی یکیش نه دهم البته دستگاه برای حتی اون چشم ده دهمم یه شماره چشمی میزد و اینکه حتی با اون ده دهمم به اندازه عینک قبل عملم هم واضح و پررنگ نمیدیدم جهتارو برای همین خیلی خورده تو ذوقم الان...
مخصوصا اینکه من خیلی وسواس دارمو این ذهنمو مشغول میکنه که نکنه باید موقع جواب دادن به اپتمتریست قبل عمل که با کدوم عدسی بهتر میبینم باید بیشتر دقت میکردم!
یعنی برای عمل کدوم شماره رو لحاظ میکنن؟اونی که اول با دستگاه اندازه میگیرن؟اونی که اپتمتریست مینویسه؟یا اونی که دوباره قطره میریزن چشمو شماررو با دستگاه اندازه میگیرن؟
اونوقت اینکه بعد یه ماه هنوز دیدم کامل نشده چه علتایی میتونه داشته باشه؟مثلا کار با کامپیوتر یا ضربه به سر میتونه علتش باشه؟یا بی دقتی به اپتمتریست؟
چه مدت بعد عمل کار با کامپیوتر مشکلی نداشت؟
و اینکه یعنی دستگاه هیچوقت عدد صفر رو برای چشمم نشون نمیده؟
ممنونم ازتون برای وقتی که میذارین :)

اسو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دختری19 سالم چشم چپم 2/5وچشم راستم 3/75میخواستم بدونم میشه عمل لیزر کنم ؟ممنونم اگه راهنمایم کنید با تشکر

azin_63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام .
من امروز چشمم رو بیمارستان نور پیش دکتر هاشمی عمل کردم.
قصد داشتم اصرار کنم که حتما خود ایشان عمل کنند اما بدون اصرار هم ایشان تمامی افرادی که وقت ایشان را داشتند خودشان عمل کردند، خواستم این رو بگم که دوستانی که براشون مهمه نگرانی نداشته باشند.
الان دیدم کمی تاره ولی خوب قابل قبوله....همین که دیگه تو مهمونی لازم نیست عینک بزنم کافیه...ظاهرا تا 3 ماه دیگه بهتر هم میشه.
راستی به دوستان می خواستم بگم استرس نداشته باشن....تو عمل فقط دراز می کشین و نگاه می کنین...حتی یه جورایی بامزه و هیجان انگیزه...برای همگی آرزوهای خوب دارم

اسو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دختری19 سالم چشم چپم 2/5وچشم راستم 3/75میخواستم بدونم هزینه اش تا چند تومنی میره؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام اقای یاسینی عزیز
دکتر برای رفع شوره چشمم به دلیل استفاده لوازم ارایش گفتن شامپو بچه استفاده منم یه خوبشو خریدم که ای کاش معمولی می خریدم اما یادم رفت با اب مخلوطش کنم وکفش رفت تو چشمم سوزش زیادی گرفت و قرمز شد می خواستم بدونم دیگه استفاده نکنم؟اقای یاسینی ممکنه تاثیر سویی روی قرنیه من گذاشته باشه ایا می خوام لیزیک کنم و نگرانم.الن هم احساس وجود شی در چشم دارم و گاهی هم لایه سفید غیر شفاف هنگام پلک زدن روی دیدم ظاهر می شه.متاسفانه دکترم نیس تا چهارم!

زیاد نگران نباشید. شامپو رو هم عوض کنید. شامپو بچه که چشم رو نمی سوزونه پس این شامپو مشکل داره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
ضمن تشکر از مطالب مفیدی که می گذارید ، جناب یاسینی ممنون میشم در مورد خرید لنز مقداری راهنمایی بفرمایید ، حقیقتش من 5،6 سالی هست که لنز میزارم البته خیلی خیلی کم شاید 2 یا 3 روز در هفته ... لنز رو هم از این بسته های 3 تایی میگیرم که هر کدوم رو 3 تا 4 ماه استفاده می کنم ( البته فکر می کنم تا 6، 7 ماه برای هر کدوم ایرادی نداشته باشه منتهی دیگه به خاطر مسائل بهداشتی عوض میکنم ) مسئله ایی که هست قیمت بالای لنز هست چون من از بیمارستانم نور میگیرم ( مطهری) و حدود 120 تومن باید برای 3 جفت لنز بدم ... شما جایی رو میشناسین که بشه ارزونتر این لنز های طبی رو تهیه کرد؟
لنز بنده Soft توریک هستش مارکش هم AIR OPTIX aqua متعلق به شرکت Cibix vision
با سپاس فراوان

متاسفانه لنز شما توریک هست. یعنی شما آستیگمات دارید. لنز های آستیگمات گرونتر هستند. مثلا پیورویژن رو نمیتونید بخرید باید توریکش رو بخرید. براتون قیمت سیبا رو میگیرم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دوست عزیز جناب یاسینی..احوالتون خوبه؟
من یه ماهیه لازک کردم یه چشمم ده دهم بود ولی یکیش نه دهم البته دستگاه برای حتی اون چشم ده دهمم یه شماره چشمی میزد و اینکه حتی با اون ده دهمم به اندازه عینک قبل عملم هم واضح و پررنگ نمیدیدم جهتارو برای همین خیلی خورده تو ذوقم الان...
مخصوصا اینکه من خیلی وسواس دارمو این ذهنمو مشغول میکنه که نکنه باید موقع جواب دادن به اپتمتریست قبل عمل که با کدوم عدسی بهتر میبینم باید بیشتر دقت میکردم!
یعنی برای عمل کدوم شماره رو لحاظ میکنن؟اونی که اول با دستگاه اندازه میگیرن؟اونی که اپتمتریست مینویسه؟یا اونی که دوباره قطره میریزن چشمو شماررو با دستگاه اندازه میگیرن؟
اونوقت اینکه بعد یه ماه هنوز دیدم کامل نشده چه علتایی میتونه داشته باشه؟مثلا کار با کامپیوتر یا ضربه به سر میتونه علتش باشه؟یا بی دقتی به اپتمتریست؟
چه مدت بعد عمل کار با کامپیوتر مشکلی نداشت؟
و اینکه یعنی دستگاه هیچوقت عدد صفر رو برای چشمم نشون نمیده؟
ممنونم ازتون برای وقتی که میذارین :)

دوست عزیز اولا تبریک می گم برای عملتون.
دقت کنید که زمان لازم برای بهبود چشم بعد از عمل حتی شاید تا 4 ماه طول بکشه و این مدت به میزان حساسیت بیمار و میزان ضخامت قرنیه ، نوع عمل و شماره چشم قبل از عمل (یعنی میزان برداشت از قرنیه ) بستگی داره.
اما دقت کنید که عینک هایی که اپتومتریس روی چشم شما میذاره فقط برای تاییدشماره ای که دستگاه رفراکتومتر میده. برای همین جواب های شما خیلی هم در انتخاب نتیجه تاثیری نداره.
اینکه عدد صفر رو نشون نمیده به اختمال زیاد برای اینه که هنوز چشم شما دیید کامل رو نداره و باید منتظر باشید تا دیدتون بهتر هم بشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من دختری19 سالم چشم چپم 2/5وچشم راستم 3/75میخواستم بدونم میشه عمل لیزر کنم ؟ممنونم اگه راهنمایم کنید با تشکر

دوست من به نصیحت من که سنم از شما خیلی بیشتره گوش بده. کمی صبر کن. شماره چشمتون مشکلی نداره هرچند که برای این عمل موراد دیگه ای باید چک بشه مثلا ضخامت قرنیه. اما اگر خیلی علاقه مند هستید حداقل این نصیحت رو گوش کنید« صبر کنید تا حداقل 2 سال از ثابت شدن شماره عینکتون بگذره. وگرنه بعد از عینک به احتمال زیاد شماره چشمتون برمی گرده و مجبور می شید عینک بزنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام .
من امروز چشمم رو بیمارستان نور پیش دکتر هاشمی عمل کردم.
قصد داشتم اصرار کنم که حتما خود ایشان عمل کنند اما بدون اصرار هم ایشان تمامی افرادی که وقت ایشان را داشتند خودشان عمل کردند، خواستم این رو بگم که دوستانی که براشون مهمه نگرانی نداشته باشند.
الان دیدم کمی تاره ولی خوب قابل قبوله....همین که دیگه تو مهمونی لازم نیست عینک بزنم کافیه...ظاهرا تا 3 ماه دیگه بهتر هم میشه.
راستی به دوستان می خواستم بگم استرس نداشته باشن....تو عمل فقط دراز می کشین و نگاه می کنین...حتی یه جورایی بامزه و هیجان انگیزه...برای همگی آرزوهای خوب دارم

خیــــــــــــــــلی خیــــــــــــــــــــلی از پیغامتون تشکر می کنم چون این مورد برای خیلی ها مهمه. ولی باید بگم شما باید شیرینی بدید برای اینکه دکتر هاشمی این روزها واقعا تعداد عملش رو کم کرده.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من دختری19 سالم چشم چپم 2/5وچشم راستم 3/75میخواستم بدونم هزینه اش تا چند تومنی میره؟

اول اون یکی جواب من رو بخونید.
ولی برای اطلاعاتتون از 1.5 میلیون تا 3 میلیون متناوبه. بستگی به نوع عمل و محل عمل

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
اول اون یکی جواب من رو بخونید.
ولی برای اطلاعاتتون از 1.5 میلیون تا 3 میلیون متناوبه. بستگی به نوع عمل و محل عمل

سلام
هزینه ی عمل لیزیک تو بیمارستان نور چقدر درمیاد؟
پیشاپیش متشکر

9006484

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام افای یاسینی ، من چشمام عمل فمتولیزیک کردم ، تو کلینیک بصیر ، الانم 4 روز میگذره ، سر عمل دکتر شجاعی میگفت به نور قرمز نیگاه کن ،ومن جشمم نمیتونست تمرکز کنه، احتمالا بخاطر اینکه خسته بود م(چون از شهرستان اومده بودم برای عمل )، خلاصه نتیجه اش این شد ، دور چشم چپم خونمردگی ایجاد شد ، ودکتر سر عمل کلی دعوام کرد ، بگذریم الان شماره چشمم 0.25 و 0.5 هستش (قبلا 3.25 و 3.75)و من خیلی ناراحتم ، بنظرتون بخاطر کارای که حین عمل کردم ، شماره چشمم با این شماره ثابت میشه ، من واقعا دلم میخاد صفر بشه ، از اون موقعم مدام گریه میکنم بخاطر این وضعیت (من عمل فمتولیزیک خیلی راحتتر از این حرفا ، بهتر از این حرفا میدونستم)، بعدشم میخاستم ببینم مراقبت های بعد عمل فمتولیزیک جیه؟
شما اگه نبودید من واقعا نمیدونستم از کی بپرسم مشکلاتم ، یک دنیا ممنون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
هزینه ی عمل لیزیک تو بیمارستان نور چقدر درمیاد؟
پیشاپیش متشکر

خواهش میکنم
هزینه بستگی به نوع عمل از 1.5 تا 3 تومن متفاوته ولی به طور معمول برای یک عمل لازک 2 تومن در میاد.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام افای یاسینی ، من چشمام عمل فمتولیزیک کردم ، تو کلینیک بصیر ، الانم 4 روز میگذره ، سر عمل دکتر شجاعی میگفت به نور قرمز نیگاه کن ،ومن جشمم نمیتونست تمرکز کنه، احتمالا بخاطر اینکه خسته بود م(چون از شهرستان اومده بودم برای عمل )، خلاصه نتیجه اش این شد ، دور چشم چپم خونمردگی ایجاد شد ، ودکتر سر عمل کلی دعوام کرد ، بگذریم الان شماره چشمم 0.25 و 0.5 هستش (قبلا 3.25 و 3.75)و من خیلی ناراحتم ، بنظرتون بخاطر کارای که حین عمل کردم ، شماره چشمم با این شماره ثابت میشه ، من واقعا دلم میخاد صفر بشه ، از اون موقعم مدام گریه میکنم بخاطر این وضعیت (من عمل فمتولیزیک خیلی راحتتر از این حرفا ، بهتر از این حرفا میدونستم)، بعدشم میخاستم ببینم مراقبت های بعد عمل فمتولیزیک جیه؟
شما اگه نبودید من واقعا نمیدونستم از کی بپرسم مشکلاتم ، یک دنیا ممنون

نگران نباش دوست عزیز. دستگاههای فمتو مجهز به Iris Fixation هستند یعنی حرکت های کوچیک عنبیه رو درک می کنن برای همین حرکت های چشم در نتیجه عمل خیلی تاثیری نداره. شماره چمشتون الان خیلی عالیه و بعد از یک هفته بهتر هم میشه. به نظر من که عملتون کاملا موفقیت آمیز بوده.
در مورد مراقبت های بعد زا عمل معمولا یک برگه ای توی بصیر می دادن. مثلا اینکه روزهای اول حموم نرید و زیاد به چشمتون فشار نیارید و امثالهم. چند صفحه قبل یک سری مطالب رو گذاشته بودم لطفا مطالعه کنید. ولی از من می شنوید برید و استراحت کنید و وقتتون رو پای اینترنت و وبگردی نگذرونید. به چشمانتون استراحت بدید.

بالا