• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون آقای یاسینی از جواب شما

روشی که شما گفتید آیا عوارض و ریسک داره ؟؟؟
ما خوزستان هستیم و به شیراز نزدیکتر از تهران هستیم . خود من هم چند سال پیش ، پیش خانم قائمی پی آر کی کردم و واقعا راضی هستم . به نظر شما خانم قائمی می تونن این عمل رو برای مادرم انجام بدن ؟؟؟؟

اگر در ایران پنج مفر باشند که بتونن این عمل رو انجام بدن یکیشون خانم دکتر قایمی هستند. اگر رفتید پیششون بگید می خواهید پریلکس کنید و برای مادرتون لنز ریستور آلکان بذارند.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام من 23 سالمه و چشم راستم یه خورده انحراف داره به شکلی که با عینک مشخص نیست ضمنا من چشام دوربین هم هست یه دکتر خوب برای انحراف معرفی کنید دکتز سعیدی چطوره؟ ممکنه بدون عمل خوب شم ؟ ممکنه اصلا انحرافم خوب نشه؟

متاسفانه بعد از عمل لیزر انحراف چشمتون کمی بیشتر میشه.
آیا دکتر سعیدی تهران رو میگید؟
انتخاب های کمی بهتری هم دارید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام‌ آقای یاسینی از اطلاعات خوبتون توی این تاپیک،
ببخشید اگر به خاطر اینکه توان خوندن کل تاپیک رو ندارم سوالم کمه تکراریه،
همسر من ۲۵ سال سن دارن و شماره چشمهاشون ۳ و ۳/۲۵ هستش، میخواستم بدونم برای انجام عمل لیزیک (یا لیزک) بین کلینیک ها چقدر تفاوت هست؟‌ مثلا بین نگاه و فارابی و بینا و به آفرین؟
من قبلا دکتر سمیعی رو میشناختم و خیلی تعریفشونو شنیدم، آیا در حال حاضر و برای انجام عمل هم همینطوره؟
یکی از دوستان هم دکتر خسرو جدیدی رو بهمون معرفی کرده، اگر بتونیم مثلا پیش دکتر نصیری بریم خیلی بهتره برامون؟
خیلی ممنون.

دوست عزیز نگران نباشید اگر ضخامت قرنیه اجازه بدهد حتما می تونن عمل کنن.
در مورد کلینیک ها و بیمارستانها تفاوت از زمین تا ثریاست.
فارابی بیمارستان مجهزیست که متاسفانه در اون فقط دانشجوها عمل میکنن پس من شدیدا اونرو منع میکنم.
نگاه بیمارستان تازه تاسیسی است که بسیار مجهزه ولی کمی گران.
بینا بیمارستان کوچک و مجهزیست که قیمت متوسطی داره.
ولی به افرین بیمارستان بسیار مجهز تامین اجتماعیه که اگر هنوز لیزر بکنه برای انتخاب بهترینه.
در مورد دکتر ها دکتر جدیدی کارشون عالیه. رفتید بگید یاسینی سلام رسوند گفت شرمنده شدیم که لنز تکنیس دیگه وارد نمیشه.
دکتر نصیری کارشون عالیه اما دستمزدشون بالاست واین رو میشه از مطبش هم فهمید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام یه سوال داستم 19سالمه چشم چپم 2/5وچشم راستم 3/75ضعیفه میشه عمل لیزر کنم؟ لطفا راهنمایم کنید هزینه عمل لیزر چقده؟با تشکر از جوابتون ممونم:guitar:

سن نوزده برای عمل خیلی کمه کمی صبر کنید تا حداقل دو سال از ثابت شدن چشمتون بگذره.
هزینه الان از یک و نیم تا سه میلیون متفاوته.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با اجازه از آقای یاسینی عزیز ( جسارت من رو ببخشید )

منم توی 19 سالگی عمل PRK Advanced کردم . معمولا کسی توی این سن عمل نمیکنه . اما دکتر گفت چون 2 سال هست که نمره چشمام ثابت مونده و دیگه پیشرفتی نکرده میشه عمل کنم و عمل کردم و خداروشکر بی نهایت راضی هستم .

شما هم باید پزشک تشخیص بده . با توجه به آزمایشات چشم و با توجه به اینکه چه مدت هست نمره ی چشمتون ثابت مونده .

موفق باشید

دوست عزیز اگر بدون کمربند رانندگی کنید شاید سالها دچار حادثه نشوید اما اگر یکبار تصادف کنید ننیجه آن بسیار تاسف بر انگیزه. این قانون ثابت شدن چسم برای نکد درصد افراد در سن بالای بیست و چهار اتفاق می افته.
من حتی به نظرم چرا روزه شک دار. آدم صبر بکنه از همه چیز بهتره.

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
دوست عزیز اگر بدون کمربند رانندگی کنید شاید سالها دچار حادثه نشوید اما اگر یکبار تصادف کنید ننیجه آن بسیار تاسف بر انگیزه. این قانون ثابت شدن چسم برای نکد درصد افراد در سن بالای بیست و چهار اتفاق می افته.
من حتی به نظرم چرا روزه شک دار. آدم صبر بکنه از همه چیز بهتره.

آقای یاسینی یعنی شما میگید نمره چشم من بعد از 24 سالگی بر میگرده ؟؟؟؟؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی یعنی شما میگید نمره چشم من بعد از 24 سالگی بر میگرده ؟؟؟؟؟

نه دوست من. منظورم اینه که اگر شما عمل کردید و مشکلی براتون ایجاد نشد دلیلی نداره دیگری هم این کارو بکنه و مثل شما عاقبت به خیر بشه.
90 درصد کسانی که تو سنین پایین عمل می کنن دچار تغییر شماره چشم میشن و این تغییر معمولاتو همون سال اول اتفاق می افته. شما نباید نگران باشید. شما دیگه مشکلی نخواهید داشت.

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
نه دوست من. منظورم اینه که اگر شما عمل کردید و مشکلی براتون ایجاد نشد دلیلی نداره دیگری هم این کارو بکنه و مثل شما عاقبت به خیر بشه.
90 درصد کسانی که تو سنین پایین عمل می کنن دچار تغییر شماره چشم میشن و این تغییر معمولاتو همون سال اول اتفاق می افته. شما نباید نگران باشید. شما دیگه مشکلی نخواهید داشت.

خداروشکر خیالم راحت شد

بابت راهنمایی هم ممنون . به زودی میریم شیراز و برای پریلکس که گفتید اقدام میکنیم . این لنز ریستور آلکان که گفتید لنز دائمی هست ؟؟؟؟ یعنی بعدها نیازی به تمیز کردن نداره ؟؟؟؟ آخه من شنیدم بعضیا که لنز میذارن هرچندسال یکبار باید تمیزش کنن . راسته ؟؟؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خداروشکر خیالم راحت شد

بابت راهنمایی هم ممنون . به زودی میریم شیراز و برای پریلکس که گفتید اقدام میکنیم . این لنز ریستور آلکان که گفتید لنز دائمی هست ؟؟؟؟ یعنی بعدها نیازی به تمیز کردن نداره ؟؟؟؟ آخه من شنیدم بعضیا که لنز میذارن هرچندسال یکبار باید تمیزش کنن . راسته ؟؟؟

نه دوست عزیز تو صفحات اولیه در مورد درمان بیماری آب مروارید و پیر چشمی توضیح دادم. این لنز در داخل چشم قرار می گیرد و دیگر خارج نمی شود.

maheno

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من برای سه شنبه در بیمارستان نور با دکتر بهره مندی عمل فمتولیزیک دارم .

دارم از دلهره می میرم . از دکترش خیلی شناخت ندارم . نمی دونم چیکار کنم .

25 سالمه و چشمام 3.5و3.25

توروخدا بهم دلداری بدید . از اول ماه رمضون برای 31 ام وقت گرفتم تو این 29 روز خیلی هم خوشحال بودم

ولی نمی دونم چرا الان اینطوری شدم

mrokooie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از پاسختون،
من هم تعریف به آفرین رو زیاد شنیده بودم، میشه بپرسم شما از حدود قیمت اینها، مثلا به آفرین و بینا خبر دارید؟ و اینکه اگر بریم به آفرین آیا بیمه چیزی از هزینه رو قبول میکنه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من برای سه شنبه در بیمارستان نور با دکتر بهره مندی عمل فمتولیزیک دارم .

دارم از دلهره می میرم . از دکترش خیلی شناخت ندارم . نمی دونم چیکار کنم .

25 سالمه و چشمام 3.5و3.25

توروخدا بهم دلداری بدید . از اول ماه رمضون برای 31 ام وقت گرفتم تو این 29 روز خیلی هم خوشحال بودم

ولی نمی دونم چرا الان اینطوری شدم

دلداری نیاز نداره دوست عزیز. نگران نباش. دکتر بهره مندی دکتر خوبیه. اگر قبلا دیده باشیدیش خیلی هم آدم گرمیه. عمل کلا 2 دقیقه طول میکشه قبل از اینکه بفهمی چی شده تموم میشه.

همیشه تغییرات بزرگ با دلهره همراه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خیلی ممنون از پاسختون،
من هم تعریف به آفرین رو زیاد شنیده بودم، میشه بپرسم شما از حدود قیمت اینها، مثلا به آفرین و بینا خبر دارید؟ و اینکه اگر بریم به آفرین آیا بیمه چیزی از هزینه رو قبول میکنه؟

به افرین که مرکز تاین احتماعیه پس اونجا عمل مفته ولی تو بینا عمل حدودا 2 تومن درمیاد.
اما در مورد اینکه تامین احتماعی هزینه رو قبول بکنه یا نه باید بگم که قوانینشون هر روز عوض میشه. قبلا تا مجموع 8 رو قبول می کردن ولی الان فکر کنم کمی بیشترش کردن.ولی به هر حال بازم ارزون تر در میاد. درضمن دکتر های خوبی هم اونجا هستند. اگ ررفتید حتما برید پیش دکت رخیابانو رییس بخش چشم به آفرین هست. کارش عالیه. سلام من رو هم برسونید.

saeis.sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب یاسینی
نمره چشمم od=2.25 =1.25*180 os=2.25 .75*170
کدام عمل بهتره
ممنونم

fars2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید
من حدود 10 روز پیش عمل لازک کردم
شماره چشمهایم 6.5 و 6.25 با 0.5 درجه آستیگمات بود
با توجه به گذشت 10 روز هنوز نمیتونم با کامپیوتر کار کنم نوشته ها را خیلی تار و بصورت آستیگمات میبینم تلویزیون را هم واضح نمیبینم
با توجه به شغلم باید حتماً با کامپوتر کار کنم میخواستم ببینم امکان استفاده از یک عینک بصورت موقت تا برطرف شدن این حالت وجود دارد
چون مجبورم با کامپیوتر کار کنم
مرسی

meisam223

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای یاسینی
من پسری هستم 25 ساله که از 11 سالگی عینک استفاده میکنم و الان هم شماره چشم هام 6.5 و 5.25 هست که چشم راست2.5 و چشم چپ هم 4 نمره آستیگمات دارم
نزدیک 3-4 سال هم هست که دیگه به داشتن دید 7-8 از 10 عادت کردم و دیدم با عینک کامل نمیشه
تابستون 89 کلینیک پارسیان اصفهان رفتم و بعد از معاینات اون چیزی که الان یادم مونده این بود که قوز قرنیه ندارم اما به خاطر شماره بالا نظری که دکتر قریشی (که البته حضوری ندیدمش طبیعتا!) روی پرونده نوشته بودن این بود که به دلیل شماره بالا عمل لنز داخل چشمی ارحجیت داره اما در صورت رضایت بیمار فمتو انجام بشه . گفتن بیا واسه معاینه شبکیه که من هم جون اون موقع هزینه عمل لنز داخل چشمی رو نمیتونستم بدم و ریسک هم اصلا نمیخوام بکنم بیخیال شدم
اما الان دیگه واقعا خسته شدم و تو تشخیص ندادن آدما و از این مسایل کلافه شدم.
سوالم اینه که بخوام برم کلینیک نور از موقعی که اقدام کنم چقدر طول میکشه تا لنزها آماده بشه و بتونم عمل کنم؟ و این اصلا میشه با لیزیک به جای اینکه دیدم رو کامل کنم وابستگی به عینک رو کم کنم و عمل لنز داخل چشمی انجام ندم
چ.ن فک کنم الان هزینه عمل و لنزها روی هم خیلی زیاد شده باشه به خاطر دلار. اگه در مورد حدود هزینه هم اطلاعی دارید ممنون میشم بهم بگید (البته احساس میکنم شماره چشمم ثابت نمونده از اون موقع)

واقعا ممنون که وقت میزارین... :)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی
نمره چشمم od=2.25 =1.25*180 os=2.25 .75*170
کدام عمل بهتره
ممنونم

با توجه به آستیگمات چشمتون به نظر فمتو بهتر از بقیه میاد ولی باید ببینید که ضخامت قرنیه کدوم عمل رو براتون تعیین می کنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام خسته نباشید
من حدود 10 روز پیش عمل لازک کردم
شماره چشمهایم 6.5 و 6.25 با 0.5 درجه آستیگمات بود
با توجه به گذشت 10 روز هنوز نمیتونم با کامپیوتر کار کنم نوشته ها را خیلی تار و بصورت آستیگمات میبینم تلویزیون را هم واضح نمیبینم
با توجه به شغلم باید حتماً با کامپوتر کار کنم میخواستم ببینم امکان استفاده از یک عینک بصورت موقت تا برطرف شدن این حالت وجود دارد
چون مجبورم با کامپیوتر کار کنم
مرسی

دوست عزیز متاسفانه یکی از اشکالات لازک دوران نقاهت طولانی اونه. همونطوری که تا الان هم فهمیدید دید دورتون خوب شده ولی دید نزدیکتون نباید خوب باشه مثلا برای کار کردن با کامپیوتر.
دوست عزیز به هیچ عنوان از عینک استفاده نکنید مگر اینکه دکتر اوکی بده. ممکنه روی شماهر چشمتون تاثیر بذاره. هیچ چیزی حتی کار نمی تونه با چشمتون برابری کنه.
بعد از دو هفته تا یک ماه دید نزدیکتون خوب میشه و اما دید 10/10 تا شش ماه طول می کشه.

بالا